Gumballs Fantastiska Värld

Jag har fått ett nytt favoritprogram. Det heter Gumballs fantastiska värld och går på Catroon Network. Det är skit bra! 
Det handlar om Gumball, som är en katt, och hans lillebror, som är en guldfisk, och om deras äventyr. 
Asså serien är helt vrickad och så randomn att den blir as bra!
Dom har tex en klasskramrat som är en banan och som bara säger "Jag är en banan!" Och deras lärare är en apa med en klänning och den enda människan i serien är vaktmästaren. 
Ni borde verkligen se serien för den är helt underbar och den brukar Wilma och jag kolla på efter skolan nästan varje dag. Helt wonderful liksom. 
Här är Gumballs familj. Mamma katt, pappa kanin, lillasyster kanin och lillebror guldfisk. Varför han är en guldfisk är ett mysterium jag försöket lösa...

Herre Min Gud!

Sitter här nu nästan tårögd. Så himla vackert! Säger der igen, tack tack tack gode lilla Gud för P3 live!
SHIT NU RINGDE JAKOB! THE SCIENTIST LIVE GENOM MOBILEN!!!!!!!!!!!!
 

Vi Tackat Gud För P3

Bror smsade och sa att P3 skulle direktsända spelningen så nu sitter jag här och väntar på att dom ska börja spela! As peppad! Trodde de skulle börja 19 men de börjar klockan 21 istället? Så därför ska jag duscha av mig rekordsnabbt nu och sen inte lämna radion eller mobilen en endaste gång under kvällen.
 

Pissfeeling

Ikväll klockan 19.00 på Stockholm Stadium spelar Coldplay. Och jag kommer inte vara där. Utan det ska bror vara.
Behöver jag förklara hur grymt avundsjuk, besviken och arg jag är för att jag inte kommer vara där.
 
 
 

Daddy Liam

Idag fyller den snyggaste ever Liam Payne 19 år! Så grattis till han!


Asså ååhh, finns inte ord hur fin han är!

The Mini Biff Is Back

Nu är jag hemma igen och ska duscha och sen sova. Var faktiskt as kul att träna! Vi var först på ett friskispass och sen en stund på gymmet. Var aaaaaaaaas skönt att träna igen! Ska dit imorgon igen med Eveline och Viola. :) Nu ska vi bli biffa här! 
Fast jag är jätte trött så ska ta och tvätta av smörpaketet på huvudet och sen soooova! 
God natt!
Fin tröja också :)

I'm Going To Be A Biff

Ikväll ska jag på Friskis och svettis med Eveline och her father och spela tuff inne på gymmet. Haha, kommer inte orka någonting men det ska bli kul ändå. Alltid kul att träna! (Y)
Men nu ska jag äta (Y)

Hahaha, vet inte varför men skrattar varje gång jag ser den!

De Mindre Långa Människorna

Sitter och kollar på Underbart är kort. Och det är värsta dina programmet! Det handlar om kortväxta människor, eller dvärgar som vissa säger, och om deras liv och jobb och sånt. Och deras liv är ju skit tuffa! Hela vårt samhälle är ju uppbyggt för långa människor och inte korta. Bara att handla mat är ju värsta utmaningen.
Jag har aldrig haft "problem" med kortväxta människor men vissa säger ju saker som att dom ser konstiga ut eller att dom ser läskiga ut. Det är bullshit. Bara för att dom är kortväxta gör dom inte mer speciella än vad vi andra är! Så det borde vi sluta med allihopa in da hole world tycker jag.
Se vad fina dom är!

