Lite sjuk

Hejsan. Filmen igår var jätte bra, älskar dom grabbarna alltså. Så himla fina!
Idag har jag varit i skolan men det var pain för är värsta förkyld. Ont i halsen, och näsan är körd och huvudet värker men gick till skolan ändå. Inte bra, jag vet, men får typ ångest av att vara hemma från skolan. Jag missar bara en massa och hamnar efter och det vill jag inte. Så då går jag ändå och smittar folk. Evil.
Imorgon ska jag på Birsta efter skolan med Julia, Han, Carro och Victor. Ska köpa mina Dr. Martens då också! :D Nu ska jag snart sova så jag är piggare imorgon.
 

This is us

Idag är det en stor dag. Det är premiär för One Directions film! Yes,yes,yes, liksom! Så är med Sara just nu som även ska vara min biokompis ikväll. Superkul blir det! :D 
Sen har jag fått reda på idag att ingen i 1D är singel längre. Det kommer ta ett tag att smälta detta känner jag. Liksom Harry har tjej. Fu, anonyma tjej.
Nu ska jag och Sara ha kul :)
Hej då
 Hej Julias bloggläsare :) / Sara
Hot, hot.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dr. Martens

Hejsan. Idag plockade vi blåbär med skolan, för imorgon ska vi få blåbärspaj. Mums liksom. Sen får jag den andra delen av min lön snart och då funderar jag på att köpa ett par Dr. Martens! :D Gash, vet inte hur länge jag velat haft ett par, men de är så pissigtdyra så har aldrig köpt några. Sen började precis alla använda Dr.Martens så har suttit och dreglat över vilka fina skor dom har och suckat över mina Din Sko skor. Men nu ska jag nog punga ut pengar och köpa ett par. Men vet inte vilken färg! Svarta är ju smarta att ha, men ville ha vinröda men nu har typ alla mina kåmpizar köpt vinröda och då kanske det ser lite kul ut om jag köper likadana. Sen finns det mörkblåa, det kan ju vara fetballt och vita är ju väldigt snygga dom med. Vi får seee hur det blir, får fråga mor om råd. Hon är klok.
Nu ska jag käka macka och sen sova.
Mörkgröna är också fina. Orkar inte.
 
 
 
 

Last day of summer

Igår kom jag hem från Edsbyn efter en fin liten helg där, och nästan direkt efter vi kommit hem så åkte jag för att möta upp typ alla i klassen och parta. Det var trevligt. Idag har jag varit hos mamma och spelat Sims, mums. 
Imorgon börjar skolan igen så jag ska nog sova snart. God kväll.
Här har min snygga släkt på mors sida, fiint.

I'm hot

Om fyra dagar börjar skolan. Det här är första gången som jag faktiskt inte längtar till att skolan ska börja. Har gjort det de sista dagarna på sommalovet åren innan, men inte nu. Börjar nian och måste välja gymnasium, göra nationella och samtidigt festa loss med den bästa klassen jag någonsin haft innan vi skiljs åt om några månader. Tänker bara på att det här är liksom det allra sista året tillsammans med dom. Efter det här kommer vi aldrig gå tillsammans igen. 
Men nu tänker vi inte på deet nå mer, för nu ska jag duscha, packa och äta lunch och sen ska jag åka tåg ner till Edsbyn över helgen. Vi skulle ha värsta släktträffen där i helgen men sen blev den inställd men då tyckte mor att vi skulle åka ner ändå. Så alla syskon ska ner dit plus systers boyfirend så det blir nog lite kul det med!
Nu ska jag duscha, hej då.
That 70's show <3 Bäst.

IKEA

Hej kompisar. Nu sitter jag här på min säng med Julia och Carro. Carro sov här inatt och Jullan kom precis hit. Vi ska snart åka ut till birsta med Victor och Emelie och latja lite granna. Käka IKEApizza och IKEAkorv. Och IKEAglass såklart. Vi ska leka kurragömma på IKEA också, det blir superkulit.
Hej då kompisar.
 

Long hair

 
Jag hade pisslångt hår förut. Och just nu när jag satt och kolla på gamla bilder så saknar jag det as mycket, haha. Jag hatade det då och grät av lycka när det åkte av men nu vill jag ha tillbaka det. Nej, jag tycker vi sover nu och så klipper vi inte håret på ett bra tag. God natt.

