Året 2011

Det här året har varit så fint tycker jag! Men för att inte skriva om precis allt så skriver jag en såkallad sammanfatting om allt: Det har varit bäst!
Om jag ska sitta och skriva allt roligt som har hänt så kommer detta bli det längsta inlägget ever, och det orkar jag inte. Men jag har tex fått tre otroligt fina vänner! Ni kan nog gissa vilka, jag kapade av håret som gjorde att jag insåg att jag inte ska göra det igen och vi vann föer matcher på basketen än vi trodde att vi skulle göra!
Nu ikväll ska jag först äta middag hemma med bror och far och sen ikväll ska jag supa loss med Eveline, Viola och Jasmin. SKOJA! Det är bara fjantigt att dricka när man är 13! Kom ihåg det!
Men vi ska kolla på film tror jag och så ska vi ha det bäst. Nu ska jag måla naglarna och byta om. Sen sk vi nog äta.

Vi ses nästa år!
Detta år har varit fint, som sagt! :)

Här Har Ni Bilderna

Parfymen

Tröjan från Cubus

Skjortan från Cubus

Tandborts hållaren från Lagerhouse. Är lite kär i den. Det ju ut som att tandborsten kommer ur halsen på den.

Nu Säger Jag God Natt

Här fick ni också en lite sneakpeak på nyskjortan! Men imorgon kommer det bilder på ALLT jag köpt under lovet. Nu ska jag sova för att kunna vara pigg ända fram tills nästa år imorgon. :)
God natt!

Fritiof Är Hemma!

Har inget roligt att skriva om dagen. Var på stan en sväng med Viola och Eveline efter att jag ätit frukost hos Sara.
Och så har jag diskat grymt mycket! Pappa tyckte det var min tur idag.. För det var typ två månader sedan sist.. ^^
Men idag kom Fritiof hem! Såg en massa fina bilder från hennes 3 veckors resa på hennes blogg och hon ser ut att ha haft det bäst! Fast en bild flinade jag lite extra åt:
Alltså tjejen har en apa på huvudet och skriker? Jag skulle sitta och göra glädjehopp och gosa gosa med den! Och kankse kissa på mgi av rädsla, men inte skrika! Då blir ju lillapan rädd.
Men inte imorgon men någon dag här snart så ska jag nörda henne en hel dag! Shit, undra hur brun hon kommer vara?! Hon och jag kommer bli bajskorven och tavelkritan. (Y)
Just nu är jag ensam hemma och lyssnar på musik och ska forsätta med! Baj baj!

(Nu går det att ladda upp bilder också!)

Jag Har Sovit Klart Nu

Ibland så gör sömn mycket! Var på Birsta med Sara idag och när jag kom hem var jag helt slut. Så jag somnade i soffan direkt när jag slagit av datorn.
Sen så köpte jag lite saker på Birsta idag. Köpte en skjorta (bra gjort Julia! Efter ett halvår blev det gjort!), en parfym så att jag luktar gott igen och en tandborsthållare från Lager House. Haha, kunde inte låta bli att köpa den! Det är en apa som håller i tandbortsen liksom, vem vill inte ha en sån?! ^^)

Nu ska jag packa ned pyjamasen och sånt för sen ska jag åka till Sara. Ska sova där inatt, så det blir kuligt!
Får se om det blir något blogginlägg därifrån, annars kommer det ett imorgon. :)
God kväll!
(Alltså snart blir jag lite smått förbannad, det går ju inte att ladda upp bilder!)


Ska Sova Lite..

återkommer efter jag vaknat.

En Sån Dag

Nu är jag hemma efter en hel dag med bruttorna! :) Vi gick först på da stada och shoppade lite, sen åkte vi hem till oss i någon timme och sen bar det av hem till Jasmin och kolla på film. Så kom hem för några minuter sen. Har ätit lite macka och så. Haha, förstår inte. Har ätit HUR mycket som helst ikväll men ändå så var den första tanken när jag kom hem mat. "Lite hungrig. En macka kanske?"

