Mitt Hårda Liv Som Bloggare

Tjena, idag har jag sovit, duschat och hängt med mormor och köpt gofika. Då vet ni det!
 
Men som typ alla märkt så har blogg.se gjort om så nu har dom gjort så att man får alla kommentarer upptryckta i facet så fort man loggar in. Fast där står ju också gamla kommentarer, men jag fattar riktigt aldrig det så jag loggar in varje gång och bah "Shit, kommentarer!! :D" sen ser jag att det är sjutusen år gamla och då blir jag ledsen.
Tyckte förra blogg.se var bättre för då lyste det en liten grej när man hade en ny kommentar och då blev jag ju aldrig lurad.
Hårt liv. </3
 

Mabye Duscha Lite

Nu är mitt hår ett smörpaket igen, så ska duscha nu. Vad vi ska göra idag vet jag inte, ska väl bara ta dagen som den kommer och ta't lugnt. (Y)
Igår såg vi på Nalle Puhs film och den ägde sönder alla barnfilmer ever! Så grymt fin och mysig var den! Ni borde verkligen se den, är bara en timme lång och den är faktiskt värt det. :)
Nu ska jag skölja bort smörpaketet, tack och hej!
Ida har fina gamla bilder på sin dator...

Uppdatering Om Natten

Ville bara säga att jag överlevde natten. Nästan... Det kom ingen björn eller snigel, men det kom en jätte ful mygga!! Och det flög bara runt runt, och sen när jag och Ida skulle fånga den så satte den sig på ett mörkt ställe och väntade tills vi släckte lampan igen. Men jag klarade mig genom att sova med täcket över huvudet hela natten. Mörkt och mysigt blev det då. :)
Nu ska jag fixa mig lite och sen ska vi åka.
Älskar Idas dator. Hon hade bara 1D bilder (Y) :D

Vi Får Hålla Våra Tre Tummar

Jag kom på att sniglar är ju jätte slemmiga så därför borde denna jättesnigel bara kunna snigla sig upp för väggen upp till Idas rum och döda oss! Och på Bumbibjörnarna så klättar dom ju jätte bra så jag känner mig lite körd på den fronten också.
Shit alltså...
Får hålla tummarna att det bara är ett rådjur eller en vild hamster som fumlar runt där ute. (Y)
Så gör vi.God natt igen! :D

God Natt

Tjoo! Nu ska jag och lilla Ida sova. Imorgon ska vi upp och käka mackor (as usual) och sen ska vi åka till något café/affär där våra mödrar ska få roa sig lite. Själv tänkte jag äta glass. (Y)
Och asså jag skojar inte, det är någon/något som fumlar runt här ute i ingenstans. Är skit läskigt, säkert en björn eller en jättestor snigel som bara väntar på att få attackera! Tur att man sover på andra våningen så de inte kan få tag igen. ^^) Pjuh!
 
Nu ska jag bara vänta tills Ida besökt toaletten och sen ska vi små barn sova.
God natt!
Ååååhhh, så finaa! Checka Niall liksom! Dör! (Niall är den smekheta blonda för er andra efterblivna som inte upptäckt detta vackra och underbara band. Än.)

Edsbyn Imorgon

Imorgon mina vänner åker jag, mor och de små till Edsbyn. Ska invadera där i cirka fyra dagar, gör Ida less som pipan, äta mormors sockerkaka och bada. 
Nu ska bror och moder och jag kolla på film och käka choklad! Mummaaa! (Y)
Goder kväller!
 

Nytt

Var på Birsta idag med Jasmin och Viola och köpte lite nödvändiga saker. Det är ju rea överallt nu så jag lyckades köpa några fin fina saker på rean! (Y) :)
Suddig bild, jag vet. Men solglasögon från Hm, 10 :- styck. Ett riktigt kap enligt mig!
Linne från HM 75:- / Jeansshorts från Minki 250:-
Ett väldigt fränt Beatleslinne. Köpte lite andra saker också, men de är inte sådär jätte intressanta så de får inte vara med på bloggen. 
 

Endast De Smartaste Fattar

Sista bilden = min nya bakrundsbild
 

Bruna Ben Skulle Sitta Bättre

Ville bara säga att jag bränt sönder ryggen. "Men då blir du ju brun." kommer alla säga till mig då och jo, tack jag vet vad ska man med en brun rygg till liksom?

