Photobooth

Jag tyckte dessa bilder var lite söta såhär på kvällskvisten. Hittade dom på den här jätte fina tumblr:n. 
Idag har jag för övrigt varit med Sara på stan, vi fikade och hade det mysigt. Sen nnu ikväll har jag varit barnvakt åt Agnes och Wilma. Vi käka pizza och popcorn och såg på Röjar Ralf. Nu snart kommer mamma hem så hon ska skjutsa hem mig till pappa så ska gå nu. Hej hej!

fix you

Hola mis amigos. Just nu jobbar jag no, har det fetaste inlämningsarbetet som ska in på fredag så jag är lite stressad just nu. Men jag tror jag ska få ihop det.
Idag var jag i skolan, det var väl kul. Jag är så himla tankspridd eller vad det heter just nu. Är inte helt 100 på vad jag ska söka för gymnasium nästa vecka och så har jag den här no:n som ska bli klar och så flyttade min bror hemifrån ändå upp till Umeå i söndags så jag saknar honom lite. Det är liksom bara jag och pappa just nu så det är lite tomt. Så jag har en lite dålig vecka kanske, så jag hoppas att allt blir bra nästa vecka när jag valt gymnasium och no:n är klar och jag åker till mamma där jag har två andra syskon att trösta mig med. Nu ska jag jobba vidare
Bilder från spanskan igår då jag var en ananas och vi tog egopics när lärarn inte såg
 

Lazy

Jag ville ta en fin bild, men lampan förstörde. 
Idag är det partyfredag i alla fall, och om ett tag ska jag till Julia och äta middag med Han och Carro. Vi har en grej vi i det lilla gänget att vi ska laga middag åt varandra varje helg. Bara för kul liksom, käka tre rätters och ha det mys. Så förra helgen levererade Carro en äkta top chef middag och nu är det Julias tur. Längtar inte till min tur för min matkunskap är lika med 1 ½ typ. Kan göra nudlar och koka korv. Men mamma har lovat att hjälpa mig så jag ska nog klara det, haha. Nu ska jag byta om till något snäppet finare och sen dra. Hej!

Hejsan. Är hemma just nu efter skolan, måste jobba so så ska göra det nu hade jag tänkt. Ikväll är det teater och då ska vi få våra manus :D Fett kul ju! Är jätte spänd, vet vad det kommer handla om typ men det här är ju första gången jag är med så jag är jätte spänd! Kommer känna mig som en riktig skådis, som fått ett riktigt manus. Shit va coolt, nu längtar jag minsann! 
 

Fjärde våningen

Idag är jag as trött. Vaknade vid halv ett och då gick jag upp och duschade och efter det jobbade jag NO. Igår jobbade jag SO och engelska hela eftermiddagen så jag känner att jag har haft kalaskul hittills denna helg. Men ikväll ska jag hem till Carro och äta middag med Victor, Han och Julia och så ska vi sova där så det blir ju kulare :) 
Sen började vi skolan i onsdags också (inte i måndags som jag tydligen skrev här) och det var väl kul. Nä, det var det inte. Men nu ska jag spela sims en jätte snabbis sen ska jag få skjuts av Victor till Carro sen. Hejs!
En pigg bild från nyår. Jag lovar att vi hade as kul, bara mitt face som skriker "ta mig härifrån" på just denna bild.

Jag ska bli cool

Tjena tjena. Idag var jag ute i Brista med mor och syster medans Agnes var på kalas där. Vi var på den finaste inredningsbutiken och så fikade vi lite. Nu är vi hemma igen och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Alla börjar typ skolan imorgon men jag börjar på måndag så imorgon får jag vara ensam hemma, yes!
Sen det här med nyårslöften. Alla bloggare skriver först att de inte har något men sen skriver de typ "jag ska bara ta en dag i taget och ha det kul, blablabla, carpe diem, blabla" men det är väl typ ett nyårslöfte det med? Jag har ett i alla fall. Att jag ska sluta bry mig så mycket. Ska alltid lägga en massa onödig energi på saker och tro att jag är värsta wonderwomen som kan rädda alla som mår dåligt och bryr mig om hur allt och alla ser ut och jämför mig med alla jag ser och blabla... Så nu ska jag bli värsta cool och bah I don't care. Mest för att jag skulle må bättre av det och för att jag behöver det. Är så långsynt av mig och ska alltid gå runt och älta saker och vara sur för att jag inte kan se ut som den där tjejen osv, så får sluta med det nu. 
Nu ska jag kolla på weheartit, det är lite kul. Brukar typ söka på Chandler Bing för han är kul. Hej då.
 
 

näst sista december

 

Dagen innan nyår firade vi Hans födelsedags fyra månader försent. Sedan dansade vi och gick ut och tog lite fina kort medans det snöade. Pisskallt var det också, men det var mysigt. På nyår var jag med samma gäng hos Julia, sen gick vi ner till hamnen på tolvslaget och såg på raketerna där och sen gick vi hem till Han för att nattkäka och sova. 
De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket. Vaknar alldeles försent och spelar sims typ. Var med Frida på Birsta igår i alla fall och det var hur kul som helst. Är nästan aldrig med henne mer så vi gick bara runt och pratade non stop. Får vara med henne mer, hon är ju så rolig att vara med liksom. Snart börjar skolan igen också och jag måste egentligen jobba nu men jag orkar inte. Gymnasium ska också väljas om mindre än en månad och det gör inte saken bättre. Men enligt mitt horoskop ska detta året vara det bästa hitills så jag hoppas på det.

RSS 2.0