Mätt och belåten

Hej! Ville bara lägga in ett snabbt inlägg innan jag snart ska åka hem och sova. Klockan är ju snart tio!
Vi är just nu hos mamma för hon fyller år idag! Så nu har vi ätit tårta, kvällsfika som var rostade mackor och sen lite mera tårta. Nu tror jag att mamma hade tänkt att skjutsa hem oss. Vi är nog alla lite trötta just nu. ^^
Imorgon är det skola som vanligt så det kommer väl ett litet inlägg där på eftermiddagen!
God natt!

Dag 03 - Det här åt jag idag

Idag åt jag flingor med mjölk, lite socker på de och en macka till frukost. Ett glas äppeljuice blev det också. Till lunch var det potatisbullar som åkte ner i min mage. Och ett glas mjölk och ett glas vatten.
Sen åt jag en macka med ett glas juice på skolan och sen nu väntar jag på middag! Kommer ta ett tag så jag tror att jag ska ta en gul banan så länge. Det var min matdag!

Se vilken söt banan!

Msn flum

juliajohansson - säger:Rasmus leker med dockor och de heter Fiffy och Katy

Rasmus säger:Glöm inte kitty och puffan!

juliajohansson - säger:och roboten i fönstret!

Rasmus säger:japp

Jag och Rasmus flummar på msn! ^^)


Kreativen här

Jag höll på att jobba ikapp med matten, men sen blev det hjärnsläpp. Så som det kan bli när man jobbat i över en timme med samma sak! Så då gjorde jag ett mobilsmycke istället. Jag gör egna smycken, eller inte just nu då. För jag har inga kedjor + lite andra saker och de finns bara ute i Birsta på en affär och vem orkar åka 1 mil bara för att köpa kedjor? Ja, inte jag i alla fall. Förut fanns det en affär som bara hade pärlor, kedjor, knipsgrejor och sånt som var till för att göra smycken med. Men den affären gick i konkurs. Så nu är det bara Panduro som återstår. Suck..
Men här är en liten suddig bild på mitt mobilsmycke som jag nu har snickrat ihop:

Goddag!

Nu sitter jag här, slö och trött och kollar på ett dåligt rymdprogram. Tyo Stargate eller något. Jag har ätit frukost och sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag. Kommer väl bli en sån där dag så jag bara sitter vi teven och datorn och inte gör ett enda vettigt skit. Men det är rätt så skönt just nu också, för jag har varit igång sen i Onsdags. Då var jag barnvakt, sen blev jag sjuk, jag var skolan på fredagen igen, gick på vårshow, har vatir på stan, spelat basket, ätit mat, mat, mat och...ÅH!! Jag är så grymt trött just nu!
Nu går jag och klär på mig, borstar mina tänder, borstar mitt toviga hår och sen ska jag nog göra lite mer nytta. Typ bädda sängen eller nå.

Ha en bra dag!


Dag 03 - Mina syskon

Jag har universums bästa syskon. Vi är egentligen väldigt olika, men ändå lika.

Emelie har jag ju berättat om några gånger. Men hon är otroligt musikalisk, är otrologt omtänksam och hatar att göra andra ledsna och arga. Hon har en pojkvän som heter Gustav som hon är mycket med, och enligt mig så har hon världens snyggaste klädstil! ^^) Hon går på estetiska programmet på Hedbergska och ska ta studenten i år. Egentligen skulle hon ha gjort det förra året, men hon gick sitt första år på Media först, men bytte sedan linje till Estetiska och då fick hon gå om.


Jakob däremot, han är en rolig prick. Han spelar innebandy och fotboll på fritiden, han går andra året på samhälle på Skvadern. Han spelar gitarr och lite piano, han skämtar mycket och är skämtaren i familjen. Han har dåliga fotleder så han stukar dom typ tre gånger per år.

Wilma, den pluppen, är min sex, snart sjuåriga lillasyster som älskar när jag låter henne spela The sims 2 med mig. Hon går även i dans och hon går i sexårs. Hon skrattar hela tiden men akn även blir jätte tjurig.


Agnes min lilla bebis! Hon är den sötaste lilltjejen jag någonsin kommer träffa! Hon ska fylle tre i Mars och hon älskar Dora Utforskaren, Specialagent Oso, Musses klubbhus och Firma Fantasiflyt. Alla program går på Nickelodeon eller Playhouse Disney. Hon hittar alltid något att leka med och jag är alltid den som måste städa upp efter henne. När hon är trött är hon arg och rivs, men när hon är glad vill man bara gosa med henne hela dagen lång!

Hellu!

