Kaffe hörrni!

I denna kopp finns det enda som håller orken kvar i mig kropp, som gör att jag orkar med den svinigaste sociologiuppsatsen någonsin (som också är en vecka försenad vilket ökar ångetsen, men hörrni: when life gives you lemons). Ja, kaffe är det jag pratar om. Har nog officiellt blivit en kaffedrickare nu. Sveper koppar på löpande band nu för tiden. Vilket magen inte gillar, men sinnet avgudar denna dryck så why stop liksom. Men nu, med denna kopp, Michael Bublés julalbum och med lite längtan till helgen ska jag nu kämpa vidare med denna uppgift. 
Yours truly!

HP FEST

Hejsan vänner!
Denna vecka har gått så långsamt och jag har varit så stressad. Varför?  För att jag har haft skola och planerat ett Harry Potter kalas för Han! Och det kalaset ägde rum igår! Här! Hos mig! Det var Harry Potter maskerad så alla var utklädda och det var så fint!
 
Titta så fina alla var! Jag var Draco Malfoy, drog fina poser längst bak, och Han var såklart HP himself. Men som sagt, det var ett riktigt lyckat kalas, och när alla gick hem närmare midnatt verkade de nöjda. Vilket gjorde mig nöjd. Fast sedan var jag tvungen att städa, diska, tvätta ut tre kilohårspay ur håret och sånt, men vid halv tre var jag klar! (Obs. har FF, så familjen låg liksom inte och sov under hela detta)
Och idag mår man såhär
Trött, sliten, lite huvudärk, men ändå nöjd med livet. Nu ska jag göra lite ärenden och sedan kolla på Harry Potter. Hej!
 

Grattis Han

Idag fyller du år och det tycker jag är jätte kul!!! :D :D Här får du en liten present av mig, ha så kul:
Jag tycker om när du skrattar
Jag tycker om att sova vid din sida
Jag tycker om att ha dig i mitt knä
Jag tycker till och med om dig när du tar bilder då jag är arg
Och när du blöder näsblod precis överallt
Men tycker om dina val av dataspel
Jag tycker om din kärlek till Teddybears (och ber om ursäkt för att jag skrattade då du var ledsen över att vi missade deras konsert)
 
Jag tycker om din stora passion för Harry Potter
Jag tycker om då du offrar dina egenodlade jordgubbar för just mig
Jag tycker mycket om din Ipad
Men mest av allt tycker jag om dig för att du vill hänga med just mig
Och för att du är så himla kul att umgås med
Du är min absoluta bästis och jag tycker om allt med dig. Grattis på födelsedagen Han, önskar din vän Julia.
 

Storsjöyran 2015!

Jag är lite sämst för jag var ju på yran för 5 veckor sedan men har knappt nämt det här?  Så nu kommer ett försenat inlägg med endast suddiga mobilbilder från yran från yours truly:
Jag åkte på fredagen med tåg upp (?) till Östersund med detta gäng! Carro, Victor, Danny, Han och Frida!
Efter att vi hittat vårt hem för helgen gick vi och såg den första artisten, Seinabo Sey.
Hon var mycket bra, och detta är tydligen hur jag ser ut på konserter? Sjuk fokuserad och lite ledsen typ. Tror dock att jag kanske var lite småsur då pga blev trackad av mina vänner för mina öronproppar. 
 
 
Efter det blev Frida jättepepp när vi gick över bron och skulle utforska Försön lite. Efter Seinabo var det några timmars mellanrum tills vår nästa vill-se-artsit, så efter Seinabo blev det äventyr innan vi fick se hon vi längtat efter
Beatrice Eli!! Så cool och bra!!
Och det var de bilder jag hade från första kvällen!
På lördagen vaknade vi och käkade frukost och sedan gick vi ner till torget för att käka lunch - Ica plocksallad.
Då under vår lunch soundcheckade Zara Larsson! Det var ju helfestligt.
++++ att hennes trummis var ännu mer festlig!
Efter Zaras soundcheck gick vi till vårt hem för att göra oss fina inför kvällen. Här har ni oss, och vem tog bilden, undrar ni.
Alexandra! Hon går i min och Hans klass och kom dit på lördagen och såklart fick hon hänga med oss. Och efter lite chinarestaurang så gick vi och såg Zara, fast denna gång på riktigt!
Och detta är vad mina bilder från den konserten visar... Inte förvånad.
Efter Zara såg vi lite Thomas Stenström och Markus Krunegård. Sedan ställde vi oss längst fram och såg
Silvana Imam! Hon var bäst på hela festivalen av dem vi såg! Hon och Beatrice var delad 1:a plats kunde vi alla enas om.
Efter Silvana skulle vi springa och se Teddybears, men eftersom att Silvana började 40 minuter försent så hann vi ej se Teddyberas. Detta är då en bild som visar Hans gråtattack efter att vi missat dem, samt jag som skrattar för att hon gråter. Så elakt såhär i efterhand, för Teddybears var Hans favoriter under festivalen och hon missade dem. <3 Men hon fick smälta det lite och sedan såg vi Lorentz och sen var lördagen slut!
Dagen efter försov vi oss så vi missade både frukosten och utcheckningen. Men det löste sig som tur var, och vi gjorde en favorit i repris och köpte Ica sallad och satte oss på torget igen. 
Senare på söndagen åkte vi hemåt. Och det var den festivalen! Trots att jag inte fick se Tomas Ledin och att Han missade Teddybears var det väldigt roligt! 4 av 5 toasters. 

RSS 2.0