Uscha buscha väder

Just nu regnar det ute - vilket är väldigt mysigt om amn väl sitter inomhus- men förut så blixtrade och åskade det också, när jag var ute! Och jag som är as rädd för åska höll ju på att kissa på mig medans jag småsprang hem. Och det var inte bara för att jag var riktigt kissnödig!

Men just nu sitter jag här med världens träningsvärk! Precis som jag sa att jag skulle få! Men nu ska jag leka med Agneso och sedan ikväll ska vi äta kräftor. Eller jag äter bara räkor för jag är rädd för kräftor - alltså för att skala dom. Hatar när det knäcker sådär äckligt när man ska bryta av klona. Och när någon suger ur stjärtsaften, uscha!!
Nu säger jag hej då så länge!
Hej då så länge!

Hej hej!

Nu har jag äntligen tränat! Grymt skönt var det, men samtidigt grymt jobbigt! Och, nu skojar jag inte, jag bröt ryggen! Efter en minuts  plankan så måste jag typ ha knäckt till den eller nå för jag har sjukt ont! Kan inte böja mig ner! Så det var lite jobbigt när jag tappade schampoflaskan i duschen..
Men annars har jag varit i skolan som vanligt och imorgon är det skola igen. Och gympa. Utomhus. Uscha.
Sedan så känns det som att jag kommer ha en himlans träningsvärk imorgon. Vi får se om jag har rätt!
Nu ska jag vänta på att moder blir klar med sitt och sedans ska vi beställa kläder. Måste ha nya kläder nu! Sedan ska jag sova, gusches vad trött jag är!
Tack och adjö!

Nu Så

ska ni få se bilder. Det är som vanligt tråkiga mobilbilder, men har man ingen kamera så får man göra så gott man kan liksom. De är rätt så tråkiga också, men ni får ju i alla fall se lite av vart jag har varit osv:

På vägen ner
- tråkigt i bilen trots faders sällskap

På fredan var vi ner till hamnen och käka glass

Och såg sånna hära äckliga varelser - Maneter

Sedan åkte vi ut till ett klippigt ställe och drack kaffe. Första gången jag drack kaffe utan mjölk. Smakade bajs!


Mina kusiner invaderade mitt nattduksbord med Monopol. Jag fick sörjande blickar när jag plockade ihop det på kvällen.


Jag köpte Tom And Jerry kex och snea bokstavskex. ^^)

Sedsan åkte alla kusiner iväg med sina bilar (min farbrors bil på bilden)...


till ett ställe som hette Klädersholmen...

där käka vi tårta...



Men det började regna så vi var inte där så länge. Men på vägen tillbaks till bilarna hittade jag Sveriges minsta park! Brunnsparken :)


Och på vägen hem tjockade jag i mig godis och hade tråkigt framför kameran.

Så kan en helg se ut för Julia Johansson! (Y)

Men nu ska jag ta på mig pyjamasen och sedan checka in teven och sedan sova. ^^
Ha en sån där trevlig kväll!

Sova Bör Man..

Nu är jag hemma igen! Kom hem vid halv åtta men har duschat och packat upp ocnh kladdat in mig en bodykräm och annat viktigt. Men nu är jag så grymt trött men ingen sov morgon väntar imorgon! Då är det skola igen.
Bilder från helgen kommer imorgon men nu måste jag sova så att jag inte avlider imorgon på skolan. Det är ju trots allt bara andra veckan, kan ju vänta med det tills den fjärde eller något sånt.
God natt!

Helgens Planer

Jag log bredast och finast på skiolfotot! Eller inte. Var smått irriterad över att vi skulle sitta ute och ta kort samtidigt som ett par myggor och några småflugor surrade framför mitt ansikte.
Men nu snart ska jag packa för imorgon ska jag och fader ned till Göteborg till farbror P-U. För på lördag är det party party som gäller! Farmor och farfar har varit gifta i 50 år i år så vi ska ha ett litet kalas för dom på lördag tillsammans med alla fars bröder och alla kusiner. Emelie ska inte med för hon ska ut på andra äventyr och broder är bara lat och vill inte följa med. Så det blir nog inte så mycket bloggande under helgen, bror på om jag får tag i en dator. :) Men annars kan ni ju andas ut och vara glada över att ni slipper mig över helgen! Men nästa vecka är jag tillbaka igen! Trött som satan och less på att åka bil. Men då kramar jag om Agnes och sedan blir jag glad igen. ^^)
Nu ska jag gå och fundera vid garderoben i någon timme och sedan ska jag väl börja packa. Det borde gå fort, ska bara vara borta i 4 dagar ju.
Tack och hej, och önska mig lycka till inför den 9 timmars bilresa som ligger framför mig! :)

Här får ni en gammal bild på mig och en annan kusin.
Vi var fräna då också!

