Denna Dag:

Nu har jag precis kommit hem från Sara. Var där och kollade på en jättebra film. The Zoo Keeper heter den och rolig var den! Sara satt och fnissade typ hela tiden.
Efter skolan jag var jag med Sara och Frida hemma hos moi, sen gick alla hem till sig (förutom jag då som redan var hemma) och åt mat. Sedan ringde Schara vid åtta och bah "Vill du kolla på film med mig?? ^^" Och jag bah "No way biatch!"
NAT!
Såklart sa jag ja, och resten vet ni redan. :)
Men nu ska jag kolla lite på datorn, har inte gjort det och glömde göra det igår. Sen ska jag sova och imorgon ska jag först på stan och bla ladda mobölen med pengar och sen ska jag nog vara med Schara och Fritiof igen.
Men nu, checka fejjan och de andra grejorna.
God natt!
På fräschhetsskalan är jag nog en fyra just nu. (Y)



Im Am A Polkapig

God kväll! (vi kör på den ikväll också!)

Nu har jag nördat läxor och ska kolla på slutet av Idol och sedan sova. Är sjuuuuukt trött!
Haha, det är typ det min blogg går ut på. Att jag är trött, hungrig eller irriterad på något. Förstår att ni fortsätter att läsa den.

Sen efter träningen så är mina ben jätte fula! Vi skulle göra en övning då man skulle ner på golvet, krypa under en plankliknande tjej och sen upp igen. Ni fattar! Men hur som helst så när jag kröp/ålade så fick jag brännmärken på benen så ser ut som polkagrisar nu - röd vita. ^^)

Nu kom mamma hem med mina kläder som vi beställt så jag ska riva upp paketet och dra upp dom nu.

Hej då!

Nej, nu blev jag sugen på polkagrisar! ^^

En Litet Inlägg

Nu är jag hemma från skolan och kollar på Top Model. Ska på träning vid fem, men jag är as trött! Hoppas jag inte svimmar på träningen eller lägger mig och somnar i korgen eller nå. Men detta blir ett kort inlägg, en längre kommer senare ikväll.
Hej så länge!

Tjänare!

Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät och har Agnes bredvid mig. :) Hon sitter och spelar spel på min mobil som tydligen är jätte roligt. Idag var jag i skolan som vanligt, ingen förändring på den fronten, och sen gick jag hem och slukade en macka och nu sitter jag här. ^^

Sen så hittade jag inte min mössa igår. Börjar bli orolig. Tänk om mor har slängt den! En typisk sak som hon skulle kunna göra! När jag var nio  så fick tex jag rädda min gosedjurs hamster från soporna bara för att hon är äckligt rädd för möss, råttor, hamstrar osv. Får förhöra henne om min mössa ikväll när hon kommer hem.
Nu ska jag kolla vidare på datorn och sedan göra lite läxa.

Hej hej!


Koncentrerad unge

Haha, jag sa "AGNES!" Hon: Va....?


It´s Starting To Bli Kallt Outside

Nu ska jag stänga av datorn för idag och sedan ska jag leta fram min tomteluva till mössa. Och nej, det är ingen röd tomteluva som man har vid jul utan en lång, svart mössa som ser ut som en luva. Håller på att frysa ihjäl när jag går till skolan på morgonen och Fritiof har redan tjuvstartat med sin rosa mössa så jag ska nog ta och börja med min nu jag med.

Men först måste jag hitta den. Antingen så ligger den i en kartong i källaren sen vi flyttade hit, eller så ligger den inträngd i någonstans i en skrubb eller, om jag har tur, så ligger den där den ska ligga - i en utav korgarna där mössorna och vantarna ska ligga.

Men detta letande kan ta ett tag så jag ska börja nu och sedan ska jag sova och ställa alla mina klockor.

Puus! Kraam! Viink! och god natt!


