Dagens hemlis ^^

Trots att det är nyårs afton så kommer det ändå en liten hemlis från mig. ^^

Och den rätt så lilla hemlisen blir nog att jag inte klarar av att se krigsfilmer eller tex Titanic. Titanic är otroligt vacker och fin men panikör, filmer där folk bara dör klarar jag inte av att se! Därför föredrar och komedier eller mer romantiska filmer. Tragiska och elaka filmer kan dra någonstans där jag inte kan hitta dom, för jag kommer nog alltid bara gillar komedier!
Så ledsen Titanic, Pearl Harbor, Band of brothers, och många fler liknande filmer, men ni kommer nog aldrig vara några favoriter!



2010

Nu är det drygt en timme kvar tills det blir 2011. Och detta år har varit ett av det bästa år någonsin! Jag var dock tvungen att skiljas från en underbar klass och börja i en ny. Men den nya gillar jag nog minst lika mycket som jag gillade den förra. Jag har lärt mig grymt mycket, jag har fått otroligt fina och nya vänner, skrattat fruktansvärt mycket, fyllt tolv hela år och fått en underbar och söt kille. Jag har haft ett så himla roligt 2010 att jag nästan inte vill att det ska bli 2011!
Men 2011 kommer absolut bli ett suveränt år det med! I alla fall och jag får vara med! ^^)
Jag hoppas få träffa nya roliga vänner, få en bra vårtermin i sexan, och äntligen så sluta sexan nöjd och glad!
Men den viktigaste händelsen som har hänt 2010 är nog när Hello Kitty fick en rejäl plats i mitt hjärta! Och där kommer hon stanna länge!

Så nu är mina strösta dröm att jag sitter här, om ungefär ett år och skríver att 2011 har varit ett riktigt bra år! Fast alla år hittills har varit helt underbara, så jag tror att 2011 också kommer vara det!

Så ett riktigt gott nytt år en god forstänning!
// Julia Johansson ^^

Dagens hemlis ^^

Alla har ju drömmar om vad de vill bli när de blir "stora". Tex brandman, en "superstar", eller en världskänd fotbollsspelare. Men min dröm är faktiskt att bli en polis. Och då menar jag att bli en så kallad kommissarie. En som löser mord och liknande. Jag tror det skulle vara ett riktigt spännande jobb. Att få jaga mördare och våldtäktsmän, hålla förhör och sjukta med en pistol! ^^) Fast då skulle jag aldrig vilja skuta någon till döds! Utan bara i tummen kanske, så att den personen får lida lite grann! Men det var min dröm!
Men den jag tror jag ska satsa riktigt på är nog skådespelerska eller barnsjuksköterska.

Ska nog bli poliser som Gunvald och Martin i Beck. De är ju riktiga coolingar!


Onda hörlurar!

Mina öron värker! Hörlurarna spänner åt som satan så att öronen gör skit ont! Men så har det varit med slera hörlurar för mig pga att jag har rätt så stora öron. Men det går ungefär till så här, jag sätter på mig dom och har dom i ungefär 15 minuter. Efter dom 15 minuterna gör det sjukt ont! Men sen efter 15 minuter till så gör det inte ont längre? Mysko öron man har!
Men annars idag har jag städat som en galning! Dammtorkat mitt och Wilams rum, bytt sängkläder så min säng är helt ren och fräsh nu, och så har jag dammsugit mitt och Wilmas rum + tv-rimmet, köket och hallen. Jag är nog seriöst lite handikappad! Men nu ska jag klaga på mina öron och läsa lite olika bloggar och kolla hur vädret kommer se ut i helgen och på måndag. Ska ju åka tåg i hela nio timmar på Måndag och då vill jag inte stanna med tåget någonstan mellan Sundsvall och Stockholm, eller vänta i flera timmar på ett tåg i Stockholm!

Ha det så bra! ^^


Jag?

Hellu!