Idag var det en hektiskt dag! Först gick jag på stan med Ida. Där käpte jag bla en Hello Kitty almanacka, två halsband, en t-shirt, och några söta sudd till skolan. ^^)
Sen skyndade jag mig hem vid halc ett för att äta en snabb lunch - två korvar med bröd
Sen åkte laget till Härnösand och spelade en match som slutade med 32-35
Vi förlorade! =(
När vi var hemma i Sundsvall igen så fick pappa skjutsa mig till mamma för där skulle jag vara med på Annas 20-middag. Hon fyllde år förra fredagen men kom hem nu över helgen från Umeå och då passade vi på att fira henne.
Och efter den middagen åkte Jakob och jag hem med bussen till pappa igen.
Kan knappt fatta att jag hunnit med allt det! Så nu är jag väldigt trött och ska nog sova strax! Klockan är ändå halv elva snart.

God kväll/god natt! ^^

Denna t-shirt med en massa godsaker köpte jag! Löve it! ^^

Bilder från vårshowen

Några bilder från vårshowen. Alla är såklart på Emelie. ^^

Där dansar hon och Elin (den mörkhåriga) till Poker Face

Slut poserna



Där sjunger de Happyland med Amanda Jensen

Emelie

Mot staden!

Nu slänger jag bara in ett litet inlägg innan jag ska ner på stan med Ida och de andra. ^^
Vårshowen igår var grymt bra! Emelie sjung som en gudinna (utan att överdriva), de hade coola danser och varierande låtar. Sen var ju såklart vissa låtar bättre än andra, vissa sjung mycket bättre än andra, men det är ju ens egen smak! ^^
Men annars så är jag mest abra stolt över min syster! Hon sa att hon alltid var så sjukt nervös när hon skulle in på scenen och sjunga Poker Face och Happyland, men det syntes inte! Sen grät ju mamma en tår också när hon sjung vilket visar att Emelie fått högsta betyg utav henne!

Men nu ska jag vänta på att Ida skickar iväg ett sms så att jag kan springa ned på stan med Ida! För halv två ska laget upp till Härnösand för att splea match!
Nu smsade hon! Hujj!


Dag 02 - Vad är kärlek för mig?

Det finns många sorters kärlekar här runt om i världen. Det finns kärlek kärlek som de flesta gifta par upplever, syskonkärlek, djurkärlek, sportkärlek.. Jag skulle kunna räkna upp hur mycket som helst men det hinner jag inte just nu.
Men min största kärlek just nu är nog den till mina vänner. Jag har så otroligt fina och undebara vänner som alltid finns där för en. Jag är bara göad att de orkar med mig nu i skolan då jag oftast är morgontrött och tjurid nästan hela dagarna! ^^)
Sen är familjen en stor kärlek för mig. Man kan inte ha en bättre släkt och familj än vad jag har! (Fast så säger ju alla) Men ja, kärlek är något underbart fint som alla någongång kommer uppleva.
Hoppas jag, i alla fall!


Dag 01 - Om mig

Ja, vad kan man berätta om mig då? Jag heter Julia Kristina Johansson, men kallas för Julia, Julle, Jullan, Julle Bulle, Juja, Jija, eller som Agnes säger: Jula!
Jag fyller tretton år den 25 februari och är född och bot här i Sundsvall. Mina föräldrar är skilda så min pappa bor här i stan och min mamma ute i Granloholm för tillfället.
Jag är en väldigt social person , har jag hört, och jag gillar att sjunga, spela teater och att vara med roliga typer. Min favoritfärg är rosa och jag har direkt ingen idol, har i så fall många. ^^
Jag har en liten gubbe som heter Rasmus och två allra bästa vänner som heter Frugan och Shortleg. Eller som de är döpta till: Sara och Frida.
Jag är en riktigt morgontrött människa och hatar orättvisor, krig och lögner. Jag har fem syskon, varav två med samma föräldrar, två med samma mamma och en "låtsats" storasyster som pluggar i Umeå för tillfället.

Vill ni veta nå mer så är det bara att kommentera en fråga!

Oj, juste! Glömde nästan det viktigaste!: Jag är skit rädd för kossor och uppstoppade djur! O.

En dålig bild på mig när jag typ 2½-3 år

Jag idag x)

En bild på mig när jag inte hade lugg + några klasskamrater ^^)


Bara för att alla andra gör den..

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Vad är kärlek för mig?
Dag 03 – Mina syskon
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Mina föräldrar
Dag 06 – Min dag i text/bilder
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Något dåligt med mig
Dag 09 – Något bra med mig
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Min favorit vän
Dag 12 – Någon jag beundrar
Dag 13 – Detta har jag alltid velat göra
Dag 14 – Något jag vill bli när jag är stor
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – mitt favortit plagg
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Här bor jag
Dag 19 – Detta ångrar jag mest
Dag 20 – Något jag är rädd för

Kusinerna

Snart smäller det! Ida kommer hit och sover här tills imorgon. Men på denna korta ska vi invadera staden! Vi ska skratta så att vi kiknar, vi ska prata, prata, prata, kramas, göra fula miner mot kameran, prata, skratta, prata...
Aa, ni fattar! ^^)
Ida + hennes familj ska ju komma hit för att kolla på Hedbergskas Vårshow som Emelie är med och sjunger i. Ska bli grymt nice att få se Emelie för sista året, sen tar hon ju studenten och då får hon inte vara med längre. =(
Känns lite sorgset, men skiiit i det! Ikväll smäller det när familjen Rubensson kommer in på E4:an från Edsbyn.

