I Wanna Tell The World Before I Get To Old

Idag har mor tagit fram adventsstakar! Åh, så himla mysigt! Nu är det liksom snart jul på riktigt! :D
Som grädden på moset så är det advents-jul-show-konsert-grej i kyrkan med skolan imorgon. Kommer låta jätte fint när en massa fyror och femmor står där med oss åttor och sjunger (Y) Nej, men vi är riktigt duktiga tycker jag. :) Och älskar jullåtarna vi ska sjunga så det blir nog perfa. Nu har jag duschat och haft ett deep talk med far i telefånän och ska typ lyssna på musik och bara chilla resten av kvällen.
Byee!
Mupp

Vi Skippar Det Tråkiga

Sitter och gör svenska och so som ska vara inlämnat imorgon, men det är inge kul så vi kollar på fina bilder istället.
Varenda dag! Har ett as läskigt skratt ibland!
 

Da Stockben

Fatta paniken jag fick i duschen förut! Hela mitt vänsterben är dubbelt så stort som förut! Himla stock man går runt och drar på nu - pågrund av ett knä. Fast det är lite kul också, för det ser himla kul ut! Nu ska jag käka fetaste mackan och sen ska jag sova. 
Imorgon är det matteprov, (gud va kul) och jag kan allt typ men det känns som att det inte kommer gå nå bra. Vi får hält änkelt sä hur det går. (Y)
Varenda gång, fast det hjälper ju inte ett skit men det är en annan sak.

Svampbob ♥

Sov as dåligt inatt. Potatisklumpen förstörde allt. Så vaknade nio, helt stört tidigt på en söndag ju! Så har suttit sen nio imorse och kollat på Svampbob maraton på Nickelodeon. Inte hemskt faktiskt, älskar ju Svampbob. 
Nu snart ska jag käka pannkaka och sen ska jag åka och kolla när tjejerna spelar sin sista match. :)
Byee!
 

Blir Så Less

Sju minuter kvar på sista matchen och får värsta smällen på knät. Samma knä och precis samma smäll som i vintras. Så nu är det lika svullet och gör lika pissoff ont. Blir så himla less och arg! Förra gången fick jag ju inte spela på nästan två månader så hoppas, hoppas, hoppas att det inte blir lika länge den här gången!
Åh, blir bara arg av att tänka på det!
Så vi lämnar det.
Idag spelade vi två matchet men förlorade båda. :/ Fast det märks att vi utvecklas asa mycket och vi blir bara bättre och bättre för varje match. Nu ska jag kolla på Så mycket bättre med da family och sen ska jag nog kolla på en film och mysa med mitt potatisknä. (Y)
Imorgon har vi ju en sista match att spela så ska åka och kolla på den och hoppas att vi lyckas vinna den. :) Sen måste jag plugga det sista inför provet på måndag också :O Får inte glömma det!
Hej då på er.'
Hehe, känns bra att weheartit kan få mig att flina i sånna här situationer :)
 

Trött Och Sur Tjej

Asså vi förlorade med sex poäng, tror jag det var. Så himla surt! Men, har tre matcher till i helgen så någon borde vi kunna vinna.
Nu snart ska jag sova, är as trött!! Sen ska jag vara på sporthallen vid tolv imorgon för att spela match och vill ju kunna sova så mycket som möjligt!
Äh, tror jag går och lägger mig nu. Sängen saknar mig och jag saknar sängen liksom. 
God natt. :)
Heheheee...

Ibland Är Det Bara Jobbigt Att Sova

Asså jag har matteprov på måndag ju så idag tänkte jag att eftersom att det är RM i helgen och jag inte kommer hinna plugga sådär väldans mycket är jag hemma idag och pluggar. Vid sju la jag mig i sängen och hann läsa igenom tre tal. Sen somnade jag.
Två timmar senare vaknar jag.
Asså orkar inte! Snacka om att missa träningen i onödan! Det enda bra just nu är att jag vet att jag kommer kunna somna om, för man kan alltid sova. Så äre bara. Men får väl sitta imorgon och plugga litte innan matchen då och sen plugga hela lördag kväll efter matchen..
Nice! (Y)
God natt på er!
 