Hello Goodbye

Nu har jag packat ner halva rummet och ska typ äta mat snart. Sen ska vi till moder våran. (Y)
Sen håller Elin på att fixa headern åt mig! Så hoppas hon får till det idag så att vi slipper kolla på frusna löv eller vad det är...
Och det har varit jätte dåligt väder idag. Fast det gjorde inte så mycket, mysigt när det regnar ju. :) Så länge man inte är ute själv.  Nu ska jag försöka stänga en av väskorna här, för förut gick den inte! För mycket kläder i den, men med lite våld ska det gå. (Y)
 

The Små Shits

Ikväll var jag på skvadern och spelade basket med Eveline och Elin. Sen när alla skulle hem fick jag för mig att jag skulle gå istället för att pappa skulle hämta mig. Haha, sprang hela vägen in till stan, där stannade jag och bah "Play cool..." Aldrig mer gå hem själv, skitläskigt ju!
 
Imorgon ska jag ut och springa och sen på ska jag till moder på kvällen. Då ska jah krama ihjäl Agnes och Wilma! :)
Nu ska jag nog snart sova, men ska väl dryga litt framför datorn först.
Goder kväller!
Små skitar.

Fangirlar Litt Granna

Idag åkte jag först hem hit och bytte om och greja och sen var jag på stan en snabbis med Evelie och Viola. Har varit på stan så mycket den sista tiden att det inte är kul längre, haha. Men vi gick runt och kollade lite och sen satte vi oss vid ån och snacka om det äckliga vattnet, flirtade lite med ankorna och sov lite.
 
Sen på vägen hem så köpte jag en tidning med en massa One Direction! WOOHOO! En Glitter tidning som Wilma brukar läsa, men skitsamma. Den var trevlig den med, fick lära mig hur man skulle sätta på mascara rätt och en vad som är sant och falskt om Mr Justin Bieber.(Y) Men fick en massa affischer och grejer på dom finaste iallafall så nu ska dörren hos mamma bli fin! :)
Tihi ^^ 
 

Fantasi

Är med denna underbart fina tjej just nu! Är hemma hos henne och Jasmin åkte precis hem så nu sitter jag här medans Eve lockar mitt hår. :) Ska sova här och imorgon ska vi vara med Jasmin och kanske Viola? Hoppas de iallafall, för hon mådde inge bra idag så hon kunde inte va med oss :( 
Nu ska vi lyssna på bra musik och snacka pojkar. (Y)
 

Fantasi

Är med denna underbart fina tjej just nu! Är hemma hos henne och Jasmin åkte precis hem så nu sitter jag här medans Eve lockar mitt hår. :) Ska sova här och imorgon ska vi vara med Jasmin och kanske Viola? Hoppas de iallafall, för hon mådde inge bra idag så hon kunde inte va med oss :( 
Nu ska vi lyssna på bra musik och snacka pojkar. (Y)
 

Live While Were Young

Asså de är så sköna! Niall bah bitch! Och Liam har klippt sig så han är så grymt äckligt snygg! :O
Och de ha en ny singel också! Fast hittar bara en massa covers (?) och fattar inte riktigt när singeln då dom sjunger kommer ut. Fattar nada!
 

---..--..--.-.

Tror jag dog lite granna när jag kom hem. Blev skit trött när jag kom in genom dörren?
Men det var faktiskt kul att gå till skolan. Vi är en värsta liten klass nu och alla är störtskön att hänga med så det kommer bli ett as bra år, om man kollar på klassen alltså. :)
Sen det där med betyg, det blir väl inte såå farligt. Jag menar, ingen har väl direkt dött av det. 
 
Haha, trodde jag hade publicerat detta men det hade jag inte! Har suttit med sidan uppe i snart två timmar, ååhh!

The Streets I'm Walking On Are Thousands Houses Long

Nu ska jag måla naglarna mega super snabbt och sen ska jag sova! Tvingade mig själv att gå upp nio idag så är rätt så trött. Sen tror jag att det inte blir så farligt imorgon. Det där jobbiga skolarbetet börjar ju inte förrän om flera veckor då man har kommit igång på riktigt. :) Så imorgon ska jag bara ha det trevlans trevligt med mina skolkamrater. (Y)
Ska kladda ner naglarna nu, god natt!
 