Ha de gött! ^^) (Y)


Jag är minimini och hon är rödtotten!

Älskar den här bilden på henne!
Trots att den är över ett år gammal ^^

Sjuk

Rubriken säger det mesta. Idag var jag hemma för jag hade ont i huvudet, feber, ont i halsen, var snuvig och min röst var helt borta. Men nu är det bara halsen och den snuviga näsan som stör mig. Hoppas på att kunna gå till skolan imorgon.
Men nu ska jag kolla vidare på en film som just börjat på sexan. En dålig tonårsfilm men som är så dålig att man bara måste se den! ^^
Ha det bra!

Jag får inte i gång webben så det får bli en bild sen tidigare i veckan ^^)


Roliga namn

Okej, för två minuter sen var jag less och trött, men sen satte jag på radion och fick mig ett skratt.
Jag vet världens två roligaste namn:
Torkel och Margitt.
TYdligen så bor dom i Göteborg och har sin 40:de bröllopsdag. Grattis till dom och ett gott skratt till oss! ^^)
Haha!

Skolan = tråkig!!

God dag. Just nu sitter jag och håller på att sucka över allt skolarbete jag tagit hem. Nästa vecka har vi ett prov, veckan efter det har vi ett till, sedan vecka nio har vi ett till. Och jag är inte som sånna som sätter sig och pluggar dagen innan provet, utan jag försöker plugga lite varje dag. Så lär jag mig bättre. Men sen så har jag en miljon läxor! Okej, bara fyra stycken men det är lite för mycket! Jag har egentligen inget emot läxor, men just nu är jag grymt trött på alla läxor och prov och skola och.. ALLT!!! Mina barn ska få skippa skolan. De ska födas med all kunskap som man har i huvudet när man sluta nian.
Men nej, nu ska jag plugga vidare. Önska mig lycka till med min läxhög.

Har lust att klippa sönder hela skolan just nu!


Hello!

Min fot värker som bara den! Har inte vågat ta av bandaget för tänk om den är alldeles svullen och ful. Uscha!
Men nu ikväll är det i alla fall basket som gäler. Dragons spelar så laget går gratis, och då ska man ju passa på! ^^ Fast jag missar ungefären timme av Guldbagge Galan. "/ Ja, det kanske låter jätte... någonting! Men jag tycker det är roligt att kollade på vilka filmer och skådespelare/skådespelerkor som får priser. Så jag får väl tjata på pappa att gasa på på vägen hem. 
Sen så har jag en låt som alla borde lyssna på
What The Hell med Avril Lavigne som faktiskt är en sångerska som jag lyssnar på väldigt mycket på.
Nu ska jag nog kolla min fot trots allt.
Bye bye!
 

Av någon andledning så älskar jag hennes hår! ^^)

Hey hey hey!

Idag var vi i Bräcke och spelade mot Bräcke. Jag var inte med för min fot är fortfarande dålig. Tror jag faktiskt stukade den rätt så bra där igår. Men hur som helst, matchen! Det var den bästa match vi någonsin spelat! Den var sjukt jämn och alla gav 110 %! Men trots det så förlorade vi med två mål. Det blev 27-24
Men nästa helg ska vi spela mot Härnösand som vi vann mot sist, så alla är jätte taggade inför den matchen! ^^)
Och då hoppas jag att min fot är bra igen för jag vill spela och inte bara sitta och kolla på!

Sen kan jag berätta för alla att på Onsdag, Torsdag och Fredag så är det Vårshow på Hedbergska. Själv ska jag dit med kusinerna från Edsbyn (Ida som jag har nämnt några gånger hennes familj = min moster, hennes man och mina andra kusiner) på Fredag då den allra sista showen är. För Emelie går ju Musikestet så hon är ju själv med och ska sjunga bla Poker Face med LAdy Gaga och Hapyland med Amanda Jensen. Det är inte eleverna som väljer låtarna utan det är lärarna. =)
Men själv så längtar jag efter den showen för den är alltid så bra och alla är grymt duktiga!
Men nu har jag ju kommit till pappa igen så jag ska packa upp mina kläder + de andra saker jag har släpat med mig.