Men en macka var gott, och nu mår magen fint fint!
Imorgon blir det stan igen med Schara. Då ska vi shoppa lite mer. Men allt är ju så grymt billigt nu när det är rea! Nästan äckligt billigt. Jasmin köpe tex en as god parfym idag för 30 spänn. 30 spänn! Det är ju inngenting! Så alla 500 :- parfymer kan gå och ta sig!
Nu ska jag sova så att jag kan gå upp i tid för att duscha och greja innan da stada.
God natt!


Hejsan

Nu snart ska jag ner på stan och möta upp Jasmin, Eveline och Viola. Vi ska shoppas loss på mellandagsrean tillsammans med alla mammor som brottar sig fram till reahyllorna! Det är rätt så sjukt, men det är sant. Det ända man ser är mammor som går runt med 53 olika kassar och står och plockar på sig inne på HM.
Sen är det något jobbigt med datorn så det går inte att ladda upp bilder! Men jag ska fixa fram bilder på skorna så fort som möjligt, men det kan ju ta ett tag.
Nu ska jag chekca fejjan och sedan gå.
Tack och hej!

Dessa Fräna Skor

Idag har jag köpt as fräna skor! Svarta kängor med röda skosnören! Låter kanske inte så vackert, men de ser riktigt snygga ut, enligt mig. Och varma och sköna är de också! Är fårull i (såklart är det inte riktigt fårull) så mina fötter bara njuuuter av att vara där inne. :)

Ikväll var jag på Dragons också. Såklart vann de! (Y) Var roligt att träffa Eveline och dom också. Får se till att vara med dom brudarna nu på lovet då man har tid. Vi har tänkt åka pulka någon dag men nu är det ju bara is överallt så då går det ju inte! Om man inte vill åka ultra fort och slå ihjäl sig såklart.
Nu ska jag greja lite och sedan sova.
Goder kväller!


Jag Blir Så Glad

när jag hittar roliga bloggar! Som den här, en hel blogg om bara One Direction. Och nej jag är inte besatt! Inte än.. Men flera som har bloggar om tex Justin Bieber skriver också om sig själv, och då blir det inte lika roligt. Man vill ju läsa om bara Justin Bieber och inte om att du köpte en glass på donken här om dan. Kanske bara jag som tänker så, men så tycker jag i alla fall! Men den här bloggen handlar bara om 1D och inte om någon glass. :)
Och för att fullgöra detta inlägg får ni en till bra låt med 1D och en fin fin bild:

Hemma Igen

Nu är jag hemma i Sundsvall hos fader min. Har ätit ännu mer julmat och fått mina julklappar! Detta fick jag:
*Pyjamasbyxor
*Pengar av farmor och farfar + en bok
*Body Shop saker som luktade grymt gott!
* En hårtork
* Coldplays senaste skiva
* Tuggumin
Och trots stormen inatt så somnade jag och Ida till slut. Men idag på vägen hem så låg det en massa träd på sidan av motorvägen och vissa sånna här "älgstängsel" hade förstörts pga en massa granar som trillat ner. Men huvudsaken är ju att jag inte flög ut genom fönstret eller något. Det hade varit väldigt jobbigt, och kallt.
Nu ska jag lyssna på 1D (One Direction) och kolla om någon vill hänga med ute på mellandagsrean imorgon och köpa skor med mig. Hela klacken på mina kängor har gått av, väldigt lyckat såhär på vintern!
Hej hej då!


Det Blåser Ute

Här i Edsbyn är det bokstavligt storm! Det blåser grymt mycket ute och enligt fejjan så är det jätte många inne i själva byn som har fått strömavbrott. Men vi har elen kvar i allafall, fast det låter jätte hemskt där ute. Man hör hur ljuslyktor och hinkar flyger omkring på gården! Lite smått läskigt, om jag ska vara ärlig. Hoppas bara att jag kommer kunna somna! Ida andvänder öronproppar varje natt och hör ingenting (fast det kan ju vara lite bra om jag skulle behöva släppa mig där mitt i natten) men jag kommer säkert ligga och små snyfta efter mamma eller något. Eller så sover jag som en stock och ser arg ut. Som vanligt.
Nu ska vi sova och hoppas att det slutar blåsa.

