Tidsinställt inlägg

Nu åker jag till sporthallen för att åka ner till Göteborg. Det kommer inga inlägg förrän på Måndag.
Jag kommer hem antingen på Söndag kväll eller sent på natten. Ha det så bra!
Adjö!

Goder kväller

Detta är nog det sista inlägget innan jag far till Göteborg. Just nu kollar jag på Desperate Housewives och har ätit väldigt sen middag! Just nu så är det ett riktigt åskväder också! Eller det var, nu börjar det klarna upp igen. Tur det, för jag är verkligen jätte rädd för åska!!
Men nu ska jag kolla vidare på tv och sedan sova.
God natt!

En dag kvar!

Imorgon åker vi till Göteborg! Längtar så himla mycket! ^^)
Men innan dess ska jag åka på träning om typ en halvtimme. Alla tjejer kommer vara jätte spralliga på träningen och bara prata om Göteborg. Sedan blev jag klar med en mycket vacker teckning på bilden idag. Den blev så här:

Eller inte. Men nästan så, det är i alla fall svampbob på den. Bild kommer ikväll. ^^
Nu ska jag göra klä på mig, hämta busskortet och sedan åka med da buss till träningen.
Hej då!

Sorry för att bilderna på klänningen och bikinin inte har kommit upp. Men klänningen kommer upp efter eller någon dag innan skolavslutningen, och bild på bikinin kommer också upp.


Dags att sova

Nu ska jag gå och lägga mig men slänger in ett inlägg först.
*slänger in ett inlägg*

Vad rolig jag är ibland, haha. ^^ Nej, men har nu kommit till mamma för att bo här i två veckor. Och jag har kapat min gamla jeans till ett par shorts. De ser sådär ut, de är lite, bara lite, ojämna men jag får vika dom jämna.
Imorgon är det skola. Igen. Men går ju bara två skoldagar den här veckan, sen blir det ju Götet! Måste packa till det också! Får skriva en kort (lång) lista så att jag verkligen inte glömmer något! ^^)
Nu måste jag sova för att inte somna på skolbänken imorgon!
God natt!

Agnes, min lilla fotomodell, får stå för bilden! (^.^)

Bambi

God morgon! Har precis vaknat och sitter nu och äter frukost och tittar på Bambi på Disney Channel. Har den på video så jag brukade titta på den när jag var yngre men nu var det länge sen. Den är ju sorlig också, hans mamma dör ju och han måste klara av en hel vinter själv. Men just nu hoppar han runt med en tjej Bambi på en äng. ^^)
Annars så vill jag bara påminna er om att OhBoy är riktigt gott! (Y)
Nu blev Bambi skjuten och det brinner i skogen! Måste kolla hur detta slutar!
Ha en bra dag!
Och kom ihåg att det är morsdag idag!


Hejsan igen

Nu på Onsdag ska laget och jag ner till goda Götebörg på cup! Och då får vi gratis inträde på Liseberg, vilket alla längtar väldigt mycket till! Men nu nyss så vill baba att jag skulle kolla priser på åkband (för det måste vi betala själva) och då kollade jag även in spökhuset där. Vi tjejer i laget vill nämligen gå dit men jag var lite skeptiskt, för jag är välsigt lättskrämd. Så jag tittade på några bilder och läste lite info om spökhuset Hotellet Gatsen och ja, jag kommer bokstavligt skita på mig! Kolla på bilderna här och som ni vet från tidigare inlägg så är jag grymt rädd för uppstoppade djur och gissa vad som finns där? Jo, uppstoppade djur!
Nej, jag kommer gå ut ur det huset gråtande efter mamma med tummen i munnen, eller bli liggandes på golvet där inne i fosterställning och säga "Det är bara på låtsats, jag kommmer inte dö! Det är bara på låtsats, jag kommer inte dö!..."
Nej, nu ska jag hitta någon bra film att kolla på.
God kväll!


