I Edsbyn

Ja, just nu är jag i Edsbyn. Glömde bort att skriva att jag skulle hit idag, men här är jag nu fram tills på onsdag. Då åker vidare till Dalarna,först till Tellberg och bor där på hotell en natt. Sedan ska vi till Leksand sommarland, vi ska sova två nätter på ett hotell i Mora och gå på något tomteland. Så jag kommer hem till Sundsvall på lördag.
Ida har en kompis här på besök så de ska åka bort på någon grej så jag blir ensam ikväll. Men om jag umgås med den yngre kusine och med småtjejerna ska jag nog överleva. (Y)
Nu ska jag kolla det nödvändigaste.
Hej!

Fina Ida! ^^)

Brors födelsedag

Idag fyller Bror 18 år, så jag har inte suttit vid datorn så värst mycket. Men nu är vi hos mor och har ätit oss tjocka på kyckling och på jordgubbspaj. Men nu gick Agnes och jag in för att leka bebis. Agnes är mamma och jag är en "bäbis" som bara får säga dada. ^^)
Så nu ska jag leka och så får vi se hur kvällen slutar.
Nu några bilder som vi tog nyss:


Jag sa: Agnes, härma mig!
Detta blev resultatet:

Ta't lugnt tills nästa gång vi ses!

Äntligen bajs!

Ursäkta rubriken, men så hette boken Jasmin fick av mig i födelsedagspresent. Jag hittade den på 0-3 års hyllan på bokaffären när jag var där med Viola och Eveline i onsdags före matcherna.^^ Hon fick också ett armband från Glitter som jag köpte tidigare i veckan. Men hon blev glad. Eller så låtsades hon.. ^^)
Men hon fick andra fina saker också av de andra tre gästerna.
Men nu är jag hemma och lyssnar på musik och ska checka fejjan och sånt innan jag går och lägger mig.

God kväll!

Jag är vaken

God förmiddag! Jag är nu vaken och har suttit framför teven i typ två timmar. Ikväll är det Jasmins födelsedagsmiddag, och jag har köpt de bästa presenterna! Hon kommer säkert bli överlycklig. Ni får se bilder på presenterna ikväll. Men nu ska jag kolla klart på Project Runway och sedan duscha efter allt saltvatten igår. ^^)
Hej!

Solbrända ben..

Nu kom jag precis hem från mamma. Jag åkte med henne och små tjejerna till Bergafjärden och badade och sen åkte vi hem och åt kina mat. Men nu är jag hemma hos pappa igen och hjälp vad jag brände mig idag! Hela ruggen, benen och magen! Gah, jag kommer blir bruuuun!! :)
Men nu ska jag kolla vidare på Vänner.
Hej hej! ^^)

Sista kvällen

Är super glad just nu!! Har Pavels autograf på min vänstra sko bredvid Jakob Siguardsson!! ^^)
Och ikväll var det den sista kvällen av de Nordiska Mästerskapen. Känns jätte tråkigt! Har haft så himla roligt tillsammans med Eveline, Viola och Jasmin. Särskilt med Viola och Eveline ikväll. Vi fick till och med torka golven idag för de saknade folk!
Och med att torka golv menar jag att varje gång någon spelare ramlar på planen måste någon rycka in med en handduk och torka upp hans svett. Låter väldigt mysigt, men det är ett väldigt viktigt jobb. Om man inte gör det kan spelarna halka i sitt egna svett.
Nej, nu måste jag sova! Klockan är för mycket!
God natt!

Hihi.. ^^)

Detta är Jakob och SM-bucklan som vi vann i våras.

God tidig eftermiddag!

Gissa vem som fick Pavel Ermolinskis autograf igår? Jo jag!! ^^ Var så glad efteråt att jag satt och höll i autografen hela kvällen och satt och små log. Men han blev jätte chockad när jag, och Eveline, gick fram och bad om en autograf. Han hade väl inte räknat med att två svenska tjejer ville ha en autograf av just honom. Men han blev nog glad.
Ikväll spelas de sista matcherna. Känns lite tråkigt, har haft så roligt med tjejerna men det kommer snart ny matcher när Dragons börjar spela igen. ^^)
Men just sitter jag och lyssna på musik.
Nu ska jag greja.
Tack och hej!

Dumle

Nu har jag precis kommit hem från stan. Har varit lite kulturaktig och varit på biblioteket och lånat två böcker. Har också köpt en dumlechokladkaka men den smakade inte lika gott som de där med papper på. Plockgodis sorten alltså. ^^)
Ikväll blir det basket igen. Då ska jag säga hej till Pavel.
Nu ska jag ta en chokladbit och sedan sova med framför datorn.
Hej!