Nu ska jag sova. Igen. Men idag har jag köpt mina hörlurar! Men de blev inte de rosa, för de fanns bara i webbutiken och jag vill ha dom innan helgen för då ska jag åka tåg ner till Småland och den tågresan tar ungefär nio timmar så så vill man ju gärna lyssna på musik. Men skulle jag beställa dom då skulle de komma om ungefär 1 vecka. Och då har jag ju redan åkt!
Så det blev vita, men de är också snygga! ^^
Imorgon hade jag tänkt städa rummet. Dammsuga, dammtorka och byta sängkläder ska göras. Och kanske rensa lite lådor och sånt. Men måste jag sova! Mammas kommentar innan hon la sig "Gå och lägg dig du också nu snart!" Hon la sig halv elva.
Men god natt och sov gott! För det ska jag!


Dagens hemlis..

När jag var liten ville jag vara dotter till John Travolta och Olivia Newton John. Ni vet dom som spelar Sandy och Danny i Grease. Sen jag såg filmen för första gången när jag var ungefär åtte-nio år så började jag små drömma om hur det kankse skulle vara att vara barn till dom. Sen krossade mamma sen drömmen och sa att båda var nästan femtio år och att de inte ens var gifta. Men jag insåg starx efter det beskedet att mina föräldrar till och med slår John och Olivia! ^^)

Time to sleep!

God kväll. Eller snarare god natt! ^^ Jag ville bara lägga in ett kort inlägg så att det inte blir en dag utan ett inlägg för det vore väldigt tragiskt!
Men ja, idag har jag spelar The Sims 2 nästan hela dagen. Jag har duschat också, och druckit te, ätit frukost, middag och kvällsfika, kollade på kommesarie Lewis som nog är den drygaste serien jag någonsin sett. Det var så invecklat så att min lilla hjärna inte hängde med. Men det slutade gott. Det var en städerska som hade råkat döda en person och som hade sjutit en annan. Men just nu sitter jag och kollar på slutet av Pirates of Caribbian. Den tredje filmen. Men jag orkar inte kolla klart på den, för jag ska upp "i tid" imorgon för jag ska till Birsta och köpa mina efetrlängtade hörlurar! Det blir inga Hello Kitty, utan ett par rosa lila Skull Candy. Men de blir nog helt perfekta. Men nu ska jag sova! God natt!


Narnia

Hej! Nu ikväll har jag varit och kollat på Narnia med Rasmus. Och den filmen var faktiskt bra, trots att jag fantasifilmer inte är min smak. ^^ Sen så råkade Rasmus fixa så att vi gick på en dubbad film. Så han och jag var nog de ända barnen över tio. Men filmén var som sagt bra, på slutet var det nära att det kom en tår, och jag måste se de två första filmerna! Jag såg den allra första när jag var sex år, och den andra filmen har jag inte sett. Så det var en del jag inte förstod i filmen men som jag säkert skulle förstått om jag hade sett de första filmerna innan. Så det får bli en Narnia kväll här hemma någon gång! ^^)

Men nu ska jag gå och lägga mig! Vill egentligen inte sova bort halva dagen imorgon! Men det gör jag i alla fall inte. inte om man har min mamma i lägenheten som helst vill ha upp en innan tolv. Men det är bra det annars skulle jag kunna sova till klockan tre!
Så natti natti, sov så gotti! ^^



Mina julklappar 2010

Av fardern min:
En basketboll
"Snöbollar"
Handkräm, läppbalsam, och en tvål. Allt ifrån Body Shop.
En röd plattång (fanns ingen rosa)
Av Emelie och Jakob:
Två otroligt snygga tunikor/tröjor

Av mormor och morfar:
500 kr
ett par vantar (mycket behövande!)

Av mamma och Lennart:
Hello Kitty tofflor ^^
Ett halsband med matchande örhängen
En bok
En almanacka till skolan
Lite sminksaker
Och sen lovade hon att vi skulle innan jullovet var slut åka och handla kläder till mig! Vill ha nya nu!