Hejsan

Nu ni har far spenderat över 200 spänn på en skolavslutningsklänning till sin yngsta dotter! De ni, det är inte varje dag det händer! Men klänningen är väldigt fin i alla fall! Nu måste jag bara klura ut om man ska ta sandalerna som man hade förra året eller om man ska spendera pengar på ett par nya skor.. HM kan ju ha ett par billiga som håller i typ tre dagar..
Men nu ska jag ta kontakt med omvärlden! Det vill säga Frida och kolla om hon vill hitta på nå ikväll. Trodde att jag och fader skulle titta på någpn bra film ikväll men fotbollen förstörde min tv kväll. Tur att Frida inte är en fotbollsnörd!
Här är en dålig bild på klänningen men ni kommer få se en bild innan/efter skolavslutningen när jag har den på mig. ^^)


Pretty Amazing! ;)


En dag senare

Sorry för dålig uppdatering, men har gjort viktiga saker! Som att bada på Himla Badet med skolan, ätit en åttondel kebab, avlididt, gjort kaffe, städat rummet, och nu ligger jag här i sängen och undrar vad man ska göra en fredagskväll som denna. Kanske hjälpa fader att göra en kladdkaka? Eller han kanske redan har börjat? Får checka det senare, men ni som vill se en bild på mkin nya bikini, här kommer en:

Nej, det gör det inte. Förlåt, men smart som jag är så badade jag i den innan jag tog en bild på den så den hänger på tork just nu. Men stå ut, en bild kommer!
Imorgon ska mor och jag kanske ner på staden och köpa skolavslutningsklänning. Skulle vara bra att få det gjort så att man kan stryka det från Göra-innan-sommarlovet-listan.
Nu ska jag smyga ut i köket och kolla vad fader gör.
God kväll!
 (går inte att ladda upp bilder för tillfället)


Polka dot bikini....

Nu har jag varit på stan med Sara och en tjej som heter Denise och köpt en ny bikini. Bild på den kommer senare för nu orkar jag inte röra mig från soffan! ^^ Haha.
Men vi slutade klockan tolv idag för vi gick bara halvdag och då gick vi på stan. Där åt vi även hamburgare, och hjälp, jag har nog aldrig blivit så märr förut! Åt en fet hamburgare + en hel mellan pommes! Brukar inte äta så mycket!
Men nu ska jag kolla vidare på Top Model. ^^)
Hajj do!


Hej

Det finns vissa par som ser precis likadana ut. Som när jag satt på bussen igår till träningen: då kommer en man och en kvinna in hand i hand och sätter sig bredvid mig. Det jag då lägger märke till är att de har likadana skor, likadana jackor (med samma färg), båda har svart jeans, båda har glasögon, brutn hår och häxnäsor. Det var jätte läskigt att sitta bredvid dom! Och jag antog att de var ihop, och då måste jag bara få säga: tvillingar ska inte vara ihop!
Eller i alla fall inte klä sig precis likadant. Det ser ju läskigt ut! Man kan ju ha samma stil och intressen och sånt, det har ju de flesta, men inte identiska kläder där bara storlekarna skiljer.
Nej, nu ska jag äta en macka och kolla på OC.
Ha det bra så länge! ^^)


Desperata Husfruar

Hej!

Nu är det Desperate Huosewives, och sen är det läggdags för mig! ^^) Idag hade vi också redovisningen i skolan och föräldrarna grät av skratt när de såg vår film - och det var det vi hade tänkt oss också så ni inte tror att föräldrarna är elaka i den här klassen! Sen så skulle bokstavligt ingen vara med på bärnnbollspicknicken. Så jag och pappa åkte hem, åt mat och sen åkte jag på träning.
Nu ska jag kolla på tv.
Bye bye! ^^

Eva & Adam

Vad hände med Eva & Adam serien? Jag älskade den som liten! Inte för att jag minns så mycket men vi har två filmer med den serien! En av dom är en riktig film och den brukar jag kolla på då och då. Men nu har jag suttit och kollat på gamla avsnitt av Eva & Adam serien och jag blev förälskad.. igen..
Om det går att köpa alla säsongerna på dvd (eller video, har ju båda) så ska jag köpa alla!! ^^) Men det sjukaste med den här serien är att den ska ju utspela sig när de går i fyran-sexan eller sjuan, och man känner igen sig så grymt mycket! Särskilt det här med "Vill du bli ihop med mig?! Men sättet de pratar på och sånt, det verkar inte ha ändrats ett dugg!
Men nu måste jag gå och lägga mig! I alla fall byta om till pyjamas och tvätta ansiktet och sånt, för det tar ju sin lilla tid för mig...
God kväll! ^^

Men en sak förstår jag inte - Adams frisyr. Det fanns snyggare på den tiden också!

