Just Wanna Make You Happy

Nu är jag hemma från skolan och ska börja packa. Imorgon ska jag sitta en hel dag i en bil för att åka ner till släktningarna i söder. Kommer hem på tisdag så ni får hålla ut tills dess. Nu ska jag lyssna på och packa, sen ska jag skaka fläsket på träningen. (Y)
Hej!

Refrängen in my 


Bara För Att Jag Kan


Yes, we have our moments!

Måndag 23 April

Tjena! Läget?
Själv mår jag bra. Har skrikit på kören idag igen och haft radioteater i skolan. Pinsamt var det men ändå roligt. :)
Har ni tänkt på en sak? Man sjunger mega fint i duschen. Det var en tjej i min klass som sa det förra veckan och det stämmer ju! Igår duschade jag så jag tog i och sjung lite fina trudelutter och det lät bättre än Beyonce alltså! Sen gick jag ut ur duschen och gick in på mitt rum och sjung istället, då lät det som bajs. Undrar varför det är så? Har det något att göra med duschkranen eller typ att man bara sjunger rent av gudomliskt när man har schampo i håret?
Ska undersöka det efter jag gjort matteläxa.
Bye.
Ursäktar denna bild, tyckte jag såg farlig ut men ångrar mig nu när jag ser den...
Fin fina dörren i bakrunden. (Y)

En Fin Helg

One Direction kommer till Sverige nu i början av sommaren. Behöver jag säga mer?
GIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!
Jag och Sara ska springa till Stockholm bara för att träffa dom (för det är där dom brukar vara)! :D Önska oss lycka till!
Igår var jag med Viola och Eveline på stan och sen åkte vi hem till Eve för vi skulle sova över där. Vi käka varsin Ben & Jerry så vi dog, kollade på snyftfilm, och pratade som bara vi kan! Haha, PV!!
Sen idag mötte jag upp Sara på stan och så gick jag hem och duschade lite snabbt och sen gick vi och kollade på när Fritiof spelade teater. Hon var jätte duktig! Skrek och arg var hon, men jätte duktig! :)
Imorgon är det skola men det ska nog bli kul ändå. (Y) Här är några bilder från igår:
Egopic direkttagen från H&M.

De Spruckna Byxorna

Idag är en sorgsen dag. Mina favoritbyxor sprack just. Satt och skulle ta lite fina bilder och så sprack dom. Fast det var lika bra, de var sletna som pipan och gråa istället för svarta som de var från början.
Så nu ska jag klippa dom till shorts och hoppas att dom blir bra, annars slänger jag dom. Nu ska jag kolla på Plane Jane sen Top Model.
(går inte att ladda upp bilder just nu så tänk på en fin bild istället)

Köttbullar (Y)

Snart ska jag äta mat (köttabullar) och sen ska jag åka och spela träningsmatch mot U16. Hade värsta ont i halsen igår och imorse men efter att ha knaprat halstabletter hela dagen så är det lite bättre nu. Ska ändå fuska och vara med på matchen idag, måste ju spela så mycket som möjligt nu innan Göteborg! :)
Nu är det maaat.

Småpojkar med slickepottshår.

och storpojkar utan slickepottshår. (Y)

Ej Besatt








♥♥
Kolla på fyran ikväll då de är med på Kvällen är din!

Det Senaste Dygnet

Orkar inte blogga längre, därför det typ aldrig kommer inlägg.
Men inatt sov jag hos Sara och vi satt typ och kollade på 1D och Ellen Degeneres klipp på Youtube och så kollade vi på Due Date. Haha, vi är typ äckligt beroende av One Direction. Vi satt och dreglade vid hennes 1D affisch och lyssnade på deras låtar hela tiden!
Hahaha, Sara ska till USA på sommarlovet och då såg hon att 1D skulle dit hon ska då hon skulle vara där. Hon bah "Julia, dom är där i Juni då jag är där!"
Då glädjedödar jag och bah " Nej, det är inte i Juni, de är där i Augusti. Då du är hemma i Sverige igen. MOHAHAHAHA!"

Skadeglädje in my



En Lista Som Är Fin

Skriv fem saker som du är nöjd med angående din kropp:
1. Mina ögon. För de är så stora och har en sån lurig fin färg.
2. Mina fingrar. För att de är så smala och det gör att jag kan ha typ alla ringar!
3. Mitt fina blondhuvud! Tycker blont hår är så fint och då är det ju as grymt att jag själv har det. (Y)
4. Min rumpa. För att jag har en rumpa som inte är platt. Utan min, den syns den.
5. Mina tänder. För att dom är raka och för att jag tycker det är lite småläskigt med tandställning. Ser ut att vara så jobbigt ju!
Skriv fem saker som du är nöjd med angående din personlighet:
1. Min humor! Inget slår den, och den gör att jag skrattar åt allt och alla.
2. Att jag faktiskt kan vara seriös ibland.
3. Att jag kan få folk att le.
4. Att jag lätt kan få dåligt samvete och ångra mig lätt. Man vill ju inte vara en känsokall människa ju...!
5. Att jag är snäll (har jag hört i alla fall)
Skriv fem valfria saker du älskar med dig själv:
1. Ibland kan jag få sånna där snilleblixtrar då det känns som att man kan allt! Det tycker jag om för sånna får jag typ två gånger i veckan...
2. Att jag vet hur man dribblar en basketboll. :)
3. Att jag har ganska lätt för att prata inför många människor.
4. Att jag ibland är blyg och inte blir en sån där översocial jobbig person.
5. ATT JAG KAN VARA TYST I MER ÄN FEM MINUTER! Måste vara guds gåva till vissa människor. Tex mig.

