lillasyster

 

här har ni hon

Tjejen som klarade sin första skoldag helt galant. Kan nu kalla mig ett skvadernbarn, en medlem i Skvadernsekten, en av Kibes små barn osv. Det känns bra. Ikväll ska jag sova direkt efter Idol, är så grymt trött då jag inte somna förrän efter två inatt för jag typ skaka runt i sängen och tänkte på det värsta som kunde hända idag. Men det gick ju som sagt bra, så inatt ska jag sova mega tungt.

önska mig lycka till

Nu är jag så himla fräsch och ren och luktar som godis. Allt för att säga mitt namn och typ hej hej allihopa imorgon. Fast det känns ändå alltid bättre om man får fixa sig lite extra innan skolan börjar. Raka benen, använda mors bodyscrub i hemlighet (ingen tjallar), fila och måla naglarna... Man känner sig ju som värsta Beyoncé och bah where is my fancy gala biljett?
Nu ska jag nog försöka sova lite och så hoppas jag att det går bra imorgon och att inget pinsamt händer. God natt!
Typ något sånt här pinsamt

Snart blir jag stor

Imorgon blir min sista sovmorgon på ett tag för på måndag börjar jag skolan. På gymnasiet. Det är såklart sådär smånervöst men ändå kul och bla bla bla. Det går väl bra, vill helst bara att de tre första veckorna ska gå så man får börja jobba och komma in i rutiner och ha alla de fruktansvärt roliga lära känna lekarna gjorda.
Jag ska ju då börja på Skavdern, på samhällsprogrammet. Inriktning får jag välja i 2:an och då får jag välja mellan sam/beteende eller sam/sam. Just nu tror jag det ligger på sam/beteende, men vi får se om ett år hur det blir. Nu vill jag bara börja och få det gjort. Alla andra skolor har redan börjat så nu vill jag också iväg och bli stor.
Tänk er ett bra filter på den här, vilken tumblr bild det skulle bli. Oj, oj, oj alltså.
 
 

aa men hej

Men hejsan! Hur är läget? Läget är bra med mig och jag skriver inte så mycket här men det här har hänt på senaste tiden:
*Jag har varit barnvakt.
 
*Jag har hängt med Carro och Victor.
 
*Jag har hängt med Han.
 
*Jag har fått ett brev från min gymnasieskola som säger att jag ska ut och vandra (!?) med min nya klass andra veckan och vara ute i naturen och plocka kottar ungefär. Jag kände mest såhär:
 
 
*Sen har jag sovit hur länge som helst och blivit ledsen över det pga. hela dagen går ju.
 
* Och jag har köpt ett par nya dojjer.
 
Braaaa, då vet ni det. Idag var jag barnvakt igen och det ska jag vara imorgon också. Sen börjar räkorna på skolan så jag har några dagar för mig själv att mentalt förbereda mig för skola jag med. 
 
 
 

Hello

Nu har jag varit barnvakt i två dagar. Eller det här är den andra dagen. Igår skulle vi bada men sen blev det dåligt väder såjag och Agnes bah vi köper glass och kollar på Skönheten och Odjuret istället. Sedan hamnade jag i någon Disneytrans, såg sedan Pocahontas och Ringaren i Notre Dame innan jag typ kom på att jag kanske skulle sova. Disney är så himla bra faktiskt. Det är så kloka filmer, alltid med ett fint budskap och dom är roliga också!
Wehoo, kanske ska se en till idag. Typ Aladin, är väl den enda som inte sett den. 
 
Nu ska jag göra lunch åt smårottorna och sedan ska vi baka kladdkaka. Ikväll åker jag till far och det känns bra, har inte bott hos honom på flera veckor. Varje gång det varit hans vecka har vi varit borta, så jag minns typ knappt hur mitt rum ser ut liksom. 
Aja, det blir ett kärt återseende.
 
 
 

En dag i Hjo

Hejsan! Igår kom vi hem från Skövde. Och vad gjorde vi då? Jo, vi hängde som sagt på stan en dag men i fredags så åkte vi på en liten utflykt!
Först till Falköping för mor ville titta på en affär som låg där. Sedan åt vi donken och blev attakerade av sjutusen getingar, så det var lite kaos. Meeeen sen åkte vi till Hjo! Alltså, den lilla staden. Så fiiin! Precis vid Vättern ligger den (eller Vänern?) och det var huur mysigt som helst där. 
Där gick vi till ett glasskafé som syster sa hade apgod glass.
Det hade hon rätt i också.
 
Sedan kollade vi runt lite inne i staden.
Det fanns så mycket fina hus, också på vägen ut ur staden men det tog jag inga kort på. Sedan åkte vi hem runt fem för att åka hem och pudra näsan och sen gå på restaurang. Käka kött och bea, funkar alltid.
Sen gick vi hem och satt på systers balkong och myste innan vi sen gick och la oss där någon gång.
Det är lite jobbigt att ha syskon som bor så långt bort men när man väl är där så är det så himlans fint alltså. 
Ikväll kommer bror hem också! Wehoo, fast han ska sen bort i en vecka men efter det är han hemma en tag! Yes liksom!

in the south

Just nu är jag i Skövde hos syster and her bf. Kom hit igår efter att ha åkt bil hela dagen och idag har vi varit på stan. Shoppade lite på rean där, köpte jeans för 50 spänn liksom, älskar rea! <3  Nu jobbar syster så vi får umgås med hennes bf och nu ska vi käka paj. Åker hem på lördag igen och vet ni vad, då ska jag inte ut och åka mer! Ska vara hemma hur länge som helst och börja skola och grejer, jesus christ vad skönt! Men nu är det paj så hej då!

fin middag

Heej! Idag har jag äntligen fått varit med mina vänner igen! Jag var i Sidsjön med Han och Frida under dagen och hade det mysigt och nu ikväll var vi ute och åt på restaurang.  Huur mysigt som heelst! :) Gott var det också, fick en massa bea så jag bah tack Gud och bara njöt. Imorgon ska jag åka och köpa skor med mor, jag får tydligen inte gå till skolan med mina converse eftetsom att det tydligen är för många hål så jag bah okej då, men då pröjsar du. 
Och så hade vi en deal. Nu ska jag sova, god natt! 

RSS 2.0