Men uscha vad jag är bortskämd! Alltså vissa får bara hälften av allt jag får! Andra barn drömmer tex om en plattång men har inte råd. Men sen är det ju så att innan mina föräldrar var skilda fick jag högst sju juklappar allt som allt. Men nu när de är skilda köper de ungefär fem-sju styckna var.
Men jag är oftast nöjd efter tre julklappar! ^^)
Nej, men jag vill tacka gud för att jag fick så fina föräldrar som ger mig så fina julklappar!
Amen.

Så glad är jag över mina fina tofflor! ^^

en exakt likadan boll som jag fick. Fast storlek 6 istället för 7

Pengar är alltid bra att ha! (Y)


Hej!

Jag har inte haft tid att lägga in ett inlägg förrän nu. Eller ingen ork heller! ^^)
Men sen det senaste inlägget har jag tex fått julklappar, mormor och morfar var här igår över dagen och då fick man med julklappar från dom + från mamma och Lennart. Och sedan idag så har jag varit hemma, för det var ju inte direkt så kul att gå ut i snöstormen! Men nu ikväll var jag och pappa på Dragons. De vann såklart! (Y)
Men nu undrar ni säkert vad jag fick i julklapp vá! Men grejen är den att det skulle bli ett så sjukt långt inlägg om jag skulle skriva allt jag fått! Så det kommer ett inlägg lite senare med lite bilder på sakerna också. ^^
Men nu ska jag kolla runt på fejjan och lite sånt, har inte suttit vid datorn på typ två dagar!
Men man ska väl inte sitta och nörda när det är jul! Fast The Sims 2 är ett undantag då...

Ha en bra kväll!


Min pyjamas fick också vara med! ^^ 

God Jul!

Nu vill jag bara säga god jul! För en stund sen kom vi upp från kyrkan. Vi var där på Julkrubba. Men just nu sitter vi alla här och kollar på Pippi. Det går på teven just nu, men i alla fall jag väntar på att Kalle Anka ska börja.
Men varför heter det Kalle Anka egentligen? Det är ju inte bara Kalle Anka som är med! Musse Pig, Mimmi Pig, Långben, Piff och Puff, Ferdinand, den dära fågeln som retar Kalle där i djungeln är ju också med! Men vissa andra säger ju Kalle Anka och hans vänner, och sen så har det alltid hetat Kalle Anka så ingen borde ändra på det. Inte ens jag! ^^)

Men ha en underbar dag!


God kväll!

Snart ska jag få pynta julgranen! Vi brukar alltid göra det dagen innan julafton hos fadern här. Så just nu håller pappa på att brottas med ljusslingan. Men det börjar se bra ut.
Sen var jag ju barnvakt idag och det gick väldigt bra. Vi hade mysigt jag och små tjejorna.
Sen vid fyra åkte jag med mamma in till stan, för hon skulle klippa sig och jag skulle ju tillbaka till pappa. Men innan jag gick hem så köpte jag årets två sista julklappar. En liten till pappa och en till min kusin Ida. Jag höll faktiskt på att glömma att köpa en julklapp till henne, men det kändes som att det var något som saknades och då när jag satt på bussen till stan kom jag på det! ^^
Men nu ska jag få börja klä granen! Hej då!

Granen hittills. ^^


Nu kör vi...

Nu ska jag till mamma. Mamma och Lennart ska jobba sista dagen innan jul och nyår imorgon, så då måste ju Wilma och Agnes vara på fritis. Men Wilma har absolut inga kompisar på fritis just nu och var jätte ledsen och besviken över att hon skulle behöva vara ensam på fritis utan en kompis. Så då tog jag chansen och sa att jag kunde vara hemma med dom imorgon. Då blev Wilma överlycklig! ^^
Så jag ska åka dit nu för att inte behöva gå upp så tidigt imorgon för att vara där på morgonen när mamma och Lennart åker till jobbet.
Så god natt! :)

Hellu!

