Varför Just Jag?

Som sagt, singel och sökande.

My New Room

Tänkte att jag skulle vara lite cool och ha en engelskspråkig rubrik idag.
Nu när syster är utflugen så har jag fått hennes lilla rum här hos pappa! Nu håller jag på att flytta in alla mina saker, men jag tror inte att allt kommer få plats, så får slänga en massa och ställa upp en del på vinden.
Här är lite bilder på de balla rummet:

Har fått ballkong nu som jag kan sitta och steka på i sommar. (Y)

Lite kaosig säng. Lite gosedjur ska faktiskt bort, måste hitta ett täcke som matchar väggen känner jag också. Och kolla, där ligger ju alla saker lite huller om buller!

Sen är det ju så att vår lägenhet är så fruktansvärt different att den har fönster inne i lägenheten. Men det är ändå lite coolt tycker jag. :)

Sen har man fått systers tjocktv också! YEAH!

Men ja, det är ju inte klart än, lite tomt i hyllorna och så men det kommer säkert bli fint fint innan allt är klart.
Nu ska jag plocka vidare här inne och sen duscha.
Goder kväller!

Dag 18 - Vad jag helst gör en helg

När det är helg vill jag helst, sova, gå på basket och vara med kompisar. Äta mat som är god kan också vara kul att festa loss med. (Y)

Dirketsent Från Skövde

Just nu sitter jag här i systers och hennes pojväns lilla lägenhet i min ensamhet och ska plugga SO.
Gick upp vid sex för att kunna åka vid sju igår morse. Var lite trött då, men jag höll mig ändå vaken ändå! Vilken krigare jag är!
Igår så fixade här i lägenheten, typ möblerade om, skruvade ihop byråar och sånt. Nu är mor, syster och Han och shoppar lite mer saker hit, men eftersom att jag har So-prov morgon som jag inte kollat så mycket på fick jag vara kvar här och plugga. Snacka om att frysa ut den minsta :(
Men sen när de kommit tillbaka ska moder och jag sätta oss i bilen och åka hem alla 50 mil igen. Så vet inte om jag hinner blogga nå mer idag, annars bloggar jag mer imorgon, för nu ska jag bli smart.
Pözz pözz!

(killens dator är såå stor så jag hittar inte vart man hittar bilderna. Jag skojjar inte, han har en sån där ultra modern ny dator som tar över halva rummet och som jag inte ens hittade internet på. Men den är väldigt fin ändå :) )

15, 16, 17

Dag 15 - Mina drömmar
Min dröm är att få leva på att spela basket. Det skulle vara soft, att bara spela och få pengar för det. (Y) Sen ska jag gifta mig lycklig med en fin man och få tre fina små barn. Två pojkar och en flicka, för att vara exakt. Och alla ska spela basket!
Dag 16 - Det bästa i min garderob
Det bästa i min garderob är mina kläder.
Dag 17- Fem webbsidor jag ofta är inne på
Facebook. Blogg.se. Fokis.se. Kissies.se Stardoll.se
+ en maaasa andra bloggar.

Lingonsylt (Y)

Igår spelade vi match mot Dragons 99/00 och vi vann med typ 50 poäng, jag gjorde 16 mål. :)
Ville typ bara säga det. Idag har jag inte gjort något speciellt, varit i skolan och på träning.
Imorgon är det samma sak: skola och träning. Nej, mitt liv är inte tråkigt! Det är skit kul faktiskt. Gör väldigt roliga saker i skolan! Idag har jag klistrat ihop en rymdgubbe, ätit lingonsylt och skrattat. Lär bli ännu roligare imorgon, då är det kyckling till lunch! (Y)
Nu ska jag göra lite läxa och sen sova lite tidigare än igår.
God kväll!


Hihii.. Hahaa.. Hohoo.. Så ful man kan vara!

Dag 14 - En (två) bild som får mig att må bättre


ALLVARLIGT NU!

GÅ ALDRIG, ALDRIG IN PÅ ASPERGERNATTI.SE

Era dumma idioter som gör det, skyll er själva. Jag sa att ni inte skulle göra det.

