Ät En Kaka Istället

En sak som jag blir så grymt less på är alla småbrudar som säger att dom ska banta! Känner flera som någon gång sagt "Jag är för tjock, jag ska börja banta." Och då säger jag så här: Bull shit! Är man fjorton och yngre ska man inte banta eller försöka gå ner i vikt!
För det första: börjar man banta i tidig ålder stör man kroppens utveckling.
För det andra: de flesta som är under 18 och börjar banta slutar oftast med någon sort anorexia.
Så varför inte bara vara nöjd med sig själv och kanske skippa chips på onsdagar bara? Är det svårt? Nej! Så ge er alla mesar som vill banta. Själv ska jag äta en kaka från HK:n nu. Sug på den alla ni som ska bli vandrande pinnar!
Men visst, det där är väl vackert det med.

Jag Har Kommit Fram Till

att Zac Efron är typ den snyggaste som finns. Eric Saade och Danny kan gå och ta sig. Efron är lugnt snyggare än alla dom två! Min framtida kille ska se ut som han. Fast jag har insett att med mina krav så kommer jag aldrig få en kille.. Får vänta på den rätta mannen istället då! (Y)
Pax för honom!!

Första Advent

Breaking Dawn var sjukt bra! Haha, Sara höll på att flippa ut när filmen tog slut. Hon sa hela tiden "Men så där kan den inte sluta!" Men eftersom att jag läst boken så vet jag ju vad som kommer hända så jag är lugn. Fast jag längtar ändå tills andra delen kommer ut! För filmen var nog lite bättre än boken.  ^^

Sen så somnade jag och Sara tre inatt! Helt sjukt!! Brukar vara as trött vid elva, men vid två var jag klarvaken och visste inte hur det skulle gå till när jag skulle sova. Men när vi la oss vid tre var jag grymt trött och somnade direkt!
Idag när jag kommit hem från Sara duschade jag av mig och packade för avfärden mot far och sen gick jag på stan en sväng med Fritiof. Där var det julskyltning men den kollade vi inte så mycket på. ^^) Hon skulle köpa mjukisbyxor och örhängen och jag ett par svarta jeans. Väldigt tjusiga köp gjorde vi också, om jag får säga det själv. Kommer vara värsta schnyggingarna imorgon på skolan ju! (Y)
Nu ska jag kolla på datorn och sedan duscha.
Goder kväller!

Behöver Jag Säga Mer?



Det har kommit snö! :)
Fast vänta bara, om några veckor kommer jag vara så less att jag dör.

Kramis kaninen!


Jag är nog inte den enda som lyssnade på den här för cirka fura år sen i trean. Löve it!
Inatt slaggar jag hos Sara, och just nu sitter vi och nördar på Youtube.  Haha, ni borde söka på Dunder Humor. Äger ut alla andra koediskämtgrejs! Nu ska Sara få blogga så att hon blir glad. Hon är lite sur, tror hon är hungrig..
Godish nattish! Snodd av Sara. ^^

Ännu En Bra Film

Jag gav upp Upp! Får se den en annan dag, för jag hittade en annan film som Fritiof har sagt är väldigt bra - En blomma i Afrikas öknen eller Desert flower. Och hon hade rätt, den är jätte bra! Handlar om modellen och författaren Waris Dirie och om hennes liv. Det händer så mycket i filmen så det går nästan inte att berätta om den. Det försökte Frida göra, jag fatta nada. Men jag kan i alla fall säga att jag blev nästan tårögd under en scen då hon blir omskuren. Var så hemskt, har fortfarande svårt att fatta att flera små flickbarn blir omskurna varje dag! Uscha, i sånna lägen är jag överlycklig över att bo i Sverige!
Men nu ska jag playa med Agnes och tigga godis.
Hej då!


Waris Dirie

Upp!