Go kväll! ^^)

Ville bara säga...

att Sverige vann nu mot Kroatien med 29-25
Varför vet jag detta? Svar:
Pappa kollar på handboll i samma rum som jag sitter vid datorn = vardagsrummet.

Tyckte att det kunde vara bra för er att veta.

Dagens hemlis ^^

Om jag hade en miljon kronor så skulle jag aldrig slösa bort dom på att shoppa och sånt. Nej nej.. Jag tänker inte som de flesta här på jorden gör. Jag skulle ge hälften till tex Rädda Barnen eller Barncancerfonden. Sen de andra 50 000 kr skulle gå till min bank, någon slant kanske skulle gå till fadern så att han fick fixa bilen en gång för alla, kanske liiiiite kläder och smycken. Inte mycket. Bara för hundralappar.
Men så tänker jag. Ni tänker kanske helt annorlunda, men det klandrar jag er ej för!


Duktigt

Hej alla söta! Idag spelade jag och laget match här hemma i Sundsvall mot Jämtland. Vi förlorade med 14 poäng tror jag. Men vi var glad ändå. Som vi allatid är! ^^)
Men mitt i matchen så stod jag helt stilla. Men så bara föll jag ihop pga att jag vrickade foten. Jag skulle ha kunnat skrikit ut i hela salen för det gjorde så grymt ont. Men jag led ut hela matchen men väl hemma så fick jag sjukt ont i foten. Så nu har jag fått bandage (om det stavas så) på foten. Men jag hoppas foten är åka bättre tills imorgon. För då ska laget + jag upp till Bräcka och spela mot just Bräcke. Om min fot inte är bättre, då blir jag ledsen i ögat, men jag följer nog ändå med. Man ska alltid hänga med och peppa tjejerna! (Y)Nu ska jag klaga vidare på min lilla fot och sedan försöka få Lennart att ge upp P3galan och sappa över till en film jag vill se på fyran.
God kväll! ^^

Förlåt

Förlåt, förlåt, förlåt, förlåt! Det var fem dagar sen jag la ut ett inlägg! Fy på mig! Och jag som sa att det skulle bli många inlägg om dagen efter Hjortsberga..
Men jag har haft så sjuuuuukt mycket att göra! Läxor, träning, kompisar, mera läxor, och mera läxor och lite mat då och då och mera läxor. Men just nu så är Frida här för hon ska sova över hod mig! Men just nu så håller hon på att leka med Agnes och Wilma medans jag sitter vid datorn. Visst låter det trevligt? Jo visst.
Men jo, det är skit kul att hon ska sova här! ^^) Vi ska kolla på film (har jag bestämt), och äta chips och godis och efterrätt och dricka cola. Men nu ska jag skärpa mig och så ska det bara välla in inlägg! I alla fall typ två om dan! ^^
Ha en bra fredagskväll!

Jag och frida har lite kul. ^^)




Jag är söt som en sockerskål! ^^
Ja, en webbcamera kan man ha mycket kul med!
Fridas kommentar när vi tog bilden " Vilket fint örhänge!"

Dagens Hemlis ^^

På sommarlovet som var nu 2010 s¨satt jag en kväll vid datorn och hade jätte tråkigt. Jag satt och spelade en masssa tråkiga spel bara för att fördriva tiden, men sen tänkte jag att men jag kan ju skirva typ en saga eller berättelse till Wilma. Och ja, det blev inte en saga till Wilma, utan en berättelse som just nu är på 52 sidor. Det låter helt sjukt, jag vet, emn ända sen trean så har jag älskat att skriva! Det är som att när jag väl börjar så tar det inte slut förrän fyra sidor senare. Fast det är bara i skolan, annars hemma kan det bli 10-30 sidor. Mamma har föreslagit att jag borde skicka min berättelse till ett bokförlag, men never! Nej nej, hur skulle det se ut! En snart tretton årig tjej skickar in en hel bok och hoppas att få den tryckt. Nej, inte just nu i så fall. Kanske om typ 20 år då jag förmodligen är klar med den. för berättelsen är ibte klar! Den är inte ens på hälften, och den är redan på 52 sidor, då kanske ni fattar vilket stort fel i huvudet jag har!
Men det är en talang som jag har stor nytta av i skolan, som tex svenskan eller engelskan. ^^