Pavel Ermolinski

Nu har jag precis kommit hem från ännu en basketkväll. Vi såg Norge-Finland men Island (mitt nya favoritlag) skulle spela nu kvart över åtta men Jasmin och Eveline ville inte se dom så jag gick hem.
Men jag ska tvinga med någon att gå på nästa Island match. Då ska jag få Pavels autograf. Han är as ball, men bara Jasmin håller med mig.
Detta är Pavel:

Visst är han fin? ^^
Nu så..
Låtsas vink, hej!

Ny klippt

Nu har jag klippt av håret. Och ja, det blev väl hyfsat. Det blir nog snyggare när luggen växt lite mer och när jag får styla den själv. ^^) Här kommer före och efter bilder:
Före


Efter


Haha! Mitt hår ser jätte ofint ut! Hoppas det blir finare med tiden!
Nu ska jag få tag på tjejorna och kolla om det blir basket ikväll också.
Cut cut!
(Fy vad tråkig jag är ibland..)

Girls Generation

Hehe, igår hittade jag två nya favoritlåtar. Och fast de sjunger på något asiatiskt språk så älskar jag refrängerna (stavas det så?)! ^^)
Gruppen, som förresten heter Girls Generation, hittade jag genom Fokis blogg.
Ni kan lyssna på låten Oh här och låten RunDevilRun här. Oh är nog bäst enligt mig, sen så kanske ni tycker att min musiksmak är hur konstig som helst, men jag lyssnar på det mesta, så det här en bara en utav många låtar som jag gillar.
Annars ikväll har jag varit på basket med Viola och Eveline. De har Nordiska Mästerskapen här så ett ihop satt lag från Norge, Finland, Danmark och Island är här. Och Sverige såklart! ^^
Men förutom Sverige så hejar jag på Island, för de har snyggast killar!
Nu ska jag greja klart på datorn för imorgon ska jag upp tidigt för att klippa mig klockan 10.00. Ska bli skönt att få klippa en bra bit på längden. Ni får se bilder på hur det blev imorgon när jag kommer hem.
Hej då!
'
Juste, de är nio tjejer i gruppen..

Slapp dag


Så här har jag känt mig sen jag vaknade. Trött och gäspar hela tiden. Men just nu kollar jag på Top Model Britian. Fast den amerikanska verisionen är mycket bättre. ^^)
Idag har/ska jag bara vara hemma. Vill ha dumlegodis men får se om jag orkar gå de långa 60 meterna till Pressbyrån..
Men att det regnar ute och att det är mulet stör mig däremot inte. För då får man inget dåligt samvete över att man inte har gått ut under dagen, för det brukar jag få när jag är inne en solig dag.
Nu ska jag upp på vinden med far min. Han håller på att städar uppe på vinden för det är grumt mycket saker han har där uppe. Så jag ska nog hjälpa honom och se om jag hittasr något som är mitt.
Hej hej!

Fredag

Nu sitter jag och kollar på Scobby Doo 2 men egentligen väntar jag på En Prinssesas Dagbok 1. Har nog aldrig sett hela den, utan i så fall gått ifrån teven när halva filmen gått eller så har jag börjat kolla på den när en timme gått. Sen så ska Emelie baka världens godaste paj som jagf hoppas att vi kan äta ikväll. Det blir mumsigt! ^^)
Nu ska jag kolla på läskigheter med Scooby Doo.

Ballerina Kladdkaka

Idag var jag på stan med Sara och köpte en Mc Flurry med Ballerina Kladdkaka smak och gushes vad god den var! Sitter och dreglar just nu bara av att tänka på den.
Detta blev ännu ett roligt och långt inlägg, men nu ska jag kolla på Greys Anatomy för första gången på fyra månader (?).
Nu säger vi hej då och så kommer ett roligare inlägg sen.

Playa basket

Nu har jag för första gången på över en månad spelat basket. Och roligt var det! Eveline och Jasmine från laget var med och vi bah lirade på plan och satte alla skott i da korg! Skit ballt alltså!
Nu ska jag kolla på Ernst.
Hej!

Ersnt Kirghstseinerhjdker

Lite För Varmt

Detta är ett snabbt inlägg innan Emelie kommer och skriker efter datorn. Nu har jag åkt två meter från mor till far och här ska jag stanna i några veckor. Men det är så fruktansvärt varm här hemma så man svettas hela tiden! Solen bokstavligt steker på vår lägenhet hela dagarna så det är helt sjukt! Men jag överlever, det har jag gjort de senaste 13 åren.
Nu ska jag kolla på lite mord i Midsummer och sedan sova.
Gå och lägg er nu.
God natt.