Ni får dissa bloggens utséende just nu, men jag får verkligen inte till det! Ibland ogillar jag datorer och teknik så grymt mycket! Men ikväll blir det i alla fall bio med Sara. Breaking Dawn!! :) Som jag längtat, och äntligen ska jag få sitta i två timmar och bara kolla på en massa snygga vampyrer! (Y) Känns suveränt!
Nu ska jag kolla på Upp! Folk säger att den är jätte bra, men nu när tio minuter har gått så känns den ju jätte sorlig!
Skriver ett inlägg senare om jag får tid. Nu är det film som gäller.
Goodbye!

Vi Skiter I Det Just Nu

Dumma bajs header....

Det Är Nog Dags Nu

Kvällens arbete blir att fixa en header! Har nu valt ut bilder och ska sedan sätta mig och pussla ihop dom. Hoppas det blir fint fint, annars får min blogg  bli ful ful. :)
Idag efter skolan var jag med Fritof en stund för att visa henne tex hur man laddar upp Youtube klipp och hon visade mig hur man fixade en header till bloggen. Känns lite surt att hon har lärt sig det efter att ha haft sin första blogg i två dagar medans jag jag har haft min i över ett år och inte visste hur man gjorde..
Men jag har lagt över bilder på ett USB nu och ska sätta mig vid moders dator, för hon har programmet jag ska redigera bilderna med. Min dator är inte så utvecklad än. Har typ paint och.. internet?
Så nu får ni sitta och vänta och sedan senare ikväll checka in min nya och förhoppningsvis supper, grymma snygga blogg!

Tänkte att jag kan bjussa på en liten puta-med-läpparna-bild. (Y)


Till Saras Ära

En dag i fyran stod det en liten fis utanför vårt klassrum. Hon hette Sara och sa ett ord under hela dagen "Ja." Det sa hon när vi frågade om hon ville "vara" med oss andra tjejer i klassen. Efter den dagen blev vi bara mer och mer bättre kompisar (där försvann min svenska för en sekund) och tillslut bästa vänner. Haha, jag har så grymt många minnen med henne! DEt första är väl Det var jag!" Haha, ni andra förstår inte, bara Sara som kommer fatta det jag skriver hädanefter.
Och sedan Hey Hey Hey och HEY TURK.
Jag minns när vi lekte att vi var typ yogakvinnor då vi lekte med din stora yogaboll och då jag alltid ville ha din vita handväska för jag tyckte den var så fin! Och när vi drogade Eddie och Rabih från Idol. Så fort de kom till Birsta drog du med mig och du grät ju nästan varje gång. Och den gången vi följde efter dom och du tog kort med Eddie och bah "Han luktar aaaaas gott! :D"
När vi satt och åt nutellamackor och kollade på Shane The Man på datorn och höll på att kissa på oss av skratt! Eller Bolt = I gonna go and get my ball!
Du är den man kan prata med allt om, den man vill tillbringa en tråkig lördagskväll med, den man vill skvallra för och dens Iphone man vill spela på. ^^ Haha, och när jag bah "Din brorsa är ju lite snygg." Fick lite skit för det i typ ett halvår efter att jag sa det.

Det finns så grymt mycket mer att skriva om dig Sara, men det skulle inte ett inlägg räcka till. Vi får ta igen de här veckorna vi varit ifrån varandra på lördag. Älskar dig, min arabkurd till fru! <3 <3

"You never gonna know that! ;P"


Moders dator hade inte de rätta bilderna..

Dragonerna

Nu har jag varit och kollat på när Dragons spelat, och såklart att de vann!
Men är det typ inget i Harry Potter filmerna som heter Dragonerna. Eller typ dragongränden..? Får fråga Sara, min lilla Harry Potta nörd. Hon har tydligen suttit och drogat dom filmerna nu i sommar/höst. Fina, lilla Sara! Nu i helgen ska jag äntligen få träffa henne också. Breaking Dawn del 1 på lördag kväll. ^^) Vi kommer ha det bättre än bäst!
Nu ska jag ta en macka och sedan sova. God kväll!

Min fina lilla Harry Potta Sara! <3

Det Är Inte Varmt Längre!