Lilla Ida

Min kusin Idas fritid:
Det sjuka är att det är hon som är äldst av oss.
 

If You Could See It, Then You Would Understand.

Tjena alla fina kompisar! Har suttit och kollat på Portkod 1321, riktigt bra skit alltså! Fast nu ska jag plugga matte, har matteprov på måndag och efter att förra provet var så dåligt att man typ skratta åt det så tänker jag försöka plugga i tid och faktiskt klara av det! Så får sitta resten av kvällen med mina bråktal och sen ska jag sova. Nice tisdagkväll alltså! (Y)

And This Is Crazy

Jag har ont i halsen. And i don't like it. För det är säkert Wilma som har smittat mig med sitt feber/ont i halsenvirus, eller så skrek jag sönder rösten på kören idag. Hoppas på det andra. (Y)
Men var på kör idag i alla fall och sen gick jag hem och läste asa mycket i deckaren som man tydligen skulle ha läst klart den här veckan. Har typ 100 sidor kvar, lyckat!
Hatar vädret ute nu också! Asså jag har tagit fram dunjackan, men när jag tar på mig den är det äckligt varmt ute och ingen kotte har på sig dunjacka. Så när jag tar den sletna gröna då är det svina kallt uta och alla har klätt på sig så att de ser ut som värsta eskimoerna. Kan inte bara snön komma och det blir 10 - direkt så att man vet vilken jacka man ska ha? 
Mes Julia här, barn svälter och folk dör i Gaza every day och jag snackar jackor. Shit asså...
Såg mina killar i bakrunden och bah "Gaaash!"

The Akward Game

Den där matchen var grymt akward. 13 åriga pojkar som är rädda att deras händer ska hamna på helt fel ställen och lilla jag som tog tre styckna i skrevet. Av misstag dock. Haha, bara blicken man fick när dom skulle spela försvar på en... Åh, oslagbar!
Fast vi förlorade den matchen, för de var riktigt bra. Fast det hade vi egentligen räknat ut att vi skulle gö, pojkar som spelar i Jämtland säger det mesta för oss. 
Nu sitter jag och smsar och kollar på Beck and tomorrow är det skola. Är träning på kvällen också, men den börjar halv nio och mors bil är sönder så får se om jag pallar att ta bussen annars skippar jag den. 
Nu ska jag bruscha tänderna innan reklamen är slut. 
Goder kväller! :)

,

Det gick helt perfa i kyrkan må jag säga (Y) Förutom att ens fina kåmpizar skulle grimasera då man ska ha värsta pokefacet och att jag höll på att ramla när jag trampa på den långa klänningen vi skulle ha på oss. Fast annars gick det perfa (Y)
Nu har jag käkat nudlar och ska packa, ska till mamma ikväll. Sen ska jag spela match halv fem men ska samlas halv fyra så får skynda att packa. Är inte ett dugg peppad inför matchen, är aldrig det längre, men får väl göra mitt bästa ändå.
Ha't bra! :)
En väldigt beautiful bild från igår hemma hos Fritiof. Det var typ det vi gjorde, tog kort och filmade med ipaden och pratade pojkar. (Y)

Fritiof Night

Idag täntke jag sova bort halva dagen och bah chilla men så vakna jag halv tio. Och det var inge mysigt att ligga i sängen och vara kissnödig så jag gick upp vid tio. 
Men idag har jag duschat bort ett smörpaket och jobbat ikapp i matten. (Y) Ikväll ska jag vara med Fritiof, var länge sen jag var med henne utanför skolan. Not good. Så det blir nog hur kul som helst! :)
Sen imorgon ska jag först till kyrkan och gå någon evangelieprocession. Typ hålla i ett kors och gå runt lite granna. Sen ska vi spela match mot Jämtlands pojkar 99:or, hoppas vi vinner. Kommer kännas lite tufft annars. 
Nu ska jag lyssna på musik och girla runt på weheartit. Älskar den sidan 
Byee!
Jag och Fritiof. Every. Single. Day.
 
