Jag lever

Hej!
Nu snart ska jag gå och lägga mig, men jag ville bara underrätta er om att jag lever!
Jag har det gött här i nedre Sverige. Jag har badat, bränt sönder ryggen så solränderna kommer vara kvar i några år, har varit på bio, shoppat, ätit tretton kilo glass, fyrtiotvå kilo mat, och lite saft.
Men nu vet ni vad jag har haft för mig, och jag kommer hem på Tisdag, håll ut!
Nej, nu måste jag kissa.
God natt!

God morgon!

Det som är typiskt med mig är att om någon säger "Var klar klockan tio!" så går jag upp halv nio och skyndar mig som att jag bara har en halvtimme på mig! För sen är jag klar, och då är klockan kvart över nio.
Precis som idag. Far säger "vi åker klockan tio!" Jag går upp halv nio, skyndar mig, osv. Sen säger han " Jag måste ner på stan innan vi åker." Jahopp. Då får jag väl vänta i ungefär en timme då. Men det som är bra är att jag hinner se ungefär 20 minuter av Sjunde Himlen! ^^)
Men nu ska jag kolla så att jag har packat ner allting och sedan checka in några bloggar för sista gången den här veckan.
Bye bye! ^^

Nej, vi kan väl säga halv elva istället då..!

Ett godnattinlägg

Nu ska jag packa ihop de sista sakerna för Dalarna imorgon. Jag vet inte om jag kommer hinna blogga något innan jag åker, så om jag inte hinner det så vill jag bara säga att jag kommer hem igen på antingen Måndag eller Tisdag nästa vecka. Men sen kanske någon har med sig ett internet, det hade dom förra året, så har jag tur år igen så kommer det nog komma ett blogg inlägg någon gång.
Nu ska jag packa och sedan sova.
God natt och ha det bra om det inte finns något internet!


Ogilla Bilddagboken

Är det bara jag som tycker att Bilddagboken var rolig för typ två år sen? Efter det började alla tolv åriga tjejer lägga ut bilder på sig själv och skriva "Kan inte fatta att du svek mig så.." "Kan du inte bara låta mig vara!" "Kommentera så får du en puss nästa gång vi ses" osv, osv. Nej, jag tycker att Bilddagboken har blivit en plats för en massa småtjejer som vill ha bekräftat att de är fina, tex "Fin elr ful?".
Nej, ska nog lägga ner bdb nu, men först: jag måste hitta vart man raderar sin bdb. Jag har letat i åtta minuter nu, men jag hittar det inte! Hopplös tjej, men jag får fortsätta att leta, tillslut borde det ju komma fram av sig själv!
Men nu ska jag kolla på Solsidan och sedan ska jag åka tillbaka till pappa.
Bye bye! ^^)

Tjabba!

Just nu är jag hos mamma. Fast när jag och Bror kom hit så var det ingen hemma. Jag vet inte vart de är men de kommer hem snart. Men just nu håller jag på med Stardoll. Det är faktiskt roligt. ^^) Jag har varit medlem där sen 2008 tror jag och jag har inte tröttnat. Men just nu är jagh inne på Wilmas gubbe, hon skaffade en för några dagar sedan, och eftersom att hon inte förstår allt så hjälper jag henne. Och nu när jag kom hem hit så var datorn på och Wilma var inloggad så jag började greja med henne gubbe då.
Hoppas hon inte blir arg för det..
Men nu ska jag fortsätta på datorn och sedan äta något lunchliknande.
Ha't bra!


Om man har tråkigt



Hittade ett gamalt läppstift här hemma, och vad ska jag säga. Här är resultatet! x)

Godisgris

Hellu!
Nu har jag ätit för mycket igen! Har tryckt i mig godis som bara den! ^^) Haha. Och jag som skulle ut och träna någon dag! Får ta med träningsskorna till Dalarna, där kan jag nog gå ut och springa när jag får tråkigt. ^^
Jag ska nog snart ta och börja packa inför Dalarna, för imorgon ska vi spendera hela dagen hos Moder jord tror jag. Emelie och Jakob ska i alla fall packa ner sina rum och så tänkte jag att jag kunde hjälpa till att packa ner något jag med. Kanske Agnes och Wilma..
Nej, det skämtet var dåligt! Men nu ska jag stänga av datorn och börja packa.
Hej då!

Dags att packa!

