Dagens hemlis ^^

Jo, jag vet! Det var länge sen, men nu kommer en liten hemlis.
Om jag fick välja en speciell klädstil så skulle jag nog vilja vara väldigt 40-50 tals aktig. Varför vet jag inte, men jag älskar bara de höga kjolarna, de avancerade frisyrerna och den häftiga inredningen i tex hus och affärer! ^^)
Som i tex musikalen Grease, varje gång jag ser den filmen blir jag kär i tjejernas kläder och i glassbaren som de hänger i! Den verkar vara så.. glad! (?) Så om jag verkligen fick satsa på en sorts klädstil i en dag så skulle det vara att åka tillbaka på 50-talet! :)

Min frisyr tar fen minuter att fixa. Hur mycket tid tror ni kvinnorna la ner på håret då?

Grease! ^^

Gäsp

God eftermiddag. Här sitter jag vid datorn och ska nog snart avlida pga trötthet. Så därför får Brittan Spers pigga upp mig lite genom mina hörlurar. Men idag blev det ingen träning. Tränarna lät oss vila efter en hård basketdag. Men imorgon och på Onsdag blir det som vanligt träning. Då kommer jag absolut avlida, där på träningen mitt på basketplanen.
Nej, nu ska vi inte tänka så. Faktiskt så tänker jag så varje gång jag ska på träning men varje gång kommer jag hem hel och fin och känner mig duktig eftersom att jag klarat av en så hård träning. Men annars så imorgon så är det en vanlig skoldag, men sen ni, ja då är det friluftsdag på Onsdag och sen är det prao resten av veckan. Alltså Torsdag och Fredag. Och då ska jag praoa på en lampaffär. Så då kommer det säkert ett litet inlägg om hur det var att praoa i en affär med endast lampor. Och kanske lite lampskärmar, vad vet jag. Har typ aldrig varit inne i en lampaffär förut! x)
Men nu ska jag läsa lite olika bloggar som Fokis.se och några kompisars, sen ska jag nog spela lite The Sims 3, plugga lite till svenskaprovet imorgon och sen ska jag bokstavligt avlida.
Men har ni förresten tänkt på en sak? Om jag bad min svenska lärare att läsa min blogg kanske jag skulle få bättre betyg på prov och sånt! Eller sämre.. Jaja, en liten tanke bara.

Ha't bra!

En bild från novemberlovet hos Ida. ^^)

Basket dag

Hellu! Idag spelade vi match mot Lit och vi förlorade med 10-76 tror jag. En stor förlust, jag vet, men de är ett-två år äldre än oss och mycket bättre. Men sist vi spelade mot dom vann de med 14-104 så vi spelade mycket bättre nu. Och det sjuka var också att vi i mitt lag var väldigt få spelare. Vi var sex spelare och man ska vara fem på planen vilket betydde att det skulle få sitta en på bänken och vissa fick spela hela matchen utan att vila. Själv fick jag sitta två gånger i högst två minuter. Sen efter matchen så skulle några från laget + mig åka och göra några övningar kan man säga med några olika tränare. De var dom som skulle träna sin tränarinsats kan man säga och vi var försökskaniner. ^^ Och efter den lilla träningen så spelade jag och de från laget isbasket. För på skolan där vi var och tränade fanns det en basketplan som var som en isplan och där spelade vi så vi blev alldeles svettiga.
Men det roligaste var att det var så sjukt halt och alla ramlade och blev snöiga men ingen brydde sig för det var grymt roligt! Det måste göras om enligt mig!
Men nu ska jag vila mina fötter som jag har jätta ont i och kolla på Brooke knows best.
Haj do!

God förmiddag!