 
 

To The Church Gård

Igår var det Twilight premiär och herre min gud vad bra den var! Sara satt och storgrät på slutet och jag skrek och pekade med mitt arga finger mot filmen som om det skulle hjälpa.
Den var riktigt bra, och tycker det är synd att det inte kommer någon mer film. :( Fast för att vara den sista filmen i en serie som var den bäst. Ever. Forever. 
Ikväll är det konfaträff - på kyrkogården. Är det bara jag som tycker att det är jobbigt att gå på kyrkogårdar för det känns som att man "kliver" på dom som ligger där? Låter skit wierd men det känns som att man invaderar ett ställe där de döda ska ligga och ha det bäst. 
Men vi pratade förut efter skolan om vi skulle gå på Big Boy och äta innna träffen men får se hur det blir med det.
Nu ska jag kolla klart på Top Model. 
Byee!

Plugga Litt Granna

Tjenamoss! Vet ni vad som händer imorgon? Premiär för sista Twilight filmen! Ska gå och kolla på den med Sara, kommer bli grymt! Inte träffat henne på typ över en månad! Helt sjukt!?
Fast nu får jag inte ha någon bloggsida eller fejjan uppe, för nu ska jag plugga so. Endast spotify får vara med och peppra på med musik så att jag kan allt om Norden och klimat och urbanisering till på torsdag då det är storprov!
Nä, kramz.
Hehe, lite fina pojkar sitter också fint innan man ska tråkplugga :)

It's Kind Of A Funny Story

En fin film som jag kommer se många gånger om.

Those Days

Asså jag har den här ångesten going on. Det är skola och det är basketen. Ligger efter i allt känns det som i skolan, lärarna har höga krav som man inte når och så får man ännu mer ångest. De skriver att jag 'kan mer än vad jag visar' på mina omdömen vilket ger en världens prestationsångest. Måste vara på topp hela tiden, får inte göra folk besvikna.  
Basketen går bara neråt. Orkar inte gå på träningarna, när man väl går står man och väntar på att tiden ska ta slut så att man kan få gå hem. Samma prestationsångest där. Alla verkar fatta på en sekund, man gör fel, folk suckar, himlar med ögonen. Man får peppande från ett håll, inget från de andra 20 styckna. När man gör fel för femte gången och nån säger "Det är inte så jävla svårt, gör det bara."
Nej, det är inte svårt för dig. Men för en som jag, som alltid behöver några extra minuter på att lära sig det där svåra steget som man ska göra samtidigt som man studsar bollen och har koll på sin försvarare och har koll på alla andra spelare i sitt lag, som inte lär sig att jobba inside på en träning, som inte fattar allt på en gång, för mig är det 'jävligt' svårt. 
Det här är inget inlägg som kräver kommentarer som säger att ni finns och jag kan prata med er. Jag mår bra, jag gör det. Jag vet att jag kommer klara skolan, jag ligger ju inte efter i alla ämnen, det känns bara så. Det är bara jag som måste inse att just jag inte kommer få A i alla ämnen. Ett D är ett helt perfa betyg! Det är inte det bästa, men det visar i alla fall att jag kan! Jag har ju så himla underbara vänner som gör att jag aldrig mår dåligt, utan alltid har som en glad regnbåge i magen. Jag har bara en liten ångest going on som jag skulle vilja lägga i en plastpåse, knyta ihop den och slänga den i soptunnan ute vid vägen och sen låta den försvinna och aldrig mer behöva se den.
Men som sagt, jag mår bra. Imorgon kväll kommer jag må bäst igen. Kommer inse att jag har saknat alla från skolan, att jag kommer hinna lämna in alla uppgifter i tid, att jag kommer hinna ikapp i planeringarna, att jag kommer klara proven. Precis som alla andra år tidigare.
Nu ska jag kolla på tv med far min. Och sen sluta tänka på denna ofina ångest.
 