Hemma Hos Moder

Är hemma hos mamma nu och har ätit mat. Fader skulle bort på en midsommarfest med en massa gubbar och gummor och jag ville inte hänga med så jag gick hit och åt. :) 
Vi var ju i alla fall på Sidsjön i typ två timmar och solade och jag tror att jag bränt mig på ryggen för det bränner as mycekt där nu! Får gå och kolla sen. Men det var mysigt att hänga en studn med tjejerna där ute på en fågelbajsbrygga. :)
Nu ska vi äta efterrätt. 
Ha en fin fin kväll!
Tyckte bilden var lite små skojjig

Tillökning Med Snygga Pojkar

Nu har jag precis duschat av mig och ska klä på mig och sen ska jag till navet och möta upp Jasmin och Viola och så ska vi till Sidsjön och solaaa! Tror dom ska bada men jag vill inte bada, blir ju bara blött och jobbigt då. 
Men sen igår köpte jag en Julia tidning som handlade BARA om One Direction. Var ren lycka att läsa den! Fick en massa affischer också så nu är de utsrippa lite överallt i mitt lilla flickrum! ^^
Har flera i garderoben också, men dom får ni inte se!! Mohahaha! 
 
 

Nästan Som En Tyra Banks

Igår kväll gick jag till Fritiof för vi skulle ta bilder så vi kan göra nya headers till våra bloggar. Känner att jag lite desperat behöver en ny header där jag inte ha Hello Kitty med och inte har lugg...
Så vi var ute tills halv ett på natten och tog bilder. Har inte fått alla bilder än men när jag fått dom ska jag göra en Hello Kitty och lugg fri header. (Y)
Två bilder från igår

Skypar Med Fritiof

Nu har jag duschat och håller på att göra mig lite fin och så för att den gå till mamma och äta middag. Tror vi ska grilla (Y) Nu sitter jag och skypar med lilla Fritiof medans jag håller på att grejar. Håller på att greja med eyelinern men det går sådär. Börjar bli lite piss-off på den. -.-
Ska kämpa vidare med den och gossipa vidare med Fritiof. 
Haj då.

Jag Är Kär

Rubriken säger allt. 
 

Birsta Med Da Brudarna

Nu har jag precis ätit frukost och ska duscha av mig jääätte snabbt och sen ska jag till navet och möta upp Jasmin och Viola och så ska vi till Birsta. Är helt pank nu så kommer inte kunna köpa något, men kan ögonshoppa istället.
Hatar när folk säger så. Det är ju as tråkigt att "ögonshoppa".
Men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna.
Hej då! :)

Hehe, har inte träffat min efterblivna vän på flera veckor så hon kommer säkert mosa mig med sina kramar. (Y)

En Snabb Genomgång Av Helgen

Nu är jag hemma igen! Det är sjuuuukt drygt att åka bil en hel dag, så det är as skönt att vara hemma igen!
Men i helgen har jag ätit tio ton mat, åkt på älgsafari (men såg bara två harar och tre paddor), fikat farmors bullar, sovit en timme per natt, surat, skakat hand med folk jag sagt "Hej, Julia." x10 000 och varit på tre partaj.
En helt OK helg alltså med en massa mysigt folk. (Y) :)
Nu ska jag packa och, duscha, kladda ner mig med godluktande smörja och sen sova.
Amen.


Sen har vi fått tillökning av snygga killar på dörren här i mitt lilla flickrum. Mina vänner, Zac Efron!

En Bra Blogg

Nu ska jag sova i några timmar och sen ska jag upp vid sju imorgonbitti och åka bil i nio timmar. Ser fram emot det. (Y)
Men sen vill jag tipsa om en jätte bra novellblogg! Eller som den One Direction nörd jag är så tycker jag den är mega bra, för den handlar ju om dom. :) Men kolla in den här och läs alla tre kapitel, lägg den på minnet och följ den tills forever and ever.
God natt! :)




Dom finaste pojkarna 

Det Regnade Idag

Okej, för det första vill jag bara säga att de ha gjort om allt på blogg.se så jag fattar ingenting!