Nu har jag duchat och klätt på mig och ska bara platta luggen, sen är jag klar! Sen ikväll ska vi äta middag hos mamma. Vad vet jag inte för jag kunde inte bestämma mig vad vi skulle äta så jag sa "Gör något gott bara!" Bara dom gör något gott nu då för jag kan vara rätt så jobbig när det gäller mat. Tex: Det får aldrig vara hemmagjord potatismos för det är inte gott, tomater går inte att äta, ingen konsitg ost ska det heller vara, svampar har jag svårt för, DET FÅR INTE VARA FÖR STARKT! För er som har missat det så kan jag säga att mina smaklökar är känsligare än en bebis. Men inte för svagt heller för då smakar det inget, och det ska inte vara för saltat och inte för sött.
Men annars så äter jag de mesta. :) Men nu ska jag platta min lockiga lugg och sen ska jag nog spela lite The Sims 3. Jag måste öva för The Sims 3 skiljer sig jätte mycket från The Sims 2.
Ha en bra Lördag! ^^)

Och vissa säger att jag inte behöver platta min lugg för den är redan jätteplatt!

Där är min lugg platt. Och lång.


My birthday

Hej alla fina och glada, och glada och fina, och... HEJ!
Idag är det som sagt min födelsedag och ja, den har varit grymt bra! När jag var i skolan och Frida + två andra kompisar kom så sjöng de" ja må du leva, ja må du leva.." Sedan så fick jag ett par örhängen av Frida, tre tuggumin av en tjej som heter Denise, och ja, många sa grattis! Sedan när jag kom hem så åkte pappa och jag och hanldade matsaker för då skulle han och jag göra både två pizzor och en marängtårta. Det blev det till slut!
Efter maten så fick jag mina efterlängtade paket! Och jag fick bla:
*The sims 3
*Hårspray
*Toy Story 3
*I rymden finns inga känslor
*En tvål och handkräm från Body Shop
*Ett pennskrin + pennor, ett sudd och en linjal
*En bok

Och imorgon ska jag till mamma och äta middag och då blir det merpresenter. Uscha vad bortskämd jag känner mig! x)
Men som sagt, jag har haft en jätte fin födelsedag. Nyss satt jag och skrev tack till 26 på facebook. Efter de första tio första blev det lite tråkigt men alla fick ett fint tack som svar.
Ha en bra helg! ^^)


"Dom vill också ha ketchup också!"

Hellu! Just nu sitter jag här mätt och belåten på en fin och stor hemmagjord hamburgare och checkar på daton. Och jag har kommit på en sak: jag lyssnar ovanligt mycket på Britney Spears. Hon har ju gjort jätte många bra låtar! Särskilt Everytime! ^^)
Sen så har jag blivit förälskad! Den nya Ica-reklamen med skådespelare från Glada Hugik teatern (nästan där jag bor ju ^^) och jag älskar den! "Dom vill också ha ketchup också!" eller "Jag tar hand om det Stig!" "Ja, vi får se!"
Haha! Och snart går det ju en hel film med glada hudik gänget! Den ska jag se!! Jag får dra med mig Frida eller någon annan skrattglad.
Men nu ska jag vänta på att Frida ska komma. Imorgon ska vi redovisa vårt arbete om Egypten direkt när vi börjar och vi har inte tränat någonting så hons ka komma hit och så ska vi träna ihop sådär på kvällskvisten!
Men ha en bra kväll! ^^


Hon är så fin min lilla Frida! ^^

Svåra beslut

Hej hej! Idag har jag varit i skolan som vanligt och sedan varit på träning. Och just nu så håller jag på att fundera både på vad jag ska äta för tårta och vad jag ska fixa för middag tills på Fredag. För då är det jag som fyller tretton! Men jag har aldrig haft svårt att välja mat och tårta men nu står det helt stilla i huvudet! En marängtårta, godistårta, eller pannacotta? Kött med pommesfrites, pasta, kyckling eller kinesiskt? Jag har ingen aning! Så nu ska jag kolla i några kokböcker och hoppas på att hitta något, annars får väl Emelie göra sin starka chokladtårta och papa får ta och baka sin pizza som han tjatat om nu.
Önska mig lycka till!

