En Måndags Hälsning

Vad har Ida och jag gjort idag undrar ni säkert? Suttit vid teven sen elva. Typ. Vi tog en paus i ungefär en timme för att duscha och klä på oss. Men annars har vi sett på två filmer och suttit vid datorn.
Men nu kom Agnes hem så nu har vi något annat att göra ett bra tag. ^^)
Ikväll ska vi kanske ut med Evelino, Violina och Jasminoa för att greja med Halloweensaker. Vi ska äta godis och busa. :) (Y)
Nu ska jag hjälpa Agnes att hitta Ida som har gömt sig.
Hej och tack!

Tja

Jag är hemma!! Som ni har längtat! Och den här gången är Ida vid min sida, så detta kommer bli ett par bra dagar!
Jag har ätit en lite godis nu också så min mage känns sådär. Mår inte bättre av att känna lukten av middagen som snart är klar.
Nu ska jag avsluta detta inlägg och sedan fortsätta klappa på min godisfyllda mage.
Tack hej!


Direktsänt Från Edsbyn

Nu är jag och invaderar kusinerna. Idag har vi inget bestämt som vi ska göra. Bara ta't lugnt antar jag. ^^)
Eller jo, vi ska klä ut Agnes och Wilma och sedan skicka ut dom på en godisjak så att de också få fira lite Halloween. Egentligen så är Halloween på måndag, men ändå så är det många som firar nästa helg då Allahegonahelgen är. Själv så spelar det ingen roll när jag firar Halloween, bara jag får göra det! :)
Nu ska jag leta rätt på Agnes i Idas stora hus.

Hörs senare!

Sötisarna i egen hög person!

Saker Ni Kanske Inte Visste Om Mig

1. Jag älskar verkligen att reta folk! Borde vara en utav dom bästa i världen på det. ^^)
2. Jag får träningsvärk att sitta på en stol. Typ.
3. Jag OGILLAR hemmagjord potatismos men ÄLSKAR puvlermos.
4. När jag var 7 år frågade jag "chans" på en kille 7 gånger i rad på samma dag.
5. När det gäller skolarbete kan jag ha väldigt kort tålamod. Lär jag mig inte saker direkt kan jag nästan börja gråta.
6. Jag blir väldigt lätt röd i ansikte. Bara på ett "poff" så är jag som en tomat. Lite jobbigt ibland!
7. Ibland tror jag att jag är väldigt teknisk av mig, men i nästa sekund har jag förstört något.
8. Jag kan vara envis som in i pipan ibland. Det uppskattas inte alltid utav folk.
9. Jag är äckligt rädd för sniglar så att jag skulle kunna gråta.
10. Samma sak om fåglar.
En bajskorv
Fula varelser..!

Rädda Thailändarna!

Just nu är det stora översvämningar i Thailand som förstör otroligt mycket för folk. Tycker att moder natur kan vara läskig ibland. Jordbävningar, orkaner, översvämningar... I sånna lägen är jag så glad över att vi i Sverige bor så pass högt upp på jorden så att chansen är väldigt liten att det skulle kunna bli så här! På vissa ställen, i alla fall i Sundsvall, så kan man skänka pengar till just Thailand. Tycker alla bör göra det, för de behöver vår hjälp!
Nej, nu ska vi göra något roligare än att prata om tråkiga saker. Kanske kolla på Greysan som börjar snart?
Ja det gör vi!
Känner mig lite hopplös när jag kan få panik i en badbassäng..

Är Hungrig

Ska äta något..