Mando Diao

I fredags var jag, bror och far på en Mando Diao konsert i Fagervik. Är nästan uppväxt med deras musik kan man säga så att få se dom var riktigt coolt!
Det var en fin konsert, och om typ två veckor ska jag se dom spela igen i Borlänge tillsammans med Sugarplum Fiary. Vilken lyx liksom.

Awkward family photos

Skulle googla på Awkward, teveprogrammet, också kom det upp "awkward family photos". Så sökte på det och det var typ det bästa jag har gjort idag. Rekomenderar det starkt, så sjukt kul!
 

Helt Magiskt

Hej kompisar! Nu är jag i Edsbyn, kom hit i måndags. :) Har bara chillat här. Badat nere i ån, kollat på My little pony- och Winx filmer och gossipat med Ida en massa. Sen drömde jag kuligaste drömmen inatt, jag drömde att jag var med i Geordieshore gänger och vi var på poolparty och en av killarna blev pissoff arg på mig för att jag var där, så jag satte mig och minglade med tre hockeykillar istället och vi blev jätte bra vänner och shoppade på Dollar Store resten av drömmen. Det var en bra dröm.  Nu ska jag hjälpa Ida att göra lunch till samhället här på gården.
Sen vill jag säga grattis till Fritiof och Jasmin som fyller år idag! Stort grattis till er! :D
Magisk bild från igår

Vasa & ABBA

Igår var vi lite sådär kulturella och gick på muséeum hela dagen. Vi började med Vasa.
För er som inte vet så är Vasa muséet ett muséeum om ett skepp som sjönk typ tre meter utanför hamnen i Stockholm på 1600-talet. Ett rätt så tragiskt muséeum, det handlar liksom om hur failat allt blev. För de hade satsat mycket på pengar på båten och den var en av de modernaste krigsbåtarna ever, och så hann den segla ut några hundra meter och så sjönk den och alla dog.
Jo, och så hade de tagit upp skeletten från skeppet. Jag dog, och Agnes njöt läskigt nog.
Sen gick vi vidare runt på Djurgården.
Sen gick jag och mamma på ABBA muséet medans Agnes, Wilma och fadern deras gick på Skansen.
Tog inga bilder därifrån men det var as coolt! Mamma blev lite vild och fick flashbacks hela tiden. Tydligen var ABBA dåtidens One Direction för henne så jag förstår henne, det måste ha varit stort. Sen förstår jag inte varför ingen lyssnar på deras musik längre? Super bra ju, ska bara lyssna på ABBA från och med nu.
 
 

Åka båt till en ö

Hejsan alliphopa. Igår var vi och åkte lite båt till en ö där det var hundra miljoner människor som ville vara där och svettas ihjäl lite med oss.
Agnes trollfaceade lite på båten
Agnes och Wilma badade lite medans jag satt bredvid ett dass och läste. Havskänsla på hög nivå!
Kollade lite på helikoptrar
Wilma trodde hon hade swag. Det har hon inte.
När vi varit där en hel dag och stått i världens längsta kö för att få komma ombord på båten så åkte vi tillbaka till fastlandet och gick direkt till en lekpark.
Wilma ville också vara med och leka men failade och fastnade.
Men hon fick hjälp ner så det kirrades.
Sen spelade vi bilbingo påvägen tillbaka till hotellet. Btw så äger jag på bilbingo. For real.
 

Friends

Bästa serien ever.

STHML

Imorgon åker jag och den mindre delen av familjen till Stockholm över helgen. Ska shoppa, åka båt och gå på muséer så det blir ju jätte trevligt! Sen på måndag åker vi vidare till Edsbyn och är där några dagar. Då blir det ännu trevligare. Nu måste jag packa, har inte gjort det än och ska sen göra om på min pojkdörr, måste byta där lite känner jag. Variera liksom.
Men hej då, snart börjar skolan igen så fetsov och ha kul de sista veckorna som finns kvar! :)

Lite nytt

De tre första är second hand, resten är från Cairlngs, Bik Bok och HM.
 
 

RSS 2.0