Snart Mot Skolan

Snart ska jag börja gå till skolan. Eller först ska jag möta upp Frida, sen ska jag till skolan. Idag är det fotografering också. Hade glömt bort det och sedan kom jag på det för typ tre minuter sen. Men jag bah "Äsch, dom här kläder funkar!" Sedan så är jag riktigt förbannad på denna förkylning! Måste snyta mig 24/7 och just nu knarkar jag närspray. Känns sådär!
Men nu ska jag kolla fejjan och sedan gå.
Ha't bra idag!

Uscha Buscha! (N)

Orka Mange!

Jag är nog inte den enda som har märkt det här: På de där frågorna på fejjan så finns det alltid ett svar som är ungefär så här "Nej, för jag ska på fest hos Mange!"
Och jag har hört den låten tre gånger. Första gången var det rolgit att lyssna på den. Musikvideon skrattade jag åt så att jag grät (lättroad som jag är), andra gången satt jag och fnissade, tredje tänkte jag "Kan han inte sjunga något annat?"

så jag förstår inte alla som är så uppspelta över denna Mange! Släpp honom och gå vidare! Och snälla, vad ni än gör. Sluta skirv Mange-svar på fejjanfrågorna! Nej, nu blir jag bara upprörd. Nu ska jag gå och snyta mig för den femtioelfte gången idag. Har åkt på en förkylning men ger inte upp för det! Till skolan ska jag!
Nu ska jag trängas med familjen i tv-soffan.
Tack för mig!

Ge upp nu va!

God eftermiddag!

Nu har jag varit hemma ett tag och nu sitter jag och kollar på Parlamentet repriser. Skoldagen i sig var väl sådär.
Men nu ska jag kolla vidare på tv och ja, vara hemma hela eftermiddagen. Ett lite längre inlägg kommer när jag har något roligare att blogga om.
Bye bye!

Första dagen

Nu ni har jag klarat av första dan i skolan. Det är inte alla som gör det! Men den här skolan verkar vara väldigt bra så jag kommer säkert att stortrivas där. :)
Men snart ska jag sova, är huuur trött som helst! Börjar halv nio imorgon, och ska möta Fritiof  fem över åtta, typ.
Men jag gillar inte att det ska regna! Eller jag älskar när det regnar när man är inomhus, men när man ska ut och gå till skolan tex, då är det inte lika kul. Känns som att då är det ingen idé att platta håret längre. Sedan så har jag jätte ont i halsen och är hes, så jag hoppas det går över! Men nu ska jag duscha och sedan sova.
Goog evening!

Mitt ansikte från sidan.

Schnyggast I Stan

Nu har jag duschat, målat alla naglar jag hittar, lortat in mig i body lotion och moder har precis flätat håret. ALLT detta för att jag inte ska skämma ut mig inför den nya skolan imorgon. Eller det kommer jag säkert göra ändå, men nu ser jag i alla fall snygg ut! (Y) Så det värsta vorde ju nu om man fick en stor finne på näsan eller allt hår helt plötsligt faller av. Då skulle jag inte må så bra.
Idag på marknaden så hade jag jätte kul med tjejerna! Vi åkte mest karuseller och skrattade på som vanligt! ^^)
OCH, när jag står vid ett tält så säger Jamin:
Julia, bakom dig! Jakob och Pavel. Jag skojar inte! Kolla!

Jag: *vänder mig snabbt om* Shiiiit! Det är Pavel!!

Elin och Freja: Vem är Pavel? Vart då? Vem är han?


Asså, jag stod och hoppade och log ända tills Pavel och Mr. Siguardsson hade gått förbi oss. Det var en av de lyckligaste stunderna på hela sommaren. Men nu är sommaren slut. Nu ska jag ta en macka och sedan sova, för imorgon.. Då är det skola. Tuffa ord, jag vet. Men skolan är mitt och många andras jobb och det måste skötas. Så imorgon ska jag och Fritiof invadera en ny skola. Rektorn kommer ångra att hon lät oss börja..
Nu ska jag stönga av datorn och fixa en macka.
God kväll och god natt!

Ett Litet Skolbyte

Nu håller jag på att greja framför spegeln, för om en timme ungefär ska jag åka till Selånger och möta upp Jasmin, Elin och Freja. Man kan åka karuseller där, men vi får se hur det går med det. Det är så grymt dyrt att åka, och jag vill inte slösa bort alla pengar som jag fick av min underbara moder.
Och imorgon, då är det slut på det roliga. Då börjar det som tar en fjärdedel av ens liv. Skolan.
Men ni kanske inte minns det, men i början av Juli gick jag upp tidigt för att åka och kolla på en sak med Frida. Jo, det är nämligen så att Fritiof och jag ska byta skola. Til Heliås. Så bye bye Höglunda och tjenare Heliås!
Varför är olika andledningar. Själva Höglunda är väl bra, det finns andra saker som är mindre bra. Så jag har hoppas att Heliås tar emot oss med öppna armar och att den är bättre än Höglunda. :)
Men nu är plattången varm, så jag ska börja andvända den.
Tack hej!


