fredag & lördag

Igår åt jag grillmiddag hemma hos Carro med hennes farnoch bror och Julia och hennes pappa. Han var också med och åt, och sen kom Victor och så bubblafe vi lite. Sen gick vi hem till Julia och sov där och idag var vi på Birsta i stort sett hela dageb. Köpte en skjorta och några ringar, fina grejor. Nu ska jag snart sova för imorgon är det julkalendern och julskyltning! 
 
 

boys boys boys

Det är typ Thansgiving nu så jag tar den högtiden hit och tackar för alla pojkar. Amen.

_-_-_

Tre bilder från i lördags då vi hade sleepovermyskväll hos Carro. Vi käka glass och såg på en massa Awkward avsnitt och jag lyckades pausa precis när Matty hade ett Baywatch moment. Det var ett underbart moment för Matty är så snygg. Fast jag tycker Collin är snygg också, men Matty är nog snyggast ändå. Sen att Jenna blir så konstig är inte kul, så jag tycker att hon borde bli normal igen. Då vet ni det. 
Idag har jag varit i skolan och har pluggat sedan jag kom hem men nu orkade jag inte mer. Så nu kollar jag på det sista av Ullared. Det finns så konstiga typer på Ullared. Det är som att Ullared är alla konstiga typers högkvarter. Fast Morgan är kul, han är så gullig. Hoppas att han hittar någon fin pingla nån dag så att han kan få slippa bo ensam i sitt hus. Vi borde starta ett dejtingprogram för Morgan! Ja, fatta vilken tittarsuccé det skulle bli!
Men det var det jag hade att säga, hej då.
 

Fars webbcam

Hittade tillbaks till fars webbis förut. Hittade en massa fula ramar då också
Bubblorna var kanske roligast. Så himla kul.

Skulle skriva mattesnillet här men det blev matsnillet. Lol

Idag var det halvdag i skolan och efteråt gick jag på stan och fika med Victor, Han, Carro och Julia. Hade matteprov idag också, gick bajs. Ett svar var typ 190 och jag svarade 911. Hur fick jag ens fram det svaret?! Och ett annat var typ 3,5 och jag fick 5,3. Surt som fena. Blir inget himla naturgymnasium för mig.
Och på tal om gymnasium är det gymnasiedag och sovmorgon imorgon så det blir kul. Ska kolla på två linjer, samhälle/eng och estetmusik. Det blir nog bra! Fast vet inte om jag skulle våga gå någon av dem. Sam/eng pratar man engelska hela tiden och på estet måste man sjunga för folk hela tiden. Skulle avlida.
Ikväll är det teater också, älskar teatern. Alla är så himla kuliga, särskilt nu när vi håller på och improviserar en massa. Nu ska jag kolla på roliga Vines.
 

Bubbelkväll

Igår var vi några tjejer hos Carro och bubblade
Det var jag, Han, Frida och Carro som badade. Julia var också med, men hon hade lingonvecka så hon fick agera fotograf istället :)
Vi försökte ta en fin bild tillsammans men det gick inte. 
Så vi gav upp efter ett tag.
Carro hade mössa för att inte frysa om öronen. Smart tjej
Carro njöt 
 
Efter några timmars badande skulle Frida åka hem och då gick vi andra också upp och begav oss sen till Han. Där såg vi på Rosa the movie och sen sov vi som små barn allihopa. Det var en rolig kväll, nu ska jag spela sims. 

It's not me, it's you

Hej kompisar. Idag var det rätt så chill dag, vi pratade om hur barn kommer till och så spelade jag lite volleyboll på gympan. Jag suger riktigt hårt på volleyboll också fick jag reda på idag. Men det är bara någon lektion kvar med volleyboll sen är det dans. Haha, asså varför ska de sätta de jobbigaste momenten nu på hösten? Först orientering, sen fotboll, gymnastik, volleyboll och sen dans. Typ allt det som jag är sämst på. Men ska ej klaga, ibland är det kul ändå trots att jag ser ut som Betty Spagetti på alla gympalektioner. Innebandy liksom, hel kul på riktigt. Hoppas på innebandy snart. Men nu ska jag hoppas på att maten snart är klar, är hungrig ju. 
Älskar att mina tänder ser ut som att de är urklippta direkt ut en Colgate reklam. "Colgate, tandkrämen svenska tandläkare använder mest" och så en bild på Julls smile! 

Lite EMA

Hejsan hejsan. Nu har jag varit hemma en stund och ska sova lite granna tänkte jag. Ska gå på kör om ungefär en timme och är alltid så groteskt trött på kören, ibland kan jag inte riktigt hålla ögonen öppna så ser ut som Hej kom och hjälp mig, jag har rökt på för mycket! Såg förresten att Miley Cyrus rökte på under hennes framträdande på EMA igår. Kan inte någon ge henne ett pris eller något som visar att hon har fått allas uppmärksamhet nu så att hon kan bli normal igen. Nej, hon kan hålla på om det gör henne glad. 
Sen såg jag också att Harry Styles vann priset för årets snygging. 
Kan inte förstå varför.

Helgen

Hej hej! I fredags var det halloweendisco på skolan och vi ägde! Vår späkvandring alltså, helt exemplarisk. Firade pappas fördelsedag ifår också, lite efter eftersom att han fyllde för flera veckor sedan men syster var hemma över heögen så vi fira nu så hon också fick vara med. Nu har jag målat naglarna och ska sova. God natt! 

Story of my life

Jag vet inte varför men den här musikvideon fick mig till tårar. Kanske var det för att dom är så äkcligt snygga att man bara vill gråta, eller så var den bara så himla fin. Videon tillsammans med den sjukt fina låten, åh så himla bra!
 

Party hos carro

Inatt sov jag över hos Carro och då blev det party såklart
Han och Julia var glada
Tydligen så hade vi jätte kul där ett tag åt något, haha
Vi tittade på Idol och hade det trevligt
Jag käka lite melon och Carro posade fint
Sen sjöng min Jens <3 Älskar Jens
Sen åkte Gabriel ut och vi blev lite ledsna.
Men då bättra vi på läppsyyleen och petade i naveln lite granna och sen var allt bra igen.
Och efter lite mer party gick vi och la oss. 
Och imorse såg det ut såhär. Lyxfrulle och lite Kanal 11 på teven. Jätte fin vistelse i Carros FF-lägenhet. 

Bad Boys

Hejsan hejsan. Låg uppdatering här, men har inte så mycket att skriva om. Har lov så sover, är med kompisar och kollar på en massa, massa vines hela tiden. I onsdags var jag med Jasmin, Eveline och deras kompis Hanna. Sen kom Viola en stund också. Det var fint att få träffa dom igen, träffar dom nästan aldrig nu för tiden. Igår var jag ute och Halloweena med Carro, Han och Julia också. Vi lekte zombiesar och fick lite godis, och nu ska jag till Carro snart och sova över med samma gurls. Mys på den högre nivån, men ska packa nu så hej!
Fina

RSS 2.0