God Förmiddag


Agnes och Julia säger hej!
Ja, jag var sovit med flätor.
Ibland är jag en riktig glädjedödare. Agnes älskar att ta bilder med webbcameran, idag fick hon ta fyra, sen sa jag "Nej, nu räcker det." och så stängde jag ner camen och då bröt hon ihop.
Men nu fick hon mat så hon är nöjd igen. Har jag förresten sagt hur mycket hon äter? En timme efter hon ätit mat kommer hon och äter på en banan, en kvart senare har hon lurat till sig en kaka.. Hon kommer bli tjock. Eller det är hon redan. Hon är en liten knubbis! ^^)
Nu ska jag äta lunch och sedan läsa. Har snart läst ute en bok som jag började läsa igår. ^^

Två Timmar


Detta är ju helt sjukt. Jag har spelat detta spel i två timmar. Två timmar! Herre jösses! Nu får jag göra något annat och låta Wilma ha datorn. Men jag klarade i alla fall av alla nivåer på spelet och ingen kund blev arg.. ^^)
Uscha, en timme framför datorn räcker långt för mig!
Nu ska Wilma inte ha datorn öfr hon ska med och köpa kaffe. Haha. Hon är sju år och dissar datorn för kaffe. en bra början. Nej, nu så.
Hej!

Hej, jag heter Julia och är ett spöke.


Okej, så blek är jag inte.
Men det är så ljust ute att webbcameran inte kan ta mörkare bilder än så här. ^^) Men just nu har jag tryckt i mig en glass som jag inte skulle ha ätit för nu är magen mätt. OCH Mor har nu beställt klipptid! Nu på Måndag klockan 10.00 ska jag sitta i en salong och cutta av håret. Känns bra. (Y)
Nu ska jag ta kontakt med den finaste.
Hej!

The Tourist


Nu är denna film sedd och den borde ni faktiskt se. Ett riktigt klurigt slut har den också.
Men jag förstår inte Angelinas roll. Hon gick runt och sa flirtiga saker, flaxade med lösögonfransarna, putade med munnen (eller juste, hennes mun är ju så naturligt!) och vickade på stjärten när hon gick.
Men förutom det var den bra.
Nu ska jag kamma tänderna och sedan sova.
Sov gott.

God Afton

Idag har jag och Frida varit borta på en sak som jag inte vill nämna nu, utan kanske lite senare.
Men efter den saken så var jag med Frida hemma hos henne och jag ägde bla ut henne på singstar, vi åt pannkakor och bullar och vi kollade på åtta Solsidan avsnitt. ^^) Det var mysigt och roligt att göra en dag som denna. Regnig och tråkig.
Nu ska jag checka in det nödvändigaste och sedan göra som man alltid gjorde när man var yngre - spela spel på spelhemsidor. Själv var jag alltid inne på Myscene.se, barbie.se, girlgogames.se och spela.se och de där andra populära. ^^
Nu ska jag göra det där nödvändiga. Hej!

Girlgogames.se

Negativa jag


Gushes vad ont i huvudet man kan ha! Andledningen är att jag är trött, men huvudet bara dunkar! Grymt jobbigt när man vill vara ute och sola..
Och sedan mitt hår! Den är typ tre meter långt känns det som och det är överallt! Om jag har suttit i soffan i tre minuter så ligger det en halv peruk just där jag suttit! Känns skönt att det snart ska klippas av.
Nu ska jag gå ut och sova i solstolen och hoppas på lite färg på benen.

Sådan dotter, sådan mor

Just nu så sitter jag och mor och kolla på sex and the city 2. Hyrde den idag så jag kollade på den på datorn tidigare idag men sen så skulle alla bort ikväll förutom mamma och jag och då ville hon se den filmen. Så sådan dotter sådan mor. ^^) Fast jag vet inte om hon tycker den är så bra.. Hoppas det. ^^
Annars har jag bara varit hemma idag och slöat. Imorgon kanske det blir Frida som gäller, annars så får jag nog dammsuga rummet. Dammråttorna attackerar en på så fort man kommer in i rummet!
Nej, man ska inte sitta vid datorn när man kollar på film.
Hej!

En fin serie


Efter att ha sett Sex and the city filmen idag så har jag insett att denna box inte vore så helt fel! 600 spänn så är den min lixom! Eller så var det 700, men det ska jag nog kirra ihop. ^^)
För denna serie är väldigt bra kan jag berätta!
Bara så ni vet.
Nu ska jag kolla klart på en film som går på teven och sedan sova.
God kväll!