Jag blir arg över alla som säger "Det är varmt ute" när det är minusgrader ute och svinkallt! Idag skulle vi spela teater ute med skolan, då hör jag en unge säga "Det är inte så värst kallt ute" DET ÄR KALLT! Det finns liksom en skala på senhösten/vintern som ser ut såhär:

Små kyligt
Kyligt
Kallt
Väldigt kallt
Svinkallt
Jösses Amalia kallt
Fruktansvärt skit kallt
Ser ni, det står inte varmt någonstans! Så den som nu säger någon fram tills april att det är varmt får en käftsmäll av mig. Genom bloggen isåfall, för man får inte slåss.
Idiot..

Frida Är En Prupp

Frida har ju skaffat en blogg, och nu har hon lagt ut en bild på mig:

Själv så känner jag att hon kunde ha lagt ut en mer smickrande bild. Detta blir liksom inget bra första intryck på hennes läsare. De kommer ju tänka "Åh, titta en fisk!"
Så därför ger jag igen på Fritiof nu:

Beautiful girl! Hoppas det blev en käftsmäll för henne.
Nu är det Rasmus på luffen på tv, så den ska vi tiita på tycker jag! Sen ska vi träna, ja det ska vi!
Tack och hej!

Sova bör man annars dör man..

Min nya sysselsättning: att sova. (Y) I helgen sov jag minst en timme mitt på dagen varje dag för att jag var så trött. Nu har jag legat och sovit i två timmar! Haha, jag la mig i moders säng för att Wilma var med en kompis inne i vårat rum men jag vaknade i min säng? Har ett mini, mini svagt minne av att jag gick till min säng. I alla fall att jag slängde mig på den och landade på min arm för den gör ont nu. ^^
Men nu ska jag duscha och sedan greja med engelskaglosor tills Desperate Housewives börjar. Sen ska jag sova lite mer igen. :)

Bara för att jag är lite små kär i bilden.. ^^)

En Liten Nyhet

Nu har jag en stor nyhet: lill Fritiof har skaffat en blogg! Och eftersom att hon nästan, bara nästan, är lika skön och rolig som jag så det kan nog bli en rätt så bra blogg. (Känn ingen press nu, Frida). Men nu håller jag på att kolla på Valentines Day på teven och sen ska jag göra läxor och plugga till något prov. Men om ni får tråkigt tills nästa gång vi ses så kan ni ju sitta och greja på Fritiofs blogg.
Bye bye!


Jag Känner Så Hära

Nu har jag en sak jag vill klaga över:
Alla de här programmen som SOS västkust eller 112 vad-det-nu-heter. Då visar de "Efter Pausen" och  en snutt av en gubbe som ligger på marken och så är det dramatisk musik. Då sitter man ju kvar och kollar och så försöker man fundera ut vad som kan ha hänt den där gubben. Hade han brutit ryggen? Var han död? Hade hans arm fallit av? Man biter av sig naglarna för man bli så nyfiken och så börjar programmet igen och man sitter med mega stora ögon och bah "Visa mig gubben!" och så får man svaret: "Rolf, 78 år, har slagit i tån och kan inte resa sig från golvet själv." Typ. Men i sånna lägen blir jag så fruktansvärt besviken! Man hoppas ju på det värsta och så får man det tråkigaste. Det är självklart jätte synd om Rolf, det gör ont att slå i tån, men vi hemma i soffan vill ju se blod och höra skrik! I alla fall jag.
Är jag ensam om detta eller håller någon med?!
Här är Rolf. You can see his pain in his eyes!

Jag Är Inte Död

De senaste dagarna har varit hektiska och jag har inte haft tid att blögga. Orsak: kören och morföräldrarna. I fredgas var det syster födelsedag + anfärd för morföäldrarna + körövning på kvällen. Igår var det körövning+lunch med morföräldrarna + middag hos fader. Idag var det körövning + körkonsert.
Håller på att dö av trött het just nu, men innan jag går och lägger mig ska moder göra flätor i håret mitt och så ska jag ta en macka. Jag är hungrig just nu! Men nu borde det komma inlägg lite då och då, men gör det inte det är det säkert körens fel.

Den Sjuka Sanningen

Vi tjejer ...
Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
Vi läser på schampo flaskan i duschen.
Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
Vi trycker på dörren fast att det står dra.
Vi säger va? fast vi har förstått allt.
Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
Vi kan se samma film 10 gånger.
Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Det sjuka är att allt stämmer.


