Lite saker jag stör mig på

Systers face doe
 
Hej mina vänner. Disney Channels program är inte bra alltså. Allt är ju dubbat och allt har samma dåliga humor och så är det fejkskratt efter vaarendaaa mening!! Ingen normal människa skrattar efter varje mening, så sluhutaha! En annan sak jag stör mig på är Violetta. Det är också dubbat och sen så sjunger dem hela tiden och bah Hey, ska vi spela en sång?
Tackar för Catroon Network. Det är kul. Nu ska jag snart på kör så jag ska pudra näsan nu. Hej.
 
 

en söndag

God dag mina vänner. Idag hade vi teaterdag igen till typ halv fyra så just nu är jag super trött och jag har trött-huvudvärk. Kul kul, fast det var lite kul på teatern i alla fall. Allt börjar sitta nu och jag satte mina svåraste repliker idag, yes yes! *glädjehopp* 
Jag ska nog gå och börja packa inför avfärden till mor senare ikväll, fast jag ska typ äta korv innan det. Något med korvstroganoff sa far, vet ej vad han mena med de. Mabye korvstroganoff eller mabye något helt annat. Nu ska jag smörja händerna och börja poppa musik medans jag packar.
 

finaste boken

Hej, nu har jag återhämtat mig igen. 
Igår var det FF hemma hos mig så då bjöd jag hem lite folk på en sleepover. Det var väldigt mysigt tycker jag, jag har så kuliga kompisar! Sedan så fick jag den finaste presenten ever av Han!
 Det är såå fint!! Hon är så fin och påhittig min Han och jag blev så glad! Det finns såklart fler bilder men de får ni se någon annan gång kanske. Den här boken kommer jag spara och titta i om tio år och flina åt hur fina vi var, det längtar jag till. 
Gullegull <3

hörs sen

Jag gjorde precis nudlar men tappat de i diskon när jag skulle sila ur vattnet. Så jag började om men tappade de i diskon igen. Jag orkar seriöst inte mer. Återkommer när jag samlat mig.

här får ni

Här får ni en massa fina och gulliga bilder nu när jag inte har något bättre att skriva om.

teaterdag

Hola amigos! Idag har jag varit på teatern i stort sett hela dagen och gått igenom alla scener. Var där mellan 10-16 så det var lite drygt i början för jag tappade bort mina repliker hela tiden och jag var så trött, fast sen gick det bättre så jag är nöjd. :) Sen kom jag hem, käkade donken med fader min och sen såg jag på Monica Z. En bra film faktiskt, hon var en cool brud som visste vad hon ville och hon tog inte så mycket skit från folk. En bra kvinna tycker jag. Sen var det ju så fina kläder så det var också ett plus. Imorgon ska jag inte göra så mycket, far ska vara borta under dagen så vi får se vad jag hittar på. Nu ska jag äta en macka så här får ni en glad bild på två glada gummor. 
 

för att hon fyller år idag!

Den här lilla donnan fyller 6 år idag!! Helt galet vad stor hon blir. Vi satt nyss och tittade på bilder då hon var pytte, pytte liten och hennes napp tog upp hela hennes face och nu är hon värsta stor och börjar skolan i höst. Så snart ska vi köka hennes önskemiddag - kycklingnuggets (jag gjorde glödjehopp när mor sa det, bästa valet hon någonsin gjort typ) och sen ska vi äta Barbietårta.
Hej svejs!

Studiedag

Idag hade jag studiedag och det skulle bli väldigt kul tyckte jag. Fast sen började min dag med mensvärken från helvetet så jag tog ett piller och låg i sängen och trodde jag skulle dö fram tills elva. Sen mådde jag bättre så jag gick upp och käka frukost och såg på Mad Men. Sen slutade pillret verka så jag tog ett nytt och låg i sängen i en halvtimme och trodde jag skulle dö igen. Förstår inte, har aldrig mensvärk men nu så ville den hälsa på och trots att jag stod med armarna i kors så trodde den att jag välkomnade den med öppna armar, typ. 
Fast sedan mådde jag faktikst bra så jag drog ner på stan med Han och Victor och vi gick på en fin antikaffär, Erikshjälpen och till bibliotkeket och så köpte vi glass. Det var fint. Nu snart ska jag på teater, första gången vi tränar utan manus nu. Hoppas det går bra liksom, annars blir det lite pinsamt. Bara för det ska jag läsa lite repliker nu. Hej då!
Här får ni två bilder från i söndags. Jag tog dem helt själv.