Nu har pappa och jag julpyntat hela lägenheten! Åh, jag älskar verkligen julen och all julstämning som man verkligen känner! ^^
Men annars sitter jag just nu och kollar på Bonde Söker Fru. Det är ju idag som bönderna åker med sina brudar/killar på semester. Men det verkar bara gå riktigt bra för ett par. Ett annat små bråkar hela tiden för tjejen är så himla tjurig, en av killarna fick ingen tjej så han åkte med sin killkompis, och den enda tjejbonden är så himla.. konstig. Hon vill typ inte ta kontakt med sin "kille".
Men tja, alla kan ju inte få till det! ^^)
Men snart efter det så ska jag kolla på det sista avsnittet av Morden i Sandhamn. Trots att den serien inte är så bra så vill jag nog ändå kolla på det sista avsnittet och se hur allt slutar!

Hai do!


Ett livsverk

Hai! Nu idag har jag varit på stan och mor min och köpt jul/nyårskläder. Det kommer bilder på kläderna på själva julafton. ^^)
Men just nu sitter jag och kollar på Björna Gustafssos egna film Ett livsverk. Tycker det är sjukt synd att han la av bara så där. För han är grymt bra och rolig!
Sen idag ska vi julpynta. Vi brukar alltid göra det bara några dagar innan julafton. I alla fall hemma hos min pappa. Men nu ska jag skratta vidare åt Björn. Sen är han faktiskt snygg, vill jag bara tillägga. ^^ 
Ha en bra Onsdag!


Haii!

Just nu har jag kollar klart på någon deckarserie som går på fyran. Den heter Morden i Sandhamn, fast jag tycker nog den inte så himla bra. Jag har sett bättre! ^^)

Men det kom inget inlägg igår för att.. Okej, just nu kommer jag inte på varför, men här kommer ett snabbt inlägg:

Igår var det pysseldag i skolan och jag gjorde flera julkor och la dom i kompisars skåp i skolan. Och så gjorde jag en ljuslykta av en glasburk jag tog med mig hemifrån. :)
 Och nu är det jullov! JULLOV!!! Jag slipper gå upp mitt i natten för att hinna till skolan och jag slipper alla läxor och all stress! Men det är gäller ju bara de kommande tre veckorna.. Men nu tänker jag inte tänka så! Jag ska bara njuta av min ledighet och fira jul och nyår på bästa sätt!
Imorgon ska jag och mamma ner till staden och köpa julkläder. En tradition vi har haft sen jag var pytteliten =  att mamma får pengar av mormor och morfar som vi (jag + mina syskon) får köpa kläder till julafton med. För mig andvänder jag de kläderna till nyår också, men det gör inte Emelie och Jakob. De brukar ha "festkläder" då.

Men nu sk jag nog sova. Jag vaknade halv sju imorse och vill sova ut nu äntligen! ^^

Så god natt!

Nej, det blev inte så...

Rubriken säger det mesta. Igen. Jag åkte aldrig och bada, jag var ärlig och sa att jag inte ville gå utan någon tjejkompis. Visst, man kan tycka att jag var lite mesig där, men det ä jag väl då. MEn då åkte jag med bussen till mamma istället. Och senare kom Emelie och Jakob också dit och så åt vi lunch och middag där coh hade det trevligt. Har inte träffat min mamma på nästan två veckor, och så kommer jag inte åka till henne förrän på Lördag. Och då kommer mormor och morfar också. Och nu kommer de. På riktigt!
Men imorgon så är det pysseldag på skolan. Då ska jag ta med mig en glasburk så att jag kan göra en ljuslykta. ^^) Men nu ska jag snabbt duscha håret innan Emelie kommer hem och vill duscha efter sin träning. Hon tränar på Friskis och Svettis. Hon är absolut ingen bollperson, men inte heller någon gymperson, så då funar lite Friskis och Svettis för henne. Men hon har gått ner över femton kilo på endast den träningen. Man kankse ska satsa där själv?

Men nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra kväll!

