Breakfast club

Såg på Breakfast club ikväll, har velat sett den ett tag. Den verkar vara en film som man ska ha sett liksom ,så nu såg jag den och den var väldigt bra! Blev lite småkär i badboyen också, men det har nog alla som sett den blivit. Nu ska jag sova för imorgon måste jag plugga matte enligt mor min. Bäst att göra som hon säger.
 

259 dagar kvar

Hejsan. Jag och Ida fick våra biljetter. Behöver nog inte förklara min glädje.
 

I'm surviving this for sure

Igår var jag på stan med Victor, Han, Julia och Carro efter skolan och shoppade lite. Blev en tröja och halsband från Erikshjälpen och sen är det en internationell matmarknad på torget, den typ reser runt om i världen och är här nu. Där hittade jag armbandet, tycker det var lite fint. Ikväll kommer Ida hit, och imorgon ska vi upp tidigt för att försöka å 1D biljetter! :D Yes yes, hej då.
 

Over again

På lördag blir det en magisk dag - då släpps biljetterna till One Directions konsert i Juni! Åh, blev så glad när Ida facebookade mig den nyheten! :D Så på fredag kommer hon hit så att vi kan sitta tillsammans tidigt på lördag morgon och kämpa över två biljetter. På lördag kommer moster, Idas bror och mormor hit också så det blir en myshelg, men tänk vilken himelsk dag det kommer blir om vi får biljetter! 
 

We're driving Cadillac's in our dreams

Hejsan. Idag var det skola som vanligt, vi deeptalkade om hur jobbigt det är med skola och all press med Pata (vår No-lärare)  och han var klok och berättade att det blir bättre sen. Ungefär så kan man sammansfatta den skolvistelsen. Efterskolan skulle jag på kör, så jag stressade iväg och småjoggade till kören genom regnet för att väl framme komma på att den börjar om en halvtimme. Blev lite less då faktiskt. Nu ikväll har jag gjort läxor och pluggat No. Så efter att ha varit så duktig och kämpat på så bra idag så ska jag sova nu. God natt.
 

Glad

Idag blev jag glad! För någon vecka sedan anmälde jag mig till teater och idag blev jag antagen. Jippie liksom :D
Då blev jag glad så det firar jag nu med att kolla på Hollywoodfruarna från igår. Imorgon är det skoljoggen, inte kul, men ska fika med mina fin akånpizar på Waynes efter skolan så då blir det kulare. Nu måste jag läsa i min bok som jag ska redovisa i skolan nästa vecka, har typ läst halv så har lite panik, haha. Hej då!
Bilder från Judeby i somras. Det var så himla kul där, att bara vara med sina bästa vänner mitt ute i ingenstans och spela Sims och plocka blåbär. Hoppas starkt på att få åka dit nästa år igen, myys!

and the lipstick was on

 

Flipped

Idag såg jag en fin film. Den hette Flipped och va lite små mysigt och gullig på något sätt. Och killen hade blont hår och bruna ögon, hur beautiful som helst. Såg den först på teven lite till och från så var tvungen att se om den nu på kvällen för att förstå helt :) Men den var bra, så den kan ni se! 
Sen överlevde jag vandringen och tältningen. Har skavsår överallt på fötterna och min rygg mår piss, men det var lite mysigt ändå att sitta framför en brasa hela kvällen och sova i tält. Nu avslutar vi detta inlägg med ögongodis från den fina filmen. 
Oouuff, så hot
 

Mr.Hans birthday

Idag fyller min vän Han år. 15 bast, byxmyndig och allt. Ett stort, fett grattis till henne! :)
Har suttit och skrattat åt denna bild alldeles för länge nu. Pain blicken liksom. Lol på hög nivå.
Imorgon är det friluftsliv med niorna och åttorna så då ska vi gå en mil rakt genom skogen, dryg sex timmar säger lärarna att den prommisen ska ta, och sen ska vi tälta där en natt. Så sjukt, fruktansvärt kallt det kommer bli. Men det var mysigt förra året ändå, att sitta vid elden och springa runt i skogen och skrämma folk så det kommer bli bra det här med. Fast har inte packat än så ska göra det nu och lyssna på jullåtar. Bara bra att börja i tid så kan man alla när det väl gäller känner jag.
Hej!
 

Galaxy

Idag har Julls köpt en ny mobil. En samsung galaxy s4, serrni! Känner mig så himla cool och mainstream just nu! Senaste mobilen som alla andra coola ungar (Y) Nu ska jag iväg med mor på föräldramöte. Mor vet inte vart hon ska så jag måste visa henne och sen ska jag till Amanda för vid sju ska hon, jag och Carro prata på föräldramötet om klassresa. Bara för att vi är så vuxna.
 Agnes är pepp på de nya spelen hon tydligen ska ha på den. Asbra ju.

Perfection

Mums
 

RSS 2.0