Det här med att ladda ner

Hejsan. Sedan sist har jag varit på bio med Sara och sett 22 Jump Street (den var bra, kul, skrattade mycket, Channing Tatum var snygg, Jonah Hill söt, ja så vare) och ikväll hade vi gäster på middag så jag har typ käkat go mat och druckit Lokacrush. 
Förutom det så har jag sedan igår kväll kämpat med att laddat ner en ny serie jag hade tänkt se men det går så himla långsamt så man bah amen lägg av nu vaaaa.!!
Nu är det "bara" 2 dagar kvar står det så jag kämpar väl vidare. Får lite psykbryt då det ena sekunden står 2 h och man bah yeees och sen står det 82 w och man bah pls. Aja, jag hoppas på det bästa. Hej!
 
 

Kolmården dag 2

Andra dagen gick Wilma, Agnes och deras pappa med på en mata-djuren-tur som hotellet vi bodde på ordnade. När de var klara mötte jag och mor upp dem inne på djurparken och Agnes var så pepp på att få åka linbanan igen, så vi gjorde det.
Lika pepp som dagen innan!
Denna tur var bättre än förra. Då fick vi se björnarna och lejonen på riktig nära håll och det var riktigt fränt faktiskt.
Sedan skulle vi ta en fin syskonbild men sekunden efter denna bild slog Agnes i huvudet så det blev ingen bild.
Så vi gick och köpte glass för att trösta det ledsna barnet och tittade lite på aporna igen. Efter det gick vi till savannen.
Efter det, öknen och sedan björnarna.
Sedan åt vi mat på Bamsesvärld innan vi skulle gå till det sista stället.
Det sista vi gjorde innan vi åkte till Uppsala var att gå på Tropicarium, alltså där alla reptiler och fiskar höll till.
Ingen reptil eller fisk, men det var apor i början. Fast de var helt fria och hoppade runt på väggarna ovanför en så en viss person fick kanske panik och skyndade sig ut till ormarna istället. Nämner inga namn.
Tog inte så många bilder pga 1. visste inte om ormarna och fiskarna tyckte om blixt och 2. var så sjukt rädd hela tiden så tänkte inte så mycket på att ta bilder. Men efter detta åkte vi till Uppsala och igår shoppade jag en massa och sen åkte vi äntligen hem! :D Har haft det jätte bra, men att komma hem var också så himlans najs. 
 

Komården dag 1

Vi började första dagen tidigt så att vi var där när de öppnade. Då gick vi och tittade på sälarna och deras sälshow.
Det var lite pirattema på den men den var kul. Rätt så sjukt att de kan lära dem en massa tricks.
Sedan åt vi tacolunch, förutom Agnes som tyckte det var äckligt så hon fick en korv istället. Vi passade på att åka en karusell också.
Efter lunch gick vi på delfinshowen. Det var nog det häftigaste jag sett, delfiner är så himla fina och de var så duktiga. Drömjobbet vore ju att få jobba som dessa delfinskötare men jag är för djurrädd så jag tänker mest good bye det kommer aldrig funka.
Efter den otroligt fina showen gick vi runt och tittade på resten av Kolmården.
Tigrarna
Savannen och aporna. Fast jag fick bättre bilder andra dagen så de bilderna får ni se senare.
Sedan åkte vi på safari med en linbana. Agnes var hur pepp som helst.
Det var väldigt svårt att få bilder på alla djur den där turen, för de gömde sig. Det var sent på eftermiddagen också så de flesta låg och vila bland träden.
Fast alla var glada ändå och vi gick och köpte glass. Fast sedan började det spöregna i typ 45 minuter så vi var fast under ett tag. Sen klarnade det upp och då gick vi till delfinerna igen.
Är kär i delfiner. Det var en sån fin avslutning på den Kolmården turen och när jag blir stor vill jag ha en delfin som hurdjur. 
 

en nöjd en

Hola hola, där satt jag och såg allmänt nöjd ut. Igår och idag var vi på kolmården och jag tog ju alldeles för många bilder. Efter vi varit där idag så åkte vi till Uppsala och nu ikväll var vi ute och åt och nu är vi på hotellet och ska sova. Är så himlans trött fast imorgon får vi sovmorgon - till åtta. Yes liksom!
Imorgon ska vi bara gå på stan och sen åker vi hem till Sundsvall igen. God natt!

Södertälje

Idag kom vi fram till Södertälje vid två tiden. Vi checkade in på hotellet och chillade lite på rummet ett tag. Såhär ser mitt, Wilmas och mors rum ut. Agnes var med och posade.
Hon konstaterade att vårat badrum var finare än hennes också. 
Jag sjöng lite Beyoncé i sängen
Sedan ville systrarna mina vara med på bilder. Jag bah okej.
Efter lite brottning i sängen och så begav vi oss ner på stan.
Vi gick runt lite på stan men sen blev Agnes hungrig och började dramaqueena sig, så vi gick till donken och käka.
Sedan åt vi glass vid vattnet innan vi gick tillbaka till hotellet. 
Nu ligger vi här i sängen, nyduschade allihopa och kollar på sommarlovsmorgon. Åh, så trevligt!