Finally!

JAG KOM PÅ DET! Idag var det ju premiär för Breaking Dawn del 1!!  :) Ska kanske gå på den imorgon med Jasmin, och det ska bli mega super roligt!! Har ju läst boken och efter att jag gjort det så har jag längtat grymt mycket efter filmen. Så nu hoppas jag bara på att den är så bra som jag hoppats på. Jag vet ju vad som kommer hända, men man klagar ju inte om man får sitta i en biosalong i två timmar och kolla på snygga killar.. ^^) Haha, skoja, jag är nog rätt så säker på att filmen kommer vara bra. Undrar bara vart den kommer sluta eftersom att den är i två delar.
Nu ska jag kolla på Bönderna Med Fruarna igen.
Goder kväller!

Hoppas bara att deras dotter är så söt som de påstår i boken..


Då Man Glömmer Bort Det Där Väldigt Braiga

Jag kom på något jätte bra att skriva om, men sen ringde fader och nu har jag glömt bort det där super braiga som jag skulle skriva. Hatar när det blir så! Just nu kollar jag på Top Model, men jag återkommer när jag kommit på det där roliga igen.

Agnes Goes Fjortis



Vad hände med Agnes där?


Ny Jacka!

Nu har jag varit med syster och moder till Birsta och köpt en vinterjacka. Min lilla gröna är askall att ha ute nu, så jag har köpt en röd jacka, typ en sån som alla har med "päls" på luvan. Har ingen bild och orkar inte ta en nu, men ni kommer säkert få se den någon dag. Nu ska jag göra läxa och lyssna på musik.
Men en sak jag stör mig grymt på är att min lilla dator är så grymt seg! Är helt omöjligt att ha två sidor uppe samtidigt, den bara hakar upp sig och så slutar det alltid med att man måste stänga ner allt och börja om. Ibland måste jag till och med stänga av den. Lite jobbigt, så då känns det bra att moders lägenhter är gjord av datorer.
Nu var det läxa já!

Typ en sån. (Y)

Denna Familjen Camden

Ibland kan jag kolla på Sjunde Himlen, och det är rätt så bra, men vilka problem de har! "Åh nej, Simon körde bilen tre meter utan körkort!"   "FAMILJEMÖTE!" Förlåt Ida, men det blir bara lite för mycket ibland. Och det sista de säger i ett avsnitt är "I love you." "I love you to!" *puss puss* eller *kram kram*.
Nej, nu ska jag kolla på Frisörakuten och se vad för personer hon kan hjälpa idag.
Hej så länge!

Tjenna!

Varför kunde inte kråkan sjunga? - Den kände sig kraxig!
Har suttit och skrattat åt det skämtet hela dan. Så tråkig jag är ibland! Just nu sitter jag och kolla på Pengarna på bordet. Och förut under dagen hade huvudvärken försvunnit, men nu är den tillbaka! Moder får avgöra om jag har feber. Om inte så går jag upp tidigt imorgon och kollar om värken är borta. Låter konstigt, men jag vill tillbaka till skolan! ^^ Höll på att ruttna bort idag!
Men nu ska jag  kolla vidare på tv.
God kväll!


Rabbit Proof Fence

Nu har jag sett klart på en väldigt bra film. Rabbit Proof Fence heter den och den rekomenderar jag verkligen! Handlar om tre flickor som är "halvblodsbarn" i Australien i början av 1930-talet. Halvblodsbarn menas med att man har en vit förälder och en svart, rättare sagt en aborigin. Dom tre flickorna fördes till ett barnhem där de skulle utbildas till "hemhjälp" skulle man kunna säga. Men de lyckades rymma och filmen handlar om dera långa resa hem tvärs genom Australien = 240 mil.
Ni borde verkligen se den. Blev helt chockad över att det har varit så! För den här filmen är verklighetsbaserad, hon som skrivit berättelsen är dotter till Molly, huvudrollen i filmen. Så vill ni se en bra film, se Rabbit Proof Fence!
De minsta tjerna var så söta i filmen också!
Se den!

