Just nu

är jag på skolan. Det finns datorer här man kan få sitta vid i tjugo minuter, så jag tog chansen nu när en ändå var ledig. Vår lektion börjar kvart i så vi ska nog snart gå (med vi menar jag Frida och Sara också för de seplar kort här bredvid).
Ha det bra! ^^)

God kväll

Denna blogg är inge rolig längre. Jag och Saras blogg får många läsare. Okej, hyfsat många, medans denna får en-tre läsare. Känns som att det inte är någon idé med denna blogg längre. Jag skriver ändå om ointressanta saker så jag ska nog lägga ner den här och så får ni följa mitt liv på min och Sara blogg istället. Och nåde den som skriver kommentarer som "Nej! Du får inte lägga ner bloggen!" Okej, jag kanske inte får, men jag vill! Så några inlägg till kanske men sen är det slut.
Ha det bra!


Mitt nya favorit program =

Lille Bill!! När jag var yngre och gick kanske i ettan, tvåan eller trean så kollade Wilma alltid på det på morgonen innan vi skulle åka till skola och dagis. Och nu går det på tv varje dag klockan dem på Nick Jr! Och jag tyckte verkligen om det programmet när jag var yngre så det är väl klart att jag älska det nu! Lille Bill har faktiskt en hamster som heter Elefant. Hur coolt är inte det!? Nej, skoja bara. Men fanatasifullt att döpa sin hamster till Elefant! ^^) Men nu väntar jag på mat - pannkakor! Har inte ätit något sedan lunch = halv elva. Är jätte hungrig!! Sen ska jag till pappa. Det blir ingen träning idag för mina knän tar död på mig! Det bara dunkar i dom när jag sitter ner och de gör jätte ont när jag går! Det kanske inte syns, men det känns verkligen!
Men nu ska jag och Wilma spela ett sple vi äger på - Personal Shopper! Vi har faktistk kommit till spel tre! ^^ Så nu ska vi börja på fyran, ochs en femman, och sen... ja, vi får se hur långt vi hinner!
Ha det bra!


Det känns bra att kunna dela mitt barnprogramsliv med er!

Hello!

Just nu sitter jag här vid datorn och kollar på svt play, för där finns det många intressanta saker att se på! Det jag kollar på där är Ana Gina show och dukumentärer. Som den lilla historienörd jag är så skulle jag kunna sitta och kolla på dokumentärer hela dagen, men efter ett tag skulle säkert mamma eller någon annan säga ifrån.
Men annars idag har jag varit i skolan, ätit godis och fruktsallad på spanskan, och efter skolan var jag och Sara hos Romina med Frida och en tjej som heter Angelica. Imorgon är det friluftsdag med skolan. Men då ska jag faktiskt sjukanmäla mig. Och ja, det är väldigt fel, det tycker jag också! Men Sara ska sjukänmäla sig, Frida och alla andra tjejer ska åka slalom och jag vill inte vara själv en hel dag igen! Så jag ska vara hemma och grovplugga NO-läxa!
Nu ska jag nörda vidare på svt play. Ha det bra! ^^)


Ramona and Beezus

Hej! Nu är jag hemma från Rebeckas tjejmiddag och det blev en lyckad kväll! Det var god mat, det var roliga tjejor där och vi såg en jätte bra film.^^ Vet inte riktigt varför jag tyckte den var så bra, men den var det! Det var en familjefilm, men jag kan kolla på alla filmer! Förutom hemska som man får ont i magen av! Men se den filmen, för jag tyckte den var värd att se! Sen får ni tycka vad ni vill om filmen om den var tråkig och barnslig eller bra och rolig. Nu ska jag gå och lägga mig. Natti natti! ^^)

Jag skulle vilja vara lika söt som Ramona (den lilla tjejen på bilden)!

Saturday

Hello! Hittills har jag inte gjort så mycket. Har ätit frukost, duschat, fixat håret, klätt på mig nya pjyamas byxor och en tröja jag ska ha ikväll. Ska alltså inte ha på mig pyjamasbyxor ikväll på Rebeckas tjejmiddag! ^^)
Men innan jag ska åka iväg med bussen vet jag inte vad jag ska göra. Agnes och Wilma sitter och kollar på ett barnprogram. Umi Soomi tror jag det heter. De tycker programmet är jätte bra.
Sen ahr jag märkt att det låter som att Agnes och Wilma bara sitter vid teven! Men så är det inte! De leker med Barbie, Agnes leker med sitt lilla kök, de bygger lego, de leker med Agnes Hello Kitty hus, Wilma pysslar som bara den och de är alltid ute och leker på helgerna. Ville bara sägs det så att ni inte tror att de är två små tjockisar som bara sitetr vid datorn och teven. Nej nej, de är vältränade som bara den och det är inte ofta som de sitter still.
Nu ska jag greja med något på rummet. Typ göra spanskaläxa eller något, bara för att få något att göra tills jag ska iväg!
Ha det bra! ^^

Ett av Agnes favoritprogram. Någon som sett det förutom jag?

