Vi Har Alla Varit Små

Det är skit kul att tänka tillbaka när man var liten. För man var så dum och ville förstå allt men förstod ändå ingenting!
Själv så uppstod alltid samma fråga varje jul: varför kunde man inte se när Tomten kom flygandes med sin släde?? 
Minns att jag brukade springa runt till varje fönster i hela lägenheten för att se om jag kunde se Tomten med sina renar. Men jag såg dom aldrig :(
 
Sen så hade jag den gamla damen under sängen som brukade kolla på mig när jag sov, det hade Gunnar, min nalle sagt till mig en morgon. Och så behövde jag akta mig för björnarna bakom mamma och pappas garderober (det var kanske 5 cm mellan garderoberna och väggen, men dom fanns ändå!), och för att inga gosedjur skulle bli ledsna och rymma så var jag tvungen att pussa precis alla innan jag skulle sova. Och jag hade typ över 20 gosedjur i min säng då så det tog ett tag.
 
Jag har ju som sagt två äldre syskon, en bror och en syster. och det reatdes med mig heeela tiden bara för att jag var liten och inte fattade någonting. Som en dag då jag tog av mina strumpor, då brukar det ju finnas ludd mellan tårna och jag sopade bara bort dom då bror bah "Neeej, Julia. Det där är ju små djur! Du får inte sopa bort dom!"

och jag gick ju såklart på det, att dom där små luddarna var små djur som levde och trivdes i vatten och käkade cornflakes. Så i tre dagar skötte jag om dom så fint så fint och de fick liggga i en burk med vatten och jag gav alla en varsin cornflakes tills den dag Bror sa att han bara skojade och att dom inte levde. Då fick jag hällla ut dom i duschen och så dog allihopa. 
R.I.P Bertil, Märta, Rolf och Gunnar.
 
Sen så lyssnade man ju på så bra musik som Barbiegirl, Super Duper Kille och Rosa Helikopter. Fanns inget bättre! Och varje dag klockan sex var det Bolibompa, på lördagar  var det party för då var det Disneydags. På dagis var det stora samtalsämnet Tilllbaka till Vintergatan och Wild Kids och man blev arga på varandra för att man tog varandras spadar.
Skulle jag får leva om mina sju första år i mitt liv så skulle jag lugnt göra det, bara för att slippa skolan och för att kunna leka igen utan att folk kollar konstigt på en. ^^)
 
Jo, man var lagom frän då alltså.
 

Svar På Frågestunden

Violäjj:
Har du någonsin klappat en hårig åsna? - Nä, men har alltid drömt om det i smyg
Vad skulle du helst vara blind eller döv? - Jag tror jag helst skulle vara blind. För om man är döv kan man ju inte lyssna på musik och man mumlar när jag pratar så det vore lite små jobbigt.
Kina elr bulgarien i pingis? - Kina. Kineser är coola.
Kan du göra videobloggar? - Ehm, jo det kan jag väl. Men är för lat för att göra det ^^
Vem är den snyggaste killkändisen (förutom Zaccci)  -  Harry Styles, för han har LOCKIGT HÅR!!!
Kan du jonglera? - Typ med två bollar som alla andra kan
 
AnOnYm:
hur lång är du ? - typ 1.76cm tror jag
hur mycket väget du ? - xx kg :D
vilka bloggar läser du ? - Alla dom som står länkade där nere på bloggen + fokis, kissies, hofh, litensol.devote.se och systers blogg.
 
en gurka:
vad tycker du om mig? - Jo, gurkor är goda :)
har du färgat håret någon gång? - Neppeli nepp nepp
är på bra på basket? - Jag är väl helt okej, finns bättre
vilka är dina närmaste vänner? - Fritiof, Sara, Eveline, Viola och Jasmin. Och typ alla i klassen. :)
 
Bella:
Vad är din favoritmat? :) - Lax med en potatis sitter alltid fint (Y)
 
Ida. R:
- Favorit film? -  Spiderman och LOL
- Mat? - Jo, lax då
- Färg? - Blått och rosa.
- Artist? - 
- Låt? - Somewhere Only We Know med Keane
- Om du fick välja att göra en resa vart du ville, vart skulle du åka då? - NEW YORK!
- Om du fick en önskan, vad skulle du önska då? - Att jag fick skaka hand med Coldplay och pussa One Direction :)
- Vad ska vi hitta på i Sundsvall när jag hakar på er dit? - Röja på stan och jaga pojkar hade jag tänkt (Y)
- Bästa covern någon har gjort? - Good Life med Ebony Day
- Hur stor tönt är jag på skala 1-10? Du ligger på en sjua hos mig. - Jag är väl en större tönt än dig så du är väl typ en sexa, din tönt...
 
