lol, nu är jag hemma igen

Okej, jag hörde lite fel och tydligen skulle vi hem idag så nu är jag hemma igen! Woho, yey, what a happy surprise! Men vi hann fira bror och hade det trevligt så det var en fin snabbvisit.
Bilder från igår då vi väntade på att bror skulle komma hem från jobbet
Idag när jag kom hem så cyklade jag direkt till Carro för att hänga lite med henne. Har inte träffat henne på typ över en månad så det var ju jättetrevligt. Nu på kvällen har jag varit barnvakt med min låtsassyster och käkat Subway och sett på Dumma Mej 2. Typ roligaste filmen, skrattade så jag grät! 
Nu ska jag måla naglarna, hej!
 

hej bror snart kommer jag igen

Hejsan, nu mår jag bättre. Idag vaknade jag vid halv tio och gick upp och gjorde mig i ordning och sen gick jag på stan med far och köpte en present till bror som fyller år imorgon. Vi ska åka dit idag jag, mor och småfjantarna och så ska vi ha ett fett födelsedagsparty imorgon! Vi åker hem på lördag så vi blir där i några dagar. Vi ska väl chilla med bror och hålla honom sällskap i hans ensamhet där uppe. Jag tar med mig datorn så det kommer säkert ett inlägg någon gång. Hej!
Bror och yngsta fjanten förra sommaren. So cute
 

underbar dag

Just nu: 100 graders värme vart jag än går, mensvärk, ensam hemma, inget bra på tv, min bränna gör ont. 
Love life

Uppdatering

Hejsan! Här kommer en liten livsuppdatering: 
Har badat en massa och bränt sönder hela mig :) Gör så förbannat ont :) Men jag har solränder nu så, wehoo, I got that going for me! Annars chillar jag bara, är väldigt skönt att vara hemma i några dagar. Fast mina kompisar åkte bort när jag kom hem så jag är lite forever alone men jag klarar mig. Nu väntar jag på käk. Hej!
Bild från Dalarna

HEMMA!!!

Här har jag nu hängt i över en vecka! Vad har jag gjort då? Inte så himlans mycket faktiskt. Läst tre böcker, åkt på några utflykter, lastat ved med farfar och gjort sallad åt farmor. Men idag åkte jag och far hem och det känns sjukt trevligt att vara hemma igen. Nu ska jag vara hemma i hela 6 dagar! Typ det längsta på länge, haha. Då ska jag vara med mina vänner, fast imorgon ska jag först åka och bada med mor och systrarna mina. Räknar med att bli rödbränd och få fräknar precis överallt. Nu ska jag packa igen för imorgon ska jag svifta till mamma också. Ha det bra, svimma inte ute i värmen och käka glass!

freaks and geeks

Flera gånger nu under sommarlovet så har vissa frågat mig om en bra film de kan se, och jag ser ju på film såklart, men jag har aldrig ett bra svar. Så därför undrar jag varför ingen frågar om någon bra serie att se, för där har jag ju alla svaren hallå! Här är min topp tre på serier jag tycker alla borde se:
3. Orange is the new black
Har du inte sett denna serie, gå och lägg dig. Den är så himlans fruktansvärt bra! Det handlar då om den här burden, Piper Chapman som för 10 år sedan var tillsammans med en drugdealer och nu, 10 senare åker hon och den här tjejen in i fängelset för det de gjort 10 år tidigare. Så serien handlar om Pipers tid i fängelset men också om de andra som är där. Och det är en så bra serier för 1.Det är mest tjejer med. 2.Mer än hälften är typ homosexuella och det är helt normalt i serien, i andra serier får oftast den homosexuella en speciell "roll" bara för att den är homosexuell. Men i den här är det som den vanligaste saken i världen. 3. Serien ger superbra tillbaka blickar på hur fångarnas liv såg ut innnan. och 4. alla kvinnor i serien är så himla awesome! 
 