Era dumma ungar

Jag sa att ni inte skulle gå in på den sidan... -.-

De Faller Lite Nu

Ikväll var jag på Dragons och nu förlorade de igen. De har förlorat värsta många matcher nu, men jag hoppas på att de börja vinna snart igen för annars kommer de inte bli Svenska Mästare iår. Tror Sundsvall har ett as stort tryck på sig nu bara för att de vann förra året, alla verkar ju tro att de kommer vinna trots alla förluster. De tror faktiskt inte jag.
Nu är jag jätte trött och ska sova.
God natt! :)


Några fler dagar

Dag 12 - I min handväska
Jag har aldrig handväska, utan ska jag någonstans så har jag typ allt i fickorna. Men de få gångerna jag har handväska har jag hörlurar till mobilen, mobilen själv i egen hög person, plånbok, läppsyl och nycklar.
Dag 13 - Den här veckan
Har jag varit på kör men sen blev jag sjuk så jag har varit sjuk hela veckan, ungefär.

Några fler dagar

Dag 12 - I min handväska
Jag har aldrig handväska, utan ska jag någonstans så har jag typ allt i fickorna. Men de få gångerna jag har handväska har jag hörlurar till mobilen, mobilen själv i egen hög person, plånbok, läppsyl och nycklar.
Dag 13 - Den här veckan
Har jag varit på kör men sen blev jag sjuk så jag har varit sjuk hela veckan, ungefär.

Städmorsan Här

Nu till helgen flyttar syster ut och då får ju jag hennes rum både hos moder och fader! :D Men då måste jag rensa ur världens stärsta skrivbord som man äger och slänga lite teckningar sen kanske tvåan som det står "Min favorit Barbie" på. Den Barbien var förresten inte snygg.
Men nu har jag rensat och slängt as massa saker, men det är dammigt som.. Det är jätte dammigt här inne så jag måste damma lite också. Så nu ska jag göra det och samtidigt lyssna på musik så det kommer ju gå som en dans. (Y)
Baj baj!

Tjenna

Idag har jag varit på basket typ hela dagen. Sett på två matcher med brudarna och varit på Hemköp och köpt en festis. (Y) Nu är det Galdiatorerna, har inte sett det någon gång sen det började så ska göra det nu.
Hej då!

Dag 11 - Mina syskon

Okej, då kör vi!
Jag har två riktiga äldre syskon som har samma föräldrar. De heter Emelie och Jakob, men i bloggen kalllas dom syster och Bror. Sen är Agnes och Wilma halvsyskon, vi har bara samma mamma. Sen har jag en till halvsyrra kan man säga, hon heter Anna och är L:ets dotter.
När man säger att man har fem syskon allt som allt till folk så håller de på och dör, men det är inte så farligt som det låter. Sen så om en vecka så har två flyttat ut så då är vi bara en vanlig barnfamilj på fyra barn. (Y)

Det går helt perfa med många syskon, vettni!

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Jag har bytt till pyjamas nu, så har ingen bild på vad jag hade innan. Och nej, ni vill/får inte se min pyjamas. Alldeles för rosa och pjuffsigt för er smak. Så det blir ingen bild på det, precis som i alla andra bloggar.

Jalla

När Agnes pratar fort och ska säga jag vill ha så säger hon "jalla". Det låter faktiskt as kul!
"Jalla nappen! Jalla sås på kycklingen! Jalla godis!"
Jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla! Heeh, det låter lite kul om man säger det fort.
Jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla, jalla!! Blir typ en såndär as jobbig låt! Som Mange låten och Plocka barn.
Men idag har jag inte gjort något speciellt. Har suttit hemma och skrattat åt bilder och hostat mig tårögd.
Hände en väldigt tråkig sak inatt/idag också, men det tar jag inte upp här på bloggen. Är inte ute efter några snyftkommentarer, det sänker liksom bloggens roliga sida. Så vi tänker på Jalla låten istället och så peppar vi för att kolla på basket med Eveline, Viola och Jasmin imorgon! Har inte träffat dom på en vecka!! Får inte upprepas!
Jalla jalla!