Skor

är viktigt att ha. Man ska ej gå runt barfota ute för då mår inte fötterna bra. Men om man ska ha skor så ska de ju vara snygga, enligt mig, så idag när jag var på stan med Frida såg jag bara skor! Blommiga skor, rosa skor, Converse, sneakers, rutiga, söta, fula, fina, snygga, konstiga... SKOR! På HM tex får man ett par helt fungerande sneakers för 100 kronor. Det har ju till och med jag råd med!! När jag får pengar över ska jag köpa skor! Så att jag i sommar kan mitcha och matcha mina klädesplagg med fin, fina skor!

Blommiga skor är ett måste för mig nu i vår!

Är Ej Död

Jag har försökt att logga in i två dagar nu, men det gick inte! Sorry för det! Men nu är jag tillbaka!
Idag var det skola, fast nästan alla i klassen var borta på en fotbollsturnering förutom sju styckna. Och jag var en av dom sju. Så vi gick på på bio med klassen, Ocean hette filmen. Och ja, jag kan säga så här: Jag somnade efter en timme. Filmen var väldigt vacker om man kan kalla den så, men det handlade om fiskar och andra djur som levde under vattnet och det var en man som pratade en gång i halvtimmen, sen var det bara klassiskmusik och vattenljud som gjorde en kissnödig som lät.
Efter skolan gick jag och Sara på stan för att äta en Mac Flurry! ^^) Och Sara bjöd mig på den så jag måste betala tillbaka imorgon.
Men nu ska jag kolla igen en massa bloggar som jag följer. Tycker det är helt sjukt att man kan följa så många olika bloggar samtidigt.
Ha en bra kväll! ^^

En tjejs blogg jag följer. Tryck här för att komma till hennes blogg. ^^)

En Liten Bebis

Igår flyttade Emelie över en massa bilder från det stationära datorn (den som jag spelar The Sims 2 på) över till mammas bärbara (eller det är bara Emlie och jag som andvänder den, mamma andvävder sin jobbdator) Och ja, det var bilder från 2007-sommaren 2009. Och jag ser jätte rolig och liten ut på nästan alla bilder! Så här kommer det några bilder, och de flesta är Agnes med på också. Mamma gick alltid runt emd kameran när Agnes var ltien och jag var ju alltid i närheten av Agnes så... ^^) Sedan kan jag även berätta att bilderna är tagna då vi bodde i vårt stora trevåningshus.





Jag och Ida


Solsidan

är en klockren serie! Sitter och kollar på det just nu och ja.. det är en klockren serie!
Imorgon är det slut på sportlovet, för då är det skola. Just nu känns det helt okej med skola imorgon, men nästa vecka kommer jag inte tycka samma sak. Men sen ska det ju bli kul att träffa alla kompisar igen. Har varit jätte rastlös halva lovet!
God kväll!
Och en fråga bara: Vem liknar jag mest i solsidan?

Goddag!

Idag fyller Agnes tre år! Imorse fick hon massor av paket och hon blev helt till sig! Hon hade knappt öppnat det ena innan hon gick till det andra! ^^) Av mig fick hon ett trollspö och ett par rosa glittriga vingar. Så nu springer hon runt med sitt trollspö och skriker "Abra kababra!" Hon fick även en prinsessklänning som ser ut som Tingelings klänning. Det har hon också på sig. Men det som blev lite fel var att hon fick ett till trollspö och ett par vingar till med den klänningen. Så hon har två av allt nu! Men hon är lycklig ändå! Nu väntar hon på att få äta sin tårta och få äta middag. För det är hon som har bestämt vad vi ska äta idag - korv och makaroner. En riktig födelsedags middag! (Y)
Men nu ska jag spela ett spel med Agnes.
Ha en bra Söndag!


Besviken

Just nu är jag grymt besviken! Eric Saade. Eric Saade av alla människor på denna jord vann Melodifestivalen tack vare alla små tjejer som röstat på honom! Men men, The Moniker vann inte, men hellre Eric än Danny! Dannys låt är en låt som endast kommer spelas i tex Gatufestens öltält och på dansklubbar.
Men nej, grattis till Eric Saade! Hans låt var bra! Oh My God var bättre (såklart) men Eric kan faktiskt ha en chans i Tyskland. Jag kommer heja på honom genom teven i Maj.
God natt!