Den kankse man ska satsa på?

Dag 20 - Något jag är rädd för

Jag är rädd för tre saker:
1:Uppstoppade djur - jag är barnsligt rädd för uppstoppade djur! Varför vet jag inte, jag hatar bara hur de bara står och glor på en med sina döda ögon! Sedan tycker jag synd om djuren som dödas för att sedan bli uppstoppade.
2: Kossor! Deras ögon är hur läskiga som helst! Jag ryser bara av att se dom på tv! Eller när folk på tv eller i tidningen står och klappar, kramar, gosar, pussar kor! USCHA!
3: Småkryp. De är nog de flesta rädd för och jag är en av dom. Myror, spindlar och ni vet små, gröna saker som finns på blad. Bladlöss kanske de heter? Så jag hatar när man ser en spindel smyger omkring på golvet, när en myra är på en när man är ute och när en bladlus kommer krypande på en smalben när man ligger och solar. FY BUBBLAN!!

Nej, uscha! Det var både saker jag ogillar och samtidigt är rädd för. Och jag kommer nog aldrig tycka om dom!

Feg som jag är så ville jag inte ta en bild på en riktig myra!
Och jaq stängde ner hela rutan när jag kollade på bilder på spindlar! x)

Dag 19 - Detta ångrar jag mest

Jag vill helst inte ta upp det jag ångrar mest här i bloggen, för det är nog lite för personligt. Men annars så ångrar jag små saker som alla ångrar som tex något man sagt eller gjort. Men som sagt, vi ska inte vara för personliga här, utan ni får nöja er med detta. :)

Medans kan ni ju sitta och flina åt denna bild från 2009.

God morgon!

Nu har jag precis ätit frukost - rostade mackor med prickig korv och ett glas juice! ^^)

Men igår var det ju melodifestivalen. Någon som såg den? Det gjorde i alla fall jag och ja, det blev inga favoriter för mig igår. Eric Saade gick ju såklart vidare för alla tjejer mellan 6-15 år röstade på honom, sedan Playtones, de var hyfsat bra enligt mig! För jag lyssnar som sagt på nästan all musik så jag tyckte att den dansbandslåten inte var helt dum. Men sen såg jag på QX Gaygalan igår. Och varför har jag missar den alla tidigare år! Den var ju grym!
Och Carina Berg, enligt mig borde hon leda den galan varje år! ^^
Och jag blev faktiskt glad av den galan. Visst grät några på teven men annars så var alla glada precis hela tiden!
Sen så är ju Sverige egentligen ett helt underbart land! För de sa ju så på teven att i 17 länder är det förbjudet att vara homo. Vad hemskt! Och i vissa länder var det dödsstraff! Så tack Sverige för att ni accepterar homos!
Amen!

Hon ska vara programledare varje år för det här!

Dag 17 - Mitt favoritämne

Mitt favoritämne i skolan är SO och engelska.
Jag har alltid gillat historia så SO är sitter mig kärt om hjärtat! Just nu har vi också en grymt bra lärare! Men tyvärr ska hon byta skola efter sportlovet så min klass har inte så många skoldagar kvar med henne. :(
Sen engelska, ja, varför gillar jag engelska?
Nu på höstterminen hade vi faktikst en rätt så dålig engelska lärare men nu har vi en mycket bättre. Och jag vet inte varför jag gillar engelska men det är ett roligt språk som kan vara väldigt bra att kunna i framtiden!

Det var mina favoritämnen! ^^


I väntan..

på Lets Dance kan man ju ta kort med lillasyster! Som är mycket bättre nu! Hon hade nog ingen riktig magsjuka utan hade nog bara ätit något konstigt.
 



Vilka vackra systrar va?

