My babies

Finally liksom!!

Det är fest nu

Igår var det tjejkväll och då var det fest. Först åt vi tjejer från vår fina klass middag på en thairesturang och sen sov Carro och Julia hemma hos mig. Det var en väldigt mysig kväll, inte så ofta som bara vi tjejer umgås allihopa.
Idag blev det en seg dag, har bara varit hemma och firat att det är lov nu :) Det är halloween fest här utanför
också. Står på ballkongen och kollar på när en massa fulla kaniner och spöken står och sjunger och är arga på varann. Lördagsunderhållning. Nu ska jag sova så ska jag hämta mina Dr Maretns imorgon! Yes!! Som jag har längtat!God natt! 

Snabb weekend

Hej hej. I helgen har jag varit i Edsbyn en snabbis, kom hem för bara några timmar sen. Ida fyllde 18 också i fredags! Hon blir så gammal, minns då hon var 13 och hade smink och jag tyckte hon var as frän, haha. Men har städat mitt rum och käkat wook sen jag kom hem och ska bara chilla nu ikväll. Är as stressad för på vägen hem kom jag på hur mycket saker jag har att göra den här veckan i skolan. Ett prov, läxor, en gymnastikredovisning och en fet stor redovising på Permobil. Sen ska min klass ha skoldisco efter lovet och vi har inte kommit igång så mycket med det så det måste vi också fixa. Kommer seriöst sova tre dygn i streck på lovet, är så skol less nu. 
Sen har Agnes en kompis här som tydligen älskar att slå en pinne mot en leksakskatrull. Hon har hållit på i tio minuter nu. Vad är problemet liksom?

Arg

På tal om att vara pissoff sur, nu är jag det igen. Åkte ut till Birsta för att köpa mina Dr.Martens men så fanns inte de par jag ville ha. Bli sååå less!! Så får beställa istället, men hatar att beställa. Så jobbigt att vänta och blir det fel så måste man skicka tillbaka och skit. Nej, är arg just nu.
 

Level 90

Men hej! Jag finns kvar, har bara varit lite off här. Har varit i skolan, pluggat lite, försökt sova så att mitt humör ska vara på någorlunda topp. Alltså kan bli så pissoff sur på skolan ibland. Förra veckan ritade Victor och Julia en snopp av mitt sudd (hej mogna klubben) och jag blev så sjukt sur. Gick ut och satte mig i korridoren och jobbade resten av lektionen, haha, bitch level 90. Nej, men det är för att jag inte sover tillräckligt så får skärpa mig.
Men imorgon ska jag köpa mina Dr.Martens i alla fall. Har inte gjort det än, men imorgon smäller det. Fast har fortfarande inte bestämt vilken färg men det får mor hjälpa mig med. Nu ska jag duscha och sen sova. God natt!
Beslutångesten fortsätter
 

En lördag

Hejsan bloggis. Idag sov jag tills halv tolv, det behövdes! Igår efter skolan var jag på Dollarstore med Victor, Carro, Han och Julia. Sen på kvällen var jag med med Carro och Julia hos Carro och kollade på Idol. Vi bubblade lite också och pratade om en massa bra saker. En mysig kväll var det :) 
Idag ska jag bara vara hemma hade jag tänkt, spela sims och mysa med familjen ikväll.  Ska spela charader med Agnes också, haha. Standard lördag (Y) Nu ska jag spela sims, hej! 
 

andra oktober

Igår var jag på första treaterträffen, var så sjuuukt nervös innan! Stod och skakade loss och hackade tänder innan vi började, gör alltid det när jag är sjukt nervös. Men sen gick det bra, alla var snälla och det verkar vara en bra grupp jag hamnat i. Går ju i samma grupp som Frida också och det är ju hel toppen :D
Imorgon ska niorna till Permobil på studiebesök på morgonen så det blir lite sovmorgon och nu säger mor att jag måste gå och lägga mig. God natt!
Kom på att det är oktober nu också! Snart är det ju jul! Snart ska jag välja gymnasium! Shit pommes alltså!
Mina öron är fina ändå, när de står ut och vinkar åt en. Jag tycker faktiskt det.

RSS 2.0