Yes

Weho, det är jag och Carrie!
Har ju egentligen sovmorgon idag till 13 men så blev det att vi fick hela dagen ledigt. Så najs! Fast det betyder att jag måste jobba lite själv här hemma, och det kan ju kanske gå. Eller det måste gå för är lite efter med en uppgift, ojsan.
Har ni sett One Directions nya musikvideo btw! Night Changes heter den och man får gå på dejt med boysen. Helt underbar idé, själv gillar jag Harrys och Nialls dejt bäst. Nu så, hej då!
 
 

Selfien


Skulle ta en fin bild på mig själv och bah en fin söndag vi har idag. Men sen ser jag kaninen som hängt sig i min gardinstång. Har totalt glömt bort att den hänger där?! Hade vänner hemma här senast igår, de måste typ tro att jag är en psykopat som hänger kaniner. Nu har jag flyttat den i alla fall, haha.
Andra roliga detaljer i denna bild är Zac Efrons face på min spegel samt Sunekepsen next to my hand. Så kuliga saker att ha i ens rum. Förgyller verkligen min vardag.
Nej, men söndag är det idag. Har hittills städat rummet och nu ska jag plugga lite och skicka in en inlämnningsuppgift. Känns väldigt söndagsaktigt. Vi hörs kompisar!
 

Kom och köp då

Vad gör jag 22.39 en torsdagkväll? Har photoshoot med saffransburkar! Wehoo!
Nej men down to buisness, jag säljer saffran med min klass. Saffran som ligger i de sötaste av glasburkar. Snälla köp av mig (2 g för 100 spänn, som hittat) vill bli av med dem. De står här på mitt skrivbord och sprider saffransdoft i hela rummet. Var najs första dagen pga luktade jul och jag njöt. Inte längre dock för en måste lufta 24/7.
Men nu är det läggdags och imorgon ska jag få hålla mitt fina tal. Hoppas på att ej stamma och att allt går bra. God natt lovers.

sovmorgon

Sovmorgon. Det bästa jag vet. Carpar med frukost, lyssnar på gamla 60-tals låtar och jobbar på mitt svenska tal som jag btw är nästan klar med. Detta blir nog en helt okej måndag ändå.
Kom hit till mamma igår också, alltid najs, och ikväll har jag kör. Sjunger bara julsånger där nu, så bra! Nu ska jag göra klart talet och sen göra mig klar för skola. Hej!

Söndag

God söndag på er allihopa! Jag kan nu sätta upp håret så luggen sitter med. Lycka.
Nej, men pluggar är det jag gör. Stressar, pluggar, är med en kompis då och då. Igår hade vi öppet hus på skolan hela dagen och då skulle alla elever vara där = jag har varit i skolan 6 dagar denna vecka. Och nu idag ska jag skriva ett tal till svenska nationella provet som ska vara klar imorgon pga min lärare gav oss det som läxa över helgen.
You know the feeling, när man bara älskar livet. Saknar den känslan lite. Fast jag börjar ett imorgon så jag ska nog klara det där talet till dess. Hej!

Swim Deep

Min nya obsession - Swim Deep.
För några veckor sedan hade Victor hittat en bild på deras trummis på Tumblr och visade mig bilden och bah kolla vilket coolt hår han har (det var rosa) och jag bah aa, det var fint.
Sen sa han att han var trummis i Swim Deep och att "de var rätt så bra faktiskt". Så jag lyssnade på typ tre låtar med dem och bah "aa, de var rätt så bra".
Sedan lyssnade jag förra veckan på hela deras album och sen dess har jag inte lyssnat på något annat. Deras album går bara på repeat på min Spotify. Så. Himla. Bra. 
Så nu är de inte så "rätt så bra" utan jag är in love med deras låtar. Topp tre är King City, Red lips I know och She changes the weather.
Dagens tips. I will not accept any hate on them. Hej!

The cam is back

Tjena hallå allihopa. Jag är tillbaka nu, och det är camen med. Efter att min dator la av i torsdags så har jag och mor suttit och grejat med den och bett den att kämpa men inget hjälpte. Så jag ominstallerade den och nu är den som ny = camen fungerar igen.
Hoppas den fungerar som den ska nu. Annars har jag haft lov. Sovit en massa, inte pluggat någonting utan bara varit med kompisar och chillat ungefär. Nu ska jag packa för att åka till pappa senare. Skolan imorgon orkar jag inte diskutera, den kan bara gå någonstans. Men jag börjar ett imorgon så det börjar väl lite bra.
Puss, hej!
 

RSS 2.0