Vi ska röja i Stockholm

Bild från vårshowen i 7:an
 Hejsan! Inatt sov jag över hos Frida med Han och Fridas bf Tim. Det var så kul, vi är ett bra gäng vi :) Vi käka var ute på en prommis, prata massa viktigt och spela Wii. 
Imorgon åker min klass och jag på klassresa till Stockholm!! Vi ska gå på grönan, shoppa, sova på hotell och bara ha det kul hela helgen! Fast vi ska samlas halv sju imorgonbitti så måste upp lite efter fem. Kommer vara pain. Men jag kommer ju få åka karuseller nästan hela dagen so I got that going for me wich is nice. Nu ska jag äta mat snart hoppas jag för jag är hungrig och sen måste jag lägga mig i tid ikväll. 
Hej då kompisar!

Hata hata hata SD

Igår var det ju då EU-val (som om någon har missat det) och SD fick 9.9 %av den svenska befolkningens röster. Vad fena hände där? 
Vad jag minns så sitter vi i skolan och läser i historieböckerna om rasism och andra världskriget och då verkar ju alla vara väldigt överrens om att det var hemskt och att det får inte hända igen. VARFÖR FÅR DÅ SD VARA MED I EU???? Varför skickar vi rasister och nazister i EU?? Jag blir arg på alla vuxna som röstar på dem, och för att jag anses vara för ung för att rösta och får sitta framför teven och kolla på medans SD firar att dem är med. 
Tydligen så har 10 % av de som röstat från Sundsvall röstat på SD också. Himla rasiststad jag lever i! Vill inte gå ut, och gör jag det vill jag intervjuva varje människa jag ser och fråga "Hej, har röstat du på SD?" och svarar de ja vill jag trycka upp två topsar i deras öron så att de känner en mycket stor smärta. Och sen springa därifrån såklart. 
Bara när Jimmie Åkesson var här så stod det bra människor och vände ryggen åt honom men ändå så stod det människor och lyssnade och applåderade åt honom (?). Whaaat?!?!? Lyssnar ni ej på vad människan och hans parti vill? Är ni dumma? Eller är ni döva och fattar ingenting och tycker att Sverigedemokraterna låter svenskt och bra och bah yes let's rösta on them.
 
Nej, jag blir arg och Gud jag lovar att om det blir konsekvenser av det här kommer jag söka upp alla SD:are i Sundsvall och säga fula ord åt dem. Och stoppa upp topsar långt in i öronen på dem efteråt.
 
(Fast vi ska ju inte glömma att F! kom med i EU också! Så himla awesome och superbra! :D :D det förtjänade två glada gubbarI)
Annars hade jag vårkonsert med kulturskolans körer idag och det var kul. 

fredag till söndag

Här har ni två bra kvalitets bilder från helgen. Första bilden är från i fredags då i stort sett hela klassen hängde på Sidsjön hela kvällen.  Så mys va det! På bilden väntar Carro och Victor på min skjuts hem med mig. Igår var jag med Amanda, Carro och Julia under dagen och på kvällen kom Victor och Stina.  Vi var ute i spöregnet och såg en sorlig film. Sen sov vi hemma hos Amanda och när vi vaknafe catchade jag mitt och Carros morgon face. Det var en bra helg. 
Nu ska jag packa för att åka till mamma och fira henne, morsdag liksom.
Sen fyller Julia år idag! Grattis till dig! Du är bäst! 
 

Sexy boy - Air

Idag köpte jag en ny bikini, för på torsdag ska vi ha livräddning på gympan. Jag längtar noll. Tydligen ska vi dyka ner till de djupaste och hämta något. Jag kämpade i min barndom med att nå botten på det djupaste med händerna men lyckades aldrig, så hur det gå på torsdag oroar mig lite. Man vill ju inte faila 10 gånger om och typ be om att få dyka till det grundaste istället, pls liksom. 
Annars längtar jag till sommaren och imorgon ska min klass ha spexfoto och vi ska vara pizzabagare, haha. Tycker det känns lite fult men det blir nog bra, vi har förberett oss bra. :) Ha det bra, nu ska jag fixa kläder tills imorgon!

new glasses

 
Jag har skaffat nya brillor! Min syn har bara blivit sämre det senaste året så jag köpte ett par nya förra veckan och igår fick jag hämta dom. Nu ser jag allt, rätt så magiskt att använda dessa för jag märker hur dåligt jag har sett utan. Tacka för den som uppfann glasögon!
Inatt sov jag över hos Carro med några stycken och det var trevligt. Det hände inte så mycket, gick och la oss rätt så tidigt och när vi vaknde solade vi lite. Det är svin varmt ute, blir så glad! Just nu är jag hemma och har duschat lite. Vad jag ska göra ikväll vet jag inte fast nu ska jag kolla på lite That's 70's show. Hej!
 

imorgon är det fredag

 

