var lite i skogen

Systern som inte förstått duckface
lördags var vi ute i skogen och letade efter bär och svamp. Vi hittade typ femton lingon och flera mosade svampar. Så på den fronten blev det inte så lyckat, men det var mysigt ändå att få hänga i skogen och bara andas och studera björn- och älgbajs. 
Idag har jag varit i skolan och där har mördarleken dragit igång. Man får ett offer som man får två veckor på sig att mörda med en penna. Så nu är jag jävligt paranoid eftersom att någon ska döda mig också så excuse me om jag är ur balans i två veckor framåt, för detta kommer ta hårt på mitt psyke. Om ett tag ska jag på kör, yes, och sen måste jag plugga. Blää, men hej då!

framme

Nu är jag här och hon sjunger av lycka för det. 

att baka

Idag har jag bakat för första gången på ett tag. Jag ska fixa fredagsfika till mitt arbetsrum på skolan imorgon så jag bah Lillasyster, nu ska vi baka. Så vi fixa ihop en kladdkaka och kämpade och diskade och höll på. Och sen skar jag upp fina bitar och kände mig värsta nöjd. Bakar cirka aldrig, är en apa i ett kök, kan nada alltså. Men så smakade jag kladdkakan, och den smakade typ ingenting. Som sockerkaka, men så skulle den ju inte smaka! Blir så ledsen, jag ville bjuda mina kompisar på gokaka och så blev det en brun kaka med en smaknivå på 1,2. 
Men tänker att om jag förklarar att jag aldrig bakar så kanske de tycker att jag är duktig och säger att den är god ändå. 
Imorgon åker jag till Edsbyn också! Blir borta över helgen och det ska bli najs. Så vi hörs nån gång. God natt!
 

King City

Hejsan! Idag började min teater! Yees liksom! Det var kul så det firar vi med en lista som jag tog från HanaPee (hon e kul).
 
Vem känner dig bäst och varför? Min browser, skrev HanaPee och det stämmer nog rätt så fint.
Vad stod det i ditt förra sms? "God natt Julia och sov gott. Hälsar pappa." Det var från pappa.
Vem sov du senast över hos? Carro ;)
Ljushåriga eller mörkhåriga killar? Mörkhåriga. Men blonda funkar också.
När grät du senast och varför? Tror det var till "Livet på BB" i söndags. 
Skriv namnet på någon du ser upp till? Far och mor, kanske.
Vem är du mest lik? din mamma eller pappa? Tror jag är en komplett och perfekt blandning av dem alltså.
Hur lång är du? 176 centimetrar
Dagens humör? Så trött. Och fnissig kanske.
Hur gammal är du om fem år? 21. Åh herre min gud.
Vem ringde du senast? Frida :)
Vem ringde dig senast? Carro, fast jag svarade inte pga sov och blev arg.
Vilken ögonfärg har du? Grön och lite blå kanskeee
gjorde dig glad senast? Jag själv. Kom på att jag hade sovmorgon imorgon.
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda men happy ändå.
Vilken är din favoritlåt? Swim Deep är bra just nu, men annars är Fix You bra.
Hur många kuddar har du i sängen? Två hos mor, fyra hos far.
Är du singel eller har du ett förhållande? Är väl så singel man kan bli, xD gubbe gånger femton
Något du saknar? Heliås <3
Vad gör dig ledsen? Just nu? Mens. Fy fan.
Vad gör dig glad? När mensen är slut.
 
God natt,nu ska jag sova, hoppas ni gillade min lista.
 Här får ni en gammal webbisbild eftersom att min webbis inte fungerar. Saknar den <3
 
 

helo

Nämen hörrni, här går det ju lite segt. Skyller på att skolan startat på riktigt och för att jag är lat. Sry.
Men sen sist har jag i alla fall firat Han med ett surpriseparty hemma hos henne.
 
 Sen har jag hängt en del med Carro och Victor
I fredags fixade vi hennes lekstuga. Den blev väldigt fin.
Sen har jag hängt mycket med mig själv. Suttit vid tumblr mer än vad som är nyttigt och chillat lite. Ska försöka hängs här inne lite mer då det är faktiskt är några tappra själar som kollar här varje dag. Tycker om er. Kram

Jaha

Jag var värsta spänd i början av kvällen. Kände bah Weho, ska F! komma in? och Hoppas SD fuckar up och får typ 1%.
Men nej, det blev som jag trodde det skulle bli. Steffis blir statsminister, Jimmies flin är lika fult (stackarn, not, lol) och Reinis får vinka hej då. Jag blev dock ledsen över att F! inte klarade 4 % gränsen. Så himla, himla orättvist!! Ville verkligen se dem komma med, med det gjorde de inte och istället blev SD det tredje största partiet. Vill mest göra såhär mot alla SD'are just nu:
 
Skulle kanske vilja göra något värre, men håller det barnvänligt som den fina människa jag är. Aja, i nästa val är jag säker på att F! kommer med och då kommer det bli glittriga rainbows över hela Sverige. Och förhopningsvis förstår folk SDs sjuka politik och pissar på den. Nu ska jag kolla på Tjejerna göruppror innan jag ska sova för just kan bara Asta gör mig glad igen. 
 
 
 
 

blogginlägg

Tjenis penis! Den här veckan har varit rätt så soft. I onsdags hade ettorna på min skola läger och sov över på skolan. Dey var lite kul, var lite less på torsdagen bara. Ville hem och sova men fick ej det för skulle vara social och käka bulle innan jag fick åka hem. I fredags var det vanlig skola och igår grät jag till en barnserie på svtplays öppna arkiv. 
Så här såg det ut. Sen idag var jag på Ikea och shoppade och nu ikväll var jag med Victor och Carro.
Vi spelade Galen Panna och se hur galen jag såg ut innan jag fått mina kort! Lol, nu har jag ont i magen pga ätit för mycket grejs så nu ska jag sova.  

Tjejerna gör uppror

Nu har jag sett den grymmaste lilla serien! En tjej i min klass tipsade om den här serien så jag kände lite att jag kanske borde se den. 
Tjejerna gör uppror heter den och den är helt underbar alltså. Den är från 1977 och handlar om Asta som går i sjuan och bor hemma med sin feministiska mamma. Asta blir less på skolan och det faktum att flickorna och pojkarna särbehandlas, och bestämmer sig för att starta en liga - Tjejligan - tillsammans med hennes tre kompisar Kerstin, Liv och Tone som är lika less som hon själv. Liv som tvingas göra allt hemma när hennes mamma hamnar på sjukhus, Kerstin som får sköta hushållet medan hennes pappa och bröder sitter i soffan och Tone som bara vill spela i killarnas fotbollslag.
Serien är helt klockren tycker jag, Asta är så himla ball och hennes kvicka kommentarer och comebacks är helt underbara. Serien har ett väldigt politsitk och feministiskt budskap och det är cirka två män som är kloka i serien, resten är dumma i huvudet. Men den är helt klart värt att se, det är 3 avsnitt som är 30 min långa och du hittar dom på Öppet Arkiv på svtplay.
<3
 

livet leker

Hejsan! Idag har jag gått en hel vecka på min nya skola, och det känns bra. Vi har ju inte riktigt kommit igång med arbetet än så om någon vecka kommer jag säkery vara döless men just nu är det bra i alla fall. Annars har jag tränat idag för första gången sen i maj. Det var skönT. En annan skön grej är att jag bara har en lektion imorgon och slutar vid cirka 11. Då ska mor och jag fika har vi bestämt, livet leker nu som man säger. Nu ska jag sova så god natt på er allihopa.

RSS 2.0