Tröttot här

Hai! Nu sitter jag här i min säng med datorn som bränner på bena och är sjukt trött och mött. Idag var hängde jag med Wilma och Lennart på himlabadet och jag kan säga en sak: Bada aldrig själv med en sexåring! Så sjukt jobbigt! Wilma skulle vara överallt samtidigt, jag fick inte lämna henne utan var tvungen att hålla i henne heeeeela tiden! Hon skrek och skrattade, hon fick två kallsupar och kämpade på klätterväggen men lyckades aldrig! Men förutom det så var det väldigt trevligt att få bada med henne. ^^ Lennart satt mest i bubbelpoolen och bastade. Ingen direkt badmänniska.
Imorgon är det skola! Och jag orkar seiöst inte! Först ska jag vara på skolan en timme innan vi börjar - klockan åtta. För då ska det komma femmor från olika skolor som kankse ska börja på Höglunda där jag går, och då ville lärarna har några sexor som skulle berätta om höglunda. Och då var jag ju så himla kvick med att anmäla mig, men ingen sa då att jag skulle behöva gå upp kvart över sex! -.- Sen ska jag till tandläkaren mitt på dan och så är det träning på kvällen.
JAG ORKAR INTE! När jag blir stor ska jag inte gå i skolan eller jobba. Eller jo, jag ska jobba, men minst fjorton dar i veckan ska jag bara sitta hemma och slappa. Och inte göra ett skit!
Det låter bra Julia. Så gör vi.
God kväll!

Dagens Hemlis ^^

När jag var liten och skulle kolla på Emil i Lönneberga så var jag jätte rädd när Emils pappa belv arg! Så när jag visste att han skulle börja skälla på Emil gick jag och gömde bakom en dörr och kollade fram tills det "farliga" var över! Det var jätte hemsk när Anton (som Emils pappa heter) blev arg och började skälla. Spm när han klev i en hink med röd färg eller när han kom på Emil att dricka upp alla sina pengar. Haha! Vilka klena nerver jag hade när jag avr mindre! Men juste, jag klarar ju inte ens av att kolla på Titanic!


Han ser riktigt ruggig ut!!

Skridsko time!

Hellu! Idag hänge jag med Wilma och Lennart till skridskoplan som ligger en liten bit från vårat lägenhetshus. Och Wilma satte snabbt på sig skridskorna och åkte iväg. Och hon var jätte duktig! Fast det här bara var tredje gången hon åkte. Själv så tog jag mammas gamla 70-tals skridskor och åkte ut på isen. Och ja, det gick väl bra. Jag ramlade i alla fall aldrig! Men var på väg att göra det flera gånger! ^^ Men jag åkte inge länge för jag frös jätte mycket om mina fötter och händer! Det gjorde Wilma också, så när efter kanske en halvtimme gick vi hem igen och så fick alla "barn" en varsin skumtomte påse. Och jag slukade hela på några minuter så min mage är mätt nu! ^^)
Vid fem ska jag med bussen till Rasmus. Tacos väntar ju där på mig! Men nu ska jag forsätta att kolla på Musses Klubbhus med Agnes. Det är ett av hennes favoritprogram. 
Ha en bra Lördags kväll!

Sånna fast ett annat märke hade jag. ^^

Dagens Hemlis ^^

När jag var liten hade jag en låtsatskompis som hette Slunda. Och ja, namnet var väl sådär, men det kommer från Tre vännerna och Jerry faktiskt. För där var det en "snygg" tjej som hette Linda, men istället för att min låtsatskompis skulle heta Linda fick hon heta Slunda. Men det var så sjukt, för hon var med överallt! Mina föräldrar var tex tvugna att sätta på henne bilbältet i bilen, ställa fram en tallrik åt henne när vi skulle äta middag och ibland säga "God natt Slunda! sov gott!" när "vi" skulle sova. Och så sa jag till min storebror Jakob att hon brukar vara min betjänt. Då sa han det hemska "Okej, slunda, hämta ett glas vatten åt mig!" Men inget hände. Då började Jakob le och sa att han inte trodde att hon fanns. Då sprack allt. slunda försvann och jag nämnde henne aldrig mer. Men jag minns så väl att jag pratade och lekte (hur jag nu gjorde det) med Slunda. Så hon kommer nog alltid att ha varit en liten barndomsvän till mig. 

Och nu låter det säkert sjukt konstigt att jag hade låtsatskompisar som inte ens fanns men det är väldigt vanligt faktiskt. Många barn har det. Men de håller bara i ett tag, ibland bara en dag för att de har tråkigt. Men det är ju så att barn har oftast bättre fantasi än vuxna, så de har lättare att "se" saker. Och då menar jag inte spöken och sånt, utan som tex låtsatspersoner som bara kommer till i lekar. Själv hade jag även en snäll gumma som hette Gunhild som hade en mataffär på mitt skrivbord. En karaktär som jag hade när jag lekte. Men nu har jag inga sånna längre. Men jag kan ibland sakna mina yngre år. Det var så enkelt att hitta på något att göra då, och alla lekar som jag kom på! Nej, då var det inga läxor eller skola som gällde. Då var det jobbiga att gå hem från dagis! Men nu är jag snart tretton, men jag tror att jag har en hel del fantasi kvar sen jag var yngre. Och vem vet, Slunda kanske kommer tillbaka?! ^^) 