Hata Att Köpa Skor

Idag var jag på stan och så hittade jag ett par as snygga blåa Converse, så jag typ hoppar glatt fram till kassan med en sko och "Jag skulle vilja ha den här i en större storlek."
Sen så finns alla storlekar förutom dom jag kan ha - 38 och 39. Så jag får gå hem igen. Utan skor.
Blir så less på dessa skooooooor!! Varför ska man ens ha skor!
Hata, hata, hata!!
Men ska ändå ut till Birsta i veckan och leta. Tydligen så måste jag ha nya skor, enligt mor. Kan nästan hålla med, har samanlagt sex hål i mina sletna rosa så det skulle sitta fint med ett par nya.
(Ber om uräskt för alla hata, det är ett stark ord, jag vet. Men jag hatar det just nu. Amen.)

Vi kommer snart hålla hand du och jag - fina skor! <3

En Snabb Fråga

Vilka?



Själv är jag nog mest åt de blåa, men jag har beslutångest!

Min Dröm

Min dröm är att när jag blir stor ska jag flytta utomlands och träffa typ världens snyggaste man och få världens finaste barn och bo på världens flottaste ställe. Fast det finns ju flera flotta ställen men jag har tre städer som jag drömmer om att få bo i:
Sydney, Australien


Tänk att bo i sommar året om och kunna träffa as snygga killar med världens härligaste dialekt. Och surfa! Skulle suga på det, men ändå. Och så skulle jag kunna bli bästis med en koala och en känguru och så skulle vi hänga på stan och kolla in killar. (Y)

New York, västkusten, USA



Tänk att bo i en liten lägenhet på Manhattan, typ som den in Vänner, och kunna springa runt i Central Park och kunna gå på världens godaste resturanger mitt i centrum och kunna hänga på det där stora tornet som  King Kong... Det vore soft!!

Los Angeles, Kalifornien, USA



Tänk att få bo i värsta bigga huset med pool, gym, WALKING CLOSET och typ sjutton toaletter och femtiotvå sovrum. Tänk att kunna sola sig till en pepparkaka på Venice Beach och träffa kändisar varje dag (shit, tänk att träffa typ Zac Efron på Starbucks och bah "Hello.") Shoppa en hel dag där! Visst, man skulle bli pank men man skulle vara snyggast i stan med sina Luis Vouiton väskor och Joey Campell skor!
Okej, det är typ en på miljonen att den här drömmen skulle gå i uppfyllelse, men skulle jag bo på någon av de här ställena, så skulle jag vara lyckligast i världen.


Hata Titanic

Idag i skolan så såg vi på Titanic. Och jag vann typ tävlingen i att gråta mest. Innan båten ens hade kraschat i isberget satt jag och hoppade på stolen och bah "Nej, de kommer dö! Jag orkar inte mer! Jag kommer dö! Jag går nu. Nej, jag kan inte gå för de kommer dö! Alla kommer döhöhö!!"

Ångest, jo tack jag vet. Men i slutet när alla dog så grät jag typ as mycket! Haha, kunde inte prata när filmen var slut! Och jag som aldrig gråter i vanliga fall! Men allvarligt, jag gråter bara till filmer. Aldrig annars. Känslokalla människa...

Men Fritiof tyckte det var en fin upplevelse för hon har ju tydligen aldrig sett mig gråta så hon stod och "Åååhh.... du gråter...!" Hon hade himla E.T face och flina hela tiden också.
Det här var typ jag...

och det här var Fritiof.

Ville Bara Säga

Hej, jag överlevde. Ville bara säga det. Och att jag just har bakat en säkert jätte god morotskaka tills imorgon. :) Ville inte ha bullar längre.
Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och sen på Greys Anatomy. God kväll!


Träning

Ska snart gå och byta om och sen ta bussen till träningen. Ska träna ihjäl mig idag för det är den enda träningen den här veckan och det är inga träningar på påsklovet! Eller det är träningar med alla andra flick- och pojklag, så ska nog gå på dom.
Imorgon är det slappdag på skolan. Man får väja mellan att se på film, spela pingis eller pyssla. Ska nog se på film och pyssla, sen får man ta med sig godis också men jag ska ta med mig mammas böllar istället! (Y)
Nu ska jag dressa på mig träningskläder och så får vi se ikväll om jag överlevde.
Bara för att bilden är störtskön. :)

Tjena

Snart kommer de första ungarna till kalaset. Kommer dö, men bara Agnes blir glad så ska jag nog palla.

Hon är typ en indiskprinsessa eller något... Tror i alla fall det.
Sen ska jag åka och sälja fika i två timmar med Viola. :) Kommer vara död ikväll!



RSS 2.0