God Lunch!

Här får ni en bra låt som ni kan digga idag. Började lyssna på den för typ en vecka sen och jag kan redan utantill! Själv tycker jag den är jätte bra! Fast han som sjunger tar ju i som in i pipan i musikvideon! Ser jätte kuligt ut!
Och andeldingen till att jag länkar till den och inte sätter in själva videon här är att jag inte får till det! Den vill liksom inte komma upp.. Men tryck bara på länken, kolla när jag sjunger halsen av sig och njut!

Nu ska jag klä på mig och sedan ska Ida och jag kolla på Trassel! Lungt en av mina favoritfilmer just nu! :)
Ha en stört bra dag så ses vi senare!

Ja, det är min nya grej att se ut som en fisk på alla kort jag tar. (Y)


God Jul!

Nu ska jag och Ida sova! Det har varit en jätte rolig julafton för min del! Fick juklappar som jag kommer är mega super glad över! Detta fick jag:
* Tjocksockar (som jag faktiskt hade önskat mig)
* En tjockiströja från Monki
* En långklänning med huva (skit cool, men det var tydligen ett nattlinne)
* Silverörhängen och en silverring
* Ett klockhalsband utav Ida :)
* Pannband
*Pengar!!
* Mjukiskofta och en tröja till
* Hårspray


Haha, känner mig nå så grymt bortskämd! Kommer ju få juklappar av far på Måndag också! Men så blir det ju med skilda föräldrar, båda ska ju ge en paket! Nu ska vi släcka här och sova. Imorgon ska vi nog bara vara hemma. Ida och jag hade tänkt ha en "fulisdag" och skippa smink och bara gå runt och hänga i mjukiskläder hela dagen och kolla på Trassel.
God natt och hoppas ni haft en störtskön julafton!
PS: Vet inte om det är något bloggskämt, men helt plötsligt så har jag fått över 140 läsare på en dag?! Vart kom dom ifrån???!! DS:

En rädd Agnes när tomten kom.

Fin tjej...

Klart!

Nu är alla julklappar inköpta! Men jag har märkt att jag längtar inte ett dugg till imorgon. Jag är dödsallvarlig när jag säger det, för alla skriver på fejjan och säger "Åh, längtar tills imorgon!" men det gör inte jag! När man var liten kunde man ju inte sova på kvällen för man längtade så mycket, men nu så är det ju hur lätt som helst att sova. Det är efter Kalle Anka som jag börjar sitta och glo på julklapparna under granen. Men innan det så har man ju fullt upp med att äta sig tjock på mat och vara trevlig mot folk.
Men nu ska jag  kolla klart på ett tv-program här och sedan sova. Ska upp tidigt imorgon för att åka till Edsbyn! :)
God kväll!

Orka nämna håret.


Totoro

Nu har jag och Agnes kollat på halva filmen Totoro. Sen blev hon hungrig, så vi stängde av den och nu ska jag fixa lunch åt henne. Är barnvakt åt henne idag så att moder och L:et kan shoppa julklappar! Men sen ska syster få vara barnvakt och så ska bror och jag ner på stan och köpa lite mer juklappar.
Haha, älskar att man kan höra genom hela lägenheten att syster lyssnar på Big big girl låten! ^^)
Men nu ska en treåring få mat, annars kommer väl hon bli ännu mindre än vad hon redan är!
Bye bye!


I Can Eat Carrots!

Han är min! <3

Jullov!

DAGS ATT SOVA Ut I TVÅ ½ VECKOR!! Gaah! Gud vad skönt! väckarklockan ska få ligga ute i snön fram tills då den ska fram!
Och för att fira denna högtidsdag så får ni en bra låt som jag nördar:
Mmm, de är ju inte jobbigt att kolla på dom direkt. Haha, snart börjar man ju dregla!
Nä, skojja bara. Dregla gör jag aldrig. Blir ju så himla äckligt då.
Men idag efter skolan var jag på stan med Sara och då köpte jag julklappar till hon själv och till Agnes. Sen gick vi hem till mig och åt Subway som vi köpt på stan och bytte julklappar. Fick ett jätte fint halsband som jag kommer andvända mycket! En bild på det kommer senare, just nu ska jag ta en macka för att tillfredsställa min mage.
Heeeej då.