Onsdag 22 Augusti 2012

Är så grymt deprimerad. Eller nej, det är jag inte. Men imorgon börjar skolan. Och jag ser inte fram emot det. Och det hjälper inte att mor och far försöker med "Men du börjar i åttan! Du ska få betyg! Det blir väl kuuul."
Nä.
Fast idag ska jag inte vara sur och deppig utan idag ska jag käka gofika med Eveline, Viola och Jasmin på stan. :)
Och sen får jag se det positiva med att börja skolan igen. Man får ju träffa sina kåmpiizar igen. :)
Nu ska jag käka nudlar. (Y)
Sorry men ser ni Louis ass eller??

Chöklada Böllar

Tjo!
Idag var jag på stan med Jasmin (som vanligt...), Elin, Viola och Eveline. Eveline och Viola har ju varit i Egypten men kom hem i förrigår så det var kul att träffa dom igen! Nu ska jag baka chokladbollar (jag är typ världsmästare på att baka de, brukade baka minst en gång i veckan när jag gick i fyran och femman. var därför jag var så rund då ^^) för sen ska jag till Jasmin tillsammans med Viola och Eveline och så ska vi myyysa med film och massa onyttiga saker. (Y) 
Försöker att inte tänka på att skolan början om två dar fast alla babblar om det 24/7 så det känns lite tungt. 
Nu ska jag baaka och sne vid halv åtta nån gång ska jag åka till da Jasmins house.
Glasögonen kapar ena ögat. Vackert.

Bitch Please

Nu är jag hemma och ska kolla på lite New Girl, har laddat ner hela säsong 1 och älskar den serien!
Sen ska bror och far och jag kolla på Snabba Cash. Alla säger att den är jätte bra och Jasmin har sagt att killen har stekiga kläder så jag hoppas de stämmer. (Y)
Sen bara växer min ångest inför skolstarten! Oooorkar inte!! Men ska köpa en skit snygg ryggsäck jag hittade på HM idag när jag får pengar så då kanske det blir roligare att gå till skolan. Har köpt en mössa också. Den är blå och jätte fin. 
Nu ska jag kolla på New Girl.
Så nu måste jag slänga min fula, skubbiga mössa som jag så älskvärt andvänt i snart tre år. 
Fast den är så ful så det ska nog inte bli så svårt. :)

En Fin Vän

En av den bästa känslan ever är då någon säger något snällt om en. Iallafall jag tycker det för då blir man ju så glad inombords och man bah "Nää, men sluta.. ^^" 
Men nu läste jag ett av de sötaste inlägg på Jasmins blogg och det sjukaste är att det är sant.
Vi blev sjukt bra vänner över en dag pga Coldplay. Det låter skit wierd och jätte mesigt, men det är jätte sant. :)
Nu har jag duschat så ska klä på mig och sånt och sen äta nudlar (YEAH NUUUUDLAAAAR!) och den gå på stan med Jasmin.
Avslutar detta inlägg med en väldans fin låt.
 
Älskar gitarren i början

I Can Write It Down, And Spread It All Around...

 
Bror visade mig den här låten för nån vecka sen och är helt kär i den! Så fin text och bara hela låten är helt underbar!

Trött Tjej

Är så grymt trött idag. Somnade vid tre och Wilma väckte mig halv två så jag har ju sovit en del men är ändå as trött. Kommer säkert sitta vid datorn och teven hela dagen. (Y) 
Sen måste jag tipsa er om en jätte bra serie! New Girl, den gick på tv för ett tag sen och har laddat ner hela första säsongen och älskar den!
Nu ska jag hjälpa Agnes och Wilma att städa deras rum för de är lika trötta och sura som jag så vi behöver pigga upp varandra. Genom att städa. Yeah...!
 
