Tillbaka Nu Då

Nu är bakfyllan äntligen borta..
Nej, skoja, men igår var jag grymt trött! Somnade vid två på nyårsafton (fattar inte vitsen med att man ska vara uppe så länge man bara kna på nyårsafton? Kolla på fyverkerier och gå och lägg er!) och vaknade typ halv ett men var ändå helt slut. Haha, sen åt vi pizza till middag igår och 1:a Januari är ju typ årets pizza dag. Alla köper pizza då! I vanliga fall då man beställer säger dom "Pizzorna är klara om tio minuter." Nu sa dom att det kunde ta mellan 30-40 minuter! Det är lite sjukt, men de måste ju tjäna bra på sånna dagar i alla fall. :)
Sen var det jätte roligt att fira med tjejrna! Jasmin åkte hem lite tidigare för hon skulle till casinot och se på fyverkerier, men vi andra gick hem till Eveline och drack jordgubbsbubbel och frös rumporna av oss vid tolvslaget. Gusches vad kallt det var! Men det var kul och vi skrattade mycket och jag ägde ut dom på karaoke. Bokstavligt.
Nu är jag hos mamma. Alla gick hemifrån hos pappa så jag bah "Aha, hej då då.." men då gick jag till mamma istället för här finns ju de mindre brudarna att leka med. ^^)
Nu ska jag hjälpa Wilma med något spel på henne spel.
Hej då!


Känns bra att man typ bara hittar sånna här bilder när man söker på 2012 på Google. (Y)

Kommentarer
Postat av: killen från yttre rymden

fräna bilder

2012-01-03 @ 13:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0