En Lyckad Morgon

Så här såg min morgon ut:
Vaknade av att en hantverkare började borra i vår altandörr. Kollade på klockan. 08.03. Jag fick panik och bah "Shit! Shit! Shit!" Började halv nio och det tar cirka 25 minuter att gå så jag fick lite panik där. Men jag flög upp och drog på mig kläder, borsta ut håret, satte upp håret, packade ner det sista i skolväskan, borstade tänderna, lyxade till det med en klocka och ett par örhängen och sedan sprang jag till skolan. Eller jag gjorde en powerwalk-liknande sak. Jag kom 10 minuter försent, men det var bara mentorn och jag fick ingen kvarsittning. ^^)

Så nu ikväll ska jag ställa mobilen, väckarklockan och ha fönstret öppet.
Det brukar alltid vara något ljud utanför som väcker mig.
Men nu ska jag ta en macka och sedan fortsätta vid datorn. Har grymt ont i halsen så jag skippar kören idag. "Uscha vad tråkigt!" tänker ni då, men nej, inte direkt. Känns bara skönt. (Y)

Bye bye!

Hahaaa....

God kväll!

Måste hitta på någon bättre rubrik till kvällarna.

Men nu har jag kollar på Älska Mig och precis som förra gången så forsade tårarna ner! Men nu ska jag kolla lite i läxvärlden och sedan duscha. Senare blir det tv för mig. Klockan åtta är det något nytt program som heter Gustafsson 3 trappor och sen är det Partaj och sen är det nog sova.

Imorgon är det skola som vanligt och sen ska jag sjunga sönder rösten på kören där på kvällen. Men nu ska jag klottra lite i almanackan och sedan duscha.
Puus! Kraam! Viink!

Nu Är Det Städat

Nu har jag dammtorkat och dammsugit rummet så nu blänker det som det gör på Disneyfilmer och det luktar rosablommor och snart kommer jag börja sjunga en liten sång och så kommer alla möbler i mitt rum komma till liv och det blir precis som i en Disneyfilm.

NAT! Men det vore lite coolt om det blev så. Faktiskt. Men nu ska jag vänta på att kaffet syster ha satt på ska bli klart och sen ska jag spela spel med Agnes. Hon och Wilma har varit på Lekplaneten och köpt en varsin leksak. Wilmas leksak är "hemlig", men Agnes har köpt ett sånt där fiskespel med magneter, ni fattar!

Städa nu ert rum och var glad!

Vilken Disneyprinsessa skulle du vilja va?

Själv har jag alltid varit avundsjuk på Tönrosas hår, så det skulle bli hon och Ariel, för hon kan simma under vattnet och har en krabba som kompis. Jasmine är också rätt så cool, för hennes kille har en flygande matta. Snövit får äta äpplen och Askungen får städa, medans Belle får levande möbler till kompisar.

Jag skulle kunna vara alla helt enkelt.

God morgon!

Nu har jag vaknat och ätit kyckling till frukost. Alla åt lunch när jag gick upp så jag tog det jag med och gusches vad mätt jag är nu! Men det var så grymt skönt att få sova ut! Trots att mamma skickade in Agnes tre gånger för att väcka mig..

Men idag vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog försöka få igång stordatorn, sen kanske jag ska klä på mig? Vore en bra början enligt mig. Sen får vi se vad jag hittar på. Skulle behöva dammsuga rummet, men det pallar jag inte riktigt.

Nu ska jag göra lite hjärtlungräddning på datorn.
Hej då!

Här har ni den jobbiga jäveln.

När Jag Har Tråkigt...

så brukar jag kolla på olika shoppinghemsidor (heter det så?). Brukar bla kolla på Fokis egna hemsida Fokiwa.se, Kitsch.se och en del andra. Men grejen är att det är ju så sjukt mycket saker man vill ha då..
också den här tröjan, fick jag alla de här sakerna (+ tusen andra saker jag vill ha) skulle jag vara fulländad!