åka iväg lite

Imorgon åker jag iväg på den årliga semestern med mor och resten här hemma. Förra året var vi till Stockholm och i år ska vi till Kolmården...!
Jo, kolla på djur blir säkert as coolt men som den djurskygga människan jag är så är det väl inget jag drömt om, att gå på djurparker alltså. Men vi ska se delfinshow och åka linbana över hela parken så enligt mor kommer det bli helt underbart. Jag börjar tro på henne.
Så imorgon åker vi först till Södertälje och sover där en natt, sedan åker vi till Kolmården och är där i två dar och på torsdag åker vi till Uppsala för att sova där en natt och shoppa. Kommer hem på fredag så vi hörs då igen. Nu ska jag se en film innan jag måste sova, åker 8 imorgon så hej och hå vad glad jag kommer vara i bilen. Yey!
 

hola mis amigos

Denna misommarhelg har jag bara varit med familjen faktiskt. I fredags var jag hos mor och umgicks hela dagen och sov över där. Syster och hennes bf var hemma under helgen också, så det var ju väldans trevligt. Sedan igår blev det middag hos far och nu sitter jag här och bah what's going on with the väder?
För serri fem minuter sen spöregnade det i två minuter och nu skiner solen. Ska snart möta upp Sara för vi ska på Birsta och jag vill ju inte bli dygnblöt på vägen till och från bussen liksom. Ska man ta med sig ett para eller ska man bara trotsa vädret och le ändå? Vi får se, nu är klockan ett i alla fall så ska väl se hur det går för donnan om hon kommer hit till mig snart :)
 

Audrey Hepburn

Helt stunning, gå härifrån.

tisdag

Goood tisdag på er! Vad har jag gjort hittills idag? Jag har sett på Easy A med en skål nudlar som sncaks. Känner att jag verkligen tar vara på detta sommarlovet, varenda minut av det. Fast sen har det bara gått en och en halv dag (om man räknar bort helgen alltså) så jag har ju en del kvar. Ska nog ner på stan nu en sväng och köpa lite nödvändigheter + kolla på böcker. Ha det så bra!

tisdag

Goood tisdag på er! Vad har jag gjort hittills idag? Jag har sett på Easy A med en skål nudlar som sncaks. Känner att jag verkligen tar vara på detta sommarlovet, varenda minut av det. Fast sen har det bara gått en och en halv dag (om man räknar bort helgen alltså) så jag har ju en del kvar. Ska nog ner på stan nu en sväng och köpa lite nödvändigheter + kolla på böcker. Ha det så bra!

gårdagen

Igår var jag barnvakt. Vi bakade pizza till lunch, gick till Kulturmagasinet och tittade på lite utställningar och böcker, lekte i en lekpark och käka glass. Det var ju så himla mysigt, tänker ni då. Ja, det var det verkligen!
Sedan på kvällen var jag med Han, Frida och Tim. Vi var ute och käka chips och drack Zingo. Frida åkte till USA idag och ska vara där i en månad så vi passade på att ha ett hej-då-vi-se-om-27-dagar-häng. Det var kul, tycker om att vara med dom 3. 

The fault in our stars

Det här är en bok som jag läste ut igår och den tycker jag ni kan läsa. Den är ju väldigt akutell just nu om man kollar på Twitter och Tubmlr mm. och sen så kommer den ju ut på bio snart. 
Boken handlar om Hazel som har lungcancer. Varje vecka går hon i en såkallad supportgroup där hon och andra ungdomar med cancer samlas. En dag träffar hon Augustus som är en tidigare cancerdrabbad ung man och de blir vänner och det ena leder till det andra och de blir kära och har det så fint tillsammans osv osv. Det är en väldigt sorlig bok och den är lite jobbig för Hazels tankar är lite råa. Hon är väldigt sjuk i sin cancerfom och hon vet att hon ska dö. Jag kan tycka att det är jobbigt att läsa om döden också, så det är nog lite därför den är lite jobbig. Förutom det så är boken väldigt fin, jag hade kanske lite för höga förhoppningar om den men den var bra. Jag läste den på engelska, den finns på svenska också, men jag jobbar på att läsa engelska böcker så. Men läs den och se sen filmen för den ska tydligen vara väldigt bra. :)
Kram

where we are tour

Fredagen bjöd på en magisk kväll. Jag struntar i vad alla resensenter har skrivit om konserten, visst ljudet var lite knaggligt, men annars var den så bra! Vi stod och dansade genom hela konserten och det var världens drag hela kvällen! 
Igår var vi och shoppade hela dagen innan vi åkte hem och idag har jag varit barnvakt åt Agnes och Wilma. Nu ska jag till far och käka middag och sen ikväll ska jag nog vara med Frida och några fler. 