Tack och adjö

sa man till kören idag. Det var sista gången för den här terminen idag så nu är jag fri! ^^) 
Men annars idag har jag varit i skolan som vanligt. Och imorgon är det öppet hus för föräldrarna och då ska vi barn redovisa ett arbete vi jobbat med sen förra veckan om... *trumvirvel* Vatten!
Ja, det är ett konstigt tema att jobba med men Fritiof (Frida), Sara och jag har gjort en grym video som vi ska visa. Den är jätte bra och rolig, så nu hoppas vi bara att den först och främst blir godkänd av lärarna och sedan att våra föräldrar inte ska skämmas för oss! x) Men det jobbiga är att jag missar träningen imorgon för efter det öppna huset ska vi ha en familjeaktivitet = picknick och brännboll. 
Nu ska jag greja lite på datorn och sedan läsa lite om mossor och ormbunkar. De ni, en fin måndagskväll!
Ha det bra så länge! Ha ni tur kommer det ett pytte litet inlägg om några timmar.


Vi skulle kunna vara syskon!

Brända ben

Hej! Idag var det jätte soligt här och tur som vi har så har vi en uteplats som solen steker på. Och det räcker att man sitter där i en halvtimme så har man blivit bränd. Som jag idag, brände smalbenen så det svider en del nu. ^^) Men det betyder ju att man blir brun sen och det blir jag gärna, som den blekfis som jag är.
Sen så har jag bakat en kaka, spelat The Sims 2 (nöööörd), packat för att åka till far min imorgon efter skolan och läst ut en bok. Imorgon är det skola, men en hyfsat kort dag. Nu ska jag duscha och sedan sova.
God natt!

Goder morgon!

Här vaknade man vid åtta då äldsta lillasystern gick runt och smällde i garderobsdörren och i alla dörrar som det går att smälla i! Men nu vid tio skickade mamma in yngsta lillasyster och bad henne väcka mig. Gick sådär. Slutade med att Agnes slog mig på rumpan och sa "Men vakna då!" Efter fem minuter vaknade jag. Nu håller hon på att dansa för fullt till spotify. Hon ligger på golvet och snurrar och allt! ^^) Och nu sjunger hon till smurflåtar!
Nej, nu ska jag äta frukost för Agnes tröttnade på att dansa.
Ha't bra så länge! ^^

Bara jag som är så här fin på morgonen?

Im back!

Jag är tillbaka! Sara ville lägga av med vår blogg så jag tog precis bort den. Men en fråga: var kom alla läsare ifrån?! Har inte bloggat på denna blogg på veckor och ändå så har jag dubbelt så många läsare nu än vad jag hade förut. Mn för all del, sluta inte läsa, för nu är jag tillbaka!
Men just nu så är jag trött, illamående pga allt godis jag ätit nu ikväll, och Watchmen är på tv. En mycket tråkig film om man inte gillar äckliga gubbar med masker som åker fram och tillbaka i tiden. Var på bio idag med Sara också! Arthur, och den var faktiskt bra! Hade förväntat mig att den skulle vara bättre men den var rolig och på slutet lite sorlig så att Sara snyftade till. Fast hon skulle kunna gråta till Scrubs om hon ville... Och det äckligaste var att när jag var på toa så stod en liten kille och spydde på toan bredvid med sin pappa. Eller pappan stod bredvid och sa "Få ut det bara!"
Men nu ska jag gå och lägga mig tror jag. Kanske läsa lite, för imorgon ska jag... spela The Sims 2? Vi säger det så länge så ser vi vad det händer för nå kul imorgon!
God natt!


Har köpt en ny mobil också - vad tycker ni?

RSS 2.0