En Sån Natt

Ja, det blev en väldigt lång natt om jag ska vara ärlig. Vid två gav jag upp och la mig, men jag somnade vid typ tre. Och efter det så vaknade jag varje halvtimme av folk som pratade och skrattade.
Och ja, jag var riktigt less och sur där fyra på morgonen. Men när jag vaknade vid halv nio igen var jag glad. :)
Haha, men det som nog visade att jag var less var när Fritiof låg och petade på mig klockan tre inatt och sa "Julia, Julia, Julia..." Då gick min ena Hello Kitty toffel till attack och hon blev tyst.
Sen det där med att ni skulle få bilder, glömde totalt bort det så det blev tyvärr inga bilder. Men det var i alla fall kul och jag skulle lugnt kunna göra om det.
Nu ska jag kolla på datorn lite. Hajj doo!

Bild i repris.
Fritiof trodde först att jag hade bitchklappat henne tre gånger, men icke!

Gissa Vart Jag Ska Inatt!

Nu kollar jag på Top Model igen och sen ska jag packa, för ikväll ska jag och klassen sova över på skolan. Varför = för att det är en kul grej! Så alla sjuor ska sova där inatt i klassrummen och så ska en killes pappa + far min vara föräldrarna som ska vara där med oss. Förstår att pappa inte vill låta mig gå lös en hel natt på skolan..

För det är egentligen det som alla tänker - vara vakna hela natten! I alla fall til tre säger de flesta. Jag kommer säkert ge upp vid två eller tre inatt för vi ska upp vid halv tio imorgon och städa för att sedan åka hem.
Men det ska bli kul och alla ser fram emot till det! :)
Nu ska jag kolla vidare på tv och så hörs vi imorgon! Bilder från natten kommer då också ^^)

Bye bye och ha en lika bra natt som moi!

I Löve Pancakes

Snart ska vi äta middag - PANNKAKOR!! Sen ska jag på träningen, fast jag ska inte vara med och spela. Fingret ser fortfarande inte bra ut. Nu är det mat!
Bye bye!

Lyckat Gjort

Hej, jag har stukat pekfingret! Eller tanten i telefonen från sjukhuset sa det. Mamma trodde/tror att den är ur led, men det tror inte jag. Den är bara lite svullen.. och blå.. och det gör lite svin ont.. Men förutom det så är det bra. Det var roligt att träna! Förutom att den där passningen stukade mitt finger.

Men nu kollar jag och syster på Halv åtta hos mig och sen är det Bonde söker fru. Och så har jag precis drogat en liten Alvedon. Men nu ska jag få min hand att läka och sedan sova efter bondarna.
Ha en bra kväll!

Tjena!

Om ungefär en timme ska jag iväg och träna. Jag ska studsa boll boll ni vet. Men innan det måste jag borsta tänderna. HAr världens äckligaste andedräkt efter en himelsk ostmacka som jag precis åt.
Men jag har tänkt på en sak (som vanligt) och det är angående den här Libresse reklamen. Om man köper ett paket så får man ett 100 :- rabattkort på Nelly.com
Men om man då köper typ fem paket, vad händer då? Då får man ju 500 :- i rabatt! Och då kostar det ju jätte mycket pengar för Nelly.com, eller Libresse eller vem det nu är som betalar.

Men nu ska jag kollla på Top Model och sedan åka. Tack hej!

Jag Tar Tillbaka Det Jag Sa

Den här SO:n var inte så farlig. Kom på att man fick renskriva på datorn, så jag är klar med SO:n nu. Måste bara skriva ut den, men sen så! (Y)

Haha, kanske överreagerade lite. ^^) Men jag blir sån när jag är stressad, men sen när det är över blir jag samma snälla, söta, underbara och helt fantastiska Julia igen. Hoppas jag i alla fall.
Men jag hade ju som sagt andra läxor att göra, så jag ska göra dom nu och sen ska jag kolla på Idolia hade jag tänkt och ta bort mitt gamla nagellack och måla dit ett nytt.

Puuus! Kraaam! Viiink!

Drunknar I Läxor

Rubriken säger nog det mesta. Det känns som att jag har lite mycket att göra just nu. Har ett SO arbete som ska vara klart på fredag och jag har inte ens gjort hälften. Så de här dagarna måste jag verkligen jobba på!

