Blond är alltid snyggast

Har ni tänkt på en sak, alla flickidoler är brunetter! Men nu ni har Julia hittat kankse världens sötaste blondin från Australien - Cody Simpson. Lyssna på hans låt här. Själv så har jag lyssnat på den i en timme. ^^)
Han slåt lugnt ut Justin Bieber! Men just nu håller jag på att jag fixa en ny Spotify lista. Lyssnade på Emelies andvändare förut, och det funskade tills idag (krockar ju om båda är inne samtidigt = Emelie blir mer än irriterad) så då hjälpte moder mig att göra en egen. Men då försvann ju min lista med för många låtar. Så nu håller jag på att hitta igen alla + lägga till några nya. Som Codys låtar tex. ;)
Men nu ska jag nog hitta en bra film på youtube (finns ju filmer där också) medans de andra ska kolla på Körslaget. Tyckte det var roligt de två första säsongerna, inte nu längre.
Ha en bra Lördag!

Det är nog inte bara jag som smälter.. ^^


God kväll!

Sara och min blogg verkar inte funka, det är bara jag som bloggar så jag kommer nog ha den här på sidan om nu.
Just nu sitter jag och kollar på The Wedding Singer. En hyfsat rolig film. Men snart ska jag lägga mig, är jätte trött!
Idag och igår var jag hemma från skolan, hadehar ont i halsen och huvudet. Och imorgon skulle vi ha en basketcup i Östersund, men moder jord sa att jag skulle vara hemma och vila mig. Blev så himla besviken då! Ville så gärna åka och spela!
Nej, nu ska jag sova. ^^) Men för er som är uppe, här finns en bra låt som jag brukar lyssna på.
God natt!

Älskar fortfarande hennes hår! ^^

RSS 2.0