Totally Sick

Idag blev jag hemma. Har ont i huvudet och feber och somnade halv nio igår och vaknade tio. Tretton timmar blev det! Och är fortfarande trött.. Känns lite läskigt.
Igår förlorade vi vår match, men vi var bäst ändå. Som vanligt! :)
Men nu ska jag ta ett sånt där magiskt piller mot huvudvärken och sedan kolla på Disney Channel eller nå. Det är Totally Spies om en timme, det kan jag kolla på! (Y)
Haha, det var mitt favoritprogram när jag var liten. Älskade när deras klackar lät när de sprang och hur se alltid tog sig ut ur någon knipa. Minns att jag lekte det med mina kompisar också. Då bråkade vi alltid om vem som skulle vara Sam (den rödhåriga) för ingen ville vara Alex (den mörka) och den blonda var ju dum i huvudet. Nu: den magiska alvedonen!
Hej då! ^^


Yeah!

Min morgon:

Igår la jag mig alldeles för sent. Typ halv två, så då är det kanske inte så konstigt att jag vaknade halv tolv idag.
Inatt sov Wilmas kompis över och eftersom att dom somnade rätt så sent så tänkte jag "Men vad bra, då kanske de inte vaknar halvåtta och väcker mig."
De vaknar halv åtta och väcker mig. Och så ska de börja prata! De trodde att de viskade, men jag hörde precis allt de sa. Och så ska Wilma aldrig läsa sg att skratta tyst! Lisa mumlar något och Wilma bah "HAHAHAHAHA! Oj, juste, Julia sover! Hihi!"
Var rätt så nära att jag reste mig upp och skrek åt dom. Men det gjorde jag inte. Vill inte skrämma hennes kompis ju. ^^)
Men sen en halvtimme senare gå de i alla fall upp. Lugn och ro, tänkte jag då. Men nej, då ska de leka med dörren in till vårat rum. Donk, donk, donk, donk och en massa fniss. Jag höll seriöst på att explodera! Meeeen jag lyckades i alla fall somna om och nu har jag precis ätit frukost. Nu ska jag klä på mig och sedan gå till fader för idag är det ju farsdag! Glöm inte det! Då kanske era fäder blir ledsna och sitter och snyftar i ett hörn.
Hej!
Det är tur att hon är så söt när hon sover, för annars skulle jag också skratta på morgonen bara för att väcka henne.

Lilla Ellen

Haha! Ibland orkar jag inte med Ellens humor!
Ellens program är typ den enda talkshowprogram som jag brukar kolla på. Alla säger att det är överdrivet och att hon bara dansar, men jag tycker det är bra! Dr Phil blir jag trött på på tre minuter, Oprah blir för djup, så Ellen är perfa för mig liksom!
Nu ska jag chatta vidare med kära Sara på fejjan. :)
Bye bye!

Herrejösses

Idag har jag sålt fika i fyra timmar. Hur orkade jag?! Men det var roligt och lagen från Sundsvall vann alla matcher. (Y) Fast när jag kom hem så däckade jag i sängen och efter en timme väckte mamma mig med en det-är-mat-väckning. Men nu efter middag och en dusch är jag hyfsat pigg. Nämen hörde ni! Jag är pigg!! *applåder*
Men nu ska jag kolla på tv med resten av familjen och sedan gå och lägga mig någon gång. Imorgon är det match men innan det ska jag till fader och hämta kläder. :)
God kväll!

Fikatanten Här

Nu ska jag åka och vara fikatant halva dan. Men som sagt, tur att hela laget ska vara där så att jag inte ruttnar där bakom det feta bordet med en massa kakor. Inlägg kommer senare ikväll. Om ni har tur. Och det har ni nog! :)
Nu ska jag åka!
Hajj Doo!