Shopping

Hellu! Ett par dar sen, jag vet! Men har typ inte haft tid att blogga men nu kommer ett inlägg! ^^)
Idag har jag och Sara varit i Birsta efter skolan och shoppat. Eller shoppat och shoppat, Sara köpte en collegetröja från Gina Tricot, och jag köpte strumpbyxor och en collegetröja från Bik Bok med mitt present kort som jag fick av min farmor och farfar i julklapp. ^^ Men vi gick runt där igenom precis varje affär som det fanns kläder i och kolla. Men det verkade som att Sara tappade intresset efter att hon insett att hon "bara" hade 100 kronor kvar att köpa för. Jag skulle bli glad över 50 spänn! x)
Men imorgon ska jag hem till Rasmus och kolla på film. Funny bunny! Men det blir typ på kvällen så på dagen ska jag nog städa rummet. Eller så gör jag det på Söndag? På söndag får det bli. Imorgon ska jag nog duscha håret och sen ska jag nog simsa lite. ^^
Ha en bra kväll!

Dagens hemlis ^^

Många i min ålder tycker att det är mesigt att kolla på barnprogram eller sp skäms de och säger bara så. Men jag skäms inte över att säga att jag har flera favoritbarnprogram. Ett av dom är Phineas och Ferb. Jag tycker det programmet rent av äger! De drar roliga skämt och jag blir alltid så farcinerad av vad killarna gör. Och jag fattar inte hur de kommer på att just det programmet ska vara så. Så Phineas och Ferb är ett måste om jag ska kolla på barnprogram. Men sen är ju jag ett barn, så varför skulle det vara barnsligt eller mesigt att kolla på tex Disney Channel?

Mina favoritkillar!

En kär vän

Hellu kids! Nu idag när jag kollade mina mejl (jag brukar göra det ja, men oftast bara för att radera bort alla facebook mejl jag får) så var det en gammal granne till mig som hade skrivit en långt och fint litet mejl. Hon bodde granne med mig i typ ett ½ år och vi blev kompisar när jag bott i huset i kanske en månad? Och efter det som började vi, som vi gjorde på den tiden, leka. Vi var oftast hemma hos henne, för hon hade roligast leksaker och en rolig gård med lekstuga och allt ( ett rent himmelrike för fem år sen), vi var ute och grejade, var ibland med en kille som hette Kevin, hade picknik på ett tak ovanför en lekaställning med syltmackor och saft, vi gjorde allt möjligt! Men trots att hon var (och är) två år yngre än mig så blev hon som bästa vän. Så fort jag kom hem från skolan så plingade jag på hos hennem var hon inte hemma blev jag ledsen och gick hem igen. Men efter kanske en halvtimme eller timme så gick jag och plingade på igen. Sommarlovet var bäst. För då kunde jag vara med henne varje dag! Om ingen av oss skulle bort alltså, och ibland kom hon redan när jag låg och sov och frågade om jag kunde komma ut. Men då klädde jag snabbt på mig och gick ut och lekte när jag inte ens ätit frukost. Men sen så hände det mycket tråkiga. Hon skulle flytta. Så en sommardag då jag lekt med henne en stund så skulle hon åka. Jag visste om att hon skulle åka den dagen, men ville inte tänka på det. Men sen när hon åkte så stod jag kvar där på gatan utan en kompis. Sen gick jag in och så började jag faktiskt gråta. Jag skulle ju sakna hennes sjukt mycket! Men då tröstade Emelie mig och sen var allt hyfsat bra igen. ^^) Men hon flyttade till Almunge, en bit utanför Uppsala, så vi har bara träffats en gång en hon flyttade. Men nu har jag fått tillbaka kontakten med henne, så nu är jag glad!


Criminal Minds

Hej! Nu sitter jag och kollar på ännu en kriminalserie. *Kolla rubriken*
Igår spelade jag och mitt lag en basketmatch mor Bräcke. Vi förlorade med 37-51. Men jag är faktiskt lite besviken. Jag kunde ha spelat bättre och det kändes som att vi bara snurrade runt de första tio minuterna.
Idag så var det första skoldagen flr vårterminen 2011. Vi hade en speldag och så fick man ta med sig fika om man ville och så skulle vi då spela spel hela dagen. Men det fanns typ inget spel. Så det var som att vi hade en rast hela dagen! ^^)
Men idag på träningen så var jag tårfärdig hela tiden. Jag hade så sjukt ont i knäna! Och så körde vår tränare med oss så att vi skulle springa heeeeela tiden! Så när jag skulle gå till buss så haltade jag fram. Och nu har jag fortfarande ont och så har jag jätte ont i halsen. Jag vill inte bli sjuk!
Men nu ska jag ta en makca, kolla klart på Criminal Minds och sedan sova. Är jätte trött!
God kväll!