Hej På Er

Nu har jag varit i Birsta  och handlat nödvändiga saker. Bla foundationsvampar och ansiktskräm. Vi köpte även en present till Ida som hon ska få när vi åker dit nu till helgen. Mer om den tänker jag inte prata om, för då blir det ju inge roligt! :)
Angående att åka till Edsbyn, såhär kommer mitt höstlov att se ut:
På fredag åker hela da family till Edsbyn och är där över helgen. Sen på söndagen tar vi med oss Ida hem och så är hon här tills på orsdag. Ja, och resten av lovet ska jag väl bara ta det lugnt och gå på basket och sånna typiska saker.
Men nu ska jag göra andra nädvändiga saker innan Desperata Husfruar börjar.
Lev i frid! Tills vi hörs igen alltså.
En liten godnattkram från Wilma. ^^)

Dessa Döda Ögon

Efter ungefär två år som Top Model narkoman så har jag ju sett en del avsnitt. Och i varje avsnitt talar de alltid om någons "döda ögon". De säger att du måste se ledsen ut med ögonen, ögonen måste utstråla lycka, osv.
Men hur lyckas man med det undrar jag då?! Ska man spärra upp ögonen när man är ledsen och kisa när man är glad? Jag kanske lär mig det någon dag, men inte idag i alla fall.

Jag kallar den här bilden för misstänksam. Eller något..

Ibland Förstår Jag Inte Hur

Jag skulle ta en lite smårolig bild som jag kunde bjuda på såhär på kvällskvisten. Det här blev restultatet:

En uppstoppad munk.
Gör ett nytt försök imorgon, men ni kan ju flina åt den här bilden så länge.
Nu ska jag dricka te och sedan sova. Ska kolla klart på en mordserie också.

God kväll!

Den Arga Sovaren

Vi vann tyvärr inte idag. Vi ledde halv matchen men sen gjorde de flera mål på rak som vi inte kunde jobba ikapp. Men det 53-63 och vi var väldigt bra tycker jag! :)
Nu ska jag kolla på Time Out och sedan sova. Trots att jag sov sammalagt två timmar i bilen på väg till och hem ifrån Östersund så är jag jätte trött! Sen har jag fått reda på att jag ser väldigt arg ut när jag sover. Åkte bil med Jasmin och en som heter Olivia och båda sa att jag såg jätte arg ut och att de knappt vågade röra mig. Men jag kan säga att jag inte är så arg som jag ser ut. När jag sover är jag nog rätt så glad, för jag får ju sova. Men blir jag väckt kan jag bli nå så grymt sur. Så väck mig aldrig!
Nu har Time Out börjat så jag ska stänga av datorn nu.
Hajj doo!

Skulle vilja se sådär överlycklig ut när jag sover.

Hemma

Nu är jag hemma igen efter filmen. Och den var väl bra. Hade trott att den skulle vara bättre, men man skrattade i alla fall av den. :) Wilma tyckte också att den var bra. Nu ska jag vänta på att maten ska bli färdig.
Något roligare inlägg kommer senare!

God Förmiddag!

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Hoppmackor! (Y) Och nu lite senare ska jag och Wilma på bio. Smurfarna! 3D blir det också. Ingen av oss har sett en film i 3D förut, så det ska bli roligt och se. Men det finns en liten jobbig sak me filmen oh det är att den är dubbad. Men Wilma kan ju inte engelska, så jag får väl stå ut i nån timme för hennes skull. :)
Sen måste jag packa inför imorgon också. Då ska ju jag och laget upp till Östersund och spela säsongen första match! Klockan åtta åker vi från Balder och vi kommer typ hem vid sex kanske.
Nu ska jag duscha av mig och sedan börja små packa lite.

Ha En Bra Dag!


Undra vem som kom på just namnet Smurfarna. Måste ha varit en väldigt smart person!

När Man Var Liten

Det är lite kul att sitta och tänka på vad man brukade göra när man var liten. Nu i skolan skulle vi tex skriva en text om hur man var som liten och vad man brukade göra. Själv så var jag lite vild av mig! Kunde aldrig sitta still och behövde alltid något att göra!
Tjurig var jag också. Fick jag inte som jag ville så kunde jag tjura i flera minuter innan jag blev glad igen! Sen var jag rätt oklok men samtidigt väldigt smart.