Förförarblicken ;)

Och Jag Säger God Natt

Nu har jag precis kommit hem från Fritiof. Var med henne efter skolan, sen stack vi hon hem till sig och åt middag och sen gick jag till henne och så kollade vi på film. Allt för min syster heter den och den är jätte bra! Väldigt sorlig då, men ändå bra. :)
Imorgon ska jag upp i tid för då ska moder och jag sälja fika på två basketmatcher. Men som tur ska alla i laget vara där och jobba så jag kommer nog inte ha så tråkigt. Men nu är jag trött så jag ska gå och lägga mig i sängen med datorn och så somnar jag väl någon gång. ^^)
God natt!

En gammal bild på en liten Wilma får avsluta detta inlägg. ^^

J.D, Come Back!

Jag håller på och bläddrar på teven och så ser att det är Scrubs på sexan. Men då är det ju någon tråkig NY säsong utan J.D! Var är Scrubs utan J.D? Och Turk har en vit rock på sig? No, no, no. Det ska vara gamla Scrubs med J.D och utan vita rockar!
Nu ska jag gå och packa ner lite kläder för ikväll ska jag till mor och sova där tills på lördag eftersom att fader åker bort i några dar. Fast det blir efter den långa träningen som jag först måste överleva. Ni kommer märka hur det gick.
Nu ska jag krypa till rummet och packa.
Hej då!



Han verkar ha fastnat..

God Kväll. Igen.

Nu är jag nyduschad och mätt. Mår väldigt bra helt enkelt! Är bara sketans trött! Men det har ni hört förut så vi kan väl konstatera att jag kommer vara dödstrött tills den dag då jag skriver att jag är pigg. Så gör vi! (Y)
Nu är Greysan på tv och sen ska jag sova mina arma timmar som jag får och sedan vakna för att gå till den, just nu, tråkiga skolan.
Vi syns när jag är lite piggare! :)


Jag lovar er, en dag ska jag se ut sådär!

Nu Är Jag Trött Igen

Det är väldigt jobbigt att vara dödstrött hela tiden! Men nu vid fem ska jag, Eveline och Viola gå och kolla på basket.
Sen ikväll är det Greys da Anatomy! Har inte sett det på två veckor bara för att moder skulle se på ett annat program. Så om fader ska kolla på något ikväll klockan nio blir jag piss off sur.
Skoja, säger aldrig piss off. Det betyder ju kiss av, så jag förstår inte varför man ska säga det! ^^

Nu ska jag kolla vidare på Top Model.
Tack och bock!

Macka

Nu ska jag ta en macka och sedan sova. Blev lite piggare av att duscha, men nu börjar jag gäspa som en galning igen.
Sedan har jag fått reda på att det bara blir en träning den här veckan. Känns sådär.. Träningarna har ju blivit en utav veckans höjspunkter. (Och detta sa jag bara så att min tränare ska ge mig pluspoäng och låta mig slippa springa idioten på träningarna.)

Men jag får väl träna på egen hand. Kan typ klämma på en boll eller vifta på tårna eller nå. Bara mina 30 minuter till skolan är en sorts träning i sig.
Nu ropar mackan på mig ifrån köket. Ska gå och äta upp den.
God kväll!
Hej på dig också! *vink vink*

Jag Är Inte Pigg

Jag är så grymt trött! Var så här nära *visar med fingrarna* att jag somnade på matten idag. Men Fritiof drog i mitt hår så att jag inte gjorde det. (Y) Men det är jämt så på måndagar. Man sover länge på söndagen, somnar sent på kvällen och går upp tidigt på måndagen. Varför heter det måndag förretsen? MÅNdag liksom, varför?

Nu sitter jag i alla fall och väntar på mat! :)  Sen ska jag krypa till kören och sjunga i en och en halv timme och sedan gå hem och sova. Låter bra i mina öron, men det kommer säkert inte bli så. Kommer nog på någonting som jag måste göra och så blir det senare än sagt.
Nu ska jag byta om och sedan äta.
Skulle gärna sova på en tjockisgren just nu.

