Kolmården dag 2

Andra dagen gick Wilma, Agnes och deras pappa med på en mata-djuren-tur som hotellet vi bodde på ordnade. När de var klara mötte jag och mor upp dem inne på djurparken och Agnes var så pepp på att få åka linbanan igen, så vi gjorde det.
Lika pepp som dagen innan!
Denna tur var bättre än förra. Då fick vi se björnarna och lejonen på riktig nära håll och det var riktigt fränt faktiskt.
Sedan skulle vi ta en fin syskonbild men sekunden efter denna bild slog Agnes i huvudet så det blev ingen bild.
Så vi gick och köpte glass för att trösta det ledsna barnet och tittade lite på aporna igen. Efter det gick vi till savannen.
Efter det, öknen och sedan björnarna.
Sedan åt vi mat på Bamsesvärld innan vi skulle gå till det sista stället.
Det sista vi gjorde innan vi åkte till Uppsala var att gå på Tropicarium, alltså där alla reptiler och fiskar höll till.
Ingen reptil eller fisk, men det var apor i början. Fast de var helt fria och hoppade runt på väggarna ovanför en så en viss person fick kanske panik och skyndade sig ut till ormarna istället. Nämner inga namn.
Tog inte så många bilder pga 1. visste inte om ormarna och fiskarna tyckte om blixt och 2. var så sjukt rädd hela tiden så tänkte inte så mycket på att ta bilder. Men efter detta åkte vi till Uppsala och igår shoppade jag en massa och sen åkte vi äntligen hem! :D Har haft det jätte bra, men att komma hem var också så himlans najs. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0