Det är så typsikt med mig, jag skjuter upp de viktiga sakerna och gör de mindre viktiga sakerna först så att jag sitter här fyra dar innan ett bajsarbete ska vara klart. Som tur är handlar det om kristendomen, vilket jag har rätt så enkelt för. Men det är det här med ortodoxa grejen och katolska saken som gör det en aning svårare.
Och inte nog med det, har en äcklig spanska, en hemsk matte och någon musikläxa också. Suck puck..

Men nu ska jag fortsätta med mitt hårda slit och så hörs vi sen igen! Önska mig lycka till! :)

Hahaaa...
Ibland älskar jag mina fina ansiktsuttryck!


Vi Säger God Eftermiddag!

God eftermiddag!
Visst är det eftermiddag efter tyå tolv eller ett? Vi säger så.

Nu har jag laddat över bilder från igår och ni ska snart få se dom, men först en planering över vad jag ska göra idag:
* Packa inför avfärden mot moder jord
* Kolla på Spy Kids som går på tv just nu
* Gå på basket med Evelino och Violina
* Åka till mamma
* Måste äta något innan mactehn också já...
* Göra lite läxor
* Skjuta upp läxorna tills imorgon
* Ta farväl av broder som åker till Budapest inatt
* Klistra fast Svampbob-gummi-saken på min mobil
Nu kan ni få era efterlängtade bilder :)

Vi hittade skit schtekiga glasögon på HM bredvis Hello Kitty väskorna


Jag hittade en snygg kille med fluga.

Jag hann till och med förlova mig med honom.



Men den snyggaste killen hittade jag inne på HM vid omkläningshyttarna..
Men han hade tyvärr redan en matchande tjej..

Men jag har ju mina 45 låtsatspojkvänner jag med så jag ska nog klara mig. Nu ska jag kolla på Spy Kids.
Tack hej!

Natti Natti

Nu är jag hemma igen och ska nu sova. Blev en halv basketmatch med Eveline och sen mötte vi upp Viola på stan och så var vi där tills jag skulle hem och äta. Efter maten åkte jag till Fritiof och där kollade vi på tv och flummade som vanligt! ^^)
Imorgon blir det mer basket med Eveline och Viola vid typ fyra tror jag. Sen på kvällen ska jag till moder min!
MEN en fantastikst sak hände idag. Vi var inne på Din Sko i stan och rätt som det är så står Pavel Ermolinskij i butiken alldeles framför oss. Cool som jag var så fixade jag mitt perfekta pokerface och gjorde inget förrän han kollade bort. Vad som hände då kan ni säkert räkna ut själv.
MEN sen hände det tragiska. Mitt i denna underbara stund så går han in på HM och möter upp sin flickvän. Mitt leende försvann med detsamma. Men jag var glad ändå. Jag hade ju faktiskt gått förbi honom med en halv meters avstånd. REKORD!
Men nu är jag trött och ska sova. God natt och sova gott! Puuss! Kraam! Viink!
Vaddå liten bild? Förstår inte vad ni menar nu jag eller!

Dagens Planer

Nu ska jag ta och koka nudlar och sedan ska jag vara med Eveline och Viola. Vi ska kanske kolla när tjejernas A-lag i basket spelar match på sporthallen, men vi får se hur det blir med det. Vi ska i alla fall ha grymt roligt som vi alltid brukar ha! Några bilder kommer ni säkert också få, men nu ska jag laga mina små nudlar och sedan sluka dom.
Men innan jag avslutar detta inlägg så måste jag få visa en video från Idol. En killer sjunger den sjukaste låt man någonsin kan sjunga! Fattar inte hur sånna människor tänker. Kolla på klippet här.
Tack och hej!