Tex:
En gång hade jag fått syn på Brors skoutkniv som låg högst upp i hans bokhylla. Nyfiken som jag var så började jag klättra upp, och såklart fick jag tag på den. Typ fem minuter senare kommer pappa in och börja skälla på mig.
Andledning: Jag hade börjat huggit i Brors bäddsoffa som stod i hans rum då. Det blev 16 tydliga hack, men pappa var bara lättad över att jag inte skärt mig. Och det roligaste är att soffan står kvar och hacken (ja, det är ett ord) är också kvar. Lika tydliga som då. ^^
En annan gång målade jag in skinnsoffan med moders röda läppstift. Juste, jag ritade med en bläckpenna på fars nya splitternya skrivbord när jag var fem år också. Den lilla målningen är också kvar. Och min bortförklaring var "Men mamma, jag hade en penna, men jag hade inget papper!"
Vad gör man då liksom? Jo, målar på skrivbordet.


Ingen bra kvalitet dirket, men ändå.

En Sann Kommentar


"Hjälp vad fin frida är, och hennes leende! Killmagnet ju :o"

En kommentar på förra inlägget. Och ja, jag vet! Försöker trycka in det i Fridas lilla huvud nästan varje dag, men nä, det är hon inte alls det enligt henne. Så det är bra att någon annan kan hjälpa mig att få henne att förstå att hon är en grymt söt och fin tjej! :)

Men nu är jag i alla fall hemma igen och Dragons vann. Såklart. Och roligt var det också! Men dagens höjdpunkt var nog ändå att jag fann min mössa! Har på mig den just nu och mmmm... Jag njuter! Den hänger så fint är bak i nacken just nu! ^^
Nu ska jag kolla klart på datorn och sedan ska jag sova. God kväll!

Jag Äter Inte Så Länge

Jag hann inte blogga mer igår. Efter maten kom jag på att jag var tvungen att åka till träningen och sen var det bara att duscha och sova när man kom hem. Så alla ni som trott att jag ätit mat i elva timmar, sorry, men det stämmer inte.
Men just nu är jag med Fritiof och vi leker kurragömma här i lägenheten. Har världens bästa gömställe som brudarna desperat försöker hitta, men icke, de hittar mig aldrig! Mohahaha!
Sen ikväll är det Dragonsmatch med de andra brudarna igen. :) Men nu ska jag fortsätta gömma mig och låta de andra leta efter mig i evigheter.
Ha En God Eftermiddag!

Peace (Y)

Sadface! (Älskar Agnes och Wilmas!)

De andra är söta och fina medans jag förstörde hela bilden.. ^^)

Ska äta..

återkommer strax!

Ida Fyllar Stora År

Idag vill jag börja med att gratta kusinen som fyler 16 idag! Grattis till henne! :)

Annars då, frågar ni då. Jo, det är bra. Agnes har inte kissat på sig nå mer och jag har ätit en vindruva så jag mår fint. Ska bara duscha lite nu snart och sen kolla på Depserata Husfruar. Om jag hinner ska jag nog göra lite läxa också. Extra rolig läxa den här veckan. Vi ska lära oss namnen på både mannen och kvinnans könsorgan. (Y) Det jag aldrig kommer förstå är varför vi ska veta vart killens sädesblåsa sitter, tex. Det är ju inte så ofta som man får frågan "Jo Julia, vart sitter den där sädesblåsan på mannen?"
Jag skulle ändå inte svara på det, men ändå. Vill man bli läkare eller lärare är det ju bra att kunna sånt, men om man drömmer om att få ett jobb i kassan på Ica då?

Tycker No-lärarna bör tänka över det. Nu ska jag duscha och göra mig till en 10 på fräschhetsskalan.
Goder kväller!

Tänkte först visa er en bild på sädesblåsan, men det fanns inge lämpliga tyckte jag, så det får bli en på Ida istället. ^^

"Det händer ju ibland."

Idag när Agnes kom hem satt jag inne på rummet och städade upp Wilmas Barbiesaker. Då ville Agnes ha pusskalas, men eftersom att hon hade någon vit gegga kletad runt munnen så bad jag henne gå till toan och tvätta munnen.