Sjukstugan

Inatt blev både Agnes och Jakob magsjuka så det är en sjukstuga här just nu! Men jag hoppas bara att jag inte får magsjuka! Orkar inte vara hemma och spy 24/7! Uscha..

Men annars är det ju toppen med mig, för den som undrar det. Jag har varit i skolan, åkt skridskor, spelat ishockey (och mitt lag vann), frysit ihjäl, åkt buss, plockat upp lekasaker efter Agnes och just nu sitter jag och skriver på ett skolarbete. Egypten. Eller just nu skriver jag om mumier, pyramider och faraoer. Väldigt intressant! Visste ni tex att de var faraoer som styrde egypten i nästan 3000 år?! Nej ni, det visste ni säkert inte!

Sen är 3000 år väldigt mycket. Det ät grymt mycket!! Men nu ska jag skriva vidare om Tutankhamun och andra mumier.

Ha't bra!

Detta är Tutis...

Och sen svarta pricken på bilden, det är jag!

Dag 16 - Mitt favoritplagg

Mitt favoritplagg är nog min norrland tröja. Den är bara så mysig och gosig och den är med på träningar, ibland när jag sover, på skolan, när jag äter middag... ÖVERALLT! Och jag överlämnar den aldrig! Jag kommer begravas med den! Eller kanske inte, men jag tycker i alla fall om den väldigt mycket! ^^)

Men sen så har jag tänkt på en sak:
När man begravs så har man ju kläder på sig. Och sen får man ju bara ligga där på kyrkogården i några år - typ 50 år. Men sen när man tar upp kistan får man tillbaka kläderna då eller? Det borde man väl inte få? Eller vem vill egentligen ha ett skellets kläder?

Ja, sånt kan jag komma att tänka på.

Ha det bra!


PS: Detta var då också en liten smygtitt in i mitt rum. DS

Blåbär

Möt Blåbär!
Det är min nalle som jag fick av Wilma igår i namnsdagspresent. Och det sjuka är att hon har gjort det själv! Hon är grymt duktig och ajg blev jätte glad när jag fick den!
Så säg hej till Blåbär så hälsar han tillbaka! ^^)

Hemma hos Sara

Just nu är jag hos Sara. Vi har precis ätit nudlar och ska typ göra något annat nu. ^^)
Vi lyssnar på Saras nya idol idag också - Justin Bieber
 
Men annars idag var jag till skolan. Mår mycket bättre nu. Och tja, det var väl allt just nu.

Ha det!


Magsjuka?

Nu för en timme sen så satt Wilma i soffan och grät för att hon hade ont i magen, sen mådde hon illa. Lennart rev ut hela städskåpet för att få ut en hink och sen så spydde Wilma ut ett halvt vattenfall. Riktigt MYSIGT!!

Men efter det mådde hon bra och skrattade, men nu sover hon. Om hon har magsjuka blir jag arg! Emelie har åkt till pappa för hon är livrädd för magsjuka och har lyckats sluppit magsjuka i tre år snart.
Så nu håller jag tummarna att Wilma mår bra imorgon! (Y)

Dagens namn..

är Julia och Julius!

Så grattis till mig på namnsdagen!

Just nu..

har jag grymt tråkigt. Jag har bakat en vacker kladdkaka, kollat på High School Musical av alla filmer som finns, spelat the sims i en halvtimme sen tröttnade jag och jag ont i huvudet så jag snart avlider.
Det är så fruktansvärt roligt att vara sjuk ibland!
Men ni kan få se en liten bild på min kladdkaka:

Och ja, man kan ju pynta den också! ^^)

Dag 15 - Mina drömmar

Har inte jag berättat om mina drömmar? Jag vill åka utomlands, jag vill bli en skådespelerska och jag vill hoppa fallskärm. Men bara för att det inte ska bli upprepade saker kan jag berätta en annan dröm:

Jag vill ha ett långt och lyckligt liv! Jag vill leva tills jag dör!
Okej, den texten snodde jag från Bert serien men den säger det mesta. Min dröm är att få ha ett lyckligt liv och få göra det jag vill!
Amen!