Dags Att Köpa Julklappar

Imorgon ska jag i alla fall med Sara på stan efter skolan och köpa de första juklapparna. ^^ Ska köpa till Frida, Sara, Wilma och Agnes.
Haha, jag, Sara och Frida brukar alltid gå på stan tillsammans och köpa julklappar. Då brukar vi dela upp oss eller om två ska till samma butik får en gå till andra stan. Typ. Imorgon får jag köra iväg Sara till leksaksaffären, som ligger längst ner i gallerian, så att jag kan köpa det hon ska få. :) Vad nu det blir, har inte kommit på vad hon ska få än.. Men hon önskade sig typ tre saker så det blir nog inte så svårt.
Nu ska jag lyssna på musik och greja på datorn.
God kväll!


Torsdag

Gaah, gissa vad! Vi vann tävlingen idag för bästa utklädnad! Alla i min mentor var jätte fina, så vi förtjänade det verkligen! ^^)
Jag tog några bilder med mobilen, men de blev sådär:
Lyckades ni komma på vad jag skulle vara?

Jag var en marionettedocka! Haha, jag blev inte sådär fruktansvärt lik en docka, men nästan så.

Fotografen hade en ovanligt skakig hand..
Men det var kul, fast några blev jätte sura när de inte vann. Fast det blev inte jag!
Och roligast var att jag hade glömt sminkborttagningsmedel hemma så jag var tvungen att gå hem med det sminket! Haha, alla som jag gick förbi kollade antingen jätte konstigt på mig eller flinade.
Nu ska jag sova. Har ont i huvudet och ikväll är det avslutning på träningen och den vill jag ju inte missa!


Gissa Vad!

Imorgon är det Dogeboll turnering på skolan mellan mentorsgrupperna. Då ska alla mentorsgrupper klä ut sig efter olika teman. Och min mentor har temat Cirkus freakshow. Vi ska vara allt från clowner till skäggiga damen.
Men vad tror ni jag ska vara? :)
Haha, är själv rätt sp nöjd med att jag kom på en så bra utklädnad. Ingen annan hade tänkt på den innan, så jag vet att ingen annan kommer se likadan ut som jag! (Y)
Hahaa, jag är så duktig med paint..

I Vårat Kök...

kan man hitta lite små fina saker. Idag när jag kom hem från skolan, as hungrig som vanligt, så hittar jag flera saker som jag inte kan förklara vad det är:
Typ två små snoppar...
Röd spagetti..
Och ett par fula pepparkakor. Det fanns mycket mer i vårar kylskåp som jag inte kunde förklara vad det var, men sen kom jag på att det står på burkarna/flaskorna vad det var för något..
Men sen vill jag visa er en lite sorlig bild:

Två ensamma mandariner. Den orangea är helt bucklig och mjuk så den vill man ju inte direkt äta, och den gula är ju, det syns inte så bra på bild, alldeles grön! Tänk att när dom kom hit till vårat kök hade de en förhoppning: att bli uppätna!
De väntade och såg på medans de andra mandarinerna blev uppätna, men de blev aldrig valda själva. Så nu ligger de där bredvid en brun banan och väntar på att bli slängda. Stackars mandariner! När jag skaffar ett eget kök ska jag aldrig låta en frukt eller två bli lämnad kvar! Jag ska äta upp allihop!