eveeee :D:
jahopp,
vad tyck du om mig då? - Jag tycker du är en helt amazing liten flicka som alltid finns där för en och som har en sjuk humor, precis som jag ^^) 
vem gillar du ? - Zac Efron och Spiderman, båda har fina tvättbrädor och är asballa
hur många klädnypor har du hemma ? - Jag satsar på 57 stycken 
puss <3 - Puuuuss! <3

The Amazing Spiderman

Nu är jag hemma. Igen. Känns som att jag är ute och reser ltie väl mycket just nu, men nu är det bara en resa kvar med mor min och de små och sen kan jag chilla de ssta veckorna av lovet.
 

Men vi var aldrig på Liseberg för det regnade aaaaaaaaaaaaas mycket i Göteborg under dan så vi hade ingen större lust att sitta på ett blött Liseberg, utan vi gick på bio. The Amazing Spiderman blev det och den var jätte bra! Har lite svårt för typ Batman och andra action filmer men Spiderman har jag alltid gillat och den här var nog den bästa hittills! Peter Parker var ju lite små ball nu med sin skateboard och allt. 
Fast nu ska jag packa upp allt och imorgon ska vi fira Bror som fyller år. Och på kvällen ska jag sova över hos Viola med Eveline! :)
God kväll!
Se den på bio med 3D, det gjorde jag och då vart filmen ännu ballare!

Dagens Låt(ar)

 
Bara för att tjejband är ballast ever. 

Dagens Låt(ar)

 
 

Götaborg

Nu snart om nån timme ska vi åka in till Göteborg och kolla där på stan (bor typ 45 minuter utanför Göteborg) och sen ikväll när alla ska på Bruce Springsteen ska jag och kusin på Liseberg! Fast han är inte så mycket för karuseller så får se hur mycket vi åker, får väl åka själv annars.
Hur snygg är inte männsikan?!

LOL ♥

Har nog seriöst hittat min nya favoritfilm. LOL heter den och Miley Cyrus är huvudrollen och den är alltså världsbäst! Musiken i filmen är underbar, pojkarna är vrålsnygga, Miley är dödligt snygg och hela filmen är bara helt underbar!
SE DEN!
 

En Bränd Jävel

Har bränt mig nå så djävulskt (ursäkta att man svär, men det gör så grymt ont)!
Hela magen är ju knallröd och gör så fruktansvärt ont! Måste lära mig att andvända solkräm,den efterblivna unge som jag är. Idag ska vi ut och upptäcka staden och jag ska grina hela dan för att det gör så bajsont.
Tack och hej!
Men för att få flina lite granna idag så bjuder jag på en bild från då Agnes bebis Lina fyllde år. Var sandtårta med ljus i och hon fick en sadel i present. Ett riktigt ösparty var det!

FRÅGESTUND!


Nu borde alla sätte sig ner som Puhpan och jag och tänka ut ett par riktigt kluriga och fina frågor, och fråga dom helt enkelt!
Svarar 100 % ärligt på alla frågor, hur jobbiga, pinsamma, sjuka, konstiga och crazy de än är!
Så kom igen nu liksom, one life moment det här ju! Svara på alla frågor på söndag kväll när jag kommer hem så fråga på tills dess! :D

Vi Kör På Det Här Nu

Alltså nu kör vi! Även om det inte funkar! Vi chansar helt enkelt, vi slänger oss ut från en klippa och får se vart vi landar!
Djupa ord, jag vet. Men nu gör vi detta så får vi det överstökat. (Y)

That Special Moment

Nu är vi hemma igen och alla är kycklingar! förutom syster för hon blir aldrig bränd utan blir en bajskorv direkt. Rätt så sjukt att vi är syskon.
Haha, jag skulle ta en fin bild och så kommer pappa in och halkar på golvet och bah "Aaaah!" och så hade jag fingret på knäppa-kort-knappen och så rykte jag till för jag blev rädd och så blev allt kaos och så kom denna charmiga bild till:
Jag skyller häxnäsan och häxhakan på mor min.