Bert ska nog få sjunga på mitt bröllop.. ^^)


God förmiddag!

Nu sitter jag hemma, igen, och kollar på Disney Channel. Och jag kollar på ett jättespännande Kalle anka program! Nej inte direkt, det är en anka som sjunger opera hela tiden bara. Och två vikingar som piskar sina oxar. Så mycket liv har jag när jag är sjuk. Nej, men nu ska jag ta och baka en kladdkaka. Sen ska jag äta en bit av min kladdkaka, och sen ska jag säkert kolla på ännu mer Disney Channel.

Ha det bra!
PS: Nu är det Aladdin. DS


Min fina och underbara norrland tröja!

Hej!

Det känns som att jag aldrig skriver hej..

Men ändå! Hej!
Idag kom Wilma hem från en kompis när jag satt och nördade med The Sims 2 och´då frågade hon mig:
Julia, säg ett ord som börjar på R.

Jag: Eh, rapa, rumpa, ragga, röd, råtta...

Wilma: Runka!

Jag: VA? VA SÄGER DU?!

Wilma: Ja, då man kollar så att foten eller armen inte är bruten.

Jag: *pustar ut* jaha, du menar det! Men vad ska du ha de orden till?

Wilma: Man ska kunna minst två ord som börjar på R i skolan. och jag ska ta rapa och runka.

Jag: Nej! Inte... inte runka! Ta rapa och råtta!

Wilma: Varför då! Jag vill ha ruunkaaa!

Jag: *måste hålla mig för skratt* nej! Ta inte runka. det är ett.. felt ord! Ta något annat!

Wilma: Jag ska fråga mamma om ord istället! *går där i från*


Sicken underbar sjuårig syster man har!


Mina vänner..

Det är Phineas och Ferb på tv!!!

Tisdag

Hej alla fina och goda människor! Idag blev jag hemma från skolan. Orsak: Magont och huvudont.
Så just nu sitter jag i soffan och kollar på Brandy och Herr Morriz, men väntar samtidigt på att Phineas och Ferb ska börja. ^^)
Men det som är tråkigast med att vara sjuk är att det är så tråkigt. Det är inget på teven, alla ens kompisar är på skolan och man har dödstråkigt. Visst, jag skulle ju faktiskt kunna spela The Sims 2 ända tills någon rolig kommer hem men det vill jag inte heller. Mitt huvud pallar inte det. Men lite läxa har man gjort och så har jag tvingat i mig en liten lasange bit. Men nu ska jag nog forsätta kolla på barnprogram och kankse slockna i soffan en stund.
Ha en bra dag!

Hehe.. ^^)

PS: Mamma älskar vitt! DS.


Dag 14 - Detta vill jag bli när jag blir stor

Min dröm är att bli en skådespelerska när jag blir äldre. Men annars så skulle jag vilja jobba inom sjukvård. Typ bara barnläkare eller kirurg.
Faktiskt så har jag tänkt börja i teater nu i höst då jag börjar sjuan. Frida kanske också ska börja då, men vi får se. Jag vill i alla fall börja! Och har jag tur så kankse jag syns på bioduken en dag! ^^)
Men det är vad jag tänker just nu. Jag kanske kommer på något annat att göra i framtiden, som min pappa. Han ville bli polis men slutade som präst. Så allt kan ju förändras.

Där vill jag stå en dag! ^^


USCHA!

Igår var jag på bio med Emelie, Jakob och mamma. Vi såg gränsen. Och fy sjutton vilken hemskt film! Det var en svensk film om andra världskriget. Den handlade om några soldater som stod och vaktade vd norska gränsen. Och det var pang pang, blod, blä, fy, äckligt, mera pang pang och mycket mera blod! Det gav mig till och med svårt att sova! Jag låg vaken två timmar inatt för jag kunde inte sluta tänka på den hemska filmen!