En snabb-tagen-bild! ^^)


Dålig start

Hej. Igår var jag lycklig, jag var glad. Jag skulle åka till Himlabadet med min bästa kompis + två killar.
Men vad händer, jo Sara blir såklart sjuk! Eller hon hostar i alla fall sjukt mycket och får inte gå för sin mami och papi. Ibland är det kanske inte såå kul att ha doktorer till föräldrar..
Men i alla fall så vill jag ju inte gå dit utan en tjejkompis. För jag tycker inte om att byta om själv på ett badhus.
Så antingen så gör jag två killar mycket ledsna och säger att jag inte "kan" gå, eller så biter jag ihop och klär på mig nu och går. Ett svårt val. Men jag går väl då!! Jag har i alla fall några att bada med, det är väl huvudsaken!
Men då får jag skynda mig nu! Hej då! ^^)

God kväll

Eller ska vi säga god natt? Ja, snart så ska jag nog också sova. Men för ungefär en halvtimme sen kom jag hem från Rasmus. Vi kollade lite på Robinson, kollade på en film, sjung Singstar, och åt godis och popcorn! ^^) Så nu är min mage fullproppad med onyttiga saker, och sen är jag sjukt trött!
Imorgon klockan tolv ska jag och Sara möta Olle och Rasmus vid Himlabadet för att bada på Himlabadet. Efter att vi badat i några timmar så ska jag till mor min. För min mormor och morfar kommer imorgon istället för idag, och då vill man ju träffa dom. Så jag hoppas de inte hinner åka hem innan jag kommer dit. ^^
Men nu ska jag bortsat tänderna och så och sedan sova. Jag gäspar typ hela tiden nu och mina ögon orkar nästan knappt hålla sig uppe.
Så god natt!


Inne i Himlabadet.

En klättervägg som jag aldrig klarar! ^^)

Sedan så är vi i Sundsvall tydligen först med en Surf Stream i Europa.

Hej hej!

Nu åker jag till Rasmus!
Ha en trevlig kväll! ^^)

Några bloggar

Hej! Några bloggar som jag brukar följa kommer här:

www.mlieee.blogg.se (min storasyster Emelies blogg)

www.oliviasplace.blogg.se (en kompis blogg)

www.loppaaannn.blogg.se (min kusin Idas blogg)

www.Fokis.se (min favoritblogg ^^ )

www.yassipassi.blogg.se (min söta kusins kompis blogg)

Är det någon mer som vill bli reklamerad, skirv en kommentar. :)

Filmkväll

Hej! Nu sitter jag och kollar på Lilla Jönsson ligan. Det är faktiskt en bra film! ^^)
Men senare ikväll ska jag hem till en kille som heter Rasmus. Vi ska hyra film och äta godis! ^^
Men innan kvällen ska jag till biblioteket och lämna tillbaka en film jag lånade där i Torsdags. Men innan det ska jag bädda sängen, duscha och klä på mig och göra mig i ordning. Och det kan ju alltid ta sin lilla tid.
Men nu ska jag då hoppa in i duschen så att jag får den delen avklarad.
Ha en bra Lördag!


Hej! ^^)

Igår när jag skulle logga in för att skriva ett inlägg så gick det inte att logga in. Själva grejen där man ska skriva in lösenordet och sånt, den var helt fösvunnen. Och sen såg sidan väldigt annorlunda ut. Men nu var sidan precis som vanligt igen. :)
Men idag var jag i skolan som vanligt, och jag hade bland annat ett matteprov, som gick hyfsat bra. Sen på Hk:n fick vi julstäda kökslådorna och så avslutade vi med att äta pepparkakor och glögg. ^^ Det var mysigt!
Sen efter skolan så var jag med Sara hemma hos henne och ja, vi grejade på som vanligt och hade roligt. Sen vid fem tiden kom far min och ville vara så snäll och hämta upp mig så att jag slapp det hemska snövädret! Det är inte roligt att vara ute just nu!
Imorgon skulle egentligen min mormor och morfar komma och hälsa på över dan, men de skippade de pga vädret och efetrsom att min mamma är förkyld, och de vill inte bli smittade. ^^)
Så jag får väl bara sitta hemma och ta det lugnt och chilla. För sen på Söndag ska jag, Sara och två killar som ehter Rasmus och Olle på Himlabadet här i Sundsvall så då får man hoppas att det blir roligt och att vädret inte är så här då för då måste nog alla gå dit.
Men samtidigt som jag skirver detta så öäter jag på en stor polkagris och nu är jag  jätte kladdig över fingrarna och det är datorn också! ^^ Så jag måste gå och tvätta händerna nu och kanske torka av min lilla dator lite grann!
Ha det så bra!