Idag mötte jag först upp Eveline och Viola på stan sen åkte vi upp till Sidsjön och där skulle vi grilla med Jompa, Victor och Amanda fast det blev inte så. för vi hade inge ved eller kol att grila med ingen sån där grillvätska att dränk grillen med utan vi hade bara tändstickor. Och vi fick inte upp någon eld så det slutade med att vi åt kalla korvar och marschmallows. Inte sådär jätte mumsigt. 
Nu är jag hemma och ska börja packa för imorgon ska vi åka ner till farmor och farfar på 50-års party! Min farbror som fyller år så vi ska vara där över helgen och då blir det inget bloggande serrni! Nu ska jag sova i tre minuter och sen packa. 
Tack och hej!

Bild från i vintras

Hata Skräckfilm!

Läs rubriken så fattar ni hur det gick på bion.

Var så rädd att jag nästan grät! Och Jompa som satt bredvid var äckligt kall. Hoppade till en enda gång under hela filmen!
Fast det är ingen film jag direkt rekomenderar. Visst den var läskig och det hände saker hela tiden, men man har ju sett bättre skräckfilmer (ja, jag har faktiskt sett en del andra) och sen så var det zombiesar, och jag har väldigt svårt för zombiesar. Stavas det ens så? Zombiesar? Zombisar? Zombysar?
Skitsamma.
Filmen var sådär och jag blev as rädd.
Hur har eran kväll varit? :)


Chernobyl Diaries

Idag ska jag på bio. Igen. Med Amanda, Jompa och Vicke pirre. Vi ska se Chernobyl Diaries och det är en skräckfilm = jag kommer dö. Filmne handlar om ett gäng som åker till en stad i närheten av Tjernobyl (ni vet, där kärnkatastrofen var i slutet av 80-talet) och så händer det en massa luriga saker där och sånt som kommer få mig att skita på mig. Men jag försöker att tänka positivt. Tex:
Det kommer finnas små söta barn med lockigt hår med i filmen. (Y)
Dom kommer springa i små mysiga gångar med My Little Pony musik i bakrunden (tror jag) (Y)
Och det bästa av allt: det kommer vara med ett pariserhjul i filmen! Så jag tror inte att den kommer bli så läskig. :)

Nattångest

Nu är jag hemma igen. Har varit hemma längre, har ju ätit mat och duschat och grejat. Jag och Sara såg i alla fall Titanic igår. Fast vi grät typ inget? Brukar ju grina sönder när jag ser den. Efter den såg vi White Chicks och sen vid halv fem somnade vi.
Är det bara jag som får ångest om jag somnar för sent? Är klockan ett blir jag helt hyper och bah "Måste sova nu!!" för annars så sover man ju hela dagen och så somnar man sent på kvällen osv. Kanske bara är jag, men så tänker i alla fall jag! (Y)
Nu ska jag läsa några bloggar och så.
En bild från förra hösten

Chill Hos Sara

Tjenaaa! Nu är jag hos Sara, ska sova här inatt. Filmen var as bra, helt sjuk humor man har! Nu håller vi på att ladda ner Titanic (yeah, we are some badass) för Sara har inte sett den. Ja, vi kommer i alla fall gråta som grisar till den och sen ska vi se på en komedi har Sara lovat. Ni vet, för att lätta upp stämningen. (Y)
Nu ska vi rocka loss till Justin Bieber. :)
Puss.
Kram.
Vink.
Och här har ni en bild på en blomlampa. (Y)

The Dictator

Ikväll ska jag på bio med Sara. :) Vi ska se The Dictator och flera av mina kompisar har sett den och säger att den är jätte bra så jag hoppas den är det. Men sen så brukar alla filmer jag och Sara gå på vara väldigt bra. (Y)
Nu ska jag kolla på Frisör akuten.

Dog.

Det riktigt lyser om Agnes.