Inuti mitt blonda huvud

Jag har nu två som erbjuder sig att se Breaking Dawn med mig. Tufft val... Antingen hon eller hon..
Hon är så snäll men så grymt jobbig, och hon är så blond men ändå inte och så läspar hon och petar i näsan. Men hon är nog ändå bättre för hon har en spelmobil! Men den andra har ju det där roliga kulspelet på sin mobil... MEN hon är brunnett.. men hon är innerst inne blondin. Hon pruttar så fruktansvärt häftigt medans hon rapar 24/7
Fortsättning följer..




Ett Inlägg

NU har jag sett trailerna till Breaking Dawn del 1 och GUSCHES vad bra filmen verkar vara! Har ju läst boken så jag vet ju vad som kommer hända, men nu efter att ha sett den trailerna så längtar jag mer än någonsin! 18 November, på systers fördelsedag, då ska jag sitta i den bigga biografen med någon bredvid mig. Känns lite sorligt att jag inte har någon kompis som tycker om Twilight, men Sara kan jag nog tvinga med. :) Den här bloggen hade en bra trailer, så kolla på den och kontakta Jullan om ni vill sitta vid min sida där den 18:de i mörkret och gråta glädjetårar samtidigt som vi knarkar popcorn.
Men idag är det fredag så jag ska nog bara vara hemma, men imorgon ska jag och Fritiof vara hemma hos mig och typ kolla på film eller nå.
Men nu ska jag kolla på ett sjukt program på teven om människor som har varit med om livshotande händelser.
Goder kväller!
Och folk kallar han ful? Pfff..!

Snygga Frisyrer

En sak jag brukar tänka är hur man tänkte när man fixade håret på 80-talet. Om jag ser en gammal film så har de ju ofta pidelliknande frisyrer. Till och med min egna mamma hade en sådan fruktansvärt ful frisyr i slutet av 80-talet!
Men för att skoja till de lite så har jag fixat en några små bilder på hur jag och bla Fritiof skulle ha sett ut:


Nu Mår Jag Bra

Det var så himla grymt skönt att få träna! Hade också saknat tjejerna i laget, så det vart extra kul att träna idag! ^^)
Men nu är det dags för speeddejting för Bondarna som söker fruar. Sen ska jag sova. Det där med att lägga mig tidigt gick sådär igår. Kom på att mitt hår såg ut som ett smörpaket så det var tvungen att fixas. Men idag ska jag lägga mig vid nio så att jag orkar den långa dagen som väntar imorgon. Extra lång träning på kvällen och en lång skoldag som grädden på moset. (Y)
Nu ska jag kolla de viktigaste och sedan kolla vidare på fruarna som söker bonde.
God kväll!

Mitt Nya Olata Liv

Nu har jag ätit middag och innan det var jag hemma hos Frida en stund. Just nu kollar jag på Greys Anatomy och efter det ska jag plugga igen. Har blivit värsta pluggapan nu, men det är i och för sig ganska bra om jag vill ha bra resultat. ^^) Sen så har vi grymt många läxor nu! Känns lite jobbigt.
Sedan har jag ett problem. Jag har blivit för lat. Var typ två veckor sedan jag tränade och det har gjort mig så fruktansvärt lat! Har fått skjuts till skolan i tre dar nu, orkar inte gå dom tre meterna till moder för att hämta min Lip Syl som jag glömde där i söndags när jag åkte hit till fader och jag gruvar mig för att jag inte ska orka träna imorgon. De andra i laget har ju redan tränat två gånger, men inte jag pga kören. Så jag ska börja med att till skolan imorgon och sedan hem med rask takt och så ska jag lägga mig tidigt ikväll.
Men nu ska jag kolla på en spännande operation.
Hej då! :)
Mitt liv ska bli som en dans på rosor!
Det där var tråkigt..

Låt Oss Plugga

Nu har jag precis kommit hem från kören där jag har skrikit sönder rösten. Ibland suger det att vara 1:a sopran..
Men nu ska jag plugga. Har fysikprov på onsdag som jag knappt har pluggat till. Men det är mest för att jag redan kan allt genom fysiklektionerna.
Såg sista biten av Family Guy nu också, och jag tycker inte om Herbert och Quagmire! Men älskar Herberts repliker! Fast jag ryser av hans röst, uscha buscha!
Men nu ska jag plugga tills jag avlider och så ses vi imorgon.
Önska mig lycka till!