 

Finaste Pojkarna

Nu är jag hemma från Selånger. Är skit hes för skrattade så mycket i karusellerna! Blir jätte hes jätte lätt! Låter as kul. Och hittade ett tält där dom sålde både Zac Efron linnen och 1D linnen. Hade en tuff stund för hade bara råd med ett så det var beslutångest i en liten lång stund. Men jag köpte 1D linnet till slut (Y)
Sååååå fina!! 

Syster Min ♥

Idag ska jag till Selånger med Sara och Jasmin. :) Det är en mega stor marknad där med karuseller och en massa tält som säljer en massa saker.
Nu har jag precis duschat och sitter och käkar godis med Agnes. Fast ska börja göra mig klar och sen äta något och sen ska jag nog möta upp Sara på stan nån gång. :)
Nu ska vi lyssna på bra musik och parta loss. (Y)
 
 ♥

I Look At You, And Smile For No Reason

Igår var jag med Sara och vi var hemma hos mig och bakade världens finaste kladdkaka och kollade på Top Model. Vi hade en fin chill dag helt enkelt (Y)
MEN idag var jag med en annan helt underbart fin varelse. Alltså Jasmin, för er som inte kopplade.
Vi gick på stan och spanade efter fina ryggsäckar men vi hittade ingen så vi gick till biblioteket istället och spanade på böcker. Sen gick vi och satte oss vid ån och pratade om gymnasieum och The tallest man on earth.
Mysig dag helt enkelt 
Mina p12-böcker, som Jasmin kallar dom. Fast den där kärleksboken lånade jag bara för att det står världens sötaste saker i den
Så otroligt fin! ♥ Och med kanske världens fränaste byxor (Y)
 

Fest Hos Sara

 ♥
Fina varelse 
Nu fanns det inga mer bilder. Eller jo, men ni får inte se dom ;)
Inatt ska jag sova hos Sara och jag kommer spendera mina sista sommarlovsdagar med henne! Känns bara helt rätt liksom. 
Nu ska hon få blogga lite granna och sen ska vi kolla på The Big Bang Theory.
Bazinga! :D

Idioter

Asså kolla, är det någon som jag rent ut hatar, som jag verkligen inte tål så är det folk som kallar sig själva tjoicka. Eller feta eller kolla-vilka-stora-lår-jag-har. Supersmala tjejer går runt och säger att dom måste träna för att deras magar är tjocka. Hallååå!! Ni är fjorton! Ni fortfarande små bebisar! Ni är inte ens färdigutvecklade nån av er! Ni växer ju och ni utvecklas fortfanrande och då om ni börjat hetsbanta eller hetsträna så förstör ni ju allt. 
Sen så förstår man ju vart alla deras tankar kommer ifrån för alla kvinnor eller tjejer på tv och filmer är ju oftast superslimmade och dösnygga. Sen så såg jag en bild på Miley Cyrus för nån månad sen. Jag har alltid tyckt att Miley Cyrus är grymt snygg och otroligt vacker, men hon var tydligen inte helt nöjd.
Hon har blivit mini mini på bara några månader pga att hon har tränat fyra timmar om dan sju dar i veckan.
Why? 
Varför är vi så äckligt fästa vid våra utséenden?? Jag själv är inte så värst nöjd med hur jag ser ut, men jag går aldrig runt och kallar mig själv tjock eller sätter mig ner på en stol och säger "kolla vilka tjocka lår jag får när jag sätter mig ner."
ALLA får större lår när dom sätter sig ner! Jag försöker att inte bry mig om min klädstorlek eller hur jag ser ut, utan jag tänker så här: Nu är jag fjorton år och då tänker jag äta precis vad jag vill och träna dom där tre gånger i veckan för att inte bli en hel softpotatis. Och jag mår sjukt bra av det!
Sen tycker jag att den där tjejen som inte ha revben som spretar ut utan som är lite småmullig är mycket snyggare än hon som knappt fyller ut ett par jeans längre.
Hellre fylla ut alla kläder som finns än att aldrig kunna göra det.