Rosa Pantern

God kväll! Nu ni har jag ätit sockerkaka och jordgubbar så jag snart spyr! Eller inte direkt, men jag har ätit en hel del! ^^) Just nu sitter jag och pappa och kollar på Rosa Pantern.
Imorgon ska jag bara vara hemma. Har inget planerat, kanske ska börja packa. Ska ju åka bort nu på måndag. Och vart, jo, vi ska till Dalarna dit vi åker varje år! Varsågod Sara! Min farmor och farfar äger en gård där så vi brukar åka dit med pappa och så brukar hans bröder komma dit med sina barn. Sedan nu de senaste åren så åker vi dit för att de äldre kusinerna och för att Bror och Syster ska gå på Peace and Love, Sveriges största festival. Men i år blir det bara Bror och min kusin Filip som går. Alla andra är hemma och jobbar, ni förstår att jag är den yngsta kusinen på kin pappas sida så alla sommarjobbar förutom jag. x)
Men nu ska jag hämta dricka och kolla vidare på filmen.
God kväll!


Midsommarafton

Glad midsommar! Eller säger man ens så? Haha. ^^)
Jag har precis ätit mat, och för min del så blev det ingen midsommarstång. Det regnade ju hela förmiddagen och sen så brukar inte vi åka och dansa runt ett ihop plockat träd med far. Det är mest moder som gör det för små brudarnas skull. ^^
Men just nu sitter jag här vid datorn, hade faktiskt inte ens tänkt att blogga idag men när jag såg datorn så kom jag på att jag kanske borde det!
Ha en bra kväll!

Fotboll

Ikväll har jag faktiskt varit på fotboll! Ett A-lag här i Sundsvall spelade match och vann med 3-1! ^^)
Men det regnade och var kallt så jag frös rumpan av mig på slutet! Men jag hittade den igen och nu sitter den på som vanligt.
Men när mor skulle skjutsa mig hem till pappa så blev Agnes helt förstörd! För Gubben och mor skulle nämligen åka och handla efter de skjutsat mig och Agnes kan blir rätt så ledsen, och kramade hon om Lennarts (Gubbens) ben och skrek "Jag vill vara med pappa! Jag vill vara med dej! Jag vill vara *snyft* med dej!!!"
Så jag fick jätte dåligt samvete av någon andledning när vi åkte. Men det löste sig säkert. ^^
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Är trött!
God kväll!

Ibland bryter även hon ihop!

Urstädat rum

Nu är min sida på rummet tom. Har varit här hos mamma sen tolv och hållt på att packa ner alla saker i kartonger. Men det konstiga är att när vi flyttade förra året så blev det två stora och en liten kartong. Nu blev det tre stora och en liten kartong! Och jag har ju typ den minsta "rummet", så det är lite läskigt att jag hade så många saker!
Men nu är det som sagt tomt och vi får börja flytta in nästa vecka tror jag och det känns bra! Men ändå lite tråkigt, den här lägenheten är rätt så bra och den är finare än den vi ska flytta till nu. Men det blir säkert bra! Det blir mycket närmare till stan, skolan och alla mina kompisar! ^^)
Men nu måste jag ta något att äta! Har inte ätit något sedan klockan tio.
Bye bye!

Låt oss prata om träning..


Och här har ni mig i min nya bikini!

Eller inte..
Men nu när träningarna är slut så blir man nå så frukansvärt, grymt, otroligt rastlös! Bror spelar fotboll och tränar, Syster tränar, till och med mamma är ute och tar en powerwalk ibland medans jag sitter hemma och väntar på att sommarträningarna ska börja om typ två veckor. Och då är det en träning i veckan, vilket är väl bra men jag vill ha fler! Så Frida, jag vet att du läser detta, ska vi gå ut på en runda runt Sidsjön nu någon dag?
Men för att inte bli bitter så ska jag göra chokladbollar nu. Det brukar ju hjälpa till en bättre och vältränad kropp. Right?
Vi säger så! (Y)

Vänner

Tjena moss!
Just nu sitter jag och kollar på Vänner som precis börjat. Hitills har jag inte gjort så mycket. Jo, duschat..
Och jag ska snart byta lakan och sånt till sängen, känns som att det behövs.. ^^)
Men jag har inget roligt att blogga om just nu så jag återkommer senare med, förhoppningsvis, något roligare!
Ha det bra så länge!