Vi Låtsas Att Det Står Något Fint Stycke Från En Låt Här

Idag var vi på Sidsjön och trots att det var snorkallt i vattnet skulle Agnes och Wilma bada. Sen nu ikväll var jag hos far och åt middag och nu ska jag ladda ner någon film som jag kan kolla på innan jag ska söva. Här är några bilder från idag:
En blomma jag fick av Agnes. Kom på nu att jag glömde den i bilen. Hoppas den överlever 

Lite Mera Sidsjön

Nu har jag precis ätit frukost - korv. Vaknar man sent tvingar mor i en lunch istället för frukost. Är lite död i magen just nu.
Men nu ska jag klä på mig och sen ska mor, jag och de små åka upp till Sidsjön. Vi ska tydligen gå ett varv där uppe men jag kommer säkert få stanna och hålla koll på Agnes och Wilma när de badar. Men jag klagar inte, då kan jag ju sola samtidigt. :) (Y)
Nu snart ska vi åka så hej då!

Bild från förra sommaren

Sommarlov

Nu är det sommarlov! Igen. Känns lite sjukt. Alla verkar as glada och peppade men för mig känns det som en tisdag? Sitter och här och kollar på klockan då och då och tänker "Snart måste jag borsta tänderna." Sen kommer jag på att det är fredag och att det kommer vara det i typ elva veckor framöver. Det är grymt länge!

Men idag efter skolavslutingen var det jag och några från klassen som gick till Sidsjön. Där chillade vi och hade vattenkrig. Sen gick alla hem, fast precis när jag kommit hem gick jag och Wilma för att playa basket på lillskolan med Vicke Pirre och Eric.
Nu ska jag bara chilla heela kvällen! Kanske se på någon film eller nå.
Ha det bra och softa nu första kvällen på sommalovet!

Jo, jag förstår vilka sommarkänslor ni får av denna bild. (Y)

Fredag åttonde juni tvåtusentolv

God morgon på er! Själv har man varit vaken sen klockan sex bara för att kunna locka håret innan mamma skulle till Wilmas skolavslutning. Är Så gryyymt trött! Men man brukar väl säga typ vill man vara fin får man lida... någonting, jag minns inte vad.
Fast nu ska jag be mamma börja locka håret på mig för hon sitter och äter frukost nu hon.
IDAG ÄR DET SKOLAVSLUTNING! HELT SJUKT VAD FORT DET HAR GÅTT!! :D

Och sen är det jätte soligt ute så det här blir en fin dag! (Y)

Soem Are Just Born To Be Free

Idag var det Agnes tur att bli sminkad. Hon bröt ihop igår när hon inte fick bli sminkad för att det var för sent så då fick hon bli det idag. Samma sminkning typ och världens fulaste hår, men hon var söt ändå. :) Sen chillade jag ute med systrarna och tog lite fräna bilder. Nej, men vi hade det chill i alla fall. (Y)
Sötast ever! 





Vi är soft!

Det Fina Svallet

Denna bild får mig att undra hur jag kunde klippa bort hela det där svallet! Måste ha varit grymt, äckligt trött på det där långa håret när jag kapade av det.
Men nu ska jag spara det tills det blir sjukt långt igen och sen ska jag aldrig mer klippa det sådär kort!
Hahaha, minns att jag var as besviken för det blev inte sådär snyggt som jag trodde det skulle bli!

Jag Som Trodde Man Var Fin Som Man Var

I söndags sticker moder in huvudet och säger "Julia, i skåpet på toaletten står en brun tub. Det är brun-utan-sol kräm, ta det på benen om du vill tills på tisdag."
Och det tragiska med det här är att jag behövde verkligen brun-utan-sol kräm till benen och att det var min mamma som påpekade först av alla.
(Fast jag andvände bajskrämen i tisdag och nu är mina ben lite smått bruna och fina. Var bara det att jag tog inte på mina fötter så det är en fin rand längst fotleden just nu.) :)
Sen igår när jag sminkade Wilma påpekade hon att jag hade mycket smink som jag aldrig andvände. Sen sa hon att jag borde andvända mer smink. Det värmde.
Igår sa Fritiof "Oj, vad brun du är om benen!" Då sa jag att det var bajskrämen och då pustade hon ut och sa "Tänkte väl det!"

Kanske ha fattat helt fel i hela mitt liv men var man typ inte fin som man var?
Inte?
Nähä.

Den där bilden är tagen när typ halv sommalovet gått och ja, ni ser ju själva. Solbrännan förra året gick lite... dåligt.