Nej, uscha! Nu skriver vi inte mer om det!
Imorgon är det skola, på eftermiddagen ska skolan till Sidsjön. Där får man antingen åka pulka, längskidor, slalom eller gå på en promenad. Sara och jag skulle egentligen pka pulka men nu har hon smsat att hon tänker gå på promenad istället. Så vi får se hur jag gör.

Men nu ska jag ta en macka och sedan sova!

God natt! ^^)

Dag 13 - Detta har jag alltid velat göra

Det finns en sak som jag vill göra. Åka utomlands. "Tid för reaktion"
Och ja, jag har aldrig varit utomlands, inte ens i Norge, Danmark eller Finland. Och ja, det har aldrig blivit av. Men det har faktiskt småpratat om att vi någon gång när mamma tex fyller 50 så ska vi åka till London eller något sola-och-bada-land.

Så ja, utomlands var det! Men om det inte blir när mamma fyller femtio så åker jag själv någonstans. Man har ju trots allt 38 kr...!




Dag 12 - Någon jag beundrar

Jag beundrar rätt så många faktiskt. Tex Foki, Johnny Depp och mina föräldrar. Men en som jag verkligen beundrar är faktiskt Emelie, min storasyster. Trots att vi tjafsar och bråkar väldigt ofta så är hon ändå bäst. Jag har redan berättat en del om henne så jag kan väl bara säga en sak:
Hon är bäst!


Dag 11 - Min favorit vän

Jag har många vänner, två bästa vänner. Och om jag har en favoritvän så tänker jag inte säga vem det är här. Bara för att ingen ska bli "ledsen" eller missöförstå någonting. :)
Men jag kan i alla fall säga att jag har en favorit vän. ^^)

Underbar?

Den här veckan har Agnes sagt vissa saker som.. ja.. man måste bara le när man hör henne säga det!

Igår: Wilma och jag ligger på golvet och "brottas" då kommer Agnes in och säger "Men tjejej! Sluta bjåka! Jula! Va snella mot vajann!"

I Tisdags: Wilma och jag sitter och grejar på hennes sida av rummet. Agnes kommer in och säger "Hej allihopa! Vad gör ni tjejer?"

Idag: Jag och Agnes sitter och kollar på Quack Pack. Agnes säger "Jula, du e Nasse så e ja nalle puuuuuuh."
sen lite senare när hon hade fått korv med bröd "Jula, jag älskaj inte kojven! Å bjödet älskaj inte mej! =( "

Hon är helt underbar! ^^

Agnes när hon var typ tre-fem månader!

Dag 10 - Detta hade jag på mig idag

Min webbcamera funkar inte ibland vissa dagar och idag var det en sån dag. Så idag kan jag inte visa vad jag hade på mig, men ett par svarta leggins med läder på och en ljusblå tunika var det i alla fall. ^^)

Hello!

Om ungeför en timme så ska jag sätta mig i mammas brumbrum bil och åka till träningen. ORKAR INTE TRÄNA!
Varför då kanske ni undrar då. Jo för att:
1. Igår när vi gjorde plankan så fick jag grymt ont i ryggen så idag har jag känt mig som en gammal tant.
2. Min träningsvärk tar död på mig trots att jag stretchade väldigt bra igår efter träningen!
3. Jag skulle kunna sova här och nu.
Och 4: Jag har massa läxor att göra och jag orkar inte!

Men jag får hålla ut, jag får göra mina läxor efter att jag duschat efter träningen och lägga mig tidigt.
Bra!

Hej då. ^^


En Fråga

Är inte gud lite orättvis när han låter mig vara grymt trött, ha träningsvärk i hela kroppen, inte orka göra mina läxor och skita i att städa rummet?
Eller så är det bara jag som är lat och trött idag..

