Sensommar

Idag är det en rolig dag för ikväll är det Sensommar! Woho, Sundsvalls stora satsning, detta ska tydligen bli en av Sveriges största musikarrangemang och ikväll blir det premiär. Får väl se hur det går.
I alla fall ska jag gå med Han och några från klassen och se på Veronica Maggio, Maskinen och Style of Eye(?) Mest pepp på Veronica är jag! Om ett tag ska jag möta upp tjejerna på stan och så ska vi köpa mat. Hoppas det blir en rolig kväll i alla fall och att en inte blir nedtrampad eller tappar skon eller så. 

Hejsan

Hej lovers. Nu har jag börjat skolan igen! 2:an i gymnasiet, och det känns heelt ok. 1:a ok är att jag nu börjar mina sista kurser i så mycket. Matte och spansa, efter jul har jag inget mer språk eller matte. DRÖM! 2:a ok är att det finns 1:or på skolan. Jag är ej yngst längre och 1:orna är lite rädda för en. Känns bra på ett sätt för en känner sig fett cool, men också hemskt för jag är ju snäll och så. 
Nu vet ni det, och nu ska jag sova. God natt!
 

Älskar detta

Alltså älskar mitt hår!! Ser ut som en tjej i en svensk 90-talsserie jag såg för någraa veckor sedan. Och det känns bra. Älskar mig själv för att jag bara tog tag i det och gjorde det, så himla yolo och så kul. Dock så försvinner det rosa väldigt snabbt, så får ej tvätta håret om jag vill ha färgen kvar. Så det blir som ett mission det här att ha kvar färgen så länge som möjligt. Sedan får jag köpa hem egen bara, det blir kul det med. 
Åh, jag är så fin <3
 
 

Episkt

 
 
 
Episkt, som sagt.

Min bröllishelg

Jag är nu hemma efter en helg med bröllop! Och för att vara mitt första bröllop var det ju helfestligt.
 
Här har ni brudparet - Gustav och Malin! - precis innan ett risregn.
 
Och detta var typ de bilder jag tog på brölloppet som är värda att visa. Sedan var det mingel, och efter det middag (FYRA SORTERS LAX KOMPISAR) och fina tal och uppträdanden. Och såklart tårta. När klockan sedan närmade sig midnatt åkte vi de två timmar hem till syster och sooov.
För att nästa dag vakna och åka på utflykt! till Hjo, precis som mor och vi gjorde förra året vi var där. Vi åkte till samma glasskafé som har världsgod glass.
Bror och systers bf
Jag köpte Kakmonstret. Var som B&J's halfbaked, asgott var det!
Efter glassen tittade vi lite där i hamnen (heter det hamn när det är en sjö?)
 
Vi spanade in båtarna
 
Det blåste så det var lite kallt MEN VI SKA JU INTE KLAGA FÖR DET ÄR JU SOMMAR
Jag ba oj oj oj vad det blåser!
Fett catchy bild på syster. Hon ser så stek och världsvan ut. Som att det är hennes båtar bakgrunden.
Efter några stunder gick vi tillbaka till bilen. Påvägen dit försökte jag ta massa bilder på alla fina hus där. Hjo är verkligen the place to be om man vill bo i vackra hus, men det är inte the place att bo på i andra fall, om ni hajar. Dessutom satt det tydligen någon på altanen här och kan ha sett mig ta bild på hens hus. Hoppas personen förstod att jag bara tyckte det var fint och ej stalkar och planerar att döda hen!!
Jaja, det var min helg. Nu är jag hemma och imorgon händer det episka!
Stay tuned, återkommer imorgon.
 
 

Jag ska på bröllop!!

Hejsan allihopa! Imorgon händer det grejer, jag ska ner till syster och sedan på lördag ska jag på bröllop!
Obs. inte syster som gifter sig, I wish though. Utan det är min kusin som ska gifta sig och han är så bra att han har bröllop där nere i landet så vi kan bo hos syster samtidigt. Askul ju.
 
Jag har aldrig varit på bröllop förut så jag är ju hel pepp på detta. Jag har köpt ny klänning (en blå från 60-talet. Jag kommer vara coolast) och det ryktas om att det kommer bli laxbuffé efter ceremonin. Alltså ni hör ju vilken fest jag ska på!
Så jag åker imorgon och blir borta över helgen, kommer hem på måndagen och sen på tisdag har jag en episk grej på gång. Yezus, har så mycket att se fram emot. Livet leker. Hej då, kram!
 Såhär känner jag mig just nu, som Ida gjorde en gång. Glad liksom.

Är så klar nu

Girls, jag har jobbat klart! Förstår ni, jag har jobbat klart mina 8 (ÅTTA) veckor på äldreboendet!! Trots att det kändes skitsurt och jobbigt vecka 2 så har jag klarat det. Helt galant faktiskt. Min dröm är att få ha mig själv som vårdare när jag blir gammal, så duktig har jag varit. Men nu är det slut på det. Nu ska jag inte torka mer bajs, eller koka mer potatis eller byta någons blöja eller duscha någon på länge! Kanske någon helg framöver under året, och förhoppningsvis nästa sommar, men just nu har jag sommarlov på riktgt i två veckor och det känns bra. 
Så vad har jag gjort under mina första två sommarlovsdagar? 
- Spelat Stardoll och sett på Superkians youtubevideos. Älskar dock Stardoll och Superkian är fin att se på så jag ångrar inget. 
Puss hej, och jag är tillbaka nu, jag lovar!
 

RSS 2.0