När Tråkiga Saker Händer

kan man fnissa lite åt de här istället:













Hihi, fick skäll av Agnes förut för att jag skrattade för mycket.


Dag 9 - Min favoritsak

Min favoritsak är min mobil och just nu de små pillren.

(Y)

Segproppen Här

Jag är inte så frisk än. Hade jätte hög feber idag när jag vaknade och orkade knappt gå från rummet till vardagsrummet. Men sen tog jag ett magsitkpiller och så mådde jag mycket bättre, men nu blev jag liite sämre igen men då pluppade jag i mig ett piller och nu börjar jag må bättre igen! (Y)

Ville gå och kolla på träningen, men får se hur jag mår ikväll. Nu ska jag kolla fejjan.
Heeej då!

Några Dagar

Dag 07 – Ett minne jag aldrig glömmer

Dag 08 – Ett ögonblick

Det är många minnen jag aldrig glömmer! Fast Göteborg är ju ett oförglömligt minne enligt mig! Det var så kul att spela alla matcher, att för första gången vinna fler än fyra matcher, vara på Liseberg en hel dag, gå på Universeum, bussresan dit, allt var så bäst! Fast förra året kände jag inte dom i laget lika bra som jag gör nu, så när vi åker dit nu i vår så kommer det ju bli ännu bättre! Shit pommesfrites vad vad roligt vi kommer ha! (Y) :D
Sen ett ögonblick, ja det var väl när jag såg Håkan Hellström i somras! Det var ett mycket vackert ögonblick. :)
Tänk er att tillbringa en halv vecka med dessa tjejor + Jasmin (som jag inte ha en bild på) + de andra helt grymma brudarn! Det kan ju inte misslyckas!

Jag Har Tråkigt

Singel och sökande. Kommentera om ni vill gå på dejt.

Sjukis sjukis

Jag blev hemma idag. Har sån där äcklig hosta och ont i halsen + ont i huvudet. Nu sitter jag och kollar på Disney Channel och ska göra lunch åt småbrudarna sen. De är ju också sjuka, fast Agnes är sjukast. Hon är as varm pga feber och sover hela tiden, hon har sovit oavbrutet i snart tre timmar!
Nu ska jag kolla klart på Kim Possible. Skriver mer sen.

Bajssjuk

Jag håller nog också på att bli sjuk nu tror jag. Har jätte ont i huvudet, hostar och har ont i halsen. Fast jag tog ett litet piller förut så det gör inte lika ont i huvudet nu.

Och enligt mamma ska jag vara hemma imorgon. Uschaaa vad tråkigt!! Men nu ska jag stänga av datorn, blir bara yr av att sitta vid datorn.
God kväll och bli inte sjuka.

Happy face..

Dag 06 - Min dag

Idag var jag i skolan som vanligt. Sen efter skolan var jag med Fritiof en stund, sen gick jag hem åt mat på fyra minuter, stack till kören sjöng mig hes och gick hem.
Typ.

Det Var Droppen

Nu är jag seriös, jag dör!
För det första: Whats up with da makeup? Har jag läppstift och lösögonfransar eller vad?
För det andra: "Hej hej, här sitter jag och dricker julmust. Mumsigt mumsigt!"
För det tredje: Varför ville inte lillfingret vara med och joina de andra fingrarna på glaset?  Var det tvunget och sticka ut så att man ser ut som någon förstaklassig 50-åring på östermalm?!

Dag 05 - Det här åt jag idag

Frukost - Gomacka med mjölk
Lunch - Rester = hamburgare sen igår
Middag - Lasagne

Dessa Dejtingprogram

Nu sitter jag, syster och moder och kollar på något amerikanskt dejtingprogram på 3:an. De är typ en äldre kvinna som letar en ung man att "dela resten av sitt liv med".
Och nu är det final och så har hon valt bort den jag tyckte borde vinna. Och nu sitter han och gråter i limosinen på väg hem. Jag tycker så synd om dom som kommer 2:a i sånna program. Och på något sätt så tycker jag inte synd om dom i de svenksa serierna, bara i de utländska. För där är killarna snyggare och verkar så snälla och fina och så åker dom ut och sitter och gråter i en limo.
Uscha, nu ska hon berätta för vinnaren att hon valt honom.
Önska honom lycka till!