11 September 2011

Det som hände i New York för exakt 10 år sen var nog det onödigaste som någonsin kunde hända. 4 terrorist attacker som tog närmare 3000 människors liv. Folk sörjer fortfarande och den händelsen är nog något som världens aldrig kommer glömma. För att man ska få en inblick i det som hände så kolla på den här videon. Och lägg märke till personerna som i panik hoppar ut från fönsterna i hopp om att överleva.


Denna Helg:

Har inte bloggat för jag har grejat med annat. Har plockat svamp och varit med Evelino och Viola. Är inte säkert att jag bloggar så mycket idag heller, ska möblera om rummet, kolla på ett program på teven och bråka med Wilma och dataladdaren. ^^) Haha, vi har en laddare som går till mammas dator och min och nu vill Wilma har laddaren men icke. Hon sitter vid datorn 24/7 nu för tiden och skyller på "att det inte finns något att göra". Bullshit, hon har halva vårt rum fullt med leksaker, det är bara hon som är så fantasilös att hon bara sitter vid datorn och spelar något himla Moviestarplanet sak.
Men nu snart börjar det där programmet och några bilder från igår får avsluta detta inlägg.



Hon skyddar sina fyra blåbär. Men hon åt upp dom två minuter senare. ^^


Viola ville inte vara med på bild. Men Eveline ställer alltid upp. :)

Tack hej!

En Zoo Ask's Mirakel

Just nu sitter jag här vid datorn på mitt rum och ska göra läxa. Roligt, jag vet. Men har flera läxor tills nästa vecka och jag har ändå inget annat för mig just nu. Sen om jag gör dom nu ikväll slipper jag göra dom imorgon då jag ska vara med Eveline, Viola och Jasmin. :) Ja, jag är smart! (Y)
Sedan hände en läskig sak idag i skolan. Två killar i min klass gick till Ica ,som ligger några minuter bort, så jag bad en av dom att köpa en Zoo ask åt mig. Jag fick den när de kom tillbaka och då när jag fastnade på matten smög jag upp den asken och så tog jag och Fritiof en varsin liten godis. Efter en minut satt vi och grät av skratt för att vi sa "Gott gott!" med olika röster. Efter den lilla godisen var jag glad resten av dagen. Lite mystiskt, men jag tror att jag från och med nu alltid ska ha en Zoo ask i fickan utifall jag skulle vara sur, arg eller fastna i något annat ämne.
Men nu ska jag börja jobba och sedan ska jag kanske kolla på Idol, får se hur det blir.
Vink vink!





Känner Mig Lite Trött

Nu är jag hos moder igen. Kom hit igår kväll eftersom att fader ska bort över helgen. Och idag har det varit en lång skoldag, så jag är grymt trött och vill bara lägga mig ner och avlida och bara sova i si så där 19 timmar tills jag ska upp halv sju. Det vora skööönt!
Men imorgon är det ju sista skoldagen och sen är det helg, så den ska jag nog kämpa mig igenom.
Nu ska jag kolla på Svampbob med Agnes och blunda nån sekund.
Puuss! Kraam! Viink!


Saknar Det

Börjar sakna det där långa svallet. Var grymt skönt att bli av med det, men saknar det ändå! Men om jag väntar i ungefär ett år ska jag nog snart ha det där håret igen. Men som förut, min hästsvans blev tre meter lång och helt underbar att sitta och leka med! Nu, en liten spillevink som fladdrar runt där bak.
Men för att inte bryta ihop nu ska jag duscha. Nej, jag har inte gjort det än. Men nu ska jag göra det och sen bums i säng för mina ögon orkar snart inte hålla sig öppna längre.
God kväll!
Plånboken luktade säkert skunk, därav minen.

Känner Ni Igen Mig?

Vart är jag?



Tjenare!