Jag Vill Kunna Stanna Tiden Och Bara Vara

Tjena.
Igår och idag har jag haft as tråkigt. Kollar på tv hela dagen typ fast imorgon ska jag vara med Sara så då blir det party :)
Sen så har jag kommit på att jag börjar skolan om en vecka. Helt stört!! Åh, har värsta ångesten, vill inte börja igen! Haha, i början av lovet ville jag inte ha lov för att de sista veckorna i skolan hade varit så roliga och jag ville inte lämna klassen men nu vill jag inte tillbaka för jag vill kunna sova och bara chilla hela dagarna!
Fast nu ska vi få en ny klass med dom skönaste personerna ever så det här året kommer säkert bli fruktansvärt ägigt.
 

.

Nä, jag var inte ute och sprang idag utan gjorde en såkallad "powerwalk" som alla 40+ och Kenza håller på med. Men det var faktiskt sjukt jobbigt! Mabye not så konstigt när man inte rört en fena på hela sommarlovet. Ni fattar inte vilken ångest jag har inför träningen på söndag! Alla i laget bah "Oh, det ska bli så kul att börja träna igen *freakface*"  Nej, det ska det inte. Särskilt inte eftersom att vi ska börja med att springa intervall, och jag vet inte ens vad det är men det låter grymt jobbigt! Och sen så ska vi tydligen träna två pass om dan i fyra dagar... Vi får helt enkelt se om jag bloggar något nästa vecka, om inte så är jag typ död.
får nog sluta drömma om att jag ska bli biff en dag.
 

Hata Träna

Jag har verkligen inget att skriva om längre och det är så tråkigt att blogga! För nu är det liksom mindre än två veckor kvar tills skolan och vi börjar träna nu till helgen igen och jag är en potatis just nu så måste typ ut och springa varje dag * alla fattar att det inte kommer bli så för jag kan inte springa*

Nej, men allvarligt. Får typ hoppa hopprep eller vad som helst, annars kommer jag döö på söndag!
 

Min Nuvarande Header Är Också Fin...

Jag får aldrig till headern! Blir så grymt äckligt pissoff på allt! Varför ska det vara en massa koder och grejer? Kan man inte bara så klistra in bilden och sen så är det klart?!
Hatar datorer.
Nån har förresten frågat varför jag aldrig svär i bloggen. För det första; varför skulle jag? Och sen så är det så grymt fuuult att svära!
Arg som en svart My Little Pony just nu.

Tror Jag Ska Ta En Macka Också

Tydligen ville ingen reda ut namnet Minaj med mig så vi får spara det till någon annan gång. (Y)
 
Idag skulle Ida åka hem så vi lekte soffpotatisar tills hon skulle med tåget. Nu har jag precis kommit hem från stan. Var där en jätte snabbis med Fritiof, Jasmin och Viola för att kolla på systers pojkväns band. Fast alla stack en efter en så jag fick stå där själv de sista låtarna. Men jag överlevde och de var as bra! Bandet alltså.
Nu ska jag tvätta bort da makeup och kolla på The Amazing Spiderman på datorn. :)
God kväll!
Ni vet redan hur underbar hon är så varför skriva något annat. 

Kan Vi Reda Ut En Sak Tillsammans?

Utalar man Nicki Minaj's efternamn MinaJ eller MinaSCH??
För på Ellen DeGeneres säger dom MinaSCH men alla andra säger Minaj? Jag fattar nada.
Hon är så ball och fin på nå sätt. Och henne låtar är as bra, ogillar alla dom som säger att hon är dålig och för mycket. 
 

Madagaskar ♥

Tjeeena! Igår var jag och Ida på Birsta och köpte nödvändiga saker och på kvällen smög jag iväg på party hos Jasmin! :) Det var kanske det bästa partyt man kunde gå, det hade allt förstår ni. Bullar och Tropiska frukter dricka.
För både Jasmin OCH Fritiof fyllde år igår! Graaattis till er! :) ♥ ♥
Idag ska vi på stan Ida och jag och sen ikväll ska vi + Agnes, Wilma och Wilmas kompis på Madagaskar i 3D! Helt awesome ju! Längtar nästan ihjäl mig ^^
Nu ska jag vänta tills Ida chillat klart i duschen och sen ska jag chilla där inne.