Himla heartbreaker hon är!

Tråkkväll

Jag har rätt så tråkigt nu alltså. Trodde jag skulle vara med brudarna ikväll, men det sket sig. Så jag får sitta hemma och tjocka mig ikväll. Det blir kul! Ser fram emot det! (Y)
Men förut bredde jag mackor i alla fall. Det var pappa som skulle fixa fika till en samling och då ville han ha hjälp.
Nu ska jag tråka här framför datorn och kanske kolla om syster ha någon film nedladdad på datorn eller något.
God kväll!

Vad roligt om någon missade när den skulle dunka och bara plask på golvet. Det skulle vara kul.

Gud vad tråkigt jag har just nu.

Junk Of The Heart

Hällo! Nu har jag duschat och ska klä på mig och blåsa håret, sen ska jag till pappa och hjälpa honom med en sak.
Hehee, ska bre mackor. Haha, kan förklara sen när jag kommer hem men nu måste jag skynda mig lite, ska vara där halv två.
Här får ni en bra låt också:

Älskar refrängen. Blir så grymt pepp av den! Hahaa, pepp! Vilket roligt ord!

Dag 04 – En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig

1. Jag är nyduschad just nu.
2. Min favoritlåt just nu är Pumped Up Kicks med Foster the people.
3. Jag är grymt blyg bland folk jag inte känner. Haha, har fått höra på skolan att de aldrig trodde att jag var en sån social och pratig person.
4. När vi var i Göteborg på basketcup så grät jag efter varje match. Ibland för att jag var så grymt stolt över att vi vunnit och vissa gånger för att vi förlorat. Har nog aldrig gråtit så mycket på så få dagar! ^^
5. Ibland har jag världens segaste reaktionsförmåga och svarar typ efter fem sekunder.
6. Jag har läsglasögon, men andvänder dom bara hemma för jag tycker de inte är så fina längre.
7. Jag är grymt lättirriterad och kan vara sur huuuur länge som helst för en små sak. Men jag är nog mest glad. :)
8. Jag kollar på varje Greys Anatomy och Desperatre Housewives program! Älskar dom!
9. Mitt minne när det gäller namn och sånt är äckligt bra. Haha, Frida, Hannes född i början av Juni eller Juli.
10. Om jag ser på en skräckfilm så tror jag alltid när jag ska gå och lägga mig att mördaren i filmen ligger under min säng så jag kollar alltid under den flera veckor efter jag sett filmen utifall det skulle ligga någon där.

Dag 03 - Mina bästa vänner

Mina bästa vänner är dom jag hänger mest med.
Fritiof, min andra halva! 
Sara, min andra andra halva. 
Eveline, min lilla underbara bitch! 
Viola, en liten göllunge hon! 
Jasmin, min syster som är bäst! 

Där har ni dom, de bästa ever som man alltid kan lita på! :)



Fredag Den Trettonde

Har inte kunnat blogga förrän nu, moder min har suttit bredvid mig hela tiden i soffan och tjuvkikat på ALLT jag gjort. När man är inne på fejjan frågan hon "Vem är det där?" när man läser Kissies blogg säger hon "Nämen vad läser du för något Julia?"
Tycker hon ska börja kommentera systers bloggar och grejs. Men idag var jag i skolan som vanligt och grejade med mitt och sen var det Dragons nu ikväll. :) Men de förlorade mot solna med sju påäng. :( Men de var bra ändå, tycker jag.
Imorgon ska jag först hjälpa far min med en sak på dan och sen blir det kankse de tre brudarna på kvällen. Får se om de orkar vara med mig. ^^)
Nu ska jag kolla klart på en film och sen sova.
God natt!