Jag är kär

i Britney Spears låt Everytime! <3 ^^

Dag 09 - Något bra med mig

Något bra med mig är väl... Jag är blond! Och lång, och hyfsat duktig på att sjunga, kan dribbla en basketboll, jag skrattar mycket (ibland för mycket), jag är nog rätt så social och har inte svårt att prata inför folk (sjunga är därimot en helt annan sak!).
Det är några saker jag tycker är bra med mig, men andra kan säkert komma på mycket mer (hoppas jag!) ^^)

Jag när jag var ungefär två år. ^^)


Dag 08 - Något dåligt med mig

Det finns faktiskt en del dåliga saker med mig.
1. Jag är grymt morgontrött vilket gör att jag kan bli tjurig och otrevlig mot andra.
2. Ibland tänker jag inte på vad jag säger och då måste jag förklara varför jag sa så och då blir allt bara fel och så skäms jag så sjukt mycket!
3. Jag älskar att sjunga, men när jag väl ska sjunga inför folk, då blir det ett helvete! Jag har världens scenskräck när det kommer till att sjunga framför folk. Både om det är i en hel kör eller ensam. Jag är fruktansvärt rädd pch nervös!

Okej, det var bara tre saker. Men skulle jag säga minsta lilla dåliga sak med mig så skulle det bli för personligt och det skulle bli en för lång lista. ^^


Ungefär sådär kan jag se ut en tidig morgon

Sötnosarna mina!

Hellu! ^^ Nu har jag precis packat för att åka till mamma senare ikväll. Jag saknar mina bebisar där borta så grymt mycket!! Men tyvärr så är Agnes och Wilma sjuka. Tydligen så har de varit hemma typ hela veckan från skola och dagis. Men Wilma var bättre nu och var bara hängig. Men Agnes är grinig, har 40 graders feber och säger att hon har ont i kroppen. Stackars liten! Då är det bra att jag kommer och tar hand om henne! ^^)
Sen är det skola imorgon. Inger jag direkt längtar efter för helgen har gått så sjukt fort och jag har egentlien inte gjort något vettigt! Har i alla fall ätit chips och vindruvor! (Y)
Men nu ska jag nog kolla lite på tv eller något. Är så sjukt rastlös!

Äh, ha det bra!

Bjuder på lite bilder på mina sjuklingar. Ida tog dom bilderna när de var i Edsbyn på jullovet.


Jag undrar fortfarande varför Wilma ser så ful ut och vad Agnes tycker är så himla kul? ^^

Måste ha en lektion med Wilma hur man ser normal ut på kort. (ska jag säga x) )


Dagens hemlis ^^

Jag gillar egentligen all sorts musik. Men vissa låtar är från när jag var liten. Som tex I Want It That Way med Backstret Boys, Baby one more time med Britney Spears och Lucky med Britney Spears. Och det är låtar som jag aldrig kommer tröttna på! ^^)

Har ni några favorit låtar?

Melodifestivalen

Nu var det klart. Första melodifestivakenprogrammet är nu gjort. Och låtarna, ja, jag har tre favoriter. Le Kid, Swingfly och Pernilla Andersson (kom inte ihåg nu vad låtarna hette så det blev namnen). Men bara två av dom gick vidare. Men annars så tycker jag att resten inte var så bra. Som den Danny gjorde. Blev faktiskt lite besviken. Han har aldrig varit en idol och kommer aldrgi bli det för mig heller, men jag vet att han sjunger bra men då ska han nog hålla sig EMD, för den låten var inge bra. Men det är min personliga åsikt! Ni kanske tycker en helt annan sak. ^^)
Men nu ska jag försöka hitta på svt.se så att jag kan lyssna på mina kära låtar.

God kväll!



Håret reser sig i nacken..

Jag biter sönder mina naglar,
jag räknar minuterna,
jag gör mig redo,
jag höjer ljudet på teven,
jag sätter på rätt kanal,
jag är spänd på programmet som ska börja:
MELODIFESTIVALEN 2011!