Hjärtrud

Allihopa, det här är Hjärtrud. Min senaste inköp. Det blev inget mer nödvändigare än den här skrivboken. Men nu har jag samma fråga som jag alltid har när jag köpt en skirvbok.
Vad ska jag ha den till?
Jag har redan tre dagböcker, en almanacka fick jag ju en i julklapp och sen behöver jag egentligen ingen till skolan. Eller jo, det kanske jag gör. Jag kan ju ha den till svenskan eller engelskan. Eller spanskan! Hjärtrud the spanish book får det bli.
Tack för det!

Jag sitter även och kladdar ner mig med en polkagris med tuttifrutti smak. ^^)

Kanske dags att klippa luggen lite igen?

Hello!

Nu ska jag fixa mig, det vill säga klä på mig, tvätta ansiktet och fixa mitt lockiga hår. Sen ska jag ner en snabbis på stan och fixa några grejer.
Men jag har kommit på värsta braiga idén! Om jag sover med blött hår så blir håret yber lockigt! Och om jag låter det vara utsläppt så ser det inte vackert ut, det kan jag lova! Men om jag sätter upp mitt blöta hår i två pippilotter (som jag kallar det) så blir det lockigt på ett fint lockigt sätt! Men nu ska jag skynda på mig lite för jag vet inte när staden stänger idag och så vill jag ju inte slösa bort den näst sista dagen som jullovsledig på att sega.
Ha en bra dag!


Jag dör!

När man har tråkigt kan man ju kolla genom några gamla bilder man tagit genom åren. Och då kan man hitta de här hemska bilderna på en själv!

Kolla blickarna! Särskilt pappas! Han ser ut som en.. en insekt eller nå! Jag dör av skratt! xD

Och där ser jag ut som en insekt! Hahahahaha!

Och här då! Mamma tyckte att det skulle vara fint att trycka ihop sina tre yngsta döttrar utanför en port i Gamla stan. Wilm aoch jag sitter ju ihoptryckta medans Agnes fi´ck hur mycket plats som helst för sin lilla rumpa!

En klockren bild! Agnes dricker Coca Cola i Gamla stan och hela bilden missuppfattas ju! En störtskön unge och en störtskön bild!

God morgon!

I förra inlägget var jag kanske lite klagig av mig (om det ens är ett ord?) men nu vill jag berätta vad jag gjort i Hjortsberga de senaste dagarna.
Måndag: Vi kom dit och var i Hjortsberga vid fyra. Då åt vi middag, eller som de säger där = kvällsmat. Sen packade vi upp lite, jag duschade, och sen kom min farbror och hans familj och hälsade på en snabbis. Sen när de åkt hem till sitt hur som ligger kankse två km därifrån så gick typ alla och la sig.
Tisdag:Min pappas lillebror (alltså min yngsta farbror) kom till farmor och farfar med sin son (min kusin) Filip. De var där tills på Onsdagen. Och på tisdagen efter middagen (de heter frukost, middag och kvällsmat där nere) så åkte vi till Stommen (där min farbror och mina kusiner bor) och var där óch hade trevligt.
Onsdag: Emelie, Jakob, pappa Patrik och Filip (Patrik är min yngsta farbror då) åkte in till Växjö för att shoppa. Jag följde inte med för jag hade ingen lust, så jag stannade hemma och kollade på film istället. Men när de kom hem så fick jag en FRIDA tidning. Så snällt av min gamle far! ^^ Senare på kvällen så åt vi kvällsmat hos dom på Stommen. Nämligen Tacos, och så spleade vi kusiner spel, och vi kollade på bilder på datorn genom teven, vi skrattade och hade kul!
Torsdag: Alla var sminkade, duschade och klädda till kl tre då vi åt middag, sen åkte vi till Stommen och så var vi där till ungefär sju. Men sen när vi kom hem så hade min farmor gjort alldeles för mycket mat så då fick mina kusiner komma och hjälpa oss att äta upp all den maten.
Och igår då så åkte vi tåg hem. Men jag är nöjd över den här veckan! Det var roligt att få träffa alla kusiner igen! Vi träffas ju ändå inte så ofta pga att pappa bor med oss här uppe i Norrland och de andra bor neråt Göteborgs - Smålandstrakten.
Men nu kan ni få se lite bilder på min fina släkt om ni vill ^^. Ha en bra dag!


Här min pappas lillebror Patrik och hans fru Anna som inte kunde följa med till Hjortsberga och deras son Filip

Och här är pappas äldsta storebror Torgny (ett lite ovanligt namn, jag vet) Och Torgny är då han i röd tröja längst fram, och bredvid han till vänster sitter hans fru, Maria. Och på hans högra sida är det min kusin Ellinor, eller Ella som nästan alla kalla henne. Och killen där uppe i röd tröja är Anton, och brevid han är den Emma. Hon är näst äldst av oss nio kusiner. Hela 21 år! :O
Men sen finns det en till bror till pappa, men han och hans familj hittar jag inga bilder på. "/ Men han heter i alla fall Per-Ulrik. Nej, jag skojar inte. Han heter så, och han verkar nöjd över det namnet!