ångest

 
Detta är väl den finaste bilden jag har på min klass just nu, så den ryker in här igen
 
Imorgon är det skolavslutning och då splittras vår klass. Då är vi inte 9 titan mer, aldrig mer. Hade sådan ångest i helgen över detta men nu i veckan har jag inte tänkt på det så mycket förens nu. Vill inte, vill inte, vill inte! Självklart kommer vi träffas under sommaren, vissa kommer jag även träffa när skolan börjar. Men bara tanken på att jag aldrig mer kommer ha dessa människor som mina klasskamrater gör mig så ledsen. De är som min lilla familj, som jag träffar varje dag och som jag mår så bra med.
Gymnasiet blir ju bra, absolut. Kommer få vänner där med, vet redan flera som ska gå där och de verkar snälla. Sen kommer jag ha Han vid min sida så det är ju kolugnt. 
Men bara att vi imorgon kommer vara elever på Heliås för allra sista gången det gör så ont att tänka på just. 
Så nu ska jag snart till Amanda för att tillbringa natten där med alla andra tjejer i klassen och ha kul. 
Imorgon kommer jag gråta ögonen ur mig och sen ska jag raka vägen till Stockholm för att gå på One Direction. Peppen inför det är rätt så låg just nu pga skolavslutningen, men jag tror nog att den går upp när jag väl är där. Kommer hem på lördag så vi hörs då.
Hej då /ledsen Julls
 

glömde galan ju

Lol, mitt fejs. "This is where I beloooong"
Förra veckan hade vi Heliåsgalan för sista gången och det var ju hur kul som helst! Min fina lilla klass, kommer sakna ihjäl mig efter dom när skolan slutar. Snodde bilderna från Fridas blogg, så fina.
Idag var det friluftsdag i skolan och hela klassen skulle egentligen ha fiskat (eller egentligen badat eftersom att ingen fiskar) men det var så molnigt så vi gick till skolan och såg på film istället. Sedan gick några och spelade fotboll men sen blev vi för ojämna lag när en gick hem så då gick alla hem, lol. Nu har jag duschat och ikväll ska klassen göra något kul, vi får se vad det blir. 

Här är jag

Hejsan. Såhär ser jag ut nu. Som en liten prins storebror. Men det blev väl fint, får vänja mig bara.

jag har köpt nya dojjer

 
Hej & hå vad jag shoppar. Idag har jag köpt ett par nya dojjer, ni ser min lycka hoppas jag. Har glott på sånna här och liknande sedan i vintras och tänkt att jag ska ha ett par i sommar. Så idag gick jag på stan med Han och då såg jag ett par och jag bah tog dom. Ett så bra val! 300 spänn gick dom på och du hittar dom på Dinsko. Okej.
Nu ska jag packa för ikväll ska jag till far, fast först ska jag klippa mig. Är nervös, är scared for life efter förra klippningen som fick mig att se ut som en liten prins/ hej-jag-har-klippt-mitt-hår-själv-på-toan (inte för att det är fel att klippa sig själv på toan, vissa gör det jätte bra säkert). Hoppas på det bästa så får ni se ikväll. Kraam! 

hallå!

God morgon vänner!
Jag vaknade för typ sådär 20 minuter sen av att den stora lillasystern kom in och sa "Vi ska åka och fika, ska du med får du gå upp nu." 
Standard. Alltid jag som får en timme på mig att fixa mig medans alla andra får typ 72. Men jag klagar inte, är en snabb en jag. Nu har jag i alla fall klätt på mig och käkar frukost och jag antar att vi ska åka snart. Kanske ska gå upp och säga godmorgon till mor också, har inte gjort det. Aja, ha en bra dag så ses vi sen!
 

Idas student

Igår åkte jag, mor och mina syskon till Edsbyn för att gå på Idas student! Den lilla skiten tog studenten igår, rätt så sjukt. Har alltid tyckt att vi varit så små men nu blir vi ju jätte stora helt plötsligt. 
Agnes, syster och bror var med.
Wilma också såklart, och hon och Agnes var snabba med att gratta Ida när studentceremonin var klar.
Sedan åkte vi hem till mina kusiner och öppnade paket och käkade mat.
Såhär glad var Ida då.
Sedan var det dags att åka hemmåt igen, men först skulle vi åka och titta i vår sommarstuga som vi håller på att renovera för fullt.
Det såg bra ut.
Sedan började mor prata i telefonen och lämnade oss i köket.
Sedan skulle vi ta en fin syskonbild, sa vi.
Fast vi gav upp och åkte hem istället. 
Idag har jag solat hela dagen och bränt rumpan och nu ska jag spela spökspelet med några här hemma. Ha det bra!

klassresa

Hejsan kompisar! Nu har jag nästan precis kommit hem från vår vårshow. Det var mellotema och jag var programledare och det var så kul! Blir så himla ledsen över att det var den sista Heliåsgalan för vår klass.
Men i helgen var vi i Stockholm i alla fall och det var också väldigt kul! Hade så mysigt och separstionsångesten byggdes på lite extra. Här får ni några kassa mobilbilder från resan, nu ska jag sova. 
 

RSS 2.0