Alexander Rybak


Denna snygging har jag kollat på ikväll. Alltså på Lets Dance! Men just nu kollar jag på Parlamentet. Eller jag kollar inte direkt på det för jag är lite upptagen av att skirva detta och så bytte Lennart till Skalvan nu.
Imorgon ska jag nog med till Birsta för då ska mamma och Lennart nog åka dit och handla prestenter till Agnes. Den lilla bruden blir ju tre på Söndag. Det känns som att hon föddes förra veckan... ^^
Men andledningen till att jag ska med är för att jag vill visa en vårjacka för mor min. annars om de ska till stan så stannar jag hemma. För Bik Bok finns inte i stan längre. Kan visa en bild på jackan, men ha en bra kväll! ^^)

Den eller en likadan fast grön. Båda var jätte fina enligt mig. =)

Vårväder

Hej! Nu har jag precis varit ute och läst. Det är jätte soligt ute och det droppar snö överallt! Snart är all snö borta och då ska dunjackan upp på vinden igen! Sorry dunjacka, men jag kommer göra små glädje hopp när den dagen kommer! ^^)
Wilma och Agnes var och lekte i snön och innan vi gick in hade Wilma ett snö-kryp-race med sig själv. Det hade Agnes också men hon gav upp när hon fastnade med foten i snön.
Det kommer ett inlägg lite senare. Ha det bra så länge! ^^)


Några minuter senare..

Jag är fortfarande vaken! Men glöm inte att koll min och Saras blogg! Klicka här för att komma till den! ^^

Pigg som...

Hej! Just nu ligger jag i Emelies säng med datorn i knät och bredvid mig ligger Wilma och snarkar. Vi har ikväll sett på en film tillsammans och Wilma tyckte att vi borde sova tillsammans också. "Som att sova över hos varandra" som hon sa. ^^) Och ja, det blev så.Och sedan varför vi sover i Emelies säng är för att våra är för små för två personer och Emelie ska ändå sova över hos mannen sin ikväll så hon måste ändå inte få veta något (eller mamma kommer ändå säga det till henne i alla fall). Idag har jag varit med mamma på jobbet. Hon jobbar ju på Universitetet men idag var hon på sjukhuset och hade lektioner där. Hon lärde sina studenter att ta EKG på varandra. Fast de ska ju göra de på sina framtida patienter egentligen. Och ja, ni kan väl slå upp EKG på google om ni vill veta vad det är för nå.
Nu ska jag, som är pigg som in i pipan, surfa vidare på datorn tills första gäspen kommer.
God natt!

Där ligger Wilma och snarkar. ^^)

Kreativen är tillbaka

Just nu sitter jag och leker på Picnik.com - En hemsida där man kan göra om bilder osv. Sitter även och lyssnar på musik, men den här gången är det inte Brittan. Utan The Hives - Wont be long
Den låten har jag också nördat så den kan jag utantill. Jag har förresten kommit på mig själv att jag kan alla låtar på min Spotify lista helt utantill. Lite läskigt faktikst! Okej, kanske inte alla raplåtar men annars kan jag de flesta. ^^
Men här är en bild som jag redigerat lite på Picnik.com:

Tänkte ha den som "visningsbild" på min och Saras blogg som ni kan hitta här!
Men det verkar inte funka just att ladda upp den bilden. "/ får väl göra det senare då! ^^)

Ännu en kaka

Hej! Nu har Agnes och jag bakat en kladdkaka. Och om cirka fem minuter ska den ut ur ugnen. Agnes är jätte spänd på om den ska vara "gotd" eller "ekliig". Jag tror och hoppas att den blir god! ^^
Jag har hunnit duscha också sedan jag kom hem och så har jag köpt en Julia tidning. Jag älskar Julia och Frida tidningarna! Och den tidning jag köpte idag är en specialtidning - Kärleks special 'Vem är ihop med vem?'
Jag vet att jag är patetisk men jag gillar sånt skvaller!
Nej, nu ska nog kakan ut innan det blir svart.
Hej då! ^^)

God morgon!