Tycker synd om mig själv

Hejsan kompisar. Jag sitter här och gäspar lite och tycker allmänt synd om mig själv pga skolan snart är slut och att det fortfarande är en massa saker som ska fixas och blir klart. Sen käkade jag precis för mycket youghurt och musli så jag har mega ont i magen nu. Buhuhuuu
Snart ska jag sminka mig och göra mig lite fin för senare ikväll har vi konsert med kören. Är inte så pepp om jag ska vara ärlig, jag och det här med att gå i kör kommer inte riktigt överens. Det går i omgångar liksom, ibland är det kul och ibland orkar jag inte. Fast jag går på varenda körövning ändå så jag borde få en medalj. En trogen körsångare since 2007 liksom.
Sedan gissar jag på att ni alla vet vem som vann Eursovision! Jag hade väldigt fel om vem som skulle vinna men jag blev glad när Conchita vann. Innan hade jag läst och hört om hur många som kämpat för att hon inte skulle få vara med bara för att hon var en man som var utklädd till kvinna. Hur sjukt?! Blir arg över att människor har så himla svårt att bara acceptera att vi är olika! Vi måste inte gilla varandra allihopa, men alla har rätt att se ut hur de vill och gilla vem fena de vill och göra (nästan) vad de vill. När hon vann kände jag mest bara att shit vilken revansch hon måste ha fått, och hoppas att Putin satt och kollade och blev arg för att han inte kunde göra något åt det.
 

då Agnes hittade camen

 
Agnes hittade förra veckan camen på mors dator. Så nu finns det 40 bilder på henne och alla ser ungefär ut såhär. Fantastiskt.

ESC

Hola! Just nu kollar jag på Eurovision men låtarna är inte sådär jättebra alltså. Är det bara jag som tänker, när det är en låt som faktiskt inte är så bra, hur lät de andra låtarna som tävlade? Fanns det verkligen ingen som var bättre? Själv tycker jag att Sverige är väldigt bra, Frankrike är kulast, Armeninen är lite bra och jag tror att Danmark kommer vinna. Där har ni det.
Nu ska jag sova för imorgon är det mattenationella så då är det bra att vara laddad. God natt!
 

Tjejen som förgyller mitt liv

Där har ni jokern. I min säng. Och där ligger hon och pruppar och skrattar och äter päron. Hon bara kom in här och sa "Sätt på lite Frostmusik!" och så la hon sig där. Jaha, sa jag och satte på lite Frost och nu diggar vi för fullt.
Tänk att hon en dag kommer bli tonåring och en liten fjortis. Att vi inte längre kommer kunna ligga och brottas i min säng eller dansa till Busy doin nothing. Att hon inte kommer vilja att jag läser godnattsagor för henne för hon ska läsa själv. Hon kommer inte skratta åt mina pruppljud utan tycka att jag är pinsam och jobbig för att vara hennes 10 år äldre storasyster. Jag skulle vilja ploppa ner henne i en låda där hon förblir den här storleken så att jag kan ta fram henne och leka med henne varje dag. Fast man vill ju att hon ska bli äldre också så att jag kan lära henne en massa bra saker, men jag kommer sakna tiden då hon var en liten majonäs och man kunde leka med henne hela tiden. Hon börjar skolan i höst och då blir hon automatisk stor, hon är ingen bebis längre då. För då går hon ju i skolan och rätt som det är fyller hon två siffrigt, sen går det bara fort fort. Jag hoppas att hon och jag förblir bästisar även fast jag säkert flyttar hemifrån när hon är endast 10 år. Jag hoppas att hon fortfarande vill köra springrace med mig genom parkerna påväg ner till stan och att hon ibland vill brottas med mig. Men vill hon så bara som prata om vad som helst, typ vilken foundation som gör hennes asnikte mest oarnget eller något sådant så ska jag vara där som det bästa pratstödet som finns. Nu ska hon gå och lägga sig så jag ska be om att få läsa för henne nu. För det är det mysigaste som finns och jag tycker om henne så mycket så jag vill pussa på henne lite extra just nu efter att ha skrivit det här.
 

en tripp dit och tillbaka

Hejsan! Nu är jag hemma igen! Lol, det var lite kul att se att statistiken gick upp just idag. Det var som att ni suttit hemma i era små vråer och väntat på att jag skulle komma hem. 
Nej, så var det såklart inte. 
Nu är jag hemma i alla fall! Kom hem vid halv nio och har åkt bil hela dagen så jag känner mig lagom pigg. Jag har haft det bra där nere hos mina farföräldrar. Det finns inte så mycket att göra där men det är tjusningen i det hela med att vara där. Att man bara chillar och tar det lugnt. Sedan är jag inte där så ofta så jag har typ några saker jag gör varje gång. Kollar igenom alla deras fina fotoalbum från 1950-talet fram tills idag, kolla på första Sällskapsresanfilmen på VHS, rota i affischlådan där uppe, få en godis av farfar och käka mat hos min farbror och hans familj som bor exakt fyra minuter bort. Jag gjorde allt utom att se på Sällskapsresan. Attans.
Här bodde jag, fint va?
I torsdags frågade farfar om jag och far ville ut och gå med honom och det ville vi. 
Godis jag fick av farfar. 
Idag på hemvägen åkte vi förbi där pappa är uppväxt. Fin liten stad, precis vid Vättern. Myys
Och jag tog lite filosofiska bilder i slutet av resan då sportradion var på och jag hade som tråkigast.
Det var det. God natt!

RSS 2.0