Är sjuk

Vänner. Idag är jag sjuk. Eller blev sjuk på fredagskvällen, så denna helg har varit hård. Min hals is killing me, jag har ingen röst och jag misstänker feber också. Love life.
Hade vår sista föreställning i fredags, det var lite skönt men också tråkigt. Gillar min grupp så mycket och då blir det så tråkigt att inte få träffa dem på hela sommaren! 
Nu ska jag knapra piller och duscha, för om två timmar ska jag sälja fika på teatern. Kan ju inte prata så lär ju få stå i ett hörn och koka korv. Och smitta alla med min dödsjuka. 
Glad söndag på er!

Blogga var det ja

Hörreniii!! Jag är hemma, och har varit det i tre veckor (?) nu typ. Och jag har inte bloggat i know, men har fetaste anledningen till det. Teatern. Har tränat, repeterat och spytt teater sedan jag kom hem. Och den här veckan är det själva teaterfestivalen då vi spelar upp den här pjäsen och då finns det ingen tid (eller ork) att blogga liksom. Men har ju tagit så fina bilder från canarias så jag ska visa er dom! Om det blir till helgen eller nästa vecka, det får vi se. 
Idag har jag sovmorgon, men nu ska jag äta upp min frulle (chokladkaka) och sen ska jag göra mig snygg och åka till skolan på berget. Puss, kram.
 

RSS 2.0