Eller god förmiddag! Nu har jag och Sara precis ätit frukost och vi sitter och kollar på Ellen Degeneres show. Snart ska vi nog ta våra lata kroppar och gå upp och klä på oss och sen ska jag nog åka hem. Sara vill gå på stan men jag har ingen lust alls! Vill bara hem och duscha! Mitt hår ät inte ett himmelrike direkt...
Jag skriver mer sen när jag kommer hem.
Ha det bra så länge! ^^)

Det finns nästan inga bilder på Saras dator så ni kan få se en bild på när Saras lillasyster Jasmine var liten. Visst är hon söt? ^^


Hello!

Nu har vi precis kollat på Fullt Hus (Full House) och det är en gammal humor serie från början av 1990-talet. Nu står Saras lillasyster Jasmine och dansar tillsammans med Erik Saade och Sara sitter bredvid och glor på dataskärmen som ett trött troll. Hon är tydligen inte trött men jag tror henne inte. ^^
Nu ska vi försöka få Jasmine i säng och sen ska vi hitta på något att göra innan vi ska sova.
God kväll! ^^)

Gissa vart jag är!

Hemma hos Sara! Ska sova här ikväll, och det kommer bli grymt kul som vanligt. ^^)
Sen har hon och jag skaffat en blogg tillsammans. Kolla in den genom att klicka här!
Den skiljer sig lite från denna blogg men den kommer bli en.. eh.. annorlunda blogg. Nej, den kommer bli fin och rolig!
Nu ska vi kolla på film här på datorn.
Ha't bra! ^^


Haha! Vad liten jag ser ut! x)

Diego

Agnes sitter och kollar på barnprogram. Det programmet heter Diego. Det är Doras kusin. Och om jag ska vara ärlig så har jag svårt för program där de säger "Hello Dora! Hej Dora! Kan du se den gula bollen? Där är den gula bollen!" Ja, ni fattar. Men Agnes tycker det är jätte kul. Som nu, Diego frågar "Är det här räddningsbåten?" Och så är det en bild på en val, då säger Agnes "Nej! Det är fel båt! Nej!"
Då är man inne i ett program. Men nej, nu ska jag kolla vidare på detta fantastiska program.

Diego och Dora. Två av Agnes favoriter.

Hej På Er

Idag åkte Ida hem. Jag tyckte hon kunde ha varit här lite längre, men hon ska vara lägerledare hemma i Edsbyn så hon var tvungen att åka hem idag. Men annars idag så var vi alla i Birsta, jag köpte två presenter till Agnes som fyller tre på Söndag och ett läppbalsam.

Jag har letat efter en Cupcake format läppbalsam länge och så idag hittade jag det äntligen inne på Kaphal!
Sen nu så har mamma och Lennart precis byggt färdigt Wilmas loftsäng. Men det värsta med den sängen är att väl uppe i den sängen kan hon kolla över bokhyllorna på min sida. Känns sådär faktiskt, man vill ju kunna byta om utan att en sju åring tjuvkikar. Nej, men hon gör inte sånt. Längre.
Sen är det ju sportlov också ja. Imorgon ska jag i alla fall möblera om Wilmas sida medans hon är på skolan. Så när hon kommer hem ska hon få se ett riktigt barbie rum på sin sida! Senare i veckan kanske Wilma och jag ska på bio också, det bror ju på om vi hittar en film som båda vill se.
Men nu ska jag kolla på solsidan som börjar snart. Ha det bra! ^^)

Agnes magiska krafter

Agnes kan prata med hästar. Eller hon säger det i alla fall. Idag när vi var ute på Birsta så stod det en hästvagn med en häst i på parkeringen. Den hästen satck ut huvudet ut vagnen och då gick Agnes förbi, och hästen gneggade lite och Agnes skrek: "Pappa! Hästen pratade med mig!!" Då sa Lennart: "Jaha, vad sa han då?" Då tänkte Agnes efter men sen sa hon:" Den sa: Hej!"

Hon är klok min syster.. ^^)


Genrep

Hellu! Idag var jag på Andra chansen genrepet här i Sundsvall. Och det var verkligen coolt! Att få se alla artister och min favorit - The Moniker! Jag älskar hans låt! så ikväll ska jag sitta och sjunga med i alla låtar - för jag kan alla nu. ^^) Och sen ska det bli kul att få se vilka två bidrag som ska till Globen. Jag hoppas att The Moniker går vidare såklart, men sedan kommer säkert Jenny Silver eller Shirleys Angels gå vidare för att alla små bruttor kommer rösta på dom. Men jag blir nöjd med årets melodifestival bara inte Danny eller Erik Saade vinner.
Imorgon ska jag och
Ida till Birsta och shoppa innan hon ska åka hem imorgon vid fyra.
Sen har jag kommit på att jag kommer inte ha något att göra på lovet. Jag hade tänkt att Sara och jag skulle gå på bio på måndag vid sex men icke, hon smsade igår att hon går med Frida istället. Mamma sa att jag skulle kunna få följa med henne till jobbet någon dag.
Men nu ska jag invänta Melodifestivalen.
Ha't bra! ^^

Oh my god! En kyckling!