Två minuter senare.
Agnes ropar från toan: Jula! Kom hit!!

Jag: Vad är det?

Agnes: Kom hiiit!!

Jag: *går dit*

Där står Agnes med blöta byxor vid handfatet och kollar på mig med ledsna ögon och säger: Ja kissa på mej..
En dusch och en rengöring av golv senare sitter hon och jag i soffan och kollar på Bolibompa.
Jag: Kom ihåg att gå på toa när du blir kissnödig nu då.
Agnes: Ja då. Men de va en händelse (olyckshändelse) att ja kissa på mej nu.
Jag: Jaha.
Agnes: Ja, för ja kan ju gå på toaletten själv.
Jag: Ja, jag vet.
Agnes: Men ja kissade på mej idag. För det händer ju ibland.

För mig händer det aldrig.


Jag Har Varit Lite Borta

Har varit i stugan i Dalarna över helgen och ba slappat. Men nu är jag hemma och nu ska jag sova så att jag inte avlider på skolan imorgon.
God natt!

Det Där Perfekta Vädret

Jag känner mig lite slut just nu. Vill bara däcka i sängen och sova sisådär 11 timmar. Men det går inte, Greys Anatomy är ikväll. Ja, teven styr mitt liv lite granna.
Men just nu kollar jag på Bonde Söker Fru och är inrullad i en filt för jag fryser om benen!  Ser ut som en röd bajsrkorv men det är det värt. (Y)

Fönstret är öppet. Förklarar kylan. *stänger det*

För typ två veckor sen var det sådär jobbigt att klä på sig på morgonen. Det såg ut att vara iskallt så jag tog vantar, jacka + tjocktröja, men sen när man kom ut så var det ju inte så kallt utan väldigt varmt så innan man ens kommit till skolan så hade svetten börjat runnit. Men nu är det sådär perfekt! Det är kallt 24/7 och man kan ta på sig halsduk, jacka, tjocktröja + vantar.
Men om några veckor när snön kommit så kommer jag inte vara lika glad. Men om man bara tar en dag i taget så går det långsamt, men samtidigt fort. I alla fall för mig. ^^
Hej då, blåbärstå!

Shit pomesfrites! Nu blev jag sugen på blåbärspaj. Mmmm, tänk det och vaniljsås.. ^^)

Finally!

Nu sover dom. Let's Party!!

Eller så kollar vi bara på Halv Åtta Hos Mig. :)

Är Barnvakt Ni Vet

Nu är jag hos moder med småbrudarna.  Vi har busat, kollat vem som kan pussas flest gånger på håret (?), fikat kakor och saft, kollat på Meckar Micke och torkat bajs i stjärten.
Men nu ska jag läsa bok för dom och sedan ska de sova. Men de ska ju bortsta tänder och kissa och greja innan så det tar nog ett tag innan de är i säng.

Återkommer om någon timme.

Bild i repris
Bild från när Agnes fyllde 3 år.


Chacha!

Nu är jag hemma från skolan. Långa dagar det blir ibland. Kommer vara grymt trött ikväll, men eftersom att det är Desperata Husfruar så går det inte att lägga sig speciellt tidigt. :)

Juste, jag ska vara barnvakt ikväll åt Agnes och Wilma! Det kommer ta en del energi det också. Men det är bara att knäppa på teven så är de tysta... ^^

Nej, men jag får leka lite med dom och sätta Agnes i duschen så blir det nog bra. Agnes behöver alltid duschas, den lilla lortungen.

Nu ska jag kolla vidare på Top Modellerna och sedan äta middag. Är hungrig som en gris!
Vink, vink och blink,blink!

(kan inte ladda upp bilder just nu av någon andledning)

Dom Här Fuarna Igen

Nu kollar jag på dessa Hollywood Fruar. Igen. Men det är faktsitk lite kul att kolla på. För trots att de bor i samma värld så är det ändå som att de bor i en helt annan värld. En värld med hur mycket pengar som helst och bara en massa botoxtanter. Och Maria Montazami såklart. Hon tröttnar man aldrig på! ^^) I alla fall inte jag. Älskar hennes dialekt!
Men nu ska jag kolla vidare på fruarna och på när Maria dansar Zumba.