Det Här Med Tv

När jag kolla på tv så kan jag fundera ibland hur de får ihop alla programmen. För det måste ju vara någon eller några som sitter och planerear, speciellt nu till jul, vilka program som ska sändas, hur många avsnitt som ska sändas, när osv. Tänk att ha det som jobb. Schemalägga tv-program. Det vore något!
Haha, tänk er "Hej, älskling, jag kommer lite sent till middagen. Vi försöker lösa vilken tid vi ska sända reprisen av Bygglov.."
Det är en av andeldingarna till att jag ska gifta mig med Zac Efron..
Imorgon är det bad på skolan så jag ska packa för det nu. Ogillar bad med skolan sjukt mycket, men tänker inte vara någon mes och skylla på ont i magen bara för det.
God kväll!

En anna negativ sak med att ha bad som första lektion är håret kommer vara knas resten av dagen! (Y) = lockigt som in i pipan!

Julpyssla

Idag spelade vi match här i Sundsvall på morgonen. Vi förlorade, men vi spelade ändå jätte bra! Som vanligt! ^^)
Men när jag kom hem och hade duschat och grejat så satte sig Wilma, Agnes och jag och gjorde julakorta. Om man ska fira jul med halva tjocka släkten måste man ju ha julkort med sig, enligt Agnes. Så vi satte oss och grejade vid Agnes skrivbord:
Det är Agnes nya grej - bara ha på sig trosor hemma.

Mina konstverk! (Eller Agnes)

Fast innan jag fick börja rita så skulle jag leta efter paljetter, i en ask full med pärlor. -.- (Y)

Men det blev några fin fina kort! Fast det var nästan ingen som andvände mina välplockade paljetter.. *snyft*

God Förmiddag!

Moder tog datorn ifrån mig igår så det blev inget inlägg. ^^
Men nu har jag klätt på mig och grejat, typ första gången på länge som jag klär på mig innan två på en lördag! Är jätte seg på helgerna när det gäller att klä på sig! Brukar oftast fastna framför teven och rätt som det är så är klockan två eller tre och jag bah "Ooooj då!" Men nu så blir det ändring på det! Och vet ni vad, om en vecka är det julafton!! :) Och iår ska vi fira jul i Edsbyn hos Ida och dom! Var typ 4 eller 5 år sedan vi gjorde det sist. Så det kommer blir sådär grymt jätte roligt!
Nu  ska lillasyster få datorn. Snodde den av henne när hon gick ifrån den i typ tre minuter.
Bye bye!

Man måste ju bara älska tapeten! Den liksom slingrar sig omkring på väggen sådär mystiskt och fint. (Y)

BRB

Har suttit och gråtit till Svenska Hjältar galan. Återkommer strax.

Därför Att

Tänkte svara på en fråga som ingen har frågat: Varför jag alltid tar svartvita bilder med camen?
Jo, det är ju såhär att man det dubbelt så snyggare ut i denna dators cam för:
1: Ens hy blir helt fläckfri och det är väl typ allas drömmar att få den så.
2. Ens tänder blir vitare än vitast.
3. I mitt fall blir ögonen som självlysande
4. Ens ögonbryn ser grymt fräcka ut!
5. Det syns inte om man har ett smörpaket till hår
Nu vet ni det! :)

God Natt

Nu har jag tryckt i mig en mandarin (klementin, liten apelsin.. kalla det vad ni vill!) och ska sova. Är as trött efter träningen och skolan. Fast det har varit en slapp vecka! Nästan alla våra lärare har varit sjuka så vi har jobbat EA (eget arbete) hela veckan. Idag hade vi typ två vanliga lektioner, men det är ju alltid något. :)
Men nu ska jag gå och lägga mig och tänka ut vad folk ska få i julklappa. Har listat ut vad Fritiof och Sara ska få, men Ida ville ha något "fint eller sött". Okej, visst, det blir enkelt.
Men inte för att smöta för Fritiof eller något men hon är ju i Thailand nu så ni borde läsa hennes blogg! :) Hon kan inte ladda upp så mycket bilder, men det har kommit några inlägg.
Nu ska jag besöka sängen. Gör det ni också!
Idag (eller igår?) hade hon dykt. Bland fiskar! Hur vågar ungen! Skulle ha kissat på mig om jag var hon!! Fast det skulle ju faktiskt ingen ha märkt så.. ^^

