summer

Idag har det varit sjukt varmt ute, jag har suttit ute och bränt armarna på skolan, jag har en massa plugg nu och Agnes och Wilma hittade en kattkompis idag.
Nu måste jag plugga vidare, har en redovisning imorgon som jag knappt börjat med. Jobbigt läge, ja.
 
 

Nytt

Var på Brista efter skolan med Victor, Amanda, Hanna och Carro. Köpte detta, och nu har jag käkat glass med småbrudarna. Imorgon fyller Julia år så då ska vi ha party. Tror jag, haha. Nu ska jag krama Agnes som typ ligger och gömmer sig för att hon är rädd - Barda på tv ju.
Hon ligger och typ bah Hjälp! Oh nej! Bakom dig!
Sötis

Fotogenic

Har konfimerat mig och haft mig så har däför inte bloggat.
Men har konfirmerat mig på riktigt nu och fått mina presenter. Och då fick jag en systemkamera! Blev värsta chockad, hade önskar mig en cykel, haha, och så fick jag värsta proffskameran istället :) 
Har inte riktigt lärt mig hur den fungerar men jämfört med mobilkameran blir det ju drömbilder, haha.
Självklar blev Agnes med på alla bilder.

Konfirmation

Nu är konfirmationen över! Eller det är en gudstjänst till imorgon, men idag skulle vi ju uppträda och greja. Sjung faktiskt solo med Amanda och Alma, var så gryyymt nervös! Hoppas det inte lät så dåligt som jag tyckte det lät, enligt pappa lät det underbart men honom lyssnar man inte på. Det är ju liksom en förälders uppgift så.
Men nu efteråt så gick jag hem och åt nudlar, en sov jag, haha. Ska ha lite party party imorgon isället för då kommer mormor & morfar och kusinerna så idag ska jag, pappa och syster ut på resturang istället. 
Så vi ska gå nu, har inga bilder än från konfan men mor la ut två på fejjan. Ni kan få se de vackra bilderna om ni är snälla.
 
Ja, ser överlycklig ut som vanligt och jag är tre meter längre än alla andra som vanligt. Fint!

Take me down like i'm a domino. Or not.

Tjena! Idag var det en chill dag. Vi hade ingen HK så vi fick nästan två timmars rast mitt på dan, så vi gick till Ica och köpte mumma saker och gick sen till Sidsjön och frös. Sen på gympan var det egen träning så då gick jag och några andra till Friskis och gymmade. Är man biff så är man liksom (Y)
Nu ikväll var det fotografering till konfan och vi tränade igenom det sista för på lördag smäller det!
Längtar lite för vill ha min nya klänning och mina skor, men kommer säkert ramla och dö. Skorna är skithöga, kommer ramla när vi tågar in och hela ledet kommer falla som värsta dominobrickorna. 
Men vi håller tummarna, och nu ska jag sova. God natt!
Tyckte Agnes passade in här

Tisdag

Försöker plugga lite och göra läxor men går sådär alltså. Har någon konstig svenska läxa tills imorgon som jag fattar nada av men försöker så gott som jag kan. Kämparglöd på high level!
Har en massa annat att göra också så ska fortsätta med det nu...
 

Nu är jag hemma från de bästa dagarna ever. Var på One Directions konsert i onsdags och har fortfarande svårt att förstå att jag faktiskt varit där! Känns så sjukt! Men det var bäst, bäst, bäst! De var så bra och så snygga och stämningen i arenan var bäst och åh, vill bara tillbaka! 
Sen var vi ju i Stockholm tills igår så vi hann shoppa en del och sånt, men det är inte nå intressant så vi struntar i det. :)
Fick i alla fall med mig digitalkameran in på arenan och det tackar jag så hjärtligt för, för nu har jag en massa bilder på grabbarna och minnen för livet.
Bästa dagen hittills i mitt liv alltså och är kär i alla fem på nytt igen 

3 days

Hej kompisar. Inatt såg jag världens läskigaste skräckfilm, Sinistor hette den. Se den inte. Första gången jag grät till en skräckfilm, haha, vart som värsta bebisen som låg där och skrek och hatade vårat val av film. 
Men jag överlevde, fast det gjorde inte de i filmen. 
Nu ikväll ska jag till pappa och så ska jag senare ikväll säga hej då till bror som ska åka och tågluffa runt i Europa i en månad. Hatar när nån i familjen ska vara utomlands länge, är då konstant rädd att det ska hända de något. Men min bror är bäst så han klarar allt så jag har inget att oroa mig för. :)
Nu ska jag snart gå och packa, heej!
3 dagar kvar!!! :D

4 days

Hejsan hejsan. Nu är jag hemma en snabbis och ska snart till Carro och sova över med Julia och Hanna. Har varit på konfadag hela dagen sen klockan nio och tränat tills konfirmationen nästa helg. Det gick perfa såklart för vår grupp är bäst. Vi fick också åka upp till Södraberget och bowla och käka hamburgare.Nu väntar jag på guuurlsen som ska hämta upp mig och sen blir det väl ös hela kvällen.
Ska ha konfadag imorgon också så vi får gå upp tidigt men whutever, det blir kuligt.
Nu ska jag knapra halstablett. Hej.
4 DAGAR KVAR OCKSÅ JU!! URMAGURDH!!

landet långt långt borta

Jag lever och frodas. kom gem från de småasland - Småland igår kväll och idag var det skola. Det var kul att träffa sina kåmpizar igen, fem dagar är mycket ju!
Annars idag bet Supannika mig i örat så hon ryckte i mitt kära örhänge så att det började blöda. Kan då säga att Supannika är ingen våldsam person utan hon kan bara ha en lite våldsam humor ibland. Som att bita folk i örat. Annars har jag varit och hämtat de små på skola och dagis och sen varit barnvakt och upptäckt att jag inte kan koka makaroner utan att bränna hälften (hur man nu bränner kokade makaroner). Just nu sitter jag och har lite små tråkigt, kollar på Let's Dance och tänker att jag måste duscha. Tror jag ska göra det, och sen gå och lägga mig innan elva för en gångs skull.
Hej då kompisar!

RSS 2.0