Nu har jag bokstavligt slängt i mig en skål med nudlar och kollar på Vänner. Jag var med Frida och Sara också efter skolan, men gick hem när Frida höll på att laga mat. Blev hungrig jag med då! ^^)
Nu ska jag kolla vidare och sedan duscha.
Hej så länge!

Apa Planet

Igår var jag på bio med Jasmin, Eveline och Viola och vi såg Apornas Planet (R)evolution. Sånna filmer är absolut inte min smak. Som i den här filmen, apor grillade ihjäl en apskötare. Hur verkligt är det?! Och så flög en gorilla helikopter.
Men den var bra. Och vissa apor var faktiskt fina.
Men nu ska jag ta en macka och sedan kolla vidare på Idol. Älskar auditionerna som är nu i början! ^^) Sedan när man ska börja rösta och greja är det tråkigt. Nu väntar mackan!
Tack och god kväll!


Bilder från igår

Här kommer bilderna jag lovade er:
Vi gick in på Lekplaneten och plipprade på alla leksaker där. :)


Inne på Åhléns

Schnygga brudar! ;)

Eveline parta loss med läppstift. Precis som förra gången..



Hemma igen

Nu är jag hemma efter en lång dag/kväll med Eveline, Viola och Jasmin. Vi var först på stan med en till tjej som hette Stina, men hon åkte hem rätt så tidigt för att gå på en fest eller något sånt. Då gick vi andra runt tills de sa "Nu får ni skynda er ut, för nu stänger dom snart!" Då såg vi att alla affärer hade stängt och släckt för idag. Men då åkte vi ut till Skönsberg till en pizzeria och så delade jag och Eveline på en kycklingrulle och Jasmin och Viola delade på en kebabrulle. Haha, jag skulle säg en kebabrulle jag med, men när vi satt oss och väntade på maten sa Eveline: "Varför sa du kycklingrulle för?" Men sånt händer. :)
Efter den fin fina middagen åkte Jasmin hem till sig men Viola, jag och Eveline åkte hem till Eveline och där var jag tills en halvtimme tllbaka för då kom far och hämtade mig. ^^)
Men det var en suverän dag med da girlzz, men nu snart ska jag sova. Är jätte trött trots att jag vaknade vid halv elva.
Så god natt och sov länge imorgon, för sen är det skola igen.

(bilder från idag kommer imorgon, är för trött för att ladda upp dom nu. :) )

God förmiddag!

Nu ska jag duscha och sedan ska jag ner till stan med moder och lillasyster. Wilma ska på kalas och medans hon är på det ska jag köpa skor. Och ett par leggins. Men nu är det 15 minuter kvar på laddaren och badrummet är ledigt nu så jag ska ta det!
Hej så länge!

Fotabolla

Nu har jag kommit hem igen från en iskall fotbollsmatch! Mina händer och mina fötter har ingen känsel kvar! Men nu ska jag inte ut nå mer ikväll hade jag tänkt.
Imorgon ska jag först på stan med mor och köpa uteinnegympa skor till gympan, och sedan på eftermiddagen ska jag kanske vara med Evelino och de andra. Var länge sedan sist! Börjar sakna de fina tjejorna! :)
Nu ska jag få tillbaka känseln i kroppen och ta en godis och ett chips och sedan ska jag se på CSI XL. Då är Justin Bäver med och det verkar som att alla har sett det avsnittet förutom jag. Så det ska jag se klockan tio och sedan ska jag sova.
Ha en bra kväll så hörs vi imorgon! ^^)

Har fortfarande inga färska bilder på mammas dator..

Tjenna

Skolan tar hela min vardag just nu så därför blir det inte så mycket bloggande. Men nu är det i alla fall helg och det känns så grymt skönt! Har gått upp halv sju varje morgon så imorgon ska jag sova ut! Men nu ska jag åka och kolla på när bror spelar fotboll med moder och Wilma. Ett längre inlägg kommer lite senare för nu måste jag åka.
God kväll!

RSS 2.0