Det Här Med Bröllop

Just nu sitter jag och kollar på det sista avsnittet av Bonde Söker Fru. Och nu ska den där sliskiga blondin bonden gifta sig med sin blondin från Göteborg. Men när man sitter och kollar på hur det förberder sig så ser man ju att det inte bara är att ringa en präst och bah "Hej, vi vill gifta oss." Utan de ska ju grejas så fruktansvärt mycket! Tårtor, mat (tre olika på riktigt fina bröllop), klänning, smoking, hår, smink, skor, kyrka (eller annan plats att gifta sig på) präst, evt. smekmånad... HUR HAR FOLK RÅD ATT GIFTA SIG!! Själv så vet jag att min mormor gjorde ALL mat på mina föräldrars bröllop. Vet inte riktigt hur det gick till, men hon fick tydligen mat över!

När man ser det här tänker man ju också "Jag ska inte ha sådär mycket grejs på mitt bröllop." men samtidigt så vill man ju ha allt det där. I alla fall jag. När jag själv ser på bröllopsfilmer så kan till och med jag smälta lite för de där fruktansvärt fina klänningarna och när de säger ja..

Jaja! Nog om det. Det kanske inte blir så att jag gifter mig? Vem vet? Fast så vill jag inte tänka, för även om jag inte hittar någon att gifta mig med så fixar jag ett singelbröllop för mig själv.



Äh, varför inte gifta sig när man är tretton istället? :)

De Senaste Två Dagarna

Höll på att glömma den där "tävlingen", som inte blev någon större succé, men Sara gissade i alla fall rätt.
Det rätta svaret var att Ida fixat en liten Hello Kitty bredvid webbadressen. Så här får du veckans första länk Sara.
Just nu sitter jag och grejar vid datorn, inget roligt för er andra att veta direkt men tydligen så är det sånt man skriver om när man äger en blogg.
Igår dog jag lite på träningen också. Det var lite kul, kände mig så grymt dålig när jag inte orkade springa sista varvet! Men har ju två träningar kvar den här veckan som jag kan springa på. Senare ska jag göra engelska läxa, och juste! Mattehäftena från helvetet blev klara idag! Jag gjorde stora glädjehopp i klassrummet då! ^^
Eller inte... Men jag blev i alla fall glad och kände mig grymt smart ända tills en kille i klassen kom fram och sa "Det där gjorde jag på en halvtimme hemma." Han fick lov att gå och ta sig någonstans mellan ryggen och knäna.
Jag bah "Stiiiick!"

Han bah" Dont hurt mee!!"

Inte Ett Inlägg Att Bli Glad Av

Klockan är halv sju och jag håller på att dö av sömnbrist. Det är en och ½ vecka kvar i skolan!  Jag. Kommer.Dö.
Alla tänker "Kom igen nu, två veckor kvar! Det klarar vi!" Bull shit. Jag tänker på alla julklappar man ska köpa till hela släkten + alla kompisar som säger "Jag vet vad jag ska köpa till dig i julklapp" så man själv bah "Jaha, då ska du också ha en já" Och sen alla mattehäften från helvetet som ska vara inne senast på onsdag!! JAG ORKAR INTE!

En dödsannons kommer senare i veckan.

Ser ni vad arg jag blir!? Snart börjar det ju ryka ur mina öron!

Juste, jag var ju trött..

Igår Kväll Vettu

Igår kväll var det bäst! Så grymt kul vi hade alltså. :) Vi käkade as god hemmagjord pizza, vi såg på basketfilmer (såklart), tjockade i oss chips och godis, busringde folk, chattade med vår pojkvän på skype osv. Fast han vet inte om att hälften av laget är ihop med honom. Vi har inte sagt det. Men jag ha i alla fall paxat honom. Så jag har första tjing på honom!
Idag klockan två ska nästan hela laget gå och kolla på när Dragons p98 spelar match. De borde vinna, för de är väldigt bra. Men innan det ska jag klä på mig och typ duscha.
Oooj, tjenare! Trodde jag hade publicerat det här inlägget! Haha, började skriva för en halvtimme sen! Haha, men då publicerar jag det nu!
Tack och hej!