Min älskade syster

Kollade just in min storasysters blogg och kolla vad fint hon skrev om mig:

Sen har vi Julle (Julia) som är tolv år
hon är världens snällaste och den mest
omtänksammaste människa jag känner
sätter alltid alla framför sig själv och sjunger som en Gud

Hon gör en sån där grej som de flesta gör på sin blogg. Typ 24 grejer man ska skriva om, och idag så skulle hon skriva om sina syskon. Och då skrev hon en sådan fin text om lilla mig. ^^)

Men jag har en fin syster. Hon är också omtänksam, köper underbara julklappar/presenter, sjunger som Gudinna, är alltid glad och positiv, förutom när hon är trött. då är det precis tvärtom. ^^
Men annars är hon min älskade och bästa storasyster!


Hej på er!

Nu har jag precis ätit gröt. Gröt direkt från micron. Det var min sena middag. För så här ligger läget till:
Pappa har varit i Sollefteå sen i förmiddags och han kommer vid halv tolv. Han jobbar i Sollefteå typ en-två dagar i veckan i en kyrka där.
Men då så kunde han varken hämta eller skjutsa mig till träningen. Så jag var tvungen att ta bussen. Så jag kom i bra tid till träningen, men idag så var den inte slut 19:15 utan 19:30, vilket gjorde att jag missade bussen som gick halv åtta utan fick vänta ute i kylan tills fem ÖVER åtta. Gushes vad kallt det blev! Tur att jag tog den svart dunjackan och tog på mig riktigt med kläder, annars skulle jag ha frusit ihjäl! ^^
Men jag kom då hem halv nio och då duschade jag, fixade gröt och kollade på House. Men nu måste jag borsta mina tänder och sedan sova. Jag ska upp kl sju imorgon, så jag kommer vara grymt trött imorgon! Men det får jag tåla! ^^)
God natt!

Tex sånna hära bilder tyckte jag om att ta förut. x) Det gör jag väl nu också, men då gillade jag inte att lägga ut eller visa nadra vanliga kort på mig. Kolla min tänder, eller ännu värre, mina ögon!


Sånna hära bilder kan man hitta massor av på min dator. Eller förut gjorde man i alla fall det, nu är de flesta borttagna! ^^


Plugga

Hej igen! Nu mår jag mycket bättre, men jag är bara lite hungrig! ^^
Men jag har suttit vid datorn sen klockan tolv. Tänkte plugga lite matte efter inlägget vid tolv, men det glömde jag bort rätt så snabbt! x) Så nu ska jag sätta mig och plugga järnet så att jag gör bra ifrån mig imorgon på provet.

Hai do! ^^)

Min önskelista 2010

*Hello Kitty hörlurar

*Smala, färgglada diadem

*PENGAR
*Söta smycken 

*Hårsnoddar och hårspennen

*Afrodite böcker

*Nagellack i färgerna rosa, lila, blått, grönt och senapsgult

*Ny mascara och foundation

*Kläder från Bik Bok, Hm och Indiska

*Filmer:Eclipse, Toy Story 3, och Sex and the city 2    

Där har ni min ösnkelista! ^^                   



Sjuk

Rubriken säger det mesta. Jag är sjuk. Igår kväll ville jag spy upp halva magen, men icke. Jag fick ligga där och må illa. Men sen vaknade jag vid tio idag (fick såklart vara hemma) och hade sjukt ont i magen.
Men nu har jag ätit frukost, A-fil och ett glas proviva, samtidigt som jag kollade på en film. Ha ett underbart liv heter den. den är rätt så bra men jag har sett den kanske tre gånger innan. ^^)
Nu hoppas jag att jag blir bättre så jag kan gå till skolan imorgon. Har ett matteprov då som jag helst vill göra.