Wanties

Ojojoj, nu är det sent men jag är inte sådär jättetrött men måste ju sova för imorgon ska jag tillbaka till mitt orangea klassrum. Men jag ville bara visa er mina senaste wanties. Här kommer de:
 
Dessa vill jag trippa runt i i vår/sommar. Så himla fina tycker jag! Jag har ju haft rosa, röda, blåa och svarta Converse så jag tänkte att ett par gula platåfiningar är ju ett annat bra köp. Sedan dem svarta har jag velat haft sedan förra sommaren men då tog jag aldrig tag i det, men nu har jag hittat rätt hemsida för båda så när jag har planerat min ekonomi ska jag köpa dessa. Längtar!
Nu måste jag sova. Ska ha slöjd och grejer imorgon, kan ta energi.
God natt!
 

Helgen

Hejsan. Nu har jag vaknat och gjort mig i ordning lite grann för snart ska jag ner på stan och möta upp Frida och äta lunch med henne. Vi kommer typ bara sitta och prata en massa, haha. Det är typ det enda vi gör när vi är med varann men det är skönt ändå. :) Den här helgen har jag gjort lite saker, sov över hos Carro i torsdags och på fredagen åkte jag, Syster, Bror och syster bf ut på en liten loppis och sen åkte vi hem hit till mor och så åt vi go middag och hade det trevligt. Igår hade Wilma danstävling så då var vi och såg lite på henne och sen åkte jag, Syster och Bror till far för att äta middag och se Mello. Blev faktiskt väldigt besviken när Sanna vann, jag hejade på Ace. Tycker det är sååå tråkigt med en massa balader i Eurovision och Ace's låt är ju lite inne nu så den har varit kul att se i Danmark. Men men, nu ska jag kolla lite till här på datorn och sen ska jag gå. 
Hej!
En fin bild för tre år sen. Haha, vi var så små och fina. :')
 

Brock Baker

Jag tyckte han var rätt så grym på det där med att imitera.
 

Ny dator!

Idag köpte jag en ny dator! En Samsung Vaio blev det, skulle först köpa en HP men sen såg jag och mor den här och den var ju så fin och enligt snubben i affären var den en riktig tjejdator av bra kvalitet, så jag bah pls mor och hon bah ok dotter. (Jag saknade några hundralappar så hon fick lägga ut lite, just saying so you don't tror att jag får en dator hipp som happ. Jag hade faktiskt sparat upp money on my own.)
Annars idag var jag på Drakborgen med mor och de små och sen när vi kom hem har jag gullat med datorn och sen kom Emelie hem så nu har vi ätit go middag och haft det bra (Y)
Ikväll ska jag sova över hos Carro med Julia och Vilma, det blir ju säkert superkul för dom är rätt så superkul alla tre :)
 

Boktjuven

Hejsan! Just nu sitter jag i soffan och skriver här medans Agnes och Ida sitter bredvid och kollar på Pettson och Findus. Ida kom hit i fredags och ska vara här tills på tisdag :) Så i lördags var vi på stan och igår var vi på bio och såg Boktjuven. Åh, den var såå bra! Grät sönder på slutet, så himla sorlig men ändå så fin genom hela filmen. Handlar om en flicka under andra världskriget vars mamma är kommunist (alltså en av dem som Hitler ville bli av med) och hon skickas till en ny familj i Tyskland som ska skydda henne från Hitler. Där träffar hon Rudy och  hon lär sig läsa av sin nya och helt underbara pappa en massa andra bra och dåliga saker händer. Nej, men se den! Så värt det!
 

RSS 2.0