Gick på maskerad

När detta publiceras sitter jag på planet till Kanarieöarna, men jag tänkte berätta om vad jag gjorde i lördags.
Förra måndagen fick jag en inbjudan till min egna maskerad! "Du får inte veta vilka som ska komma." sa de också, så det var ju jätte spännande!
Så på lördagen begav jag mig till Frida utklädd till hippie (yes Julia, kreativt.) och titta vad fint de gjort!
Hanna var där som Harry Potter
Och Victor och Julia som matchande cyklister
Och Frida var utklädd som vår gamla No-lärare, det var lite kul faktiskt. 
Och sist var Carro som Ellen DeGeneres, så det blev ett himla bra gäng.
Vi käkade tacos, spelade spel, såg Jon-Henrik uppträda på mello och så spelade vi lite till. En himla bra födelsedagsmaskerad tycker jag. 
 

Åker imorgon

Dit åker jag imorgon. Just nu har jag en rejäl bajsnödighetskänsla pga ska flyga för första gången imorgon och är lite rädd, men förhoppningsvis går det ju bra. Annars har min födelsedag varit jätte fin! Jasmin, Stina och Han överraskade mig med tårta idag på skolan och jag fick Pad thai till middag <3. Känns bra att vara 17.
Nu ska jag packa, för det har jag inte gjort än! Wish me good luck och så hörs vi kanske.

Hörrni

I fredags åkte min fransos hem igen! Åh, det var faktiskt riktigt roligt att ha hon och alla andra här, men det var lite skönt att få vakna upp "ensam" på lördagen. Men kommer sakna henne. 
Meeeeen, vidare till roligare saker. Gissa vem som blir 17 imorgon???
Yes, it's me. Det kommer bli nice. Har sovmorgon också så det är som gjort för mig att hamna i mellanåldern mellan mes och myndig. För det är ju så, inte ett piss händer när man är 17. Jag har nu i ett år haft chansen att övningsköra och nästa år blir jag lagligt fri från mina parents och får komma in på krogen och dansa. Men vid 17 års ålder händer inget. Men det känns lite bra. Kanske händer något annat kul, vi får hoppas på det! Nu ska jag sova och imorgon ska jag vakna som en ny människa. Puss

Det går bra

Ville bara sneeka in och säga hej, det går bra med min fransos. Hon är jätte snäll, vi kommer bra överens. Idag ska vi ha friluftsdag så hon ska gå snöskor och jag ska på curling. Är lite orolig för oss båda, men tror det ska gå bra! Sedan ikväll är det middag på skolan för alla fransoser och wannabefransoser, alltså de som läser franska. Och jag. Vi ska ta med svensk mat och fransoerna har med fransk mat och så ska vi käka och smaka och leka lekar och så. 
Helt ärligt har denna vecka hittills varit sjukt jobbig, då jag hela tiden måste ha koll på min tjej och underhålla henne osv. Men jag tror att när vi säger hej då imorgon kommer jag sakna detta lite. För det är ju en sjukt rolig grej också! Har t.ex. lärt mig lite franska, och hon har lärt sig svenska (att säga hej, tack, god natt och en raggningsreplik).
Nu ska jag gå och underhålla henne igen. Hej då!

Surprise hörrni

Vänner! Imorgon är det alla hjärtans dag! Pågrund av denna högtidsdag fick jag godis i förskott av mor. Vem behöver en kille när mor ändå köper godis åt en varje alla hjärtans dag?
Idag är det fredag i alla fall och nu ska jag packa för ska åka till pappa ikväll. Sedan imorgon har jag teaterrep hela dagen men seeeeeeen.... *trumvirvel* så kommer en fransos till mig!! 
Omg Julia, tänker ni då och ja det är sant. En livs levande fransos ska komma till mig och bo hos mig tills på torsdag. Sjävklart har jag inte kirrat detta själv för skoj skull, utan det är inom skolan. De som läser franska på skolan har ett utbyte med en skola i Frankrike så nu ska några elever komma hit och hänga, och då behöver de ju någonstans att bo. 
Men Julia du läser ju spanska, säger ni. Ja, fast det saknades frivilliga och jag är ju världssnäll så jag ställde upp ändå. Och sen får jag göra massa roligt om jag är värd så det känns som ett win win moment det här. 
Så jag ska till far ikväll och städa brors rum så att min fransos kan bo där. Ohohoh spännande! Ni får nog en uppdatering någon gång om hur det går, så stay input som de säger ibland.

Tisdag

Hejsan allihopa. Idag börjar jag klockan ett, ska ha idrott då, så idag kunde jag sova lite. Fast jag skulle upp halv tio så jag kunde sega runt ett tag och kanske chilla. Fast jag gick upp elva. Worth it. Nej. 
Är så sämst på att gå upp tidigt då jag har sovmorgon. Det är en dröm jag allvarligt strävar mot. Att kunna äta långfrukost framför teven innan skolan.  Men det får bli en annan dag. Om en stund ska jag gå till bussen för att möta upp Han och sen hoppas jag på något roligt på idrotten. Kankse hinderbana eller svanskull, tbt lågstadiet. 

Pluggar

Söndag idag. Jag gick upp 12 och sedan satte jag mig och pluggade och det är väl så min dag ska se ut. Fast har zooapor så ni kan stop worrying, jag klarar mig. 
Vi hörs sen. Kramen.

RSS 2.0