30/12

Hejsan hejsan. Idag var jag på stan en sväng med Carro och köpte lösnaglar till imorgon. Min dröm är nog att ha långa naglar någon gång i mitt liv, men får nöja mig den här gången med lösnaglar. Sen träffade vi på Amanda, Julia och deras kompis Stina när vi satt och fika så vi gick runt en snabbis med dom på stan och sen gick vi hem. Sen när jag kom hem spelade jag spel med Agnes och hennes kompis fram tills nu. Tydligen så är jag sämst på twister, klarade som högst fem snurrningar. Trodde seriöst att jag var bra på det men jag bara föll hela tiden och flasha hela rumpan och Agnes bah "Jag ser dina trosor Julia!" och det är ju lite pinsamt så ja, det sög. 
Ikväll ska lilla gänget och jag vara hos Carro och Julia ska hjälpa mig med naglarna och så ska vi nog sova över där. Sen imorgon är det ju nyår så då blir det party med samma gäng. Vet inte vad vi riktigt ska göra än men det löser vi :)
Här har vi mina små naglar
Men de ska bli fina sen så jag är glad ändå

26 december

I torsdags sov jag, Julia och Victor över hos Carro.  Vi började med att dansa lite som vanligt. Det är standard ju, sätta på hög musik och bah yes, vi äger.
Carro och Victor bjöd först på ett fint uppträdande.
Julia var typ glad
Jag hade på mig mina nya Starwars leggins, in löv with them
Sen ville jag också vara med och dansa. 
Jag är kankse inte sådär awesome på att dansa, men vi hade kul ändå
När vi dansat tills vi var alldelles svettiga spelade vi lite Wii
Sedan blev det min tur att spela mot Julia.
Fatta först nada
Sen fatta jag
Det var en jämn match men Julia vann. Fast jag var ändå bäst.
Sen ville Victor möta mig.
Jag trodde jag skulle vinna
Sen vände det
Döblicken till Julia som skrattade åt mig
Victors evil face bara för att han vann lite granna
Eftersom att jag bara förlorade ville jag inte spela mer
Julia föll lite 
Sedan tog vi lite egopics innan vi gick ut och gick på en prommenix mitt i natten
Julias rabbitface, lol
 
Uscha vad jag tycker om de här personerna! Vem behöver boyfriends eller zooapor när man har dom här liksom? De är så fina, älskar dom mest av allt! (Except mi familia då)

Julafton

På julaftons morgonen blev vi väckta av den här majonäsen.
<3
Vi spelade lite spel innan Kalle Anka och Agnes körde charader med oss. Hon var en polkagris för er som inte ser det.
Sen sa Petra hej och så blev det Kalle Anka time.
Vi åt julbord och sedan började väntan på tomten.
Sen mitt i allt mitt roliga så kom tomten
Det fick tummen upp av Ida och Wilma.
Wilma fick det första paketet
Typ den finaste bilden ever på Agnes. Älskar den!
Sedan började julklappsöppningen
Agnes röjde
Bror fångade mig på bild under ett magiskt ögonblick
Agnes fick två engångskameror av mig och bror så hon tyckte att alla skulle grabba sina kameror och ta bilder på varandra medans vi tog bilder på varandra.
Sedan lekte vi med våra nya julklappar och käka lite godis, lekte julklappsleken, såg på Love Actually och sen så tyckte Ida och jag att det var dags att gå och lägga oss.
Och innan vi la oss möttes jag av detta fina bilhjärta på min kudde. Ännu ett bevis på att jag har den finaste kusinen :)
 
 
 

23 och 24

Nu är jag hemma hos pappa igen. Har firat lite jul här med han och Bror så vi har käkat julmat och öppnat julklappar.  Sen har jag slaktat julgodis också, men det får man göra under julen tycker jag. Här är några bilder från då jag spelade lite Bingolotto, en fin syskon bild från igår och en bild på ett hus som vi åkte förbi. Som taget ur en amerikansk julfilm.  Tyckte det var riktigt fint faktiskt. Har tagit en massa bilder med kameran, men har ingen riktig ork att fixa dom nu så ni får dom här fina mobilbilderna istället. Nu ska jag snart sova och imorgon blir det reaslakt på birsta med gänget. 