Och här min underbara och överbeskydande farmor!

Och strunta i alla clowner i bakrunden där nu, för det är gubben i vitt hår ni ska kolla på! För det är min farfar på hans egna sjuttio års dag! Alltså för ungefär fem år sen! Men han har inte ändras ett dugg i sitt utseende. Det lovar jag!

Home sweet home!

Heeej alla söta, vackra, fina och underbara! Nu är jag hemma igen! Och guuuuuuuuud vilken lång och tråkig och tröttsam resa det var hem! Och så mådde jag illa på väg till Stockholm också. Men jag spydde inte, tack och lov för det! Men jag vill faktiskt bara klaga liiiite granna! För det första: Om man ska prata i telefon på ett tåg så måste man inte skrika så att hela tåget hör! Antingen så säger man att inte kan prata pga att man åker tåg och att man ringer tillbaka senare, eller så pratar man lågt eller gör som en tjej gjorde idag. Gick in på toa. Fast hon fick gå ut för det var en kissnödig mamma som ville låna toaletten! ^^)
För det andra: Vem låter sina barn springa i gången på ett tåg? Alltså fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och tillbaka och fram och tillbaka!! Det var två ungar som gjorde det idag och så lät dom. "Broooooom brooooom brooom!" och så sprang de och lekte att de var bilar och så skrek de och jagade varandra.
Och för det tredje: Vem skiter i en toalett utan att spola. Rent seriöst nu, vem?! Andvänder man en toalett så är der väl klart att man spolar! Och jag var inte med om det idag eller i Måndags men som satt bakom mig sa "Alltså jag vill fan inte gå in där, det är någon som skitit sänder hela jävla toaletten och inte spolat!" Mysigt! (Y)
Men nu är jag trött, mätt, nyduschad och glad. Okej, det kanske inte låter som att jag är glad, men det är jag faktiskt! Jag tycker bara att vissa människor gärna kan få kontakta mig för en liten kurs om hur man uppför sig på ett tåg.
Tack för mig!

Inte så ofta

Hej! Nu är jag i Hjortsberga! Resan igår med tåget gick väldigt bra. Vi höll tiden och vi stannade aldrig med tåget en enda gång.
Men nu kommer ett litet inlägg eftersom att jag fick låna mina kuniners mammas rosa dator. Den är jätte söt! ^^)
Men hemma hos min farmor och farfar så har vi internet, men jag vet inte om det funkar till våra datorer som vi har med oss. Emelie tog med pappas för hon ska skriva på en uppsats medans vi är här, jag tog såklart med min utifall jag skulle få tråkigt, och Jakob tog med sin för att kunna kolla på film på tåget och på kvällarna.
Men jag vet inte hur ofta jag får låna datorn här så det kommer nog inte komma några inlägg så ofta den här veckan. Men det får ni tåla, för på Lördag kommer jag ha en datorn till hans hela tiden! ^^) Haha!
Nu ska jag sluta! Ha det bra! ^^


Hello!

Det kom inget inlägg igår för jag.. jag glömde väl bort det antar jag! Eller jag kom på det när jag skulle sova klockan ett på natten att jag glömde lägga in ett inlägg! ^^)
Men nu ikväll har jag kommit till pappa, för imorgon väntar en cirka 9 timmat lång tågresa ner till Alvesta. Från Alvesta ska vi åka bil till Hjortsberga. För det är där min farmor och farfar bot samt min äldsta farbror med sin familj. Alltså min pappas storebror. Vi brukar åka dit varje vinter, men förra vintern skulle vi åka bil men precis den dagen vi skulle åka så hade det redan varit två bilolyckor på E4:an där vi skulle åka och det var nästan förbjudet att åka ut på vägarna. Så vi åkte inte. Så vi har inte varit där nere sen julafton 2008.
Men sen så träffas vi hela släkten på pappas sida varje sommar. Min farmor och farfar äger nämligen en gård i Dalarna utanför Borlänge där hela vår stora släkt får plats, så vi brukar åka dit då och vara där i ungefär en-två veckor. Men den största anledningen är att de äldre kusinerna och Emelie och Jakob brukar gå på Peace and Love, typ Sveriges största festival. Jag får inte gå dit förrän jag är fjorton eller femton, men då får jag gå själv. Men annars tror jag att jag får gå dit nu bara jag går dit med ett vuxet sällskap.
Men nu ska jag vänta på att Morden i Midsommer ska börja.
Bye bye!

 


RSS 2.0