Hungry girl

Ikväll var det Heliåsgala och det var värsta kul! Skulle lugnt göra om det 1000 gånger om!
Fick stå helt själv och börja hela alltihopa, superläskigt var det. Men klarade det galant (Y) Eller ja, jag klarade det i alla fall.
Nu är hungrig så ska äta något och sen duscha. Imorgon är det skola och sen på lördag åker jag med far och bror till farmor och farfar i Småland för att gå på party party. Farmor fyller 75 så det ska vi fira.
Nu måste jag äta något, hej!

i'm a really cool person


Jesus Luz ♥♥♥


Julia L Är Bäst

Hej! Just nu sitter jag på skolan med Jullan. Har varit på gymnasiemässa men hann inte gå runt så mycket där. Blev sminkad där också av Amanda, beautiful girl liksom :)
Nu snart ska vi ha spanska och sen har vi genrep inför Heliåsgalan. Den är imorgon klockan 18 på Tonhallen så komsi komsi kompisar! 
Snäällaaaa!
Skoja, kom bara.
Det blir mega super kul, och jag ska ha värsta pyjamasen på mig och allt, för jag ska vara pyjamastjej. 
Det blir super, så kom bara. Okej? Deal.
(Det är High School Muscial också. Och Lejonkungen. Det är gratis också.)

16 Days

Tänkte blogga nu för att visa världen (Ida) att jag lever. Så hej, jag lever. 
Jag går i skolan, pluggar ihjäl mig, försöker hinna med allt, skriker sönder lite på kören då och då, tränar lite här och där och får smått panik över att det snart är One Direction konsert!! Asså, har nog inte förstått att jag faktiskt ska se dom. Lovar att jag kommer sitta och gråta hela kvällen under konserten för då kommer jag insé att det faktiskt händer på riktigt, haha. Mesprupp jag är.
Nu ska jag göra engelska läxa och sen måla naglarna! Och duscha måste jag göra också, dushcar 24/7 nu för tiden. Löve it.
Varsågod Julia, Amanda, Carro, Hanna och Ida. Ska blogga mer, säger vi. 

Afrodans liksom

Idag var det skola som vanligt och vi hade Hkprov som gick åt blåbärspajen, käkat korv och haft lite hjärtlungräddning på gympan. Rätt så chill dag ändå
Ikväll ska jag träna med tjejerna igen på Friskis, vi ska på afrodans. Haha, aldrig varit på det förut så hoppas det är kul!
 
 

Mums

Tja!
Imorgon ska jag träna för första gången på typ månader. Haha, tjockis jag är. Nej men är skit peppad! Har velat gått till Friskis i flera månader nu men aldrig hittat nån som vill gå (typ alla mina kompisar har egna träningar 24/7) men nu har jag hittat två kompanjoner; Julia och Carro. Vi ska bli super fit och svettas loss. 
Så nu hoppas vi bara att det blir så.
Nu ska jag måla naglarna och sen duscha kroppen för håller på att frysa ihjäl och sen sova. 
Mysigt inlägg, mhm.
Ha ha ha. Då tjejerna gick i sjuan och Jullan hade den blåa koftan på sig 24/7. Mums

Blue jeans, white shirt

Inatt sov jag över hos Carro med Victor, Vilma och Julia. Vi badade bubbelpool hela kvällen och typ pratade om allt och alla tills fyra då vi somna. Sen åkte jag hem vid halv elva för skulle sminka Wilma innan hon skulle på kalas - gick sådär.
Sen var jag på Birsta med mamma idag, köpte en skjorta, strumpbyxor och en par låga Converse. :) Mumma liksom! 
Nu ska jag dö lite, är skit trött, så hej!
 

Blankie

Nu är jag hemma igen! Har chillat med Ida dessa dagar och sjungit karaoke, bakat cupcakes och sovit. Haha, tycker synd om Ida. Hon vaknar alltid typ en timme innan mig varje morgon och så ligger hon och väntar på att jag ska vakna. Men hon vet väl att jag blir pissoff sur om hon väcker mig så :)
Nu snart ska jag be mamma gå och hämta ut mina skor som kommit! Åh, så himla fina dom kommer va! 
Fast nu måste jag hitta tuggumi, min mun har kebabrullesmak, not good.
Peace liksom

The Croods

Såg denna film idag, Croodarna, med små brudarna idag och den var faktiskt bra. Läskig också enligt Agnes, slutade med att hon satt i mitt knä och typ skrek till hela tiden och bah "Julia, det här är superläskigt!"
Men den var rolig att se, tycker faktiskt alla DreamWorks filmer är bra. De slår aldrig fel liksom :)
Nu ska jag duscha och sen packa, för imorgon åker vi till Edsbyn och är där tills på lödrag så det blit mysigt. Det är ju liksom inte såå många dagar kvar till One Driection så jag och Ida kommer säkert fangirla hela helgen (Y)
 

Fireflies

Idag ska jag vara borta nästan hela dagen, ska ha party med mina vänner serru.
Ska göra mig klar och sånt nu och sen ska jag till Carro och vara barnvakt med henne åt hennes lillebror. Sen ikväll ska vi och gänget käka ute någonstans och sen ska vi alla sova över hos Carro.
Kommer bli en awesome dag, så nu ska jag skynda mig att göra mig klar :)
Hej!
Carro äger just ett sånt där hästhuvud. Hatar det och kommer alltid göra det. Så himla läskig!

RSS 2.0