Beautiful ones

Idag åkte vi till Sidsjön och badade jag, mor och småfisarna.
Vi var skitpepp och min armgick ur led på den här bilden. Fint.
Agnes hade sin nya glitterbikini så hon var skitsnygg.
Det var kul i alla fall och nu ikväll har jag städat rummet. Imorgon börjar sista veckan på sommarjobbet, ska praktisera på ett äldreboende i tre dagar och sen är det avslutningsdagar de två sista. Sen får jag mitt riktiga sommarlov! :) Ska fetsova som bara den då, mums!
 
 

Hello Kitty måste dö

Idag har jag varit på sommarjobbet och jobbat. Eller det kom dit en snubbe med ett tungt liv bakom sig som jobbade på arbetsförmedlingen. Han berättade om sitt tunga, gamla liv och det var lite coolt att sen se och höra hur han kommit back on track som det heter, få till ett "riktigt liv" till slut som han sa.
Annars är jag dödstrött och längtar tills lördag då jag ska fetsova och så har jag köpt en klänning på Erikshjälpen idag. Och så vill jag bada ikväll men mamma sa nej, det är tydligen för blött ute. Bullshit, man blir blöt när man badar i vilket fall.
Nu är det Grey's på tv. Fun fun fun.

Sisters

 

Eyeshopping

 
 

 
 
 
 
 
 
 

teenage kicks

Inatt sov jag, Julia och Victor över hos Carro. Vi cyklade runt en del i staden och nattbadade lite i Sidsjön. Sen köpte vi nattkäk på Statoil och satt uppe halva natten och bara skrattade, haha. Kul kväll i alla fall, nu har jag tråkigt och vet inte vad jag ska göra. Imorgon börjar sommarjobbet igen, hoppas det blir roligt. Vill hellre stanna hemma och bara sova och kolla på film men jag vill ha mina pengar så.
 

Midsommar del 2


Senare på eftermiddan blev det fest hemma hos Victor med han själv och Carro. Så himla fina kompisar alltså, riktiga skönheter.
Vår middag. För att traditionell midsommarmat är för mainstream.
Barbie Ken
Carro hade skitkul och Victor jobbade hårt i köket.
Carro hade som vanligt en eneriginivå på 1000, men är är okej, hon är härlig då med.
Så fiin!
Sen cyklade vi till Sidsjön och badade. Där var det dött. 
Efter det åkte vi hem och då kom Julia för hon skulle också sova över med oss. Vi tittade på PLL, de tyckte det var skitspännande & jag fatta nada. Sedan pratade vi och hade kul tills vi somnade vid tre. Finaste midsommaren hitills i mitt liv, älskar verkligen mina vänner! Oslagbara är dem!

Midsommar del 1

På midsommarafton gick hela familjen ner till hamnen för att ha lunchpicknick
Syster och Bror var med. Plus Systers boyfriend.
Efter ett tag när vi ätit klart så började det blåsa och systrarna Johansson började frysa, så då gick vi hem. Så kom hem och packade och sen tog jag wroom-wroom-cyklen och cyklade upp till Victor för midsommarfest där med med han och Carro.