Den Där Andra Reaktionen

Ni vet då man tex går på stan med en tex en kompis då man hittar tex en jätte snygg tröja. Då visar man såklart den för kompisen och då säger den "Hihi, ja, den var söt." och så har hon (har aldrig hört en kille säga att en tröja vart söt) ett sånt där ansiktsuttryck som säger "Gushes vilken ful tröja människan har hittat!"
När sånt händer blir jag arg. För är man och handlar kläder så vill man ju ha en ärlig reaktion från den man går med. Man vill veta om den är så fin som man själv tycker eller om den är helt gräslig. Själv så syns det nog rätt så bra när jag inte gillar något. Och sen har jag och mina kompisar en rätt så lika stil så det är inte ofta jag måste säga ifrån. :)
Men moder min gör så. "Den här är väl fin?" kan jag fråga och hålla upp en t-shirt. Då gör hon en speciell grej med munnen och säger "Mmmm, men den här då?" och håller upp en helt annan sort t-shirt som självklart är mycket finare än min.
Därför tycker jag att det är klurigt att handla kläder med andra än en själv. Men sen är det ju också så att om jag hittar en tröja som jag älskar och den här kompisen hatar den så tar jag ju den ändå. För det är ju min åsikt som räknas mest.


Everybody Changing

Nu har jag haft den här bloggen i över ett år, och ibland så brukar jag läsa mina allra första inlägg. Då märker jag att jag har förändrats grymt mycket sedan dess! Jag vet själv att jag då ville skriva väldigt "fint" och väldigt sött + ha en massa smileysar. Nu har jag bara en regel: inte svära. För det försöker jag att inte göra utanför bloggen, så då ser jag ingen andledning till att göra det här?
Sen gjorde jag bara en min på alla bilder:
Då hade jag väldigt svårt att lägga ut bilder då jag gjorde fula grimaser. Nu får ni ju typ aldrig en vanlig bild på mig! Men det är ju bara för att ni inte ska känna igen mig ute på stan, tex. ^^
Skoja.
Men det är roligt att kolla på gamla bilder och gamla texter man skrivit och se hur mycket man har förändrats. För det är helt okej att göra det. Det är ju så man hittar sitt "rätta jag".
Nej, nu börjar jag bli för djup. Nu avslutar vi detta. Tack hej!

En Lördags Förmiddag

Nu ska jag duscha. Min siffra på frächhetsskalan börjar gå ner.
Sen hörde jag en hemsk nyhet. Westlife ska efter 14 år splittras! Och jag berätta för er att jag har vuxit upp med deras låtar. På bilsemestrar genom åren då syster ha valt musik var det alltid Westlife som skulle spelas.
Nu börjar klockan bli mycket så jag ska gå nu. Men här är en utav mina favoritlåtar med Westlife:

Dagens Äventyr Med Da Girlz

Idag har jag för första gången andvänt en ansiktsmask. Var med Viola, Jasmin och Eveline idag och vi festade loss på Dollar Store och köpte en varsin. Sedan drog vi hem till moi och där festade vi loss ännu mer med pizza, glass och godis. Och ansiktsmaskerna såklart. ^^
Vid sex stack alla tjejor hem och då var det jag som fick städa upp efter oss.. Men som det städfreak som jag är så tog jag inte så värst illa upp utav det. :) Nu ska jag stänga av datorn och sedan sova. Här är några bilder dirket från toan när vi alla såg ut som smurfar. Förutom Jasmin som såg ut som en bajskorv.
(Dålig kvalite, men så är det med mobilbilder)
Hahaa, Evelines läskiga face!


De är verkligen de bästa tjejerna som finns! ♥

Megan & Liz

Innan jag går och lägger så måste jag få tipsa om två tjejer!
När jag var hos Ida så var det de här tjejernas låtar som spelades 24/7 i hennes flickrum. Och tack vare det så har jag suttit och nördat dom hela kvällen. Men de är grymt bra, så lyssna på dom!
En av dom bättre låtarn med dom. :)

En Sak Jag Märkt

Agnes nya hobby är att göra pärlhalsband på dagis. Så ungefär tre gånger i veckan kommer hon hem med ett halsband till antingen mig, mamma eller L:et. De andra får inga. Haha!