Ha en bra kväll!



Och hennes läppstift.. (Y)

En Annan Sak Jag Stör Mig På

Nu sitter jag och kollar på Top Model, och där är det en tjej som gifte sig när hon var 20. Det är väl okej, tänker ni då.
Men grejen är att mannen hon gifte sig med var 40 år. Nu har de en liten son tillsammans och verkar vara hur lyckliga som helst, men det jag stör mig på är att de andra tjejerna i huset ska klampa ner på henne bara för att hon är gift med en äldre man. Visst, det kan vara lite små äckligt att gifta sig med en 30 år äldre man, men är man tycker man om varandra så spelar väl åldern ingen roll! Jag brukar tänka såhär: Skit i dom andra, fokusera på dig själv!

Låt henne vara gift med en 40-åring om hon nu vill det, klanka inte ner på henne för det!


Nu ska jag kolla vidare på Top Model och sedan någon gång ska jag på kör.
Tjenna!

Nu kan ju ni sitta och fundera ut vem denna kvinna är. En ledtråd: hon är ryska.
Stor hjälp, jag vet...

Sjuka Mödrar

Nu har jag precis kollat på Svenska Hollywood Fruar och vad är det för kvinna som är med?! Gunilla Persson, eller vad hon heter, är ju helt sjuk i huvudet. I det här avsnitett gick hon till en präst för att bara "checka" så att hon gjorde rätt angående sin dotters "karriär". När hon predikat klart om att hon ville att hennes dotter skulle bli känd och framgångsrik sa prästen "Ja, men det kan ju vara bra för henne att få vara barn också."

Hon fick en rejäl käftsmäll enligt mig. För det kan inte vara nyttigt för ett 8 årigt barn att ha en sån mamma.

Men nu ska jag vänta på att min moders äppelpaj ska bli klar. Sen ska jag till pappa igen lite senare.

Bye bye lingonpaj!

"Hej hej!"
Hon ser lite läskig ut också.. Nej, det var elakt!


Så Här Är Det:

Faders datorsladd är sönder så vi har ingen dator här just nu. Men nu har vi fått lånat mammas laddare över dagen.

Men ni får nog räkna med att det inte kommer bli så många inlägg framöver. I alla fall tills vi fått tag i en ny laddare till fars dator.
Igår var det säsongens första Dragonsmatch och såklart vann dom! Haha, det roligaste var nog ändå att spelarna i Dragons kände igen oss tjejer där vi satt längst fram vid planen. De vinkade och log och en av dom sa "Är ni här igen?"
Idag skulle jag egentligen på basket igen med Eveline och dom, men Evelino kunde inte så det blev inte av.
Nu ska jag njuta av att äntligen ha en dator och sedan kolla om någon vill hitta på något ikväll.
Puus! Kraam! Viink!

Hahaaaa... Älskar Sune!

Jag Mår Sådär

Nej, jag mår inte bra. När jag kom hem från skolan däckade jag i soffan och nu har jag ont i huvudet. Visst, snuvig och ont i halsen går bra, men huvudet är lite över gränsen tycker jag!  Hoppas jag blir bättre! Vill inte missa träningen imorgon! Och inte skolan heller för den delen. ^^
Men nu ska jag vila upp mig ltie till och vänta in Vänner. OCH VET NI VAD?! Ikväll är det Desperate Housewives!!! *hoppar glädje hopp* Gaaah! Nu börjar dom roliga tv-veckorna igen!
Måndag: Pluggkväll = inget roligt på teven

Tisdag: 20.00 Top Model
21.00 Desperate Housewives - sista säsongen ever

Onsdag: 20.00 Bonde söker fru
21.00 Greys Anatomy
Torsdag: ?
Fredag: Idol - om man inte hittar något bättre

Lördag: Man hittar alltid något roligt att kolla på en Lördagskväll ;)
Söndag: 20.00 Gustafsson 3 trappor
20.30 Time Out
21.00 Partaj

(Nej, jag är ingen tv-nörd)

Nu ska jag kolla på Cougar Town.
Hej då!