Ha en bra dag!


En ö i havet

Hej!
Nu idag sålde jag som sagt fika på en match och vi fikc ihop över 200 kronor!
Säkert pga mig! ^^)

Sen har jag suttit och kollar på en serie i över tre timmar. Jag hyrde en hel serie igår som heter En ö i havet. Kollade på den serien när jag var liten och då tyckte jag den var bra, emn nu tycker jag den är ännu bättre!
Den handlar om två judiska flickor som kommer till en ö utanför Göteborg där de ska bo tills kriget är över. Då ska de åka hem till deras föräldrar i Wien igen. Men allt blev typ inte som de tänkt sig.
Men den srien är riktigt bra, så jag rekomenderar den verkligen!
Nu vill jag bara att Beck ska börja!! Ännu en film är ju ikväll och den ska jag minsann se!
Ska sluta nu. Hej då! ^^

En väldigt dålig bild på mig x)

Tjejkväll

Hej! För en stund sen gick Frida hem till sig. Vi har varit hemma hos mig och kollat på film och ätit för mycket godis! Vi hade en liten tjejkväll! ^^)
Innan vi var hemma hos mig så var vi hos henne. Där var vi ute och hade snöbrottning, kollade på tecknade Mr.Bean, åt fruktsallad och gick till Ica och köpte godis.
Imorgon ska jag sälja fika på A-lagets tjejers basketmatch. Så jag har även bakat chokladbollar idag. Och igår rörde pappa ihop en lite (stor) kaka.
Efter den macthen har jag bestämt att jag ska sitta och slappa vid teven och kolla på film. Sex and the city filmen är det som gäller då!
Nu ska jag gå och lägga mig snart. Är väldigt trött!
God natt! ^^

Storhandlat


Hej! Nu har jag och pappa varit och storhandlat! Vi handlade julmat. Kankse lite tidigt, vad vet jag, men pappa sa att det var bra att få det gjort! ^^)

Sen har jag också varit i skolan som vanligt. Där hade jag först AP (arbetspass), sen lite svenska och matte. Sen Slutade vi med HK. Då gjorde vi pepparkakor, och så hade vi mjölkrig. Frida och jag blev nog "vitast"! ^^
Det var riktigt kul!
I helgen har jag inga speciella planer. På söndag ska jag bara sälja fika på en basketmatch. A-lagets tjejmatch.

Nu ska jag kolla på Glee. Bye bye! ^^)


Barnvakt... Igen

Hej!
Nu sitter jag här hemma hos mamma och är barnvakt åt en två åring som spydde inatt och en sexåring som har ont i magen. Kuuuul!

Nej, inte direkt.
Men mamma sa att Agnes inte hade magsjuka, utan hade säkert bara ätit för mycket eller börjat hosta och sen spytt. För annars har lilltjejen varit som vanligt hela dagen! ^^)
Men Wilma har haft ont i magen hela dan. Inget man gillar. :/

Men imorgon är det Fredag!! Äntligen!! ^^
Idag har jag också ett No prov i kemi. Det gick nog bra, hoppas jag.

Men nu ska jag kollade vidare på Nickelodeon och chatta vidare med den "speciella" killen.
Bye bye! ^^)

Agnes var den enda som ville ställa upp på en bild. Wilma orkade inte gå till datorn. Stackaren! ^^

Haii!

Idag har jag varit i skolan, jobbat hårt, gäspat, skrattat, druckit Oboy och juice hos Krister (han som "äger" kiosken) , ätit sig proppmätt på ris och kassler och varit på träning. Men jag var inte med, har ont i halsen, men jag var med och typ kollade på.
Imorgon blir det för No-prov halv nio på morgonen. Sen blir det gympa och lite andra lektioner. Hoppas det inte blir någon jobbig lektion, komme rinte orka det! ^^)

Nu ska jag tvätta håret och sedan sova.
God kväll!


Är bortblåst!

