69 Dagar Kvar

 

The Mainstreamgirl

Jo, jag har kommit med i Mainstreamvärlden nu. Min lilla Xperia x8 är inte min längre, utan har en ny phonebuddy nu: Xperia J. Fick den i födelsedagspresent och är jätte nöjd med den! Och har såklart skaffat Instagram (guuuud vad mina kompisar har klagat på mig för att jag inte ha haft det innan! Hoppas de är nöjda nu!), heter jjuliajjohanson där så följ gärna! 
Hittills den här veckan har jag chillat med en massa barn och they love me for real. En kille i klassen är kär i mig och en annan grabbar på min rumpa 24/7. Men resten är rätt så chilla! 
Nu ska jag nörda min phonebuddy, hej!

Thats Were I Belong, And You Belong With Me

Imorgon fyller jag femton och så börjar min prao i en trea på min gamla skola. Det tycker vi känns super! (Y)
Nu ska jag fetsova så att jag pallar med alla barn  och min feta marrängtårta jag ska sluka imorgon, mähähä.
God natt kompisar! 

Hello Goodbye

Kolla kompisar, jag fyller år om tre dagar! Det är ingenting! Så idag fick jag presenter av lilla Fritiof, två skitsnygga tröjor och ett magical halsband. Kan visa bilder imorgon, om jag orkar. Har varit hela eftermiddagen och tränat med kören idag för imorgon har vi fetaste konserten men värsta orkestern och allt. De ni! Så ska vara borta hela dagen imorgon också och kommer inte hem förrän på kvällen. Kommer vara en trött tjej då, men det är det värt :) 
Nu ska jag käka kladdkaka och sen sova, ska upp tidigt imöra!
God kväll på er

Sometimes I Wounder Why I Dont Have A Boyfriend, Then I Do Something Wierd And I Remember Why.

Varför existerar ens dessa bilder?
Hej!
Detta är varför jag ibland inte tror er människor som vissa dagar kallar mig vacker.
 

Torsdags Lista

Hur har din dag varit?
Den har varit helt okej. Bakade cupcakes på hk:n, ritade en man med sixpack på bilden och dansade lite på gympan. Var barnvakt nu i eftermiddag också, men det är alltid kul att chilla med små tjejerna :)

 
Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?

Om jag blev en kille skulle jag hetat Oskar eller Arvid. Fina namn tycker jag!

Vilket är ditt största beroende?
Pappas tuggumin, läppsyl och att ha uppsatt hår.

Vad gör du när ingen annan ser?
Precis det ni gör.

Finns det något helt vanligt någon gör som du tycker är ovanligt roligt?
Hemskt kanske, men när folk ramlar. Haha, eller då de är jätte arga och ska skälla ut en men uttalar ett ord fel! Så sjukt kul!

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Kan typ inga psykiska sjukdomar, men tror jag skulle vara ovanligt glad. Typ lite småhög på livet och gå runt och prata med allt och alla.

Vilken är din största skräck?

Att någon ska försvinna.

Hur gör man för att ragga på dig?
Tycker om kuliga människor, så ett roligt skämt kanske?
Nej, men jag vet inte! Va lamt, "ett skämt." Haha!

 
Vad har du funderat över på sistone?

Varför man ska måste lära sig om en massa matte och kemisaker i skolan. 

 Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Inget... Åt nudlar typ

Scratch Knee

Idag ramlade jag. Har inte ramlat en enda gång den här vintern så det var väl dags nu. Skulle gå över ett övergångsställe och så bah faila jag och så satt jag på knä helt plötsligt. Och bilisten bitchblickade mig och ville att jag skulle skynda mig över istället för att sitta där och grina. Ingen medkänsla där inte!
Men det gjorde ont! Och jag skrapade upp båda knäna (hej plåster!) och gjorde hål i mina fin, fina byxor :( Men alla coola barn har hål i byxorna så jag ska också börja ha det nu :)
Nu ska jag sova och imorgon ska jag dansa loss på pardansen på gympan (suger på pardans) och sen vara barnvakt åt de små änglarna. God natt 
Här kan ni få se fina bilder som mina kåmpizar har på sina mobiler och som de sitter och flinar åt varje kväll. Den första kan vi kalla gorillakvinnan och sen andra myran. Söta bilder, oh mjaa!
 

Den Fula Tjejen

Såg bilden och började flina för att han var så ful. Sen kom jag på att det där är jag - varenda gång jag skrattar.
Så himla ful är jag, händerna är också där liksom och typ flaxar och sen gömmer jag mig bakom mina händer som om jag ska försvinna och ingen ska se mig. 
Jomen ni ser, så himla ful...
 