Måste lära mig ta fina bilder. Ska boka en lektion imorgon. (Y)

Juste, det är fredag den trettonde idag. Fast jag tror inte på sånna saker, otur har man ju året om så vad skulle det vara för speciellt med just den här dagen?

Lite Trött Bara

Jag. Är. Trött.
Igår på träningen var jag as yr hela tiden och jätte seg. Om någon pratade med mig tog det flera sekunder för mig att svara, haha.
Men jag ska ändå på träningen idag, om jag somnar i korgen gör det nog inget. Hoppas jag.

Sen är jag hungrig också. Men moder håller på att göra pannkaka, mumma! :D
Sen tror jag helt seriöst att jag ska döpa om den här bloggen till sov och mat bloggen. För det är ju det hälften av alla mina inlägg har handlat om - att jag är trött och är hungrig. Nu ska jag kolla på Greys Anatomy och sen äta och sen träna.
Bye bye!

Dag 02 - Min tro

Alltså, jag vet inte riktigt om jag tror på något speciellt. Fast jag säger som Eveline, jag tror på basketguden. (Y) :)

Gaha, är som jag och Fritof!

Agnes Har Talat:

"Det är bajset som äter upp prupparna och kisset."

Min fråga: Hur kommer det sig då att vi pruppar och kissar?


Dag 01 - Om mig

Jag heter Julia och är tretton år, fyller 14 i februari. Jag går i skolan som alla andra, och spelar basket, shoppar kläder då jag har pengar och är med kompisar när jag inte tråkar i skolan. Folk brukar säga att jag är rolig, hoppas det stämmer, sen så har jag fyra syskon + en låtsassyster.
Det finns säkert mycket mer att skriva, men det orkar jag inte just nu, hehee. :)

Bara För Att Jag Vill Vara Lika Ball Som Alla Andra


Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min tro

Dag 03 – Mina bästavän

Dag 04 – En nytagen bild på mig och 10 faktapunkter om mig

Dag 05 – Det här åt jag idag

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Ett minne jag aldrig glömmer

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min favorit sak

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – En bild som får mig att må bättre

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Det bästa i min garderob

Dag 17 – Fem webbsidor som jag ofta är inne på

Dag 18 – Vad jag helst gör en helg

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Det godaste jag vet

Dag 21 – Mitt rum

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En sak jag vill uppleva igen

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Dem som jag vill leva med resten av livet


Jag Är Ingen Slöis Ja

Ni som nu tror att jag har varit hemma och slappat hela dagen idag har fel - jag har gjort nytta! Har varit på staj med Fritof och ätit mig tjock, köpt en klänning på rean för 30 spänn, hämtat barn på dagis och tränat orken ur mig!
Fast gusches vad kallt det var när jag hämtade Agnes på dagis! När vi kom hem sa Agnes "Julia, du ser ut som en tomat i ansiktet. Svettas du?" Nej, lilla flicka, jag fryser.
Nu har jag målat naglarna och ska nog ta en macka eller nå och sen sova. För imorgon, är det skola. Det är jag säker på.
Nu ska jag ta den dära mackan.
Sov gott och god kväll!

Ni ser ju själv, Agnes är smart.

Nej, men allvarligt nu! Varför är det så att när man ska tex i alla tv-serier där folk ska spela "nördiga" så sätter man på dom ett par glasögon? Varför? Glasögon är typ den snyggaste accesoaren som man kan ha. Sedan ska folk ta det som ett plus att de kallas för nördar = smarta. Själv skulle jag inte bli alltför olycklig om jag behövde ha glasögon på mig 24/7.

Tänk Att Vara En...

snigel. För dens liv måste vara lagom soft. Bara snigla runt och inte ha bråttom. Ha stora utstickande ögon så att man kan se jätte häftigt och äta gräs. Och an dra djur kan ju inte klaga på att man är för långsam! Det är som att man skulle kalla en jaguar för snabb. Så man kan snigla sig fram en meter i timmen och bara leva livet. Krypa in i sitt lilla skal och koka te och sova ibland.
Efter jag dött ska jag bli en liten, röd snigel. Vet inte ens om det finns en röda sniglar, men det vore coolt och ingen skulle ju kunna missa en.
Det är ju bara att det att jag är skiträdd för just sniglar..

