the only exception

Nu har jag lov! Har firat det med att sova, varit med Carro och Julia, städat rummet och tittat på Stolthet och fördom för 8:e gången. Idag såg jag ut såhär, med värsta Clueless kjolen och nu ska jag måla naglarna hade jag tänkt. Ikväll ska Frida komma hit och det blir ju jätte mysigt! ♡ Ha det fint!

:.:

 
Jag bara pluggar just nu känns det som. Och när jag inte gör det är jag på teater, har körkonsert eller så bryter jag ihop, gråter lite och strejkar mot skolarbetet genom att tumblr:a.
Den här veckan är det riktigt jobbigt pga för mycket skolarbete som ska vara klart, men på fredag hade jag tänkt att bli människa. För då får jag lov. Åh.
 

har klippt mä

Lol, tjena. Jag mår bra, jag lever och det jag gör på dagarna är att plugga. Ungefärt. Sen har det blivit höst också
Ooooch jag har klippt mig! Ännu en gång, och det blev kort. Jag kan inte längre sätta opp det så jag har hår i mitt face cirka hela tiden. Det är t.o.m jobbigt att äta lunch på skolan, håret invaderar min mat när jag äter ju! Hur jobbigt?! Jätte jobbigt! Men just nu kollar jag på Clara Henry för jag har pluggat hela eftermiddagen och kände att det var dags att få nöja sig lite. Hej då!
När ska ni få vackra bilder på mig igen, tänker ni. Kanske aldrig, svarar jag.

RSS 2.0