Mina hästar och Aida

Nu är Aida här! Eller Ida som hon faktiskt heter. ^^)
Och ja, hon kom med tåget vid sex och vi har ätit middag, kollat/kollar på Lets Dance , har ätit femton kilo godis och tre kilo chips. Sen rykte det ner en liten Ballerina Kladdkaka också.
Imorgon ska jag lämna min Aida för då ska jag på genrepet på Andra Chansen. Det är ju här i Sundsvall i år. Prästen i kyrkan hade en biljett över så jag ska gå med henne + hennes två söner och en tant...
En äldre kvinna!!
Och tyvärr så kunde jag inte fixa en biljett till Aida så hon kan inte följa med. Känner mig lite små taskig för det. Men hon får leka med mina Barbie hästar istället. Det ser hon väldigt mycket framemot. Jag kan även berätta att hästarna heter Pinoccio, Bettan, Figaro och Princess. Fina hästar ska ni veta! ;)
Nu ska vi flumma här för alla har typ gått och lagt sig! Men vi ska inte vara uppe för länge, det är ju en dag imorgon också.
God kväll! ^^)

Vad ful man kan vara...

Ibland kan man ju få till det också!


Prao dag 1

Idag var det min första dag på lampbutiken Ljus Experten här i Sundsvall. Och ja, det var kul. Det var inte så himla många kunder och det fanns inte mycket att göra, men jag fick tex greja i kassan när någon skulle betala (fast det stod alltid någon bredvid mig och pekade vart jag skulle trycka osv), sorterade lite i deras gigantiska källare, gick runt och släckte/tände lampor, hjälpte några kunder, och lärde mig faktikst lite om lampor. ^^
Fast efter en dag då man stått upp hela tiden i Converse så var både mina ben och min rygg död när jag kom hem. Så när jag satte mig ner vid matbordet var jag i himmelriket!
Och imorgon är börjar jag vid elva igen på samma lampaffär och då hoppas jag att jag får lite mer saker att göra. Som packa upp lite varor eller något för det fanns verkligen väldigt lite att göra idag. Men men, jag är nöjd bara jag får sitta och pilla med något.
Nu sitter jag här i soffan med datorn som bränner sönder mina lår och surfar runt på internet och lyssnar på Brittan Spears.
Ha det bra! ^^


Det fanns så sjukt mycket lampor där inne! Jag hittade en ny lampa tyå en gång i minuten där inne!

Hellu!

Jag skulle lägga in ett inlägg förut men då gick det inte att logga in. Men nu gick det! ^^)
Idag var det firluftsdag med skolan och jag åkte som sagt längskidor. Och ja, det var väl sådär. Jag åkte tre varv runt sjön, vilket blir ungefär 9 km, och jag hade väldigt tråkigt. Eller jag hade Samir som sällskap men det skulle vara roligare om en viss tjej hade skippat att vara hemma! Men jag klarade mig.
Senare nu ikväll var det träning. Men jag en tå som gör jätte ont och den är svullen. Så jag åkte dit för att titta på istället. Eller jag var med på några saker men på slutet slog jag i tån och det gjorde ont som in i pipan!!
Men jag mår bra nu! Jag är nyduschad, kollar på Två och ½ män, tån gör lite ont och jag ska nog bortsa ut mitt blöta hår nu. Imorgon är det prao så det kommer ett inlägg på eftermiddagen om vad jag fått gjort!
Ha det bra! ^^


Haha! Jag tröttnar aldrig på att leka med webbcamen! ^^)


God kväll!

Just nu ska jag ta och äta en scones bit som Emelie har bakat. Hoppas dom är lika goda som mammas.
Annars har jag varit i skolan, klarade ett svenska prov galant, åt en fin lunch som bestod av en vegitariskgratäng. Var lite som lasagne faktikst. ^^)
Men imorgon är det friluftsdag på Sidsjön och då ska jag åka längskidor helt ensam. För Sara, den latbocken, hon ska vara hemma för hon pallar inte att ha en friluftsdag. Förlåt Sara för att jag ännu en gång kallade dig lat, men att lämna mig en hel dag med ett par längskidor är lite lågt.
Nej, nu ska jag äta en macka. Är hungrig efter träningen.
Hej då!

RSS 2.0