Men skämt åsido, idag när jag dammtorkade rummet och bla min spegel så märkte jag att jag har en hel del halsband. Sju stycken för att vara exakt. Och det gör lite ont mitt handstora hjärta när jag tänker på att jag faktiskt aldrig kommer att andvända dom. I sexan hade jag faktiskt de som armband. Det tyckte jag var mode då.

Men jag får väl bara buga och bocka när jag få ännu ett halsband utav den lilla blondinen.

Barnkanalsreklam

Eftersom att bla Nickelodeon och Cartoon Network står på här hemma från klockan sju på morgonen till klockan sju på kvällen så händer det ju att man ser på barnprogram ibland.
Men de här leksaksreklamerna. "Det här är Pembo! Den pratade Pingvinen! Hon älskar att bli kramad och att leka."
Snacka om att smöra.. Wilma såg nyss en reklam om en pratande hund. "En sån vill jag ha i julklapp." Skulle inte tro det va. Det finns inget värre än en kombination utav Agnes och en pratade leksak. Stänger man av leksaken skriker Agnes, stänger man av Agnes skriker leksaken.
Nu ska jag ta och klä på mig och sedan packa. Ikväll åker jag till fader. Men innan dess ska man ta adjö utav Ida och sen träna. Kommer dö, men träna bör man annars dör man!
Det är faktiskt sant.
Detta är Pembo.

Goder Natter

Nu ska i alla fall jag ta och knyta ihop säcken och gå och lägga mig. Filmen vi såg var väldigt bra och spännande! En sån där film som man ropar till huvudpersonerna vad de ska göra för att man får panik! Eller det kanske bara är jag? ^^
Nu ska jag kolla det nödvändigaste och sedan stänga av. God natt och sov gotti gotti! :)
Här är en trailer på filmen för er som inte sett den:
Tack till Ida som ännu en gång lärt mig något. Den här gången att lägga upp youtube-klipp. (Y)
Ps: Filmen är bättre än trailern. Tro mig. DS.

Da Shopaholica

Idag har jag varit en shoppaholic. MEN jag har handlat mycket för lite pengar! Köpte tex en kofta som egentligen kostade 300 kronor, men jag fick den flr halva priset = 150 kronor. Ett bra kap enligt mig! (Y)
Två ringar blev det också, bilder på dom kan ni få sen. Inte nu. Och en Body Lotion. Men den behöver ingen bild. ^^
Just nu kollar jag, kusinen och moder jord på de där Bondarna som söker Fruar. Efter det ska Ida och jag kolla på film, Water For Elephantes. Ville se den när den gick på bio, men ingen ville se den med mig. Så nu har jag äntligen fått hyra den, så jag hoppas att den är bra. :)
Nu har moder tagit fram mys också, så ska ta och mysa nu.
Hajj doo!

Ignorera att jag ser ut som en man...

En November Kväll

Detta, mina vänner, kallas att bjuda på sig själv:
Min biologiska pappa är en apa.

En Lista

Om jag fick alla saker på denna lista skulle mitt liv vara fulländat.
* En vinröd eller mörkblå stickad tröja.
* Body lotion
* Berlockarmband
* En sån där rund halsduk
* Skjorta!!
* Vinterjacka
* En snygg klänning
* Snygga smycken
* Varma skor

Sushi

Igår kväll hade jag det fint! Vi lyckades skrämma några stackars gubbar och flickor, och en tant lyckades skrämma oss med.. Men vi fick mycket godis i alla fall. (Y)
Idag har Ida och jag varit ute på äventyr. Vi har hämtat barn på dagis och skola. Som sagt, äventyr!
Men imorgon väntar en tur till Birsta. Då ska Ida bli sminkad hos en sminkös, det var det som var vår present till henne. Hoppas bara att hon blir fin och inte tycker att hon ser ut som en uppstoppad gris. För då får hon går runt som en uppstoppad gris och shoppa med mig ändå. Ja, jag är snäll!

Sen åt jag sushi för första gången idag. Det var inte gott. Första gången på kanske 9 år som jag spottar ut mat på tallriken. Uscha buscha!

Nu ska jag be mamma äta upp sin sena sushi som står här på bordet och håller på att ta död på mig.
Bye bye!

RSS 2.0