Millenium

Tjena bloggen! Idag ska jag till Carro och chilla med Victor och Julia. Kommer bli najs. Måste förbi moder också och leta efter en sak, kanske springer iväg och gör det nu. 
Längtar ihjäl till våren nu! Solen skiner ute och snön smälter men det går för långsamt! Vill inte ha dunjacka och vinterskor längre, vill ha converse och en ny fin fin jacka. Men det går fort, snart är det sportlov och efter det är det typ vår :)
Nu ska jag nog gå till mamma, hej!
Smältarblicken you know

9GAG

Yeah, it's hard to be 10 sometimes.

Hejsan

Inatt sov jag över hos Victor tillsammans med Carro och Vilma. Vi hade chipsparty och försökte kolla på Scary movie 2 men failade, för vi somna istället (Y) Sen idag när vi vakna käka vi lyxfrukost och sen åkte alla hem vid tre. Ska kanske vara med dom ikväll igen hos Carro och ha mera party, vi får se hur det blir :) Nu ska jag vänta på mat. Tack, hej!
Carros bowlingklotsmössa är sjukt mysig. Och där är Carro också, världsfin tjej det där.
Och titta vad jag fick av henne igår! Massa bilder på de bästa med fakeautografer! Hon vet hur man vinner Jullans hjärta :')

Let's Get Pink

 

Söndag Tionde Februari Tvåtusentretton

Asså jag är typ död, så himla trött! Vi somnade fem imorse och vaknade vid elva så har ändå sovit typ sex timmar men är sjukt trött. Men vi hade det sjukt kul där igår ikväll/natt. Vi hade dansparty, filmparty och var ute och röjde. Älskar seriöst min klass, så himla chill och sköna är dom!
Nu ikväll ska jag till pappa och nu ska jag kolla på Awkward så bye bye kåmpizar!
Två bilder från igår från Fritiofs blogg
Det är lilla fina Carro med den fina bowlingklotsmössan, bara så ni vet. Fick en jete fin Sunekeps av henne idag också, så himla fin kåmpiz hon är 

Positiva Klubben

Hola! Nu har vi varit en snabbis i Birsta och handlat lite och nu sitter jag och målar naglar. Och det kräksnöar också, är så himla trött på snön nu! Ska seriöst flytta till ett land utan snö när jag blir stor. Hata snö. Ska skjuta snön nån dag. Och bränna upp den. Och bergrava dens aska lång, långt bort.

Buy It, Use It, Break It, Fix It.

Har fixat bloggen nu med hjälp av Fritiofs hjälp, tack för det! :) Tycker det blev lite ballt med rymdbakrund, så man typ svävar omkring och bah yeah, läsa Jullans blogg!
Fast nu ska jag snart sova och imorgon ska jag sova över hos Carro i min klass tillsammans med flera andra i klassen :) Fast vi kommer ju inte sova så mycket. Eller jag kommer ju såklart det, kommer sluta med att jag ligger i ett hörn och sover medans de andra har party, haha
Hittade bilden på datorn, sötaste mördarblicken ju!

Vi Är Sveriges Coolaste Brudar

Nu är jag med Fritiof! :) Har varit med henne sen skolan sluta och det har varit nice (Y) Har kollat på L.O.L och precis varit ute på en liten vandring. Standard typ.
Nu ska vi chilla och sen ska jag fixa ostkrokar. Om det finns nå kvar! 
 

Just Get Trough It All

Här sitter jag, the badass queen, och pluggar konvexa och konkava speglar, försöker lära mig hur man ser ljus och dricker mjölk. Är sur också, för har suttit och pluggat sen fyra men ändå har inget fastnat. Kommer vara körd på provet imorgon. Det är jag också sur över, att provet är första lektionen. Och sen måste jag duscha ikväll också, gör livet ännu hårdare.
Life is a bitch right now.
Fast det är bara 91 dagar kvar till One Direction konserten och Ida skrev världens gulligaste inlägg till mig förut så jag är lite glad ändå :)
Haha
 

Kvällshumor

Nu ska jag fnissa vidare och försöka sova. God natt :)

"Man, I Miss Her"

Idag hade Fritiof en boyfriend, jag dog på ett matteprov och snart är det alla hjärtansdag. Fast den dagen är det konfaträff så jag hoppas på att få rosa geléhjärtan 
Nu ska jag duscha och sen sova, god natt :)

Little Talks That I Dont Like

Serious bitches
Nämen har kör om en kvart så ska springa iväg nu. Hej då!

Tell Me Are You National Anthem

 
Varför ska kvinnan vara sanslöst snygg?!

Everybody Changing But I Don't Know Why

Idag var jag med Sara efter skolan. Det var super länge sen jag var med henne så det var riktigt kul :) Vi var hemma hos mig nu på kvällen och kollade på Think like a man, en väldigt bra film att rekomendera! Fina killar i den också, haha.
Nu sitter jag och chillar i min Norrlandälskling och ska nog måla naglarna, de börjar se lite fula ut nu.

RSS 2.0