Hahaha! Agnes trollface och Wilmas biff-face! Orkar inte!
(Nej, det är inte dagens outfit bild, utan bild från skolavslutningen)

Nu Blir Det Bildbomb!

Har kommer flera tusen bilder från de två dagarna vi var i Linköping och på Pippi-världen
Första dagen var vi på nått ställe där dom hade fixat en "gammal stad", typ hur det såg ut på början av 1900-talet.
Jag trooor det är en telefon
Där fanns världens finaste affär med skor i taket.
 
Lycklig över att få vara i skolan igen (Y)
Det fanns en gammal skola och såg världens sjukaste sak. Barnen hade hartassar som sudd!! Barnen satt alltså där första dan och fick en krita och en hartass av fröken. Nice (Y)
En ball kille
Och en väldigt stilig pojke!
Sötast ever!
Sen var vi på Astrid Lindgrens värld en hel dag:
Vi var i Nils Karlsson Pyslings hus.
Sen blev Wilma och Agnes några riktiga badasses
Och han var redan en badass så han fick stanna kvar där
Ronja Rövardotter
Emil i Lönneberga mamma, pappa och lillasyster. Agnes var överlycklig över att hon fått träffa Emils lillasyster. hon hade fina flätor så jag förstår henne (Y)
Sen gick vi igenom den Lilla Lilla Staden:
 

Dom As Tråkiga Bloggarna

Det är sjukt tråkgit att blogga. Det är verkligen det. Folk som säger att de tycker att det är skitkul att blogga och "dela med sig av sin vardag med omvärlden" är bara bullshit allihopa.
För är man som jag och inte har något speciellt att skriva om så blir det ju att man berättar om sin dag, ibland kanske man partar till det och skriver att man köpt en tröja eller två men annars är det ju samma sak varje dag och hur kul är det att läsa på skala 1-10?
Typ 2, om man är lättroad.
Nä, förlåt. Jag är trött och måste sova nu. Men nu när Ida följer med hem ska hon lära mig hur man fixar videobloggar så kanske det kan bli lite kuligare här på min 2 skaliga blogg?
 

Hemmåt Nu!

Nu ska vi åka ifrån lilla stora Syster mot Edsbyn. Ska bara sova där en natt och imorgon åker vi ÄNTLIGEN hem till Sundsvall!! Oooooch Ida ska med då så tyvärr får jag inte bara ligga och sova i en vecka utan måste underhålla henne i fyra dagar.
Men det är snäppet bättre än att sova det med :)

I Da Small Lägenhet

Kolla, idag har jag nickat med Pippi, haft en unge innanför klänningen, varit i alla hus i hela världen och käkat glass. Har varit en as mysig dag och dagit massa bilder, kommer lägga upp dom när jag kommer hem. Men nu ska vi sova, ska upp as tidigt imorgon som vanligt bara för att mamma inte vill att vi ska "sova bort dagen". 
Asså sover man till tio och är klar vid halv tolv så har ju knappt dagen börjat så jag fattar inte dealen med att vakna åtta varje dag så att man står tryckta mot galleriadörrarna halv tio?
Vill inte bli som mamma när jag blir stor.
 
Syster hade småskitbilder på Wilma. En stöfia som Agnes är äckligt lik :)
 
 

Varför Existerar Ens Rubirker?

Ville bara säga att jag lever och har det så sjukt bra. Är ute och upptäcker Sverige med mor och de små och imorgon ska vi till Astrid Lindgrens värld och jag ska skaka hand med Pippi. Ska upp mega super tidigt imorgon så nu ska alla sova.
God natt!

RSS 2.0