En fin tjej

Sen det senaste inlägget har jag faktikst varit hos Frida. Vi skulle egentligen vara här hemma hos mig men hon var tvungen att vara barnvakt åt sin lillasyster så vi var hos henne istället.
Men jag vill tipsa om en blogg som jag börjat följa. Hittade den via Facebook faktiskt men jag föll direkt för hennes stil! Hon är nå så grymt fin enligt mig! Hennes blogg hittar du här! Ni kan ju gissa er till varför jag gillar henne så mycket.. ^^)
Imorgon får jag se vad jag hittar på. Kanske åker till mamma och packar ner rummet och sover över där. Vi får se!
Nu ska jag kolla några fler grejer på datorn och sedan gå och lägga mig.
God kväll!


Två bilder på Agnes från Emelies student.
Agnes kommer nog sakna skogsbrynet utanför vår nuvarande lägenhet nu när vi flyttar.

Hej igen!

Nu har jag tittat på lägenheten.Den var rätt så fin. Eller den var för det första mycket större än den vi bor i nu, men färgerna på väggarna är det ingen som gillar! Det är olika färger i alla rum vilket inte är så vackert.. Alltså typ tre olika nyanser i ett rum.
Och det dåliga är att vi inte hinner måla om lägeneheten innan vi flyttar in så vi får leva med det tills vi får tid att måla om allt till vitt! Men det bästa är alla garderober! Den jag har nu hos mamma är så liten så att jag ibland inte får plats med alla kläder, men nu har jag två garderober att fylla! Jippie!! ^^
Men jag var på stan efter också och då köpte jag ett svart linne från Gina Tricot och ett Cupcake halsband. Det var rea på Ur&Penn och jag vet att kvaliten inte är nå vidare bra, men ändå!

Kolla vad gulligt det är! Har jätte många halsband men andvänder de nästan aldrig!
Nu ska jag avsluta detta inlägg!
Ha det bra!

Mot lägenheten!

God morgon! Nu har klätt på mig och ska bara borsta tänderna och platta luggen, sedan ska jag med mor, Gubben och små tjejerna och titta på lägenheten vi ska flytta in i. Mamma sa att vi fick gå dit kvart över tolv, men eftersom att hon har min mobil så hoppas jag att hon ringer hem hit snart och säger vart vi ska mötas. Men nu måste jag små skynda mig lite, luggen tar ju sin lilla tid! Och förresten, ska nog klippa axellångt och snelugg. Eller axellångt och låta luggen vara kvar eller låta den växa ut... Äsch, jag kommer på något! Men nu måste jag kila iväg! ^^)
Bye bye!

En hemsk bild på mig då jag hade axellångt och snelugg. ^^

Det förändrade Sverige

Nu har jag precis kollat klart på en dukumentär på tvåan som hette Hundra år i Sverige eller något liknande, och det handlade om hur mycket Sverige har utvecklats från år 1900-år 2000. Och som vissa vet sen tidigare så är jag lite små förälskad i 40 och 50-talet, så gissa vem som satte sig upp i soffan när de kom till 40-talet. Men det var faktiskt riktigt intressant att kolla på det programmet för Sverige har verkligen förändrats sedan början av 1900-talet. Då var det tex en självklarhet att barn skulle arbeta om de kunde, man slutade skolan i sexan, kvinnorna skulle vara hemma och ta hand om barnen och vara "hemmafruar" medans männen skulle vara ute hela dagarna och jobba.
Men det roligaste var att se hur 50-talets "fjortisar" roade sig. Jo, de gick till något ställe dit de "snyggaste" och "coolaste" grabbarna kom körandes med sina ny polerade raggarbilar. Sedan satt de i bilarna och puss-pussades och drack barnförbjudna drickor. Nästan som idag alltså! Nej, men det var roligt att titta på och jag vill fortfarande åka tillbaka i tiden till 50-talet och bara ryckas med i allt det roliga! ^^9
Nu ska jag ta en macka och chilla framför teven/datorn och sedan sova.
god kväll!