 

Hey, I'm An Unicorn!

Lördag idag då! Åh, skola på måndag... Orkar inte!!! Men snart är det jul, så jag ska nog orka stå ut. Ett litet tag i alla fall.
Men idag ska jag till mamma en sväng hade jag tänkt och så ska hon hjälpa mig med min praoskrivgrej. Och så ska jag köpa nutella också! Skulle göra det igår men så fanns den inte! Eller jag hittade den inte, så ska gå och leta vidare på en annan affär idag. :)
Nu ska jag kolla om det finns nudlar och så ska jag käka upp dom. 
Byyee!
Men oj vilket babyface man kan få till! Haha, mes!
 

Då Man Inte Vet Vart Man Ska Ta Vägen

 
Förutom att dom är helt awesome och så snygga att man dreglar så gillar dom One Direction också så... 
I'm done.
Aa, Finn är min. Bara så ni vet. 

Nutellaburken ♥

Till helgen ska jag köpa en Nutellaburk. Och bananer. För choklad och banan är as gott. Ska fixa hoppmackor också och ha Nutella på dom. Kommer bli bästa helgen på länge ♥
 

Idag var det lite kaos på praon, men det löste sig sen och det blev lika mysigt som alla andra dagar. Imorgon är sista dagen och sen på måndag är det skola. Är så himla less på skolan! Har aldrig varit det innan, eller jo, men inte såhär! Känns som vi har prov hela tiden och lärarna vill och tror att man ska få A i varje ämne. Sen när man inte får det hänvisas man till läxhjälpen. Löve life alltså. 
Nu ska jag kolla på Vänner och sen ska jag gå till mamma och hämta en little thing. :)
 
 

Yeah... That's It.

Här har vi det. Uscha...

Pluggskit

Det är inte bra att först ha lov i en vecka och sen prao direkt på. Ska plugga inför ett So-prov som vi har nu nästa vecka men kan ju ingenting, har glömt bort allt det vi jobbat med hittills! Och så har vi matteprov om två veckor och där fattar jag nada så det känns ju bra. (Y) Nej, får ta och börja plugga imorgon och resten av helgen för nu ska jag se på det sista avsnittet av Svenska hollywood fruar, har inte gjort det innan så nu blir det party! :D
Hehe... Syster skickade den här bilden till mig för nån vecka. As kul ju! :') Förstår inte hur vi kunde få sån awesome humor?

Fin Dag

Åh, älskar min praoplats! Så himla fina och mysiga människor! Löve life!

Prao

Snart ska jag iväg på prao! Ska vara på ett äldreboende hela veckan, tror nog att det kan bli rätt så kul. Få chilla all day long med en gamla och kloka människor. (Y) 
Fast nu ska jag äta nudlar och sen börjar jag tolv så ska åka sen. 
Bye bye! :)

Zac Efron ♥

Yeah, that's my man. ♥
 

True


Look For That Girl With The Brooken Smile

Nu ska jag börja dra mig mot sängen för imorgon ska jag upp tidigt. Da little sister ska vara med på danstävling och som den bästa storasystern ever så ska man vara där hela dagen och heja på na. Jobbiga är bara att hon ska dansa två gånger någon gång mellan nio och fyra. Vet bara inte när. Så får som sagt vara där hela dagen. Och Vilma och Victor ska också vara med och dansa så då får jag ju se som också! :)
Nu ska jag kolla vilka som åker ut på X-factor och sen ska jag sova.
 
One Direction var ju med också! Så äckligt snygga dom är!!!!!

Vart Är Likheten?

Saknar min Sara ♥
 
 

Happiest Girl On The Planet!

Ni fattar. JAG SKA FICK BILJETTERNA!!!!!! GAAAAAAAHHHHH!!!!
 

RSS 2.0