Hos Ida

Nu är jag hos Ida i lilla Edsbyn :) Kom hit idag och ska fira jul här och så åker vi hem på onsdag. Kommer bli super mysigt! Nu har vi precis sett ikapp på julkalendern, värsta spännande nu ju, riktig nagelbitare som man säger. Nu spelar vi Stardoll. Haha Ida och jag med vårt Stardoll, älskar det! Har hållit på med det i fem år och tröttnar aldrig. Ha en mysig jul så får vi se när nästa inlägg kommer! :) 
 

14 december

I lördags sov gänget över hos Carro
Det var dansfest som vanligt
Han försökte twerka och så käka vi en massa.
"Ta på min hals."
Vi såg lite julkalendern
Vi körde Chubby bunny med vindruvor. Jag fick in 7 och Victor 10 så han vann. Och Carro gjorde sitt dricka-cola-while-being-super-hot-face. 
Vi såg lite Grinchen också. Och Flipped och 1D movie. 
Han tog sina obligatoriska egopics.
Sedan gick vi och la oss någon gång där i natten. Sen när vi vaknade åt vi pastasallad och kollade på en läskig skräckfilm. Fint.
 
 

Victoria Secret Fashion Show 2013

Samma sak i år, det är så jäkla snygga så man dör jag ligger i sängen och försöker spänna magen. Standard. Nej men det en fin show, älskar Cara, hon är den bästa och nu ska jag äta mat. Fuck Victoria Secret boddisarna liksom.

Veckan

I tisdags var det Nobelfest på skolan så alla klädde upp sig värsta fint och det var lite party. Kolla killarna liksom, snyggare finns inte! Samma sak med tjejerna, vi tjejer var hos Amanda innan och fixade oss och det var värsta kaoset men fina blev vi! Är bara med på en bild för jag och Frida skulle på teatern direkt efter så vi hann inte vara med på någon bild nästan. 
Annars har jag inte gjort så mycket i veckan. Är bara mest rädd för att jag ska ha fått magsjuka hela tiden, trodde att jag hade det igår bara för att den lät tre gånger under typ en minut. Ikväll ska gänget sova hos Carro så det blir kul. Nu ska jag greja lite. Hej! 

Jens ♥♥♥

Tjena! I fredags sov Carro över här. Vi såg på lite Awkward, Carrie Diares och Känn ingen sorg. Mycket bra kväll!
Sen igår så var hon kvar här typ hela dagen och på kvällskvisten åkte vi ut till Birsta för att möta upp Victor där och sen se Idolerna uppträda. Det var Matilda, Erik och Jens så det var ju självklart att vi skulle gå (Victor och jag har crushes på Jens och Erik, Carro är mest neutral). Så vi såg dem uppträda och efteråt fick vi deras autografer och JAG FICK KRAMA JENS! Tror inte ni förstår lyckan, det var ett mycket happy moment i mitt liv. Och bombsnygg var han också, muums. Så nu sitter deras autografer på min spegel så att jag kan kolla på dom varje dag när jag sminkar mig :)
Fina bilder från fredagskvällen sminkborttagningsceremoni.
 

Önskelista

Our moment parfym // Urban Outiftters och Monki's höstkollektion till min garderob, tack // Trippeltång // Molly Sandén armband från Guldfynd // Midnight Memories //

Snö

Nu har snön kommit! Är as mycket snö ute nu och det har snöat nästan hela dagen. Myys! Var glad för att snön inte kom i typ oktober, men det måste vara snö i december så det var bra att den kom nu :)
Har varit på skolan idag som vanligt och sen har jag spelat sims sen jag kom hem typ, haha. Gjorde hk-läxa också lite snabbt men ska snart duscha och sen sova. Imorgon är det fredag, yes yes liksom. Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, ska nog på stan eller ut i Birsta och leta efter en klänning. Det är nobelafton på tisdag på skolan och då ska alla vara jätte, jätte fina så då tänkte jag också köpa något fint som jag sen kan ha på jul/nyår. Får dra med mig någon bra stilpolis, Julia är en bra sådan, och köpa något fint. God kväll.
 

RSS 2.0