Nu ska jag duscha av mig och sen ska jag, syster och frugan i huset gå till stan och käka glass medans pojkarna ska på fotboll. :)

Dagen Låt

  
Inte världens bästa text kanske, men låten är så chill att lyssna på och man ska ju vara young, wild and free! :D

23:14

Alltså jag borde ju ha fattat att jag skulle kunna ha internet här, eftersom att hela släkten är värsta teknikfreaken och deras hem ser ut som att vara direkt ur Kjell & Company katalogen...
Men det är ju väldigt bra! Lite fejjan och bloggar sitter alltid bra liksom. (Y)
Nu är vi i alla fall hos min farbror och hans familj. Har inte varit här sen jag var sju och deras hus är värsta flott! Skit fint är det så jag kommer leva som en kung här!
Imorgon ska vi alla cykla och bada under dan, eller jag ska sola som en apa för får lite ångest över att alla är solbrända och fina och jag är blek och lite mindre fin. Men vi får se hur det går, antingen så är jag lika vit när jag kommer hem eller så blir jag en grillad kyckling.
Men nu ska vi sova, så god natt! :)
Så fin ♥
 

Dagens Låt

 
Så myysig att man dör! 

Stor Resa Imorgon

Imorgon far jag till farbrodern där nere vid da Göteborg och slaggar där tills på söndag. Tror inte det blir så många inlägg tills dess, så ni får andvända er fantasi och göra något annat!
God Natt!
 

Chillar Med Fritiof

Kan vara världshistoriens fulaste bild ever.
Har kollat på film med Fritiof nu, en skojjig film var det! Mr Bean var agent liksom. (Y)
Men åker bort imorgon och är borta tills på Söndag så får ju ta vara på tillfället att chilla med den bästa. :)
Nu ska vi göra någonting och sen ska vi hem och sova. Tror jag.
 
 
 

Söndag 23 Juli 2012 20.22

Idag var det precis två år sen som One Direction blev en grupp! Åh, dom är verkligen dom finaste ever! Förstår inte varför folk kan ha så mycket emot dom, de är ju liksom helt awesome allihopa, varenda en av dom!
Och detta ska vi fira genom att sova över hos Sara och vara de små groupies vi är. :)
 
 

Bara För Att Det Är En Fin Dag Idag

Liam Payne ♥
Louis Tomlinson 
Niall Horan 
Zayn Malik 
Harry Styles 
Och folk säger att pojkar från England är fula...
 

Bara För Att Det Är En Fin Dag Idag

Hehe, min bakrundsbild på datorn ^^
 

Bitter Sweet Symphony

Idag ska jag på stan med Eveline, Jasmin och Viola. Har inte träffat dom på as länge, särskilt Jasmin! Men ska möta dom på stan om mindre än en timme och jag har precis duschat och har blött hår och allt så måste skunda mig nu! 
Sen ikväll ska jag kanske sova hos Sara? Får se hur det blir med det.
Nu ska jag droga hårtorken i några minuter!
Puss, kram, vink och allt sånt där! :)
Här kan ni får lyssna på världens längsta och bästa låt också 
 

Guldiga Nglar

Tjoo! Är hemma från filmen nu och den var faktisk as bra! Helt skruvad och jag skrattade typ högst så att en liten blond brud bitchblicka mig hela tiden. Men jag log och vinkade tillbaka bara :)
 
Sen såg jag typ världens fränaste sak idag - Amanda hade guld naglar! Jätte udda men nå så grymt snyggt! Måste skaffa sånna själv känner jag. Det är sånna där klisterlappar som man sätter fast på naglarna. *Ingen fattar*
De brukar finnas vid nagelgrejerna på Kick bla. SKITSAMMA! Alla fattar! Ni kan förretsen kolla på hennes blogg genom att scrolla ner, där står hennes fin fina blogg och en massa andras ;)
Nu ska jag dunka musik och försöka bli trött så att jag kan sova senare.
Jo, ibland känns det bara bra att ta fram duckfacet (Y)
God natt!
 