Första säsongen
Och ikväll börjar sista :(

Den Där Lilla Nackdelen Med Att Ha En Blogg

Ni som har bloggar och som har vänner som läser era bloggar, känner ni igen er:
Ni berättar en sak som hänt och de säger "Jag vet, jag läste det på din blogg."
Jag hör det flera gånger i veckan! Känns som att bloggen tar alla mina samtalsämnen ifrån mig!
Sen är detta kanske bara jag, men när någon säger så "Jo, jag vet." så kommer jag aldrig på något nytt att säga. Jag bara står där och "Det är soligt ute." och rättar till tröjan eller något.
Men förutom det så är det roligt att ha en blogg. Men nu ska jag kolla på Vänner och snyta mig. Igen. Vi ses. Hej då. Nu slutar jag skriva. Snart. Alldeles strax. Nu så.
Hej då.
En sisådär två år gammal bild

Hellu!

Nu har jag precis druckit honungste mot min onda hals. Yumy yumy! ^^) Fast det där med halsen är inge bra, är jätte förkyld så det blir inger kör idag heller. Men jag ska mumsa i mig halstabletter och knarka nässpray så ska det bli bra.
Nu ska jag kolla på Top Model och sedan drga mina mediciner.
Bye bye!

God morgon!

Nu har jag vaknat och just nu sitter jag och dricker kallt te. :) Smakar sådär. Och så här ser dagens planer ut för moi:

*Leka i Hello Kitty huset med Agnes
*Duscha och klä på mig
*Packa
*Skjuta upp läxorna tills imorgon
*Droga lite nässpray
*Dammsuga rummet
*Åka till pappa

Kommer säkert göra lite andra saker också, men det är inget intressant.
Nu ska jag leka en snabbis med Agnes, som jag lovat, och sen ska jag duscha.

Hajj do!

Datanörd #1

Haha, har suttit vid datorn i två ½ timme nu. Rekord på flera veckor! Brukar bara sitta högst en timme men nu fick jag så tråkigt efter stan så jag har suttit här och kollat på fejjan och lite andra saker.

Sen så ska jag kanske vara med Sara och Frida i alla fall. Ikväll blir det då, vi ska nog kolla på film hemma hos Sara. :)
Men nu snart är det mat här hemma så jag ska stänga av datorn för idag nu och så kommer det kanske ett inlägg ikväll.

Hej då!

Bild från fotbolls DM i sexan.

Lördag 1 Oktober

Idag när jag vaknade fick jag inte spola när jag kissade. Vi hade nämligen inget vatten! Det hade hänt en stor vattenläcka som gjorde att halva stan var utan vatten. Och såklart blev jag sur för att moder sa att det kunde ta hela dan att fixa.

MEN som tur var så fixades det snabbt och vi fick vatten en halvtimme senare och jag fick spola. :) Och duscha för den delen! Jag var typ en tvåa på fräschhetsskalan imorse och luktade piss (alltså inte kiss, utan jag luktade bara illa).

Men förutom det lilla äventyret imorse så har jag varit på da stada med da familia och kollat för det var någon "festlördag" eller nå liknande med en massa grönsaksstånd och modevisningar och sånt. Men nu är jag hemma igen och gusches vad snuvig jag är! Är förkyld och har ont i halsen och näsan rinner som Niagarafallen. Så jag får nog börja droga näspray igen. (Y)
Nu ska jag kolla lite på datorn och sedan bara vara hemma. Skulle egentligen vara med Sara och Frida men för det första: de har inte hört av sig.
För det andra: vill inte gå ut nå mer idag nu när jag är förkyld.


Nu ska jag snyta mig.


Nej, jag kan inte titta in i camen, tack som frågar!


RSS 2.0