Sisters

Nu är jag hemma från både Stockholm och konfalägret! Gaah, ska bara vara hemma nu i flera veckor utan att behöva åka bort någonting alls! Känns som att jag varit borta varenda helg sedan skolan börja...
Men det var kul på lägret, vi kollade på film, läste bibeln, käka mat, sprang runt som apor och skrattade åt allt och alla och så sov vi lite granna.
Nu är jag hemma med Wilma som är förkyld stackarn, och vi sitter vid stardoll och leker. Älskar stardoll 
Sen ska vi åka och hämta Agnes på dagis och så ska jag pussa ihjäl henne. 
Nu ska vi leka vidare. Hej!
 

- You'll Never See Me Crying Over You -

Tjena! Idag har jag chillat på stan hela dagen med typ en miljard, hundratusen männsikor, köpt litt nya kläder, gått in i Gina Dirawi, frusit rumpan av mig och käkat cheesecake. En perfa dag helt enkelt! Nu sitter vi på hotellrummet
och snackar litt granna och sen ska vi käka goo maaat! *dreggel* Vill bara kötta värsta köttbiten med beasås och potäter! Sen alltså, är inte alls hungrig nu.
Men ska fortsätta ha lite mysig mor-och-döttrar-tid nu. :)
Ha't bra!
 

:)

Nu har jag laddat ner lite filmer som jag kan kolla på tåget imorgon och på vägen hem från da hufvudstad Har jobbat matte som värsta snillet också! (Y) Känns kinda awesome.
Och nu har jag packat ner en fjärdedel utav garderoben (förlåt, ville bara visa mina matteskills).Kommer hem på söndag kväll/natt med tåget och sen morgonen efter ska jag iväg på konfaläger så har packat till lägret nu också. :)
Fast nu ska jag bara föra över filmerna till mitt USB och sen ska jag sova (♥) och så peppar vi loss inför Stockholm imorgon! 
Sen längtar man en gnutta efter syster också... Och här har ni oss för drygt fyra år sen. Vi var vackra redan då.
 

Tjabba

Förlåt för att jag inte bloggat, men har inte orkat.
Det gick sådär i Luleå, vann ingen match men vi utvecklades grymt mycket under dom tre matcherna så jag är nöjd. 
Imorgon är det sista skoldagen och sen är det lov! Ska starta det lovet med att åka till Stockholm med mamma och syster imorgon efter skolan. Kommer bli grymt! Ska shoppa loss som en kossa och så ska vi kolla på en musikal också. Jesus christ superstar med Ola Salo. (Y)
Nu ska jag kolla på Top Model och sen ikväll ska jag jobba matte. Ligger efter as mycket (två veckor efter i planeringen för att vara exakt) så måste sitta och jobba ikapp ikväll så att jag slipper göra det tråkjobbet på love
Älskar bilden bara

To The North Part

Nu har jag precis kommit hem från skolan och har packat det sista. För om en kvart så åker jag tillsammans med laget, och två andra lag, upp till Luleå! Vi ska vara med och spela i RM under helgen, fast vi ska spela mot dom tre bästa i typ hela Sverige. (Y) Så tror inte vi vinner, men bara vi spela bra så är jag nöjd. Nu ska jag snart åka så får göra det sista och sen taggar vi inför åtta timmars bussresa rakt uppåt! 
Yey...!
 

Det Lilla Födelsedagsbarnet

Idag fyller min så kära kusin Ida 17 år! Hon börjar bli gammal hon nu tyck ja. Skrev ett fint inlägg till henne för några månader sen och så förstod ni ju hur bra hon är! Hon är bäst, nästan bättre än mig. Det diskuteras fortfarande. 
Önskar att jag kunde ge henne fetaste One Direction biljetten eller ge alla fem killar i ett mega paket, men jag hoppas hon kan känna min kärlek till henne här uppifrån och vara nöjd över det. 
Grattis lilla Ida och hoppas du får det bäst! 
Och glöm inte att kolla in hennes blogg här! Måste göras minst sju dagar i veckan.
 

Du Behöver Inte Prata, Bara Le Så Att Jag Vet Att Du Kommer Bli Okej

 
Weheartit.com Älskar sidan, älskar bilderna, gör min dag.