Cockpit

Hejsan allahopa! Idag har jag chillat med Fritiof, Jompa, Victor och Vilma på Sidsjön. Dom badade och jag kollade på och lekte Dj. Asså Jompa hade med sig en as ball högtalare till mobilen!  Den såg ut som en mega stor popcornburk som var svart och hade en massa knappar på sig. Rolig manick må jag säga. :D
Sen ikväll ska vi alla plus Amanda gå på bio och se Cockpit. Den ser ut att vara väldigt bra så hoppas den är det. (Y)
 
Haha, fast namnet Cockpit låter ju asroligt! Eller är det bara jag som har dåligare humor än vad jag redan har? 

Pojkar Med Lockigt Hår ♥

Asså pojkar med lockigt som äger en mössa... GAAAH! 
Och varför alla egentligen vill ha en pojke med lockigt är för att dessa +
=
Så ni vill alla ha söta barn med lockigt hår så nu kan vi alla gå på pojkar-med-lockigt-hår-jakt tillsammans :)
 

I'm In Da Club Now

Yeah, det är jag och Harry Potter nu. :D Nä, men man ser ju rackarns tuff ut i dom!
 

Tjo, läget?

Nu är jag hemma igen!! Och syster kom också hem idag och nu ville hon bjuda på pizzabizzakizza från Biteline så ska äta nu. :) Sen ska jag playa basket med Sara! Har inte träffat henne på typ en månad! Helt sjukt ju!
Men ska äta nu så baj baj!

I Miss My Baby - I Miss My Basketball

Designen på bloggen är knas just nu, men ska som sagt fixa headern när jag kommer hem och då kommer allt bli fin fint! :) Imorgon är sista dagen här i den lilla röda stugan sen åker vi hem på fredag. Ska bli rätt så skönt för jag saknar min säng och min toalett. :( Sen när jag kommer hem ska jag spela baaaasket!! Saknar det så gryyyyyymt mycket!! Och sen har farmor och farfar tjockat i mig fika 24/7 så måste börja spela lite innan de riktiga träningarn börjar igen. (Y) Ska sova nu, är asa mega trött och sen imorgon ska jag vara glad. :) Ajdö!

En Liten Uppdate

Fick låna en dator här nu en snabbis så slänger in ett inlägg. Men jag har det bra här mitt ute i landsbygden (ett fint ord jag lärt mig). Jag fikar bullar 24/7 och bara chillar. (Y) Hänger med farmor och farfar och resten av halva tjocka släkten i en liten röd stuga. Nu ska alla gå och lägga sig så då ska man väl själv göra det så ska stänga av nuoch broscha tänderna.
Hej då!
Tror hunden är här släppt sig också, luktar bajs i hela stugaaan!

Den Fina Kusine

Det finns tusentals fina moment med min fina, väldigt lilla och lite stora kusin Ida. Vi har ju vuxit upp tillsammans och hon har lärt mig miljoner saker, fast den bästa var nog ändå den dag hon visade mig hur man kunde få ett par Barbiebyxor till att bli en tjusig Barbietröja istället. Helt amazing sak att kunna ju! 
Och allt vi gjort tillsammans! Vi har sett på skräckfilmer, vi har gjort Edsbyns finaste svampsoppa, vi har klättrat i träd, vi har lekt så häääääääääääär mycket med Barbie, vi har sminkat oss både vackra och fula, vi har bråkat som vilda ugglor, vi har sovit i samma säng (inget att rekomendera, hon sparkas som en kossa), vi har gråtit till Desperate Housewives, vi har dissat pojkar, vi har dreglat över One direction, vi har lekt superstars genom att sjunga kraroke och vi har lekt i deras badkar med My Little Ponnys till vi blev skrynkliga som russin.
Ida är världens mest awezomigaste kusin som man kan ha! Trots att hon är liten och klen och tre år äldre och vet mycket mer än jag och har två olika färger på ögonen som en alien och tvättar bort sminket alldeles för länge så att jag får sitta själv i hennes rum med alla spöken och att hon äter mer pannkakor än den-som-äter-mest-pannkakor-mannen. Hon är helt underbar och jag kände nu bara att jag inte säger det så ofta, så därför säger jag det nu. :)
 
 
Älskar dig kusin, min andra halva och bästa vän!
 
 

Fin Torsdag

 

Har Ens Utedass Och Bondeliv Något Med Varandra Att Göra?

Good morning! :D Nu sitter jag i bilen trött som en ko och är på väg till da röda stuga. Tänker göra tidsinställda inlägg med fin fina bilder som ni kan kolla på medans jag lever bondelivet med utedass och allt. (Y) 
Bara för att han är så grymt snygg!!