"Här kommer jag och sniglar fram, i lugn och ro.. Lalala... I lugn och ro.."

En Grej Som Är Kul

Har ni tänk på en sak? klart ni har, men har ni tänkt på just den här saken: När man ska imitera någon så brukar man ju oftast låta på något sätt och sedan säga något som den personen brukar säga. Om man ska imitera Foki tex brukar man ju prata med en pipig röst och breeed norrländska
Men nu till det kul kuliga: Kan ni lista ut vilka det här är? (Är några kända bloggare + några kompisar till mig)
1. "Förlåt för att jag inte ha bloggat något idag, men har haft lite familyproblems.. :( Aldrig kul att bråka med familjen.. Man mår så dåligt (N) :( Igår var jag i alla fall ute med Bella, Michelle och Amir..."
2. "Ååååh, jag är såå hungrig!! Kan vi inte äta?? Vi går till McDonalds. Aaaahh, jag dör! Jag har ont i magen nu, kan vi inte äta snart?!"

3. "Oj oj oj! Vad tokigt. Men Eveline då, vad säger du för något? Hej då, Willsan!
4. "Vill ni höra något intressant?" *tre minuter senare*" Jag kände att jag förstörde stämningen nu.. Om du inte älskar den här låten är du inte min kompis längre!"

5. Fulis! Jag vet, jag är snyggast. Åhh, kolla Jacobs kropp! Asniktet är fult men resten.. mmm..."

6. "Fin heeeest. Kvällen ska jag tillbringa med min finis till pojkvännis. Sjöapor!! <3"
7. "HAHAHAHHAHAHAHHA! Solklart! HAHAHHAHAH! Jag är brunare än dig, haha! HAHAHHAHA!"
8. "BASELINE! Två idioten, spring!"
Lovar att ingen kommer gissa rätt på alla. Mohaha! Julia är smart, jo, jag vet.

Agnes ger er en liten lycka-till-flirt. :)

Bra Gjort Julia!

Idag ställde jag klockan på nio och har varit trött som jag vet inte vad och suttit och kollat på en basketmatch. Sen när man kommer hem så ser man några luriga statusar på fejjan och kommer på: Juste, jag börjar på tisdag istället för imorgon.
Varför: Om man gick på nobelafton som var i början av december så fick man börja en dag senare.
Min Reaktion: Vad ska jag göra imorgon då..?
Då får jag gå upp tidigt imorgon också och sitta ensam hemma med syster och glo på tv. Det blir roligt! (Y)
Men sen på kvällen är det träning, så jag får i alla fall göra något vettigt imorgon.
Nu ska jag lyssna vidare på musik och sen packa för ikväll åker vi till moder och bosätter oss där i två veckor.
Bye bye!
Här är några bilder från igår:


Nämen kolla där har ni ju skorna! (Y)

Ja, man är ju lagom stolt över sig själv.

One Thing

Här får ni en låt som jag drogar just nu:
Gaah, den är så bra! Satt och sjung på den förut och så glömde jag bort att jag hade videosamtal på med Jasmin och Viola. så när jag sjungt klart sa de "Vackert Julia." och bah "Heheee, tack!"
Idag var jag på basket ju och Sundsvall vann med typ 20 påäng. Sen efter matchen gick vi på stan och kollade runt lite, det var rea överallt men vi hade inga pengar. (Y)
Imorgon ska vi kolla på en till basketmatch halv elva, kommer typ somna på planen med en boll.
Men nu ska jag snackade vidare på skype med brudarna/mammas pojke.
HejDå!

Goder Morgon!