Bilderna som behövs ta

Så här många fina bilder behövs innan man får den rätta på Agnes:




Och där kom den!
Nej, nu ska jag gå på damernas.

Min Nya Vän


Nämen titta där! Sicken fin bild! Jag står ju och grejar med håret och allt precis som en supermodell.. ^^)
Det finns en bild på mig och Dora också men den går inte att ladda upp just nu..? Så den kommer när den kommer.
Men idag var jag och städade i lägenheten i Granloholm halv nio på mogrogen tills fem över fem tillsammans med mor, Lennart och Anna (Lennarts dotter). Roligt! Jag stod tex i en onaturlig ställning för att kunna skrubba fläkten ovanför spisen och jag låg på golvet för att kunna torka under skåpen. Men det blev i alla fall rent överallt och man fick ju lite cash för att ha gjort det så bra. ^^
Sedan nu ikväll jag jag först med Frida och Sara men sen skulle Sara hem så då gick jag och Frida till den förra skolan vi gick på och pratade och skrattade lite som de fjantar vi är.
Men nu ska jag kolla på scrubs som börjar snart och sedan sova.
God natt!

En Jobbig Sak

Idag var jag med Sara. Vi bakade en bajsliknande kladdkaka och kollade på film. Sen gick hon hem.
Men det som har varit jobbigaste idag är att datorn har lagt av. Wilam stängde av den genom att trycka på stäng-av-knappen på själva datormaskinen, när man egentligen ska trycka på "stänga av" på själva skärmen. Ni fattar!
Så nu är datorn i stort sett död, så jag har känbt lite sorg över att det inte blir något mer The Sims spelade tills den datorn funkar eller när jag köpt en ny.
Nu ska jag kolla när japaneserna springer med en fotboll mot sverige.
Bye!

Tekniskt värre

Vet ni vad jag har gjort idag? Jo, jag var inte med Sara pga en trög Julia, utan jag kopplade in dvd:en och den stationära datorn (The Sims 2 datorn) på helt egen hand. Jag bah fipplade lite med sladdarna, fick några elchocker, gjorde kortlsuting tre gånger men sen så! Så jag har spelat lite Sims nu då och sedan kollat på lite döda i Midsummer och nu kollat klart på Dum & Dummare.
Men imorgon ska det bli Sara! Men först en macka, borsta tänder och sen sova. Kanske en dusch imorgon? Vi får se, annars så är man ju fräsch med sitt småfeta hår och illaluktande armhålor. (Y)
Nu ska jag bre en macka.
God natt! ^^)

Och en vacker bild på detta så..

Schara

Nu har Ida åkt hem. Känns lite tomt här hemma nu. Men idag kom moster och de andra hit för att vara här äver dan och sedan ta med Ida hem. Vi var till Birsta också och jag fick en glass! ^^)
Imorgon ska jag vara med Sara så hon ska komma hem hit och checka in lägenheten. Det blir kuligt, för jag har inte träffat henne sedan skolavslutingen! Det är nästan en månad sen, så ja, det ska bli kul.
Men nu ska jag kolla klart på en film och sedan sova.
Natti natti! ^^

Bad Teacher

Idag vaknade vi tidigt för att åka och bada, men när vi väl kom dit så började det ösregna! Så vi fikade i bilen och sen så doppade Agnes, Wilma och jag oss och sen åkte vi hem. Men jag fick sova ut i bilen på vägen hem så nu är jag en aning piggare. ^^
Ikväll ska Ida och jag på bio, Bad Teacher, för imorgon åker hon hem. Känns såklart tråkigt, men vi ska nog hinna träffas nån mer gång i sommar!
Nu ska jag hälsa på toaletten och sedan kittla Wilma. Hon sitter ute på altanen och tjurar för att hon inte får följa med på bio. Haha, hon blir så lätt sur, precis som jag! (Y)

Hej då!

Goder kväller!


Nu har jag kollat på den dära Eric Saáde. Wilma log under hela konserten och fick köpa hans skiva och en t-shirt efter som hon är så stolt över! Själv ,om jag ska vara helt ärlig, så stod jag med armarna i kors under hela uppträdandet. Till och med mamma stod och sjöng med men jag stod och bet mig i läppen också.
Men just nu sitter vi ute på altanen och ska nog snart gå och lägga oss.
Pöss!