Det Här Med När Man Ska Duscha

Nu har jag sovit! Och duschat och klätt på mig och ska blåsa håret nu. Tycker inte om att duscha på morgonen, vill alltid göra det på kvällen. För då kan ju håret torka på natten medans man sover och så kan man platta eller locka eller whatever ni gör på morgonen. Duschar man på morgonen/förmiddagen/eftermiddagen/whatever så måste man blåsa håret och då som den gorilla jag är så hårar jag som en muff så när man blåst klart är det hår all over the place och seeeen kan man börja platta eller locka eller whatever. Och hur lång tid tar inte det?! Men som tur är så ska jag bara vara hemma idag, så ska bara blåsa håret och sen ska jag lyssna på min helt awesome jullåtslista på spotify och dansa som en little ballerina hela dagen lång. :)
Saknar min lilla räka också. Måste nog gå och säga hej till henne och den lite större räkan idag. Har ju ändå inget bättre för mig. 
 

Beauty Sleep

Idag är det fredag så imorgon ska jag sooovaaa!! Har längtat hela veckan tills den här helgen så att jag skulle få sova. A little forever alone loser, det är jag. (Y) Men ska inte för någonting vettigt imorgon, känns super! Sen på söndag ska jag till kyrkan tror jag och sen ska jag stå i entrén med Jasmin på en match så då blir det inget sova. :( 
Fast nu kollar jag på film så ska fortsätta med det och sen blir det sova. ^^ 

 

I Love You Always Forever

Nej, nu får jag ta mig i kragen och plugga in den sista No:n till provet imorgon. Det är bara två frågor; man ska kunna namnen på organen i matspjälkningssystemet och beskriva så noggrant jag kan om hur matsmältningsprocessen fungerar - fast det ska vara så enkelt att förstå att en smart sexåring ska förstå. Sen har jag musikläxa också, och engelska. Får bli hård plugg då fram tills Hollywood Fruarna senare ikväll. 
 
Här får ni en fin blogg jag hittat också. Hon har så fina kläder att man bara vill ta dom av henne och springa iväg och aldrig ge tillbaka dom. Sen skriver hon så fint också, värsta poetiskt och vackert på nå sätt. :) Sen bor hon i världens coolaste stad - New York - så då blir hon automatiskt en as ball person.
Men nu, hård plugg (Y)
 

The Little Bajskorv (?)

Tjenamoss! Har varit i da church idag med några från klassen och sen gick jag och Bror till far som fyller år idag!
Börjar bli gammal den mannen. Nu är jag hos mamma och ska plugga lite mer matte tills matteprovet imorgon och packa eftersom att vi ska till pappa ikväll. Ska nog inte på träningen ikväll, vill verkligen ha ett bra betyg på det här provet så sitter hemma och kämpar på istället. 
Nu ska jag dunka Rix Fm (ja jag är typ den enda som fortfarande lyssnar på radio i mitt lilla flickrum) och packa ner hela garderoben och sånt där. 
Hej!
En fin bild på mig och Fritiof från i somras. Saknar faktiskt sommaren litt granna, men längtar så gryyymt mycket efter julen!! Aaaah, får fixa en jullåtlista på spotify ikväll!

Let Me Kiss You Hard In The Pouring Rain

 

Shy Boys

Efter en KFUM-match med Eveline och en snabb dusch senare sitter jag här och pluggar till ma- och no-provet som är nästa vecka. Fattar aldrig hur man ska plugga till matten så får väl göra mitt bästa. No provet är hyfsat enkelt. Ska beskriva matens väg från munnen till en bajskorv i toaletten. Måste bara läsa på så att det blir sådär super proffsigt beskrivet så att jag kan få mitt E på provet! :) 

Just Stop For One Second And Smile :)

Är så grymt trött! Ska nog helt seriöst gå och lägga mig nu. Måste ändå upp imorgon för ska stå och ta inträde på två matcher. 
Idag var jag i skolan som vanligt och efter skolan gick jag på stan med Fritiof och Sara. Vi fikade subwaykakor på Waynes Coffee och köpte clownperuker. (Y) Sen var det första dragonsmatchen ikväll! Fast vi i laget skulle gå runt och samla in pengar till Världens barn och skulle göra det tills matchen började så vi fick inga bra platser och såg nästan inget av matchen. Men dom förlorade iallafall med sex poäng. Rätt så surt eftersom att dom ledde stort i början.
Nu ska jag gå och kladda av sminket och ta på mig da pyjamas. :) 
God kväll!
 

Då Allt Stämmer In På en Själv

Haha, slår aldrig fel!

Family Portrait

Sitter nu och pluggar och gör läxor. Tråk matteläxa och har So-prov imorgon. Sverige under 1800-talet (Y)
Har snickat ihop värsta kladdkakan som jag ska äta under Hollywood fruarna senare ikväll. Nu ska jag nörda vidare och ni kan lyssna på en väldans bra med världens sorligaste text:
 

RSS 2.0