2. Freak and Geeks
Vet inte om den klassas som en prisvinnande serier, men den är hur skön som helst. Handlar om en tjej och hennes lillebror som går i highschool och deras liv. Alla personer i seriern är så himla kula och Sams kompisar (hennes lillebror), han och hans gäng är typ de roligaste ever. Önskar att jag kunde få vara deras kompis. Bill liksom <3 Det är en kul serie och har ni inget att se, se den för den är askul. Den är bara en säsong tyvärr men det är en bra säsong, så chip chop ladda ner och kolla så kan vi fnissa tillsammans senare åt våra alldeles egna internskämt om serien.
 
1.Desperare Housewives
 Alla har sett minst ett avsnitt av denna serie, men har ni sett alla? GÖR DET!! No protest, gör det bara. Såg alla 8 säsonger för två år sen och denna serier är lugnt min favvoserie genom tiderna. Inte ett enda avsnitt är tråkigt, det händer något hela tiden. Och de fyra kvinnorna som har huvudrollerna och deras liv är så komplett, det är så bra gjort alltihop. Det tar tid att se 8 säsonger, men låt det ta tid då för det är värt det.
 

children of new york

Nu när jag var hos bror så hade han en kul bakrundsbild (andra bilden) på sin dator och jag bah vart har du hittat den?  och han bah Helen Lewitt har tagit den, googla på henne vettja.
Så jag gjorde det och hon hade tagit flera bilder på barn som levde i New York under 40- till 60-talet. Vet inte varför, men jag gillar bilderna starkt. De ställer så många frågor. Hur var det att leva då? Varför hade barnen så fina kläder? Varför kände de två barnen att de måste in i telefonkuren med sin mamma? Hur fena kom pojkarna upp dit ovanför dörrporten?  Hittade pojken det han ville hitta under flickans klänning? Varför dansar inte folk random på gatan idag? Vad hade mannen på sista bilden för relation till bebisen? Var det hans barn? Barnbarn? Vem är mannen bakom som ler? 
Älskar att kolla på bilder och bara fråga en massa i mina tankar. För jag skulle bara vilja hoppa in och se hur det var då, kunna ta på stämningen liksom. 
Eller är det bara jag?

children of new york

Nu när jag var hos bror så hade han en kul bakrundsbild (andra bilden) på sin dator och jag bah vart har du hittat den?  och han bah Helen Lewitt har tagit den, googla på henne vettja.
Så jag gjorde det och hon hade tagit flera bilder på barn som levde i New York under 40- till 60-talet. Vet inte varför, men jag gillar bilderna starkt. De ställer så många frågor. Hur var det att leva då? Varför hade barnen så fina kläder? Varför kände de två barnen att de måste in i telefonkuren med sin mamma? Hur fena kom pojkarna upp dit ovanför dörrporten?  Hittade pojken det han ville hitta under flickans klänning? Varför dansar inte folk random på gatan idag? Vad hade mannen på sista bilden för relation till bebisen? Var det hans barn? Barnbarn? Vem är mannen bakom som ler? 
Älskar att kolla på bilder och bara fråga en massa i mina tankar. För jag skulle bara vilja hoppa in och se hur det var då, kunna ta på stämningen liksom. 
Eller är det bara jag?

till Dalarna

Tjena! Detta är ett tidsinställt inlägg för just nu så sitter jag i bilen - igen - och är påväg till Dalarna till farmor och farfar! 
Igår var jag hemma en snabbis och bah chillade under dagen. Tittade på en massa Orange is the new black och på kvällen var jag med mina efterlängtade - Han, Frida och Tim. Denna sommar är alla ute och reser så himla mycket, eller i alla fall jag. Men så var alla hemma igår och Frida hade precis kommit hem från USA så vi åkte hem till Tim och umgicks. Alltså, jag tycker om dem så mycket. Jag vill bara vara med dem varje dag, men nu går ju inte det så to bad for me liksom. 
Hur som helst ska jag vara i Dalarna tills nästa onsdag och där ute finns nada internet så jag lämnar nu er med denna blogg, och lite tidsinställda inlägg. Bara för att jag är snäll. Ha så kul!
Tim och Han, mina damer och härrar (dock från en annan kväll, lolz)
 