Dalarna Imorgon

Tomorrow åker me till Dalarna. Ska vara där i en vecka tror jag och med internet är det väl lite sisådär. Får se om jag bloggar någonting helt enkelt. :) Nu sitter jag och kämpar med en ny header. Går inte att ladda upp bilden! Blir snart pissoff på den! Men om allt går som det ska så ska jag få till headern idag, annars får jag fixa den nästa vecka.
God kväll!
 

What The Hell

Inatt som jag hos Viola tillsamms Eveline. Vi va och käka pizza, tog lite bilder, chatta/smsa/skypa med pojkar, hade korvkalas halv ett på natten och prata om pojkar som bara vi kan. :)
Btw, flickorna har skaffat nya fräscha och fin fina bloggar! Checka in dom direkt!! (Y)
Violas blogg
Evelines blogg

Party Med Korsta

Nu är jag hemma hos Viola med Eveline och kollar på medans Viola dammsuger. Vi ska sova här inatt så ikväll blir det fest i korsta vettni! ;D Sen ska vi tjocka pizza och ragga pojkvänner.
Nu ska vi börja med förfesten.
Tjoo!
Haha, blonda små fjortisar... 

En Deprimerad Skit

Är det bara jag som känner mig så grymt forever alone när man ser ett as gulligt par på stan? Därför sitter jag och kollar på bilder i min ensamhet och hatar alla flickor i världen som har en egen pojke som dom kan krama när dom vill.
Sååå klockren!
Slängde med några sånna dära fina citat också. Kände att det kändes rätt.
 

God Tidig Eftermiddag

Är grymt trött idag. Ska nog ladda ner en film nu och sen bara sova hela dan. 
Men igårkväll var gryymt rolig! Hade det bäst med dom bästa! Chillade lite med Norlie & KKV, Hoffmaestro och Sean Paul. Tunga grabbar. Nä, men jag kunde en låt på varje spelning typ. Men det var kul! Och allvarligt nu, det roligaste med Gatufesten är ju alla som är asfulla! Haha, de vinglar och bråkar med varandra och mumlar och är bara helt störtsköna! Igår på Sean Paul så stod en tjej och hade enmansparty. Vilket drag hon hade asså! Dansa oavbrutet i typ 20 minuter och var stenfull! Helt underbart att se på.
Men nu ska jag googla på bra filmer, för då brukar det komma upp bra filmer. (Y)
Tja!
 
 

Larven Time!

Idag ska jag åka karuseller! :D Yep yep, det ska blir skit kul! Fast jag kommer bara få åka brnkarusellerna, eftersom att jag mpste åka med en 8 åring och en 4 åring... Men larven är säkert också en helt okej krusell. (Y)
Sen ikväll ska jag på gatufesten igen! Vet inte exakt vilka som ska dit, men det verkar som att en del ska dit ändå. Ska försöka ragga med några av mina brudar, för annars är det typ bara killar som ska gå. Vem ska jag då spanna på pojkar med liksom?!
Nu ska jag sparka mamma ur duschen och duscha och seeeen är det LARVEN TIME!
Här är Larven.

En Rubrik

Igår: Var hos tandläkarn, sen gick jag till Sidsjön med Vilma, Amanda och John. Och Vilmas polare Frans (en väldigt trevlig prick), sen gick vi hem till Vilma och grillade och det slutade med att alla tre sov över hos henne! Var jätte mega mysigt! :) Såg på två halva filmer och en hel, sen snacka vi 98 % pojkar och 2 % flickor. Sen vid fyra nån gång somnade vi. (Y)
Idag: Smög ut ur Vilmas place vid tio för att följa rakt ut i skogen till en sjö med da familia och bada. Där slagga jag nån timme och brände sönder mig själv. :)
 
Dålig bild, men ryggen + benen + armarna + fejjan= grillad kyckling

En Mycket Fin Kväll

Igår gick jag, Viola och Eveline till stan vid typ 18 nån gång (tydligen så ska man inte skriva klockan sex för det missuppfattas av snuskiga snuskisar -.-)   där mötte vi upp en massa på tivolit. Sen åkte vi karuseller, jag gick i lite spya, vi tog fin fina bilder, kollade in Ed Sheran när han sjöng, stod och granskade Molly Sandén outfit (trodde att henne små kompisar skulle hoppa ut vilken sekund som helst), gick hem till mig och kissade, gasade ner oss med Axe spray, käka nudlar och sen gick vi hem och sov. :)
En as rolig kväll var det och jag hoppas att flera ska gå nån mer kväll nu i helgen så vi kan hänga igen! :D
Ett fint fint kort gänget!