Nu snart ska jag klä på mig och sånt och sedan ska jag till sporthallen och kolla när A-lagets tjejer spelar match med Eveline, Jasmin och Violina den fina! Hehe, kom på det namnet idag. ^^
På måndag börjar skolan. Jag orkar inte med det alltså! Igår skulle jag räkna ut vad 60+50 var. Jag hade hjärnsläpp och slutade med att jag tog fram miniräknaren. Då är man på topp! (Y)
Nu måste jag stänga av datorn, ska gå om typ 20-25 minuter.
Tack hej, leverpastej!

Lilla Puh Då

Idag var jag på bio med Wilma och såg Alvin och gänget 3. Fast den var ju liksom en riktig barnfilm, så den var inte så bra. Fast Wilma tyckte det +  att hon fick någon special mugg som hörde till filmen. Hon var värsta stolt över den när hon kom hem! Som jag och min Breaking Dawn mugg.. ^^
Meeen sen fick jag reda på att mamma och Agnes varit och sett Nalle Puh's film och jag blev jätte avundsjuk på dom! Den ville jag ju hellre se än en film med ett par sjungande ekorrar. För lilla puh's citat i filmerna är ju jätte fina. Läs bara dom här:

*Vilken tur att du la märke till det, annars hade ingen sett det.
* När du tittar på dina båda tassar, behöver du bara bestämma dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänstra.
*Christoffe Robin: Kära Nalle, vad jag tycker om dig.
Puh: Det gör jag med.
*Kom inte försent till det du vill komma i tid till.
*Det är bra att  veta vad man ska leta efter innan man börjar leta.
*Vad underbart att ha en Riktig Hjärna som berättade saker och ting för en.
* Kanin: Det tar alltid längre tid än man tror.
Puh: Hur lång tid tror du det tar då?

Man måste ju bara älska honom! Får köpa den filmen när den kommer ut, för den ska jag se! Nu ska jag kolla på tv eller något och sen ikväll ska jag äntligen få träffa Fritiof!! :DNästan fyra veckor sedan jag träffade henne!
Hej då!

Kolla vilken liten charmknutte han är! ^^)

God Natt

Nu ska jag sova. Och den här gången ska jag lyckas! Jag ska bara somna sådär dunst bonk och sova fram tills klockan ringer vid tio.
Sen imorgon ska jag på bio med Wilma. Vi ska se Alvin och gänget 3. Gaah, kommer inte orka när de ska sjunga med sina smurfröster. Men Wilma kommer ju tycka att det är kul så jag får väl stå ut i 1 ½ timme.
Nu ska jag sova.
God natt!
Juste, Dragons vann idag! Med typ 30 poäng tror jag?

Det Här Med Att Sova

Nu när lovet snart är slut så försöker jag "vända på dynget". Ni vet, gå och lägga sig tidigare och vakna innan klockan ett. Så igår la jag mig tolv, men somnade halv tre. Hur lyckas man?! Alltså jag låg vaken och försökte sova, räknade får och sånt, och så börjar det klia på benen! Jag trodde rent seriöst att jag antingen hade löss på benen eller att jag hade fått någon mystiskt sjukdom som man bara får på House och som gör att man tillslut måste kapa av benen.
Men efter att jag legat och rullat runt i sängen i två ½ timme så somnade jag. Sedan ringde klockan kvart i tio. Jag gjorde inte glädjehopp.
Men nu ska jag klä på mig och sedan ska jag på stan och köpa en grej. Sen ikväll är det ju Dragons och sen ska jag sova. Får typ springa tre varv runt huset först och sedan sova. Det borde funka? Eller?

Så var det också, jag låg och tänkte på vad som skulle hända om taket rasade in på mig. Om jag skulle klara mig eller om jag ska skulle dö splash boom!

Lär Er Stava!

Nu är jag hemma från bion igen. Har varit hemma ett tag, men fastnade med ett djupt samtal med Viola.
Skoja, men filmen var väl bra. Trodde den skulle vara bättre, men den var bra. Och Zac Efron var snygg som vanligt, fast han puss pussades med en som jag inte ville att kan skulle puss pussas med. Viola bah "Neeej, inte hon!!"