Fullt hus

Nu har vi hela lägenheten full! Extra syrrans kompisar skulle tydligen komma hit och äta middag så nu har man skakat hand och sagt: "Jag heter Julia" "Julia" "Hehe, Julia" typ femton gånger känns det som, fast det bara var sju.
Men nu till det stora: Jag fick träffa Svampbob och Dora! Och ta kort med dom men korten kommer senare när Ida har laddat upp dom. Hehe, jag pussade Svampbob också. ^^)
Men nu ska jag vänta på mat och sedan ikväll ska vi se på Eric Saáde och gå på tivoli.
Tack och hej!

Stolt

Igår stod jag på torget längst fram vid scenen och väntade på guden. Sedan började introt till låten och där kommer han uthoppande.. HÅKAN HELLSTRÖM! Haha, jag skrek så att Ida kollade på mig som om jag vore en idiot. Men jag var så grymt glad! Två års väntan och där står jag längst fram och ser min Håkan hoppa runt och sjunga! MEN efter tre och en halv låt så stack jag och Ida. Jag ville egentligen stanna kvar resten av konserten men Ida slängdes fram och tillbaka i publiken så jag tyckte synd om henne. Hon brukar inte ens lyssna på hans musik så jag tyckte det var jätte snällt av henne att ens orka stå där tillsammans med mig. ^^)
Men nu är jag klar och Ida håller på att sminka sig för vi ska ner på stan igen på nästa gallej. Nämligen Nickelodeon dagen! Åh, jag ska krama Svampbob! ^^ Agnes är helt till sig för att hon ska få träffa the real person, Dora!
Men nu ska jag kolla fejjan lite snabbt och sedan stressa Ida så att vi också hinner ner för moder och småbrudarna har redan gått.
Puss hej!

<3
Skriver förresten typ aldrig hjärtan så han ska vara stolt över att han fick ett utav mig. ^^)


Fler fula tjejor

Nu är Ida här och just nu sitter vi och lyssnar på musik. Vi har varit i Birsta och shoppat och sen ska vi bada. ^^)
Vi tog några bilder förut som blev som de blev:

Haha! Ida kan inte skruva tungan!

Ida sa: Wilma gör en ful grimas och vi ser ut som att det stinker!
Men vi behövde ta om bilden tre gånger för hon kunde inte hålla sig för skratt. Hon tyckte jag såg för "klockren" ut. Tack så mycket, sa jag då.
Men nu ska vi fortsätta att förstöra min fina bäddade säng genom att ligga och flumma i den. (Den som misstolkar det är snuskig)
Nu säger vi tack och adjö!

Im a kock


Pretty amazing ha?
Detta har jag grejat med sen sist. Gjort lite potatissallad, kämpat med att få upp två dumma olivburkar och skurit baguetter. Duktigt!
Nej men förlåt för dålig uppdatering, men vi var ju mitt uppe i en flytt för bara några dar sen och idag vart jag äntligen klar med att packa upp min sida i mitt och Wilmas rum. Det blev väldigt bra och nu har moder och the gubbe precis snickrat ihop Wilmas säng så nu kan jag packa upp på hennes sida också.
Imorgon kommer Ida hit och ska vara här över helgen. På Lördag ska vi ner på stans Gatufest som är nu i veckan, men på Lördag är det Nickelodeon dagen och då ska vi ner dit. Agnes vill ner dit för hon ska krama Dora och jag ska krama Svampbob! ^^)
Vi ska kolla på Eric Saaaaáaade också på kvällen med Wilma och åka karuseller som galningar. ^^
Nu ska vi äta.
Bye bye!

Lite uttråkad

Okej, nu kan jag faktiskt åka hem om jag ska vara ärlig. Imorgon åker kusinerna hem, så då är det bara farmor & farfar kvar + far, Bror och jag. För nu är P&L övernu och jag är liksom klar här. Och väldigt uttråkad. Nu ikväll tog jag tex en frivillig promenad i en orange regnjacka i duggregnet bara för att jag inte skulle somna klockan 18.
Men sedan så spelade vi spel allihopa så det gjorde en del av min dag. Och sen shoppade jag loss på Dollar Store också, så denna dag har varit väldigt fin den med.
MEN far min har lovat att han ska hitta på något som ska underhålla mig tills på Tisdag då vi ska åka hem och väl hemma hnder det ju många saker!
Jag ska packa upp ett nytt rum, Gatufesten ska man nog besöka, och Godingen kommer över helgen!
Nu ska jag ta en funderare om jag ska gå upp på loftet där man sover och hämta tandborsten...
God natt!

Utanför mitt fönster denna kväll. Eller inte


RSS 2.0