Lost In Birsta

Dagen började med att jag mötte upp Fritiof på stan för att kolla på skor åt henne till skolavslutningen. Men där hittade hon inga så vi åkte ut till skopunkten i Birsta. där hittade hon inte heller några skor. Sen när vi skulle hem så kom vi båda på att "Juste, vi har inga pengar kvar på busskortet."
Men jag fick en snilleblixt och tänkte gå in och fylla på mobilen med pengar på Ica Maxi och sedan åka med smsbiljett. Och i värsta fall fixa två smsbiljetter så att Fritiof också kunde ta sig hem. Sen märkte jag att mitt bankomatkort inte heller hade några pengar så vi stod där. Utan pengar, helt broke liksom, mitt i Birsta och visste inte hur vi skulle ta oss hem.
Så det slutade med att mor min fick hämta oss.
Och medans vi väntade köpte vi glass och Milkshake på Max.
Sen när jag kom hem så hade både Wilma och jag tråkigt. Så jag lekte lite med Wilmas garderob och mitt smink. (Y)
Minimodell, jag vet.
Sen ville Agnes också vara med.
Och nu sitter jag här och väntar på att säsongens sista Greys Anatomy ska börja.

Några Bilder Från Igår

Bilder snodda från moders fejja och Idas fejja:
De finaste 

Där är han! Mannen, myten, legenden! Och jag som skratchar i fejjan.



Och hemma blev det studentpresenter. Det blev en förstärkare...

och en elgitarr! En Hagström Viking eller var den heter, en riktig rackare som alla stora har! Fick en massa annat också men det är inte lika intressant. :)



En Stor Dag Idag

Idag tog bror stundenten! Åh, var så fint när han sprang ut från skolan med sina små kompisar! Det var äckligt kallt, men det var ändå fint! Fast precis när jag skulle ta kort på bror när han stod med sin klass så fint där uppe så laddade kameran ur. Det var lite surt, men Ida har ju sin fettokamera så det kommer bilder från studenten då jag fått tag i dom. :)

Nu ska jag äta upp alla restkakor från dagen och sen sova. Ledig imorgon så ska nog ner på stan med Fritiof tror jag. Annars ska jag i alla fall ner dit med moder och de små och kolla på den dära Munther som ska plinka på sin gitarr.
Hej då!

Känns Tomt


Känns tomt nu. Serien man följt i fyra år är slut nu. Forever. Hur ska nu underhålla mig på tisdagskvällarna?
Minns när Emelie såg serien när den börja, förstod aldrig hur hon kunde tycka om den så mycket. Nu älskar jag den och skäller på dom som säger att det är dåligt!
Nä, R.I.P Desperate Husewives och tack för alla underbara år!

Summer


Folk kallar det swag, eller hur?

12 år och fett chill redan då (Y)

Inköpt

Har köpt skolavslutnigsklänning nu + skor. Skit snyggt är det ihop, ser ut som värsta Heidi Klum! Blev inge bra bilder när jag skulle ta bilder på dom så ni får bilder när jag ska ha dom, alltså på tisdag på brors student. Asså skorna är sånna hära högklackade så blev tre meter lång med dom! As läskigt att gå i dom också, typ vinglar fram!
Men huvudsaken är att det blir fint ihop i alla fall, och det blev det! :)
Inatt sov jag och Eveline hos Viola och det var dunder mysigt. Vi sminkade varandra så att vi blev Barbiedockor allihopa, nattkäka ostkaka och mackor och flummade på skype. Nu ska jag läsa lite blöggar och andra viktiga sidor sen ska jag kolla på någon film tror jag. :) Hej dåå!

Bild från i höstas

God Morgooon

Somnade vid tre inatt efter att ha skypat i 9 timmar.... Beroende!
Men nu ska jag duscha och sen ska jag möta upp Jasmin, Viola och Eveline på stan. Verkar som att vi ska äta middag hos Viola ikväll också. :) Mabye ska sova där också? Får se, men nu ska jag duscha i alla fall och lämna skype för en dag. (Y)

Elleeeeer? ;)

Natthumor

HAr precis gråtit floder till Breaking Dawn. Känner mig som en riktig mes.
Här får ni några nattbilder med tråkig natthumor (Y)

Snickrar Ja

Snickrat ihop ännu en bakrundsbild. Sååå fina! ^^)

RSS 2.0