sweet sixteen

 
Yeees idag fyller jag år!! Whoop whoop! 16 år. Vet inte vad som händer när man fyller 16. Man får typ övningsköra, men det vågar jag inte än.
Men idag har jag varit i skolan i alla fall. Blev uppvaktad av mor och de andra imorse och fick ett par hörlurar som jag önskat mig :) sen nu efter skolan var jag hem.en sväng men nu är jag hos pappa för ska firas lite här också. Fast han är inte hemma än och jag tog inte med mig någon nyckel... Kan vara det smartaste jag gjort idag. Så jag sitter här i trapphuset och väntar på honom. 
Happy sweet sixteen Julia, now sit and wait on your father in the trapphus i tjugo minuter. 
Thanks :*

deep as the ocean just nu

Nu går ju jag i nian och ska börja gymnasiet om bara några månade och sen, om tre år, så har jag gått klar all skola. Alltså, det är rätt så sjukt. Om tre år så håller jag på att kolla på studentklänning och jag har säkert fått min studentmössa och jag kommer säkert ha en massa nya kompisar, en massa nya människor i mitt liv. Jag vet inte varför, men jag går runt och tänker på det hela tiden. Hur mitt liv kommer se ut om tre år, när jag snart ska sluta skolan och bli vuxen på riktigt.
Menar för tre år sen gick jag i sexan och var sådär glad över att gå i den klassen, jag trodde jag skulle hålla på med basket forever och mina enda vänner var Sara och Frida. Jag skulle aldrig kunna föreställa mig att jag skulle ha det som jag har det idag. Jag tycker det är lite läskigt, vad som helst kan hända liksom. Jag tror att jag vet hur det kommer vara om tre år men jag kommer säkert ha heelt fel. Just nu har jag mina drömjobb och framtidsplaner men jag kanske tar en helt ny väg och tänker om helt och förstår inte alls i efterhand hur jag kunde vilja bli just det där när jag var 15.
Jag skulle kunna spy ut ord genom mina händer just nu för jag tänker så himla mycket, men nu vill jag inte skriva så mycket mer för snart ska jag äta kladdkaka med far. 
 
 
 

Tja! Idag har jag varit så himla trött, har bara velat lagt mig i sängen och sovit hela dagen. Fast det har jag inte. Var först på Birsta och köpte en klädställning och saker till min nya garderob och sen har jag hjälpt till att fixa i Agnes rum. Nu ikväll åkte jag hit till pappa också så nu är jag här och pratar ikapp lite med honom. Eller han pratar och jag skriver här, så nu ska jag sluta haha.
Bild från igår när jag och Agnes var på bio. Såg Frost och den var ju hur bra som helst!  

Torskis

 
Såhär kul har jag och Agnes just nu. Idag har jag varit i skolan och varit dödstrött och mitt knä har bestämt sig för att vara knas så det var lite jobbigt. Men nu ikväll ska jag byta rum! Jag ska ta över brors rum så den här veckan har vi målat massa väggar och möbler så det kommer bli jätte fint när allt är klart :) Nu ska jag snart äta torsk. Hej!

Vart har jag varit ens?

Jag kom på precis nu att jag inte bloggat på ett bra tag. Ber om ursäkt för det, mina vänner.
Förra veckan hände inte så mycket i alla fall, men i lördags så åkte jag och mitt crew ner till Stockholm. Dom skulle på Veronica Maggio i lördags men då följde jag med för skojskull liksom. Så vi shoppadr i lördags och söndags och medans dom var på konsert badade jag och såg på mello med Ben & Jerry. Riktigt fint faktiskt. Nu ikväll ska jag på teatern så ska nog äta snart. Skoj. Hej då.
Några fräscha bilder från tågresan hem.

RSS 2.0