Pyjamas och morgonfrisyr är hett! Kan nog bli den frisyren hela dan och jag är tillräckligt lat.. (Y)

Sälen Här

Nu blir det party party hos Evelino med resten av laget! :)

Här har ni en liten säl.
Och här har två bilder som jag har suttit och fnissat åt typ hela veckan:


Hahaaa!

Det Är Ingen Fågel

Den där ledtråden jag gav er igår - Fågel - då är det inte bokstavligt en fågel.  Den sitter bara bland de högre delarna av bloggen! Försök nu!
Men sen igår var det ju Nobelafton. :) Det var faktiskt kul och jag blev längre än längst. Den första kommentaren fick när jag kom var "Shiiiiit vad lång du är!"
Nu är jag hos moder och ska vara här fram till jul. Nu börjar Idolfinalen också. Asså guud vaad spääänandeee!! Eller inte. Robin vinner alla blir jätte glada och gråter av lycka. Men det kan ha få göra. För både Amanda och Moa kommer inom ett år vara på egna ben med eget skivkontrakt. Typ som Tove Styrke. hon kom trea men jämför henne och Erik Grönvall. Vem har det gått bäst för? Nu ska jag stänga av och kolla.
Goder kväller!


Happy Face

Den här bilden togs efter matchen i Tisdags.
Som sagt, äcklig och svettig. Men jag var glad och den nya lagdräkten gjorde så att man kände sig ännu snyggare!
Men sen hittade man de här bilderna:
Vad gör jag där bakom liksom?
Kom tillbaks din dumma boll!
Men det var kul att vi kunde få riktiga bilder på oss tagna av en fotograf.
<3

Party Party Ikväll

Ikväll är det Nobelafton på skolan och då ska man tydligen vara finare än finast. Så jag har skaffat både höga klackar och klänning! Jisses vad lång jag kommer bli.. Så nu ska jag stå och ha lite beslutångest och bestämma om jag ska ha lockat hår eller plattat.. Kan ta ett tag. Ska kladda lite kladd i ansiktet också. Men nu får jag börja, om en timme ska vi äta och sen ska jag åka. :) Så det kommer nog inte något mer inlägg ikväll. Ska ju på party party!

Sedan måste ni ju gissa på vad som är nytt! Ni får en till ledtråd: Fågel
Nu ska jag måla mig i ansiktet.
God eftermiddag!


Här har ni Alfred Nobel också. Han som Nobelpriset är efter.. eftertraktat? Efterdöpt? Äh, skitsamma! Priset kom till pga honom!

Playa Är Ett Roligt Ord

Igår playade jag match mot Dragons 99/00. Vi vann med 77-22. :) Och så tog vi "idolbilder" och lagfoto efter matchen! Hoppas de vart fina, för det var ju efter matchen då alla var röda och svettiga! Men det har vi varit på alla lagfoton vi tagit, för tydligen så ska man ta dom efter matchen så man är äcklig och ofin, och inte innan då man är lagom äcklig och fin. Men som dom fotomodellerna vi är i laget så blir viju grymt snygga hur vi än ser ut! Vi hade nya matchdräkter också! As snygga om jag får säga det själv!
Nu ska jag gegga framför teven. Eller baka chokladbollar!? Det gör jag!
Tack och hej!


Nu Har Ida Fixat Serni

Nu ni ska vi leka lite Kissie här. Nästan som finn ett fel, fast ändå inte.
Hitta något nytt som Ida har fixat idag här på bloggen. Ni som är uppmärksamma kommer märka det, ni andra, ni märker det aldrig. ^^
En ledtråd: Hello Kitty
Gissa genom att kommentera, den som gissar rätt fåt en länk här på bloggen varje dag!:)
Fast du Ida får inte vara med! Mohaha!