Mitt sommarjobb

Hola kompisar! Idag har jag varit på "sommarjobbet" och det var väl okej. Känns konstigt att kalla det sommarjobb, vi har nog inte riktig kommit igång än så får väl vänta lite.
Men fick en kommentar på förra inlägget där någon fråga vad det var för sommarjobb och hur jag fick det osv. Och eftersom att jag aldrig får kommentarer gjorde jag en glädjedans inombords och bah jamen visst!
Jo, för några veckor sedan kom det en snubbe och en kvinna till skolan och berättade om detta Future Youth Camp, som det heter, om berättade lite smått om det och sen om man ville fick man skriva in en ansökan. Så det gjorde jag och dagen efter fick jag ett sms där det stod att jag och de andra i klassen som anmält sig fick komma på en intervju. Så veckan efter fick vi gå till AGera's kontor, eller där de håller till. För det är företaget AGera som håller i det här. Och så fick man gå på en intervju och berätta varför man ville vara med på lägret, vad man hade för framtidsplaner och sånt. Och en vecka senare fick jag ännu ett sms där det stod att jag kommit med :)
Det här lägret är ett sommarjobb, vi får pengar för dessa tre veckor. Och lägret är till för de som gått ut 8:an i år (och för gymnasierelever men de hänger inte jag med så vi skippar dem) och syftet är att locka oss att välja gymnasielinjer med inriktning vård&omsorg eller IT/Teknik eftersom att det är inom dem jobbbranscherna som det finns så mycket jobb men saknas så mycket folk. Så man kunde välja någon av dessa inriktingar när man anmälde sig, jag valde vård&omsorg.  Och igår började lägret och just nu håller vi till på Universitetet och under lägret ska vi göra olika övningar, grupparbeten, folk som jobba inom vården och IT-branschen kommer komma och föreläsa, vi ska få åka och hälsa på olika arbetsplaster och en utav de här tre veckorna ska vi får praktisera på en riktig arbetsplats. T.ex de som valt vård får troligen praktisera på ett äldreboende. Och det låter ju som värsta chill sommarjobbet och det är det. Vi jobbar mellan 9-15 varje dag och får lön för att endast lära oss. Men vi har inte börjat på riktigt då, för igår skulle vi lära känna varandra och idag har vi pratat om hur man ska vara mot varandra på en arbetsplats. 
Men nu ska jag leta efter någon ny blogg att läsa, känner att jag behöver fler. Kommentera gärna vilka ni läser, spelar ingen roll vilken typ, vill bara ha något nytt :)
(Y)
 
 

Tälta med en bitch

Inatt tältade jag över hos Carro med Victor och Julia, och det var kul. Eller asså jag måste jobba på mitt morgonhumör, vill typ ge mina vänner 13 kilo godis för som tack för att de står ut med mig varje morgon när vi sover över med varandra. Så förlåt Julia för att jag var en bitch mot dig igår/inatt/imorse. 
Men nu är jag glad igen och är hemma och ska typ packa för ska till mamma ikväll. Och imorgon börjar jag sommarjobba! Eller det är som ett läger på tre veckor med inriktning vård & omsorg och en utav dem veckorna är det praktik och så får man pengar för det. Det blir säkert kul, fast det börjar nio varje dag så kommer vara en bitch varje morgon men som sagt har jag så fina vänner så de står ut med mig. :)
Nu ska jag käka en godis, hej!
Fint.

Scary Movie 5

Igår var jag på bio med gänget från klassen och såg Scary Movie 5. Haha, det var premiär men det var helt dött i salongen. Fast filmen var bra, lugnt den bästa av serien! Den var sjukt rolig, satt och grät av skratt, fast med min låga humor behövs inte mycket men ändå. Blev så sjukt rädd hela tiden också, skrek ashögt en gång.
Lovar att alla andra som såg filmen hatade oss, speciellt mig.
Men den var bra, och idag har jag varit ute och gått och sen har jag bara varit hemma. 
Kul.

Skolavslutning

Jag, Amanda och Frida på skolavslutningen idag. Snodde den från Fritiofs blogg
Nu har jag sommarlov! Och har jag precis firat med nudlar! Haha, nämen det började regna ute under själva avslutningen så alla ville bara hem men då åkte alla bort här hemma så jag är ensam hemma nu och är skittrött. Gick upp 6 imorse för att Amanda skulle locka mitt hår. Fast jag kan tydligen inte ha lockigt hår längre (ser ut som en fjantig liten prins) så det slutatde med att jag plattade det, haha tack ändå Amanda! <3
Men det var en fin avslutning i alla fall och jag fällde några tårar för att Vilma slutar nian och kommer inte vara kvar nästa år.  
Nu ska jag sova lite och sen får jag se om jag åker till Carro senare för att chilla med några där. 