Natti Natti

Är hemma efter en helt awesome kväll! Berättar mer imorgon, nu är jag as trött så nu ska vi brudar nog ta och sova. 
God natt!
 

Tufft Att Måla Naglarna

Lite less på att vänta på att naglarna på torka? Yesbox.

Glasögonorm Nästa

Idag är det en stor dag. Idag ska jag till glasögonfixarna och checka synen. Det känns lite tungt ändå, för glasögon är inget jag direkt drömt om att ha. Men om det är det jag behöver så är det väl bara att gilla läget liksom. (Y)
Nu ska jag gå och klä på mig och greja och sen ska vi väl så småningom gå.
Fast roligast blir ju att välja glasögon! Kolla dom här liksom, hur snygga är dom inte! Runda eller pilot ska det vara för min del i alla fall. :)

Kramkalas Imorrn

Kom hem nu för en stund sen från stan. Gjorde inte så mycket där, undevek snuskisar som kolla på ens rumpa och bröst. (Y) Haha, ett killgäng gick förbi oss och bah "Oohh, vilka bröst vi har är då!" 
Jadu, ibland så.
 
Men imorgon ska typ hela Sundsvall vara där, även min klass så då blir det kramkalas har jag bestämt. Saknar vissa av dom sjukt mycket! Nu ska jag kolla vidare på Allsång på skansen och sen Morden i Midsommer. Eller Midsummer?
Skitsamma, ni fattar. 

Jag Hatar Att Jag Älskar Dig, Men Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig

Ja, jag ser ut som en säl när jag käkar glass.
Men tills nu har jag hängt på Norra berget med mor och de små. Mor ville ha sällskap medans de lekte och det fick hon - i fyra timmar. Men nu har jag käkat en glass och ska snart ner på stan med Eveline och Viola. Gatufesten har börjat så vi ska väl chilla runt lite. :)
Ha de chill! (Y)

Screw You, We Are young

Pigga tjejer på slutet... (Y)
Fast det var en trevlig kväll/natt med dom brudarna! Vi grät till HSM och chillade vid fontänerna i da stada. Nu ska jag måla naglarna igen, de blev så grymt fula häromdan så vi fixar om dom tycker jag!
 

Bilder Från Edsbyn

 

Korstabarnen Och Jag

Hur får alla biffkillar som tävlar i friidrott på sig sina dräkter? De sitter ju som slimmade på dom så man ser varenda biffmuskel! Om man träffar en biffig friidrottare ska jag fråga han det. 
 
Idag var jag på stan med Viola och Eveline. Köpte en klänning som var tusen gånger för stor så mamma får ta och sy in den, annars köpte jag en bandu (WOW!!! MAINSTREAM!!) men nu förstår jag inte varför. Vad ska jag ha den till liksom? Nä, det där kändes lite onödigt faktikst. Men nu snart ska jag äta och sen ska Ville och Eve komma hit så ska vi sen till far (han är borta så det är FF där. PARTY!och sova där och tjocka i oss Ben & Jerrys. (Y) Det kommer bli en fin kväll och ni får väl hålla utkik efter inlägg. :)
Åh, ni är så grymt fina! 
 
 
 

Lite Små Trött Bara

Då man inte kan sova och är pigg:
*Gråta till the Notebook. En otroligt vacker och fin film. En riktig romantikfilm som jag typ bah älskar!!
* Lyssna på dåligt peppande musik som gör en ännu piggare
*Borsta tänderna så att chipssmaken försvinner
*Leta efter någon att dryga med på Skype eller fejjan. Har inte hittat någon än bara.
*Mabye ska måla naglarna?
*Måla naglarna!
 
Sen sova någon gång, men först ska vi välja nagellack och lyssna vidare på dålig och ny och gammal och skitbra musik (Y)
 
 
Aa, juste. Är hemma igen. Ida rymde ifrån mig med sin familj på semester. Så vi åkte hem. 
Ooohoho, har alltid velat tagit en bild då man ser super seriös ut och pekar på er! Känner mig ballast ever nu! 

RSS 2.0