Home sweet home

Nu är jag hemma igen. Har varit hemma i typ en timme för jag har ätit middag också - pannkaka. Fick våfflor till lunch. Känns bra att ha varierat maten så bra idag. (Y) Men nu är jag hos pappa i alla fall. Ska sova någon dag hos mamma för jag måste packa ned rummet i den här veckan. För vi flyttar ut nästa vecka om allt går som planerat. ^^) Tyvärr (eller inte) så är jag borta nästa vecka. Vart jag ska berättar jag senare nån dag.
Nu ska jag ringa mor för jag glömde mobilen i hennes bil. Och mobilen är rätt så bra att ha har jag hört
Ha det bra! ^^

Kort inlägg

Sista dagen här i Edsbyn idag. För imorgon åker vi hem. :( Känns tråkigt eftersom att jag alltid trvis så bra här tillsammans med Ida och alla. Men detta bir ett kort inlägg för jag har egentligen inget att blogga om (alla pustar ut för att ni slipper ett långt inlägg) så jag avslutar med en bild på mig som Ida tog i Torsdags på studsmattan. ^^)
Funderar på att klippa längden en bra bit. Och luggen ska klippas så fort moder får en sax i handen. ^^

Är det bara jag..

som ramlar ut sängen tre på natten? Det var ett riktigt tufft läge inatt då man vaknade av att man låg mellan sängen och väggen. Mormor och morfars gästsäng är inge vidare. Bara så ni vet. Men nu har jag klätt på mig och duschat och ätit frukost och duschat Agnes och bäddat sängen.. Fast inte i den ordningen. ^^ Brukar klä på mig efter att jag duschat!
Men nu ska jag tvinga Wilma och kusinen att spela UNO med mig. Eller tvinga och tvinga, de gör det säkert frivilligt. ^^)
Bye bye!
Mina små bebisar! ^^)

Aidsbyn

Sorry för dålig uppdatering, men internet har varit borta i några dagar här så har inte kunnat blogga. Men nu är internet tillbaka och jag fick tillslut datorn efter Ida!
Men jag har spelat massvis med UNO, tittat på skrcäkfilm som fick en att kissa på sig lite granna, ätit glass, hoppat studsmatta med småtrollen.. Jag har gjort massor och mer ska jag göra! Nu ska jag kolla vidare här på kusinernas feta dator och sedan är det nog mat - Tacos!
Ha det bra och sakna mig inte för myket! ^^)
Bild från i somras ^^

Hellu!

Nu snart drar det av till Edsbyn! Mor kommer med brumbilen vid två-halv tre. Så nu har jag packat och duschat och ska nu göra nudlar. Jag lever typ på nudlar nu för tiden! Vet inte varför, men det är sjukt gott! Jag har nog blivit lite beronde. Snart är jag nog inne på rehab..
Nej, nu ska jag ut i köket och koka på några nudlar. Vet inte om det kommer nå mer inlägg idag, får se om jag får låna en dator hos Ida eller om det kommer ett imorgon.
Ha en bra dag!


Sommarlov!

Nu har jag sommarlov!! Åh, känns så grymt skönt att slippa skolan i två månader! ^^
Och i sommar, då ska jag blir brun som en apa, äta glass så att jag nästan dör, och kanske göra ett inköp från någon klädaffär! Men, det jag kommer göra mest är att SOOOOOOOVAAA!! Har inte sovit ut på riktigt länge så nu ska jag sova när jag vill, hur jag vill, vart jag vill.. Jag ska sova!
Nu ska jag i alla fall checka in fejjan och sedan slappa för imorgon åker jag iväg till kusinerna och mormor och morfar. Det kommer bli kung (Ida och hennes kompisar säger alltid kung där borta)!
Ha det bra så länge!

Vi var fräna redan då! ^^)

God förmiddag!

Jag är nog tröttast i stan just nu! La inte vi halv elva igår utan det blev typ kvart över. Sen så gick jag upp halv åtta för att kunna åka till Wilmas skolavsluting vid kvart över åtta. Men nu är jag hemma igen och ska barta slappa i typ 45 minuter, sen ska jag duscha av mig lite snabbt och sedan fixa mig för att äntligen gå till min, MIN, skolavsluting! Nu blir det äntligen sommarlov!
Men nu ska jag kolla på Sjunde Himlen.
Ha en bra dag!


God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig! Kvällen vart jätte rolig tillsammans med tjejerna! Vi åt Tacos och jag skrattade typ mest! ^^) Men nu ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon för att gå på Wilmas skolavslutning.
God natt!

Regn, regn ge dig av..