midnight city

Idag var det den sista skoldagen i 8:an. Vet inte hur jag känner för det. Lite jobbigt eftersom att härnäst kommer 9:an och gymnasieval och skit men samtidigt en lättnad för nu är det jobbigaste skolåret jag varit med om över.
Så imorgon är det skolavslutning och ikväll ska jag + tjejgänget sova över hos Amanda och göra oss fina tillsammans imorgon. Det blir myys :)
Men ska inte åka dit än så ska lyssna på lite musik och greja lite fö
Här har ni da outfit tills imorgon. Älskar skorna! Blir över 1,80 och äger typ hela världen med dom på.

Cut

Hej. Idag klippte jag av mig, det blev misslyckat. Fyyyy vad jag ångrar mig! Ville ha axellångt men nu blev det för kort och hela frillan är helt knas! Ser ut som att jag tagit en sax och klippt av håret själv inne på toan. 
Uscha, tackar Gud för att mitt hår har skills som gör att det växer fort.
 

you have bewitched me, body and soul

Såg filmen Pride and Pejudice igår och jag är typ kär.  Så himla bra! Som romantiska filmers största fan så passade den ju mig helt perfa.
Den är baserad på Jane Austens bok med samma namn och det är svårt att förklara vad den handlar om men typ om en kvinna som lever under på 1800-talet och hur det var att leva då, om kärlek och fina snubbar i fina kläder och sånt. Haha, låter ju super bra Julia, super bra. 
Nej men om man gillar äkta kärleksfilmer så ska man se den, för den ser inte ut att vara bra men det var den. Punkt.
Var tvungen att lägga ut den. Är typ in love i honom nu.
 

Beauty queen

Natten till igår sov jag över hos John, som bor ute i skogen, med gänget. Det var trevligt och sen igår var jag på Himlabadet med Agnes. Hon var lycklig och jag var dödstrött men vi hade kul :) Sen kom en unge fram och luktade på mitt ben i omklädningsrummet när jag tog på body lotion. Hon bah åh va gott ditt ben luktar, haha. Barn alltså! Efter badet sprang jag ner på stan för att möta upp Victor, John och Carro. Vi gick runt på stan en stund och käka donken och sen gick alla hem och jag låg och tittade på film resten av kvällen. En trevlig dag och jag fick med mig små fint från Gina Tricots utförsäjlning.
 
Alltså att de ska slå ner nu kommer göra att stan går i konkurs, största misstaget enligt mig. Var ska alla fjortisbrudar och jag köpa alla våra kläder nu liksom? Då kunde de hellre ha slagit ner Ur & Penn istället.
Nej, men tråkigt på riktigt för en som jag som aldrig åker ut till Birsta utan har levt på stans affärer i 15 år.
 
 

*

Hejsan. Har chillat i skolan i måndags och tisdags och sen på onsdag kväll åkte vi till Edsbyn för att fira kusins student. Kom hem nu i eftermiddag och imorse kom också Bror hem. Får väl erkänna att det varit lite jobbigt att ha honom åkandes omkring i Europa i en månad, men nu är han hemma hel och fin så nu känns det bra igen :) 
Här är lite bilder från vår tripp i Edsbyn och nu ska jag käka mat. 
Älskar att vara på deras fina gård. Wonderful liksom

Sidsjön

Nu har jag typ precis vaknar och ätit frukost. Ska gå och borsta tänderna och klä på mig nu för ska åka och bada på Sidsjön med några från klassen sen.
Var igår med Jasmin, Viola, Eveline och några från deras klass, det var mums! Har inte träffat dom på evigheter så vi åkte och bada på Sidsjön vi med och typ käka tusen kilo nutella, chips, mariekex och marschmallows. Beach 2013 liksom!
Nu ska jag göra något åt livet.
Puss

RSS 2.0