Järvsö

 
I tisdags var vi i Järvsö på Järvzoo (shit vad smarta de som kom på namnet måste ha känt sig) och tittade på massa djur. Det såg lite ut såhär:
 
 
Bror är hemma nu också så han var med! I en hel månad ska vi ha kul tillsammans.
Jag posade och lillasyster granskade lunchen
Så fina syskon!!
"Agnes det räcker!" Sa jag här efter att hon tagit 17 bilder på rad. 
 
 
 
 
 
 
Sedan sprang vi hem!
Elleerr inte. Trodde vi skulle hem men mor hade andra planer så vi besökte Stenegården också och åt mat där (LAX!!) och sedan när det blev kväll åkte vi hem! Det en dag det med :)

Den andra sommartrippen

I onsdags jobbade jag morgon och sedan fick jag två dagars ledigt! Då tog åkte jag med mor & co. till vår stuga i Edsbyn.
Vi kom dit på kvällen, och nästa morgon vaknade jag bredvid detta sovsällskap. Sedan åkte vi med Ida, moster och mormor på en loppisrunda under dagen.
På kvällen tog vi en prommis, jag och tjejerna alltså, längst vägen vid stugan. 
 
 
Sisters forever
Vi plockade blommor
Och spred sedan ut blommorna så vi skulle hitta hem igen 
Luktade på spannmål
Käkade smultron
Hittade en "mack"
Men den var stängd
Vi hittade gamla bilar
Sedan följde vi blommorna och sprang hem
 Nu vet ni vad vi gjorde under en timme i torsdags. Dagen efter åkte vi hem och det var min andra sommartripp. 
 

Hemma nurå

Nu är jag hemma igen efter en ledig helg. Och dessa var de bilder jag tog under hela helgen - två bilder efter att alla gäster gått hem efter kalaset. Lite lol på mig som sa att jag skulle ta kort, och så blev det inga. Jaja, jag har gjort annat i alla fall. Köpt ett bigpack med Bananaskidz på Dollar store t.ex. Och skaffat Tinder. Fett kul, men ändå lite jobbigt/tråkigt då det är fett utseendefixerat. Matchar man med någon så är det ju för att man tyckt att varandras bilder var snygga. Hoppas på att träffa min drömprins i alla fall, att jag liksom blir tagen med storm via chatten. 
Skämt åsido. Idag har jag fikat med Han och jobbat och imorgon är jag ledig.Livet leker. Hej!
 

Drar imorgon

Nu har jag jobbat halvvägs i mitt sommarjobb, bara fyra veckor kvar. Weho, halleluja, åh va kul. Och imorgon så far jag iväg på första semstertrippen! Ska till Dalarna och vara där tills på tisdag och jag är så pepp på att få lämna stan och komma ut på landet. Mmmm, ska bli så skönt. Ska på kalas också! Farfar fyller 80 år så det ska vi fira stort. Och så ska jag läsa, vila, ta kort, prata med farmor och lite sådant. Kommer har det as bra! 
 
(Min dator är tillbaka också! Gör nog inte er så glad men jag är glad! Den är nu lagad och som ny igen efter tre månaders avbrott och jag älskar den mer än någonsin)

Ledig

Jag igår på jobbet runt 15 tiden då jag "bara" hade 6 timmar kvar tills jag skulle få vara ledig i två dagar. Och det är jag nu!! Ledig alltså, och det är najs. Jobbade 6 dagar nu i veckan och det var fan omvälvande, kände mig som en bajstorkande maskin tillslut. Men jag överlevde, firade med att sova till ett idag och att fika med far. Imorgon ska jag, mor och de små bröna ut på äventyr  (aka loppis) och det känns braaa.
Aldrig uppskattat ledighet som idag, åh.

Sommarens hetaste dag

 
 
"Sommaren hetaste dag" ägde rum idag. Firade med att jobba på Medelpads kvavaste äldreboende och sedan åka hem och för att ligga och ba njuta av solen. Mmmm
Lyssnade på Clara Henrys sommarprat medan,  himla bra och kult tal, lyssna på det! 

RSS 2.0