Frächot här!

Hai! ^^)
Igår var det party hemma hos mig! Nej, inte direkt men Frida och Rasmus var är igår och flummande tillsammans med mig! Och ja, det var trevligt! Fast på slutet var jag så sjukt trött och väntade bara på att de skulle gå hem! ^^
Men nu idag så vaknade jag, åt frukost, kollade klart på en film på Disney Channel, duschade, klädde på mig, blåste håret, plattade håret och nu sitter jag här!

Förresten så har vi fått en ny tv-box här hemma hos pappa. Vår gamla gick sönder i Oktober tror jag och pappa ringde Telia för han skulle ändå skfaffa sig en ny tv-box och en ny telefongrej. Men då sa de att vi kommer att få det den sista December. "Hurra.." Tänkte man då! Två månader utan tv. Men då fick vi ta Jakobs gamla box från mamma som han inte behövde längre, och vips så hade vi en box hemma hos pappa. Fast dock med bara 1:an, 2:an, 4:an, 6:an och barnkanalen. Men vi överlvde med det men nu har vi över 80 kanaler! + Disneychannel som jag är överlycklig över! Phineas och Ferb kalas nu!
Men nu ska jag kolla vidare på datorn och sedan kanske ta en liten kontakt med Frida och kolla vad hon ska hitta på idag!

Ha det bra! ^^


Ska kanske ta och klippa luggen lite! Ser typ ingenting med den nu! x)


Angående dagarna...

Det råkade bli tre Dag 03! Måste ha haft för bråttom när jag skrev dom inläggen! Hoppas ingen blev för försvirrad av det! ^^)

Dag 07 - Min bästa vän

Jag har två bästa vänner. Sara och Frida.

Sara flyttade hit från Sollefteå när vi började fyran. Sen dess har vi varit bästa vänner. Hon vet bokstavligt allt om mig, och jag allt om henne! Hon är snäll, kan vara tjurig (men jag är nog tjurigast), klär sig bäst, är söt,rolig och helt underbar! Finns ingen bättre tjej än henne! Jag har alltid kul med henne och vi hittar alltid på en massa konstiga saker att äta! ^^) Hon är ett R&B freak och är som min egna syster.Löve her soe mutch!! <3

Frida därimot. Fy sjutton! Hon är den som får en att skratta så man får ont i magen och tillslut ligger på golvet och skrattar så att tårarna rinner! Hon är som min lillasyster och man kan prata med henne om allt och man kan inte hålla sig för skratt i hennes närvaro! ^^) Hon kan inte sitta still i mer än tjugo minuter och kan aldrig hålla munnen stängd! Hon har egen pinne här utanför min pappas hus (en stolpe som hon blev förälskad i igår), hon är min lilla puzzgurka och jag älskar henne så sjukt mycket! <3

Dag 04 - Min dag i text/bilder


Gick till skolan och var där tills vi slutade klockan tre.

Gick hem till Sara och var där till halv sju. Sen gick jag hem.

När jag kom hem åt jag en liten portion pyttipanna så min mage är död nu. Ska aldrig mer äta något!
Och nu sitter jag vid datorn och ska kolla klart på ett program och sedan sova.

Tjockis!

Hej. Igår skippade jag träningen för att kunna åka och fira mamma. Och nu idag var jag peppad för att träna riktigt hårt, och så är det ingen. Så det blir bara ett träningspass den här veckan - imorgon.
Men då får jag väk hänga med Émelie på ett Friskis och Svettis pass för att inte bli en liten tjockis.
Eller då drar jag med mig Frida eller Sara och på en joggingtur eller något. Frida skulle säkert gå med på det. Sara är nog lite latare. ^^

Men då får jag väl göra läxa eller något istället. -.- Har ju No-prov imorgon så jag kan finslipa lite nu då.

Bye! ^^)

RSS 2.0