Nu har ni något att göra ikväll. (Y)

Dessa Uttryck

Vi svenskar har ju en massa roliga uttryck. Typ som "de slog sina kloka huvden ihop".
Tänker man på vad folk verkligen menar när de säger så, då blir det ju nå så fruktansvärt kul. Som de här:
"Jag sov som en stock inatt."


Eller "Jag är som Bambi på hal is."
Det blir ju lite kulare om man tänker så. :) Och saker som folk säger istället för svordomar.
Järnspikar!

Mormors blåbärspaj!

Om man tänker såhär blir ju allt folk säger riktigt kul. ^^ Det är en andledning till att jag går runt och flinar hela dagarna!

Ida Äger

Haha, för några dar sen la Ida ut den här videon på sin blogg:
"Det är jag i vit tröja" har hon skrivit och varje gång jag kollar på videon håller jag på att kissa på mig!
Älskar att hon på slutet bah "Yeah, där satt den!" Men hon var duktig tycker jag, skulle nog ha dansat så där jag med om inte ännu värre!
För er som inte fattar det så är det inte Ida som dansar

Hej Kompisar

Igår vann vi matchen! 73-38 blev det och vi spelade as bra! :)
Idag ska jag bara vara hemma och tjocka mig så jag har inget såhär mega intressant att skriva. Ni kan väl sitta och skratta åt det här så länge:
Så sjukt dåligt att det bli roligt! ^^

Blåa Ben Är Fint

Nu har jag ätit frukost och sitter och kollas på SOS Västkust med fader. Ja, det var ju jag som inte tyckte om sånna program, men idag hände det mycket spännande saker. En killes lårben är brutet tex. Det blev alldeles blått och äckligt! :) Sånt som jag gillar! Men jag ska inte kolla så mycket längre, ska klä på mig mjukiskläderna och packa lite för idag ska vi åka till Bräcke och spela match mot Ragunda. Fast jag har världens träningsvärk i benen och rumpan så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig fram på planen. Får kankse köra runt med rullstol eller rida på någons rygg? Får fundera på det på vägen dit.
Nu ska jag kolla hur det går för det blåa benet.
Tjolla Hej!


Barda Är Läskigt

Just nu är jag hos moder. Fader är borta ikväll, så jag stack hit för att inte vara ensam hemma en fredagskväll. Nu är det Barda på tv och Wilma sitter bredvid mig och kollar såhär jätte koncentrerat. Haha, hon tycker det är bra fast hon tycker också att det är läskigt. Förut tog hon tag i min arm ashårt när de var i en mörk skog. Inte lätt att vara sju år och kolla på läskigheter på teven! Nu är det spännande, Tyki är inte död, hon lever!! :O
Sen är den nya headern uppe ju. Vad tycker ni om den? Kanske inte den bästa, men Hello Kitty är ju med på den och den är ju rosa. Det är ju liksom huvudsaken.
Nu tog Wilma tag i min arm igen, dags att stänga ner datorn ett tag.
Hihi, det är jag som är Tyki! Mohahaha! Och Syster anar inget..

1 December

Ja ni, 24 dagar kvar då och sen blir det juklappar! ^^) Idag får man ju börja med alla sorters julkalendrar. Själv har jag en chokladkalender som jag haft varje år sen jag var fem. Där lät det som att jag har haft samma i 8 år, men nej, köper en ny varje. *Ni pustar ut*
Men gissa vad jag har för motiv på den då? Nej, inga tomtar. Nej, tråkigt nog inte Hello Kitty. Neje! Fy på dig för den tanken! Nej, jag har Prinsessor! L:et körde på Disney tema i år: Musse Pigg eller Disney Prinsessor. Såklart jag valde prinsessor! :)
Fast jag har inte ätit den lilla chokladen än. Är så trött och slut att jag är typ fastklistrad i soffan. Är rätt så ofta det händer.  Men nu ska jag kolla på slutet av Top Model. Förresten, Tyra har galet hår idag! Tänk er Pippi Långstrump/en kvinna som fått en elektriskt stöt så att hennes hår står åt alla håll. Typ.
Nu får en tjej skäll.
Hajj hojj!



RSS 2.0