Hej! Det var ett tag sen jag gjorde ett inlägg, men nu kommer ett!
För i söndags morse kl 05.30 ringde min väckarklocka. Då skulle jag upp för att åka till Östersund och spela två basketmatcher. Men tyvärr förlorade vi båda. Men den första var mot 96:or och den andra blev väldigt jämn och den var mot 99:or.
Idag var det inte heller någon vanlig skoldag. Utan det var innebandy DM. Och gissa vilket tjejlag som vann?
Jo, min klass tjejlag!
Sen har jag varit på träning istället för kör. Jag orkade inte gå på körensavslutning! ^^)
Men den skulla i alla fall bara vara i tjugo minuter och vi skulle typ bara fika. Och jag klarar mig nog utan fika!

Men nu ska jag kolla på slutet av Ung och Bortskämd.

Hej hej! ^^

Barnvakt

Hej! Från klockan tolv tills nu har jag varit barnvakt åt Agnes. Och vad har vi gjort då tro?
Jo, vi har dammtorkat och damsugit lägenheten (jag älskar som sagt att städa och Agnes älskar att torka på stolar och bord), duschat, flätat Agnes hår, blåst och plattat mitt hår, och sen alldeles nyss åt Agnes upp sin macka och jag min skinkpaj bit sen middagen igår. Vi har också kollat på Händige Manny, Nalle Puh, Piff och Puff och Svampbob Fyrkant.
Sen sov jag ju hos Sara inatt. Och det var kul, innan hon fick veta att Olle åkte ut ur Idol. Hon blev grymt arg och kastade chipspåsar och kuddar omkring sig och mig! Sen "spöade" hon upp en nalle som hon låtsades vara Jay. Så när man skulle sova sen på kvällen vart man rädd att hon skulle hoppa på en i sömnen och tro att man själv var Jay!

Men senare ikväll, eller efter maten ska jag till Frida. =) Vi ska vara med två killkompisar som heter Eric och Victor.
Har säkert nämt dom någon gång innan.
Men nu ska jag greja på datorn och låta mamma ta hand om Agnes, eftersom att mamma kommit hem nu. ^^)

Hai då!

Hos frugan

Hejsan! Nu ikväll ska jag sova hos min lilla fru, Sara! Vi sitter just nu och kollar på Cirkus Möller.Vi har även gjort chokladpudding, men jag åt typ tio skedar, sen dog jag av mätthet! Och tja, när man sover hos Sara så vet man aldrig hur länge man är uppe. Ibland är man skit trött och går och lägger sig vid halv elva, och ibland blir man vaken till halv två! ^^)
Men nu ska vi kollar vidare på Möller!

God kväll!


Söta smycken

En bra sida med otroligt söta och snygga smycken är www.cocoo.se
De har väldigt bra smycken! Kolla gärna in sidan för att se några! ^^


Maria Wern

Hej!
Nu sitter jag och mamma och kollar på någon kriminalserie som heter Maria Wern. Det är typ en film i två delar som går just nu på fyran, och detta som jag ser på nu är den sisrta delen. Den verkar bra, men morden går ut på att någon har huggit av huvudet på två personer. Inte så mysigt egentligen! ^^)

Nu ska jag platta luggen, sedan ska jag ta en macka och sen ska jag sova.

Bye bye! ^^


Eva Röse som spelar Maria Wern

Hejsan

Nu ska jag snart åka till träningen. Men först måste jag hitta mitt träningslinne! Det är helt borta!
Och grejen är att jag tränade i det sist i Onsdags och la det sen direkt i tvätten så det måste har blivit tvättat!
Sen är det ett måste att ha på sig det linnet under en träning. Så jag ska nog smsa mor min och fråga om hon har gmöt det, annars blir det en träning utan mitt fina linne!
Nu kanske ni tror att jag är kär i ett linne, men det är ett linne som alla i laget ska ha på sig under tränigarna. Det är blått och har lagets logga på sig: KFUM Sundsvalls Basket
Men jag forsätter leta och lyssnar samtidigt på Natasha Bedingfield med låten Unwritten.
Önska mig nu lycka till med letandet!

RSS 2.0