 

stor fararen talar

Tjena! Igår kom jag hem från Umeå! Och alltså jag har nog aldrig varit på kulturell som jag har varit dessa dagar. I torsdags var vi på stan och lär bror visa oss runt och sånt, men på fredagen jobbade han så jag och far bah jaha vad ska vi göra då?
Vi åkte på museeum.  Vi kollade på flera utställningar, konst och bilder och bara söp in allt så vi kände oss über kulturella.  Sedan åkte vi på ett till konstmuseeum nästa dag(alltså igår) och kände kanske nä, här hör vi egentligen inte hemma, men det var kul ändå. Sedan igår åkte vi hem. Är bara ute och ränner en massa men fick vara hemma idag i alla fall :)
 
Bild från igår då vi hittade ett random piano i en park som man fick spela på.

Oteknisk kvinna

 
 
 

hos bror

Okej, jag sa förut att jag skulle vara hemma en vecka men så blev det inte. Igår kväll ringde far och sa "Dotter, jag hade tänkt att vi skulle åka upp till din bror imorgon kväll!" och jag bah okej, va kul!
Eller min pappa säger inte dotter till mig faktiskt, men annars var det så. Så nu sitter jag och far här hemma hos min bror i hans lägenhet i Umeå. Vi kom hit vid 8 ungefärt och vi har catchat up lite och fikat. Nu ser de på fotboll medans jag sitter vid datorn. Imorgon är bror ledig så då ska vi hitta på något kulit under dagen. Vi åker hem på lördagen härifrån och sedan på måndag åker jag och far till Dalarna till farmor och farfar och stugan. Men vi hörs mer om det senare, nu vill jag sova. God natt!
Unseen picture. Varsågoda.

en helg i Edsbyn

Nu är jag hemma igen! Shetans vad jag ät ute och åker tycker jag. Men nu ska jag nog vara hemma i alla fall en vecka, tror jag. Känns bra. Nu är det ju snippvarmt och soligt hela tiden så nu kan jag vara ute och bli rödbränd...  Mmm... Längtar...
I helgen har jag i alla fall badat en massa, bastat, fikat mormorfika och varit på lite utflykter. Det har varit så härligt så, tycker deras place är idealplacet om man ska bo på landet alltså. Så fint är det! Här är lite bilder från helgens dagar, vaaaarsågod:
Jag bah smizea med ögonen dååee!
och så blev det så mycket bättre.
 
 

tfios

De senaste dagarna har jag umgåtts mycket med Han. Och ikväll var vi på bio och såg The fault in our stars, eller Förr eller senare exploderar jag (vi kan ta och diskutera varför vi svenskar suger på att översätta film/boktitlar en annan gång).
Filmen var enligt min åsikt bättre än boken. Det kanske är förbjudet att säga så, men jag läste boken på engelska så det kanske har med det att göra. Jag förstod t.ex. inte alla ord i boken och det blir lite sluddrig i huvudet när man läser engelska och är bara 16 bast och inte är världsbäst på engelska liksom. Men filmen var väldigt bra i alla fall, jag grät mer än vad jag grät när jag såg Titanic i 7:an vilket betyder att jag grät väldigt mycket och slutet var så fint att man bah vart ska jag ta vägen egentligen??!!
Se den, men läs boken eftersom att det finns en bok och den är ju bra den med liksom. Nu måste jag sova, imorgon tar jag tåget till Edsbyn och stannar där i några dagar. 
 

då det laddats klart

Såhär kände jag imorse då serien äntligen laddats ner! Yeeeäääss!Tog bara 1 1/2 dygn liksom. Nu är det lite soligt ute i alla fall så jag tror jag ska sätta mig ute och läsa eller något, ska ju läsa så himla många böcker i sommar men jag läser aldrig så jag måste kanske göra det. Ha det så nice, det ska jag! 
 

RSS 2.0