Vandrare

I tisdags skulle alla samhällsettor ut på lite friluftsliv under ett dygn. Så på morgonen begav vi oss med buss ut mot Ljungan och sen blev vi avsläppta där med en karta och fick order att börja gå. Så det gjorde vi.
Vi käkade lunch, och dessa var mina vandrakompisar:Stina, Jasmin och Han. De var också mina tältkompisar.
Det är ju väldigt jobbigt att ha vad som kändes som The Rock på ryggen och gå, men det var himlans fint där vi gick så det vägde liksom upp.
När vi kom fram fixade vi upp vårat tält 
Testade sovplats gjorde vi också
SEDAN HÄNDE DET BÄSTA: Vi fick hälsa på en bondgård och en massa kalvar och kossor!!
Han fick säga till på skarpen då de slickade på en
 
Men annars trivdes hon som handen i handsken. Lilla vän, jag önskar att du får gifta dig med en bonde :')
(Var så rädd hela tiden, men var fett kul ändå ju)
Jasmin och bossen i ladan. Aldrig fått en kyligare blick av en ko.
 Sedan fick vi kaka och saft av bonden och jag lärde mig vad kons alla magar heter. Efter bondgården hängde vi på området lite, vi lagade mat (tortellini och tomatsås, mmm), spelade brännboll och käkade vi godis i tältet. Dagen efter vandrade vi hem igen och det var den turen ute i vildmarken. :)

Dagen är här

 
Åh, hej på er! Jag ska vara ärlig, jag har undvikit denna plats lite, men nu kändes det som rätt tid att återvända. 
 
Varför har jag inte bloggat sedan 3 april? - Pga lat, skola och min dator har nog gjort sitt och lagt på locket, om man säger så. 
 
Vad har hänt sedan 3 april då? - Tack som frågar, men skola är ett rätt så bra svar. Och tråkigt. Jag har gått i skolan, pluggat, varit frustrerad över matten och spanskan, varit med mina vänner OCH TITTAT IKAPP PÅ GAME OF THRONES!! Vad har jag gjort utan denna serie, den är så bra?! Såg ikapp den på mindre än tre veckor. Jag är stolt, ja det är jag. 
 
Vad händer nu då? - Slutspurt i skolan! Har nu två veckor kvar. Yesus, om två veckor har jag avslutat mitt första år i gymnasiet! Så nu ska allt det sista göras klart, jag ska ha avslutningskonsert med kören på måndag och förhoppningsvis kommer sommaren på riktigt snart så att jag får bada. 
 
Sry för detta avbrott, jag ser ju att ni är några som flitigt tittat in varje dag ändå så nu får min bloggstrejk vara slut. Ses sen!
 

RSS 2.0