i can't blame it all on you

 

where the kids are

Har inget att göra känner jag, och inget att blogga om heller. Tycker bara ni är små tappra människor som orkar klicka in er här och läsa.
Idag har jag bara varit hemma, vaknade ett och har typ duschat och suttit ute en stund i hopp om att få lite färg i mitt Edward Cullen face. Nu sitter jag och lyssnar på musik i små prinsessornars rum medans Agnes leker mamma-barn med kulor (?). Tydligen skit kul så jag låter henne va. 
 

Påskafton


Glad påsk från oss! 
 
Festade loss med blommiga skjorta och allt idag och idag har jag och bror varit hos far vår och käka äppelpaj :) Mumma liksom
Nu är det snart mat så vi ska slakta sönder hade vi tänkt.
Bye
 

kvällen då jullan dog

 

Långfredag

Idag börjar påsklovet! Så himla skönt!  Igår efter skolan var jag med Carro, Victor, Julia och Vilma och vi käka på Subway och på kvällen hängde jag och Carro med och kolla på när Vilma och Victor skulle dansa. 
Nu i helgen ska jag typ bara vara hemma och käka godis och en massa mat.
Men nu ska jag ut och gå en sväng :)
Ha det bra folk!

the black ones

Här har ni mina små snuttisar! Ska klicka hem dom nån dag har jag bestämt, men först måste jag checka ekonomin som det kallas. 
Gaaah, så snygga! 4,5 cm höga också så jäklar vad lång man kommer bli! 
Löve it!
 

it's not my fault

Tycker om Chandler så han fick vara med ikväll.
Idag hade lillmajonäsen alias Agnes kalas och det var kaos här hemma. Men hon hade kul och det är huvudsaken :) Och jag överlevde så varför klaga!
Imorgon börjar sista skolveckan innan påsklovet, men innan den får börja så ska jag duscha och göra naglarna små lite finare. Sen ska vi fetsova (Y)
God natt!

blue moon

Jamen tjarå! 
Idag efter skolan åkte jag och Carro till Erikshjälpen i Bosvedjan och shoppade lite. Asså älska Erikshjälpen <3 så himla fint! Hittade inga kläder där, men finaste små böcker från 60-talet på engelska som hade så mycket klokt att säga, en Djungelboken LP-skiva, en skrivbok och en Ballerinakakburk. Allt som allt för 39 spänn, det bara skriker fynd ju!
Längtar sönder till sommaren! Carro och jag pratar om det hela tiden så man blir ju sur när man kolla ut och så är det snö kvar. Fast nu nicska jag knyta ihop säcken och bege mig mot sängen. 
Imorgon är det fredag och då blir det Harlem shake på Dragons med Jasmin. Det ser vi fram emot!
God natt!
Det är bra att tumblr finns när man inte har egna bilder.

Bitch, Bitch, Queen

Idag var det halvdag i skolan så vi slutade tolv. Åkte ner en sväng på stan med några från klassen förut en stund. Vi käka McFlurrisar men sen åkte alla hem så då gick jag hit till mamma, ska vara barnvakt här ikväll. Nu väntar jag på att de ska komma hem och jag ska börja laga laga mat.
Bye :)

yellow shirt

Igår var vi på bio med skolan och såg Bitchkram. Det var mysig och bra och killen i filmen va to die for.
Nu sitter jag här ensam i lägenheten och kollar på Vänner. Är hungrig också. 
Löve life.

money is the anthem of succes

 

 Hej allihopa!
Idag var jag på stan med Carro och Victor en sväng efter skolan. Vi var på Erikshjälpen i nån timme och shoppade och sen gick vi till Myrorna men hittade inget där. Köpte i alla fall en jacka för 90 spänn och en tröja för 50 spänn på Erikshjälpen. Världens fynd ju! Åh, älskar att fynda loss! Reor och Second Hand in my heart  ♥
Sen nu ikväll åt syster middag med oss, känns bra när hela familjen är samlad. Låter värsta klyschigt, men det är så. Lite jobbigt ibland att vara yngst, alla hinner ju flytta ut medans jag blir kvar i några år till.
Men nu ska jag jobba lite so hade jag tänkt. Måste bli klar med ett arbete tills på måndag så lika bra att få det gjort liksom.
Hej då på er!
 

Agnes

Idag fyller lillmajonäsen 5 år. Tiden har gått så himla fort! Hon var ju precis en liten bebis! Men tiden går och hon blir bara klokare min lilla prinsessa för varje dag. Nu ska vi snart äta tårta och ha mer party och senare ikväll kommer syster hem. 
Nu är livet najs!
(Men först ska vi plugga lite matte och försöka överleva helvetesprovet imorgon. Hatar matte stort just nu.)

Jamen Grina Då

Har aldrig varit besviken över vem som vunnit Melodifestivalen, men snälla söta Sverige: Vad fena hände ikväll?
Nä, nu ska jag smälta det här och sura sönder.
Pisssnoppapa

 

were is the good in goodbye?

Nu är jag hemma från lägret. Det var kul, jag var trött 24/7, käka mat och godis, bada lite. Det var kul.
Fast det här var nästa roligare. Hähä

No Cookies?

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag åka till Åre på konfaläger. Klockan sju går bussen så måste upp  super tidigt :( Kommer vara död hela resan. Fast ska sitta bredvid Carro så vi kommer säkert göra kaos ändå :) Och ska få värsta High School Musical boken av Carro imorgon! Hon är på riktigt bäst in da hela världen.
Nu måste jag sova säger mamma.
God natt!

Naah

Ska snart åka till Drakborgen och hålla moder sällskap medans de små gör kaos. Har ingen lust att åka, vill bara ligge hemma vid teven, men mamma muta med fika så jag följer med haha.
Nu ska vi åka, hej!

Breaking Free

Heej kompisar! Och hej Carro.
Den här helgen har jag chillat med mina fina kåmpizar. I lördags sov jag över hos Carro med Victor och Vilma. Eller vi sov inte så mycket, somna vid sju och vaknade tio. Men det var kuuul, vi hade High School Musical maraton, hade deep talks och hade Hey Baberiba maraton. :)
Igår kväll gick jag på Max med Carro och Victor och sen tog vi en kvällsrunda genom stan. 
Mysig helg helt enkelt! 
Idag var jag hemma och pilla i naveln typ coh ikväll var det Dragons. Imöra ska jag på drakborgen med de små och hålla mor sällskap och sen ska de kolla på Yohio på Birsta. Får se om jag orkar vara kvar, åker säkert hem.
Nuuu ska jag kolla på Paperman och sen sova. Kult inlägg, jag vet!
Hej!
(Varsågod Carro)
Här får ni lite fina bilder på min crush #1

RSS 2.0