Hej! Nu har jag varit på en otroligt onödig "friluftsdag". Vi cyklade åtta km bort till Fläsian där vi skulle vara, och så ösregnade det hela vägen dit, så när vi var framme var man genomblöt! Till och med underkläderna droppade det om när jag kom hem. Men sen när vi är där trötta och blöta så säger lärarna "Nej, det regnar så vi åker tillbaka till skolan!"
"Ne, menru det!?" Tänkte alla fall jag då.
Så då fick vi cykla tillbaka 8 km till skolan, äta en inte så god lunch och sedan åka hem. Alltså, en helt onödig dag!
Men sen när jag kom hem hade jag ingen känsel i fingrarna och fötterna för jag var så kall,men efter en lång och varm dusch så mår jag bättre!
För ikväll ska laget ha avslutning här i stan och äta middag och då vill jag inte vara depp! ^^)
Men nu ska jag kolla vidare på Oprah. De interljuvar en man som heter Tyler Perry, han är tydligen väldigt känd i Amerika och han berättar om hans hemska barndom som får Oprah att gråta bort mascaran!
Om jag hinner slänger jag in ett inlägg innan jag går till middagen eller ikväll.
Pözz pözz!
(Har alltid velat avsluta så!)

Hej

Förlåt för dålig uppdatering, men när det är fint väder ute så vill man ju vara ute och inte sitta inne vid datorn. ^^)
Men nu har jag faktiskt cyklat till pappa för att bo här tills på Onsdag då jag, Agnes och Wilma åker till Edsbyn eftersom att mamma och Gubben ska åka till Karibien med jobbet (de jobbar båda på samma jobb.
Men varför jag cyklade är för att klassen ska cykla imorgon bort till havet, vara där typ halva dan och sedan får man åka hem. Det kan bli roligt, och det var tur att jag fixade en cykel! Min gamla är för liten för mig, och min gamla hjälm tänker jag aldrig ta på mig igen! Så då fick jag ta Emelie gamla, som hon aldrig cyklar på nu för tiden, och Wilmas hjälm:


Jag vet att ni tycker jag är ovanligt snygg i min fina hjälm!
(Usräkta minen och håret)

Äckliga tänder

Hellu! Just nu sitter jag och tittar på Kvällen är din och tjockar i mig godis. Men jag har ätit lite chips ock!så, och det gör så att man får otroligt äckliga tänder! Och jag med min tandfobi för fula tänder, så tycker jag detta är riktigt obehagligt!
Uscha, nu släpper vi det! annars idag så var vi ju på Gudmundstjärn och det var faktiskt en roligt och intressant utflykt. Det var roligt att se alla hus som låg där och se hur man bodde och levde förr i tiden. Och vet ni en läskig sak? Husen låg bredvid en tjärn (en liten sjö) och det sägs att en kvinna, som hette Gudmund, gick ut där på isen för väldigt länge sen, och isen sprack och hon drunknade. Det är därför stället hetet Gudmundstjärn. Fast det låg en bra bit in i skogen! Tänk att bo ungefär en mil in i skogen och vara helt utan el, rinnande vatten, och utan värme. Förstå hur hårt folket måste ha arbetat förr i tiden för att få allt att gå runt!
Nu ska jag titta på en film som börjat.
Ha en bra kväll! ^^)


Ett snabbt inlägg

Nu snart ska jag iväg med pappa, Jakob, farmor och farfar på utflykt till ett ställe som heter Gudmundstjärn. Vi blir nog borta ett tag så ett inlägg kommer senare ikväll. Annars så har jag solat nu på morgonen i typ 45 minuter. Får forsätta när jag kommer hem. Men nu är laddaren snart slut så nu måste datorn stängas av. ^^)
Bye bye! ^^

Solränder

är en sällsynt sak på mig. Men idag, när jag var hemma från skolan för att jag är förkyld så gick jag ut och solade i mors solstol. Och trött som jag var så somnade jag, så efter en timme kommer Bror och väcker mig för att vi ska till pappa och ha studentmiddag där. Men nu efter jag solat så är jag grymt bränd och det gör ont som in i pipan!
 
Ser ni! Alldeles kritvit där och solbränd där! Alla fattar vad jag menar? Bra!