Men ni som vill se den borde se den, den var faktiskt rätt så bra. Imorgon är det Dragons på kvällen, annars är det väl inget speciellt jag ska göra. Vet ni vad jag inte tycker om? Sånna som skriver spec istället för speciellt. Är det svårt att lägga till några bokstäver? Eller när det skriver oxå. Det stavas också! Lär er stava, ni som skriver så!
Nu ska jag kollade vidare på en film på teven.
God kväll!
Varsågod, från mig till er! Köpt det!

Hellou!

Idag har jag ägnat mig åt att duscha och att blåsa håret och att platta och att suttit vid datorn. Ja, det var väl det. (Y)
Men ikväll ska jag på bio med Eveline, Viola och kanske Jasmin. :) Vi ska se New Years Eve, är ingefär likadan som Valentines Day och Love Actually. Men jag tycker dom filmerna är rätt så roliga, och att de som gjort filmen suttit och fixat så att alla i filmen hör ihop på något sätt är ju rätt så otroligt.
Men nu ska jag kolla på Top Model, som jag drogar varje eftermiddag just nu, och sen äta hoppas jag för jag är hungrig! ^^
Hej då!

Och nu ser jag ju att Zac Efron är med!

Då blir det ju en väldigt fin fin film! :)

God Eftermiddag

Just nu sitter jag och kollar på Top Model. Haha, det är så kul när det bråkar för de är som femåringar! "Du knuffade mig när du gick förbi." "Du rörde min arm." "Du andades i min närhet.."
Typ.
Men jag har inget att skriva om. Det var roligt inatt att sova över och sånt, har inte så mycket mer att säga om det.
Nu ska jag kolla vidare.
Bye bye!
(Blir så less, nu går det inte att ladda upp bilder igen!!)

Goder Natter

Sover ni? Det gör inte vi! :) Vi ska se på film och sen sova. Det är bara Eveline som drygar med att sätta på den. "Jag ska bara.." har hon sagt i en timme nu.
Men sen ska vi sova, för jag är trött nu. Nu ska vi snart se på film i alla fall.
God natt!

Jag Har Snickrat Ihop En Bakrundsbild Till Datorn


Mmmmm, snygga killar är alltid bäst! (Y)

Direkt Skrivet Från Evelines Place

Nu är jag hemma hos Eveline, ska sova över här inatt. Viola ska också sova över och just nu sitter vi alla i Evelines soffa med varsin dator och snackar om saker. Nu ska vi knäcka en kille här.
Goder kväller!
Haha, de satt och sjung på What makes you beautiful med 1D. (Y)


Tillbaka Nu Då

Nu är bakfyllan äntligen borta..
Nej, skoja, men igår var jag grymt trött! Somnade vid två på nyårsafton (fattar inte vitsen med att man ska vara uppe så länge man bara kna på nyårsafton? Kolla på fyverkerier och gå och lägg er!) och vaknade typ halv ett men var ändå helt slut. Haha, sen åt vi pizza till middag igår och 1:a Januari är ju typ årets pizza dag. Alla köper pizza då! I vanliga fall då man beställer säger dom "Pizzorna är klara om tio minuter." Nu sa dom att det kunde ta mellan 30-40 minuter! Det är lite sjukt, men de måste ju tjäna bra på sånna dagar i alla fall. :)
Sen var det jätte roligt att fira med tjejrna! Jasmin åkte hem lite tidigare för hon skulle till casinot och se på fyverkerier, men vi andra gick hem till Eveline och drack jordgubbsbubbel och frös rumporna av oss vid tolvslaget. Gusches vad kallt det var! Men det var kul och vi skrattade mycket och jag ägde ut dom på karaoke. Bokstavligt.
Nu är jag hos mamma. Alla gick hemifrån hos pappa så jag bah "Aha, hej då då.." men då gick jag till mamma istället för här finns ju de mindre brudarna att leka med. ^^)
Nu ska jag hjälpa Wilma med något spel på henne spel.
Hej då!


Känns bra att man typ bara hittar sånna här bilder när man söker på 2012 på Google. (Y)

RSS 2.0