Men annars nu då så har det varit studentmiddag här hos pappa. Faktum är att gästerna är fortfarande kvar, de andra sitter inne i vardagsrummet och pratar, men jag tröttnade på att sitta där och lyssna så jag satte mig här i sovrummet med datorn. Men för att inte få dåligt samvete för att jag gick så plockade jag undan efter alla. ^^)
Men nu ska jag läsa några bloggar och sedan hoppas på att gästerna åker hem för jag ville hem till mor igen och sova. Och ta en halstablett, och ta näspray, och smörja in mig så att det slutar svida. Sedan imorgon måste jag sola ikapp på ryggen. Ser jätte roligt ut när jag är bränd på magen och neråt men inte på ryggen. x)
Ha det bra och bränn er inte! ^^)

Lite Trött

Hej på er! Nu har vi äntligen lyckats städa bort allt från Emelie studentfirande. Trots att det inte var så mycket folk här så blev det jätte mycket disk! Men nu är allt nästan som det var innan. Själv är jag lite trött och vill bara däcka ihop. som förut när jag skulle gå på toa, då lutade jag mig mot tvättmaskinen och blundade i tre minuter, sen gick jag ut igen. Det har varit en sån lång dag så jag är helt slut! Men kul var det i alla fall! ^^) Emelie var jätte glad och hon fick jätte många blommor och andra saker runt halsen. Bilder kommer senare när någon (inte jag, för jag vet inte hur man gör) har laddat upp bilderna. Då kanske ni kan få se min klänning också!
Nej, nu ska jag sova! Kan vara bra för mig för jag har inte mått nå bra idag! Snuvig, ont i halsen och helt slut. Vill helst inte bli sjuk nu bara dagar innan skolavslutingen!
God natt! ^^

Studentstädning

God kväll! Idag har det städats hela dagen här hemma,
Emelie ska ta studenten imorgon och mamma vill inte att det ska vara ett enda litet dammkorn framme när vi får gäster imorgon. Eller det är mormor och morfar + kusinerna (inklusive Ida) som kommer, kankse Emelies pojkvän och några fler.
Men annars nu så har jag ont i halsen och kollar på när brittiska kvinnor trycker ut äckliga bebisar ut stjärten. Moder tycker att jag ska vara hemma imorgon, men imorgon är det den enda dagen man kan städa ur skppen i skolan för på Fredag och Måndag ska vi ha olika utflykter och på Tisdag är det skolavslutning. ^^)
Nu ska jag greja vidare och kolla in i kvinnors rumpor.
God kväll!

Tyvärr är vi ju släkt..

Nudlar och en massa fruar

Tjabba! Just nu är jag hemma hos Sara och chillar! Eller vi har precis ätit grymt goda nudlar och kollat på Oprah. Och på Oprah så var gästerna en man som var gift med en massa kvinnor. Eller det var fyra stycken då, men ändå! Fyra fruar, och han hade samanlagt 17 barn med dom. Tänk att vara gift med en man och kanske ha tre barn, samtidigt som han är gift med tre andra som också har en massa barn. Roligt!
Nej, men det var sjukt att kolla på. Blev nästan arg när fruarna sa "För oss är det helt normalt, och jag älskar mitt liv!"
Jag ska låta dom va, om de är lyckliga så ska de få vara det!
Nu sitter Sara och spelar på sin iPhone och jag kollar på Christine. Eller egentligen väntar jag på Vänner! ^^)
God dag!

Fula tjejor..
(Gud vad röd jag är på bilderna också. Fick lite färg i Göteborg trots allt! ;) )

Hemma igen

Hej hej! Nu är jag hemma i Sundsvall igen. Kom hem vid halv två inatt och då somnade jag direkt! Och i Göteborg har jag haft det riktigt fint! Vi kom till semifinal men förlorade den matchen med över tio poäng. Men annars har jag varit på Liseberg, Universeum, tittat på en massa basket och träffat Patrik Sjöberg (en världsmästare i höjdhopp,typ)
Men jag har haft gymt roligt! Fast ändå var jag trött på Göteborg igår och ville hem. ^^) Men jag vill inte till skolan imorgon, men nu är de bara en vecka kvar, sen är det slut på sexan!
Nu kollar jag på en film, som jag sett flera gånger innan, men Jackie Chan och Owen Willson. Vet inte vad den heter, men nu ska jag borta tänderna (som jag glömde imorse ^^ ) och sedan sova.
God natt!

Denna man är Pata Sjöberg

RSS 2.0