Min fina lilla tjej :)

Nu Ska Alla Sova

Nu är jag hemma efter en rolig kväll hos Fritiof. Vi såg Kommesarie Späck och till och med Frida, som aldrig brukar skratta till filmer, skrattade as mycket! ^^) Men min mage, usch, den ska vi inte prata om! Jag har ätit grymt mycket godis och chips. Och dricka har jag också druckit en hel del! Men trevligt var det!
Imorgon blir det marknad och då ska jag njuta av den sista dagen på sommarlovet!
Men nu ska jag sova, ska upp åtta imorgon så att jag kan sova imorgon kväll. :)
Natti natti!

Mammas dator har inte så många bilder så ni får en bild på Wilma sen i våras.

Mot Fritiof

Hej!
Nu har jag ätit mig tjock på middag igen. Och snart ska jag till Frida och kolla på film och käka godis. Då kommer jag bli ännu tjockare. (Y)
Annars idag så har jag varit hemma. Har dammtorkat och dammsugit rummet, spelat spel med Agnes och försökt få liv i The Sims datorn. Men den är fortfarande död.
Men nu ringde Frida och sa att jag kunde komma så jag ska bara byta om och sedan gå.
Ha en trevlans trevlig kväll!

Telia Har Bra Stuff

Nu är jag vaken jag med! Har legat och dragit mig i sängen sedan klockan nio tills Wilma och henne kompis kom in och sa: "Julia, vakna nu! Mamma säger att du måste gå upp nu."
Moder tycker nämligen att sovmorgon till klockan tio är mycket så halv elva är grymt mycket för henne.
Men idag vet jag inte vad jag ska göra. Wilma har en kompis här så ingen bio blir det idag, och selångermarknad blir det inte heller idag för det blir det imorgon med Jasmin och två tjejer som heter Elin och Freja. De går också i da team liksom.
Men nu ska jag ta på mig kläder och sätta på en film. Älskar teliaboxen vi har nu! Man kan hyra film och se på film gratis genom någon Canal+ grej. :) Riktigt grymt! (Y) Så om jag fårt för tråkigt idag blir det väl en titta-på-film-dag. Det är ju as tråkigt väder ute så jag slipper ha dåligt samvete för att jag inte går ut. ^^)
Men nu måste jag klä på mig!
Ha't bra idag!

Älskar Telia! <3

Danska Är oförstårligt

Samma gäller isländska. Men mamma sitter nu och kollar på något växtprogram på danska och jag fattar nada. Tur att det är text.
Men sedan det förra inlägget så har jag sminkat Wilma. Haha, kom på den idén igår och hon tyckte den lät bra. Men fin blev hon, och hon stod framför spegeln och speglade sig i flera minuter. ^^
Nu ska jag uppsöka toaletten och sedan sova. Vaknade sju idag men låg och somnade till då och då fram tills klockan nio då jag gick upp. Imorgon kanske det blir bio med Wilma, eller Selångersmarknad, eller vara med Fritiof eller lägga pussel med Agnes. Lägga pussle med Agnes blir det nog i vilket fall som helst, för jag har lovat henne det.
Ni kan få se bilder på Wilmas, och Agnes styling imorgon när jag orkar ladda upp bilder.
(Agnes blev avundsjuk på Wilma när hon blev så fin så jag gjorde Agnes fin också. Fast bara med en för kort klänning och läppstift.)
Nu ska jag tänka på sängen.
God natt!

Surströmmings Middag! (Y)

Nu har jag ätit middag. Surströmming. Mums! ^^)
Nä, där skojade jag till det ordentligt! Surströmming måste vara det äckligaste som finns! Det luktar bajs och smakar inte bättre för det. Men jag fick lax istället så jag fick mat i alla fall. Men när jag ätit upp så flydde jag in från altanen för att slippa lukten!
Idag var jag med Frida och vi var och köpte Agnes's muffins, gjorde chokladpudding med glass och bananer och kollade på två Solsidan avsnitt. :)
Nu är hon hemma hos sig och jag ska försöka roa mig så gott jag kan.
Det kommer nog ett inlägg senare ikväll ska ni se.
Hej då!

Haha, en bild på Agnes från Granloholm. ^^)

Renast I Stada

Nu ni är jag renast i stan! Ny duschad och allt! Ja, men ni förstår att om man ska spendera en dag med Fritiof så måste man vara nydyschad! Eller inte. Igår var jag med henne fast mitt år liknade ett smörpaket och jag luktade skunk. Men hon klagade inte!
Så nu ska jag klä på mig och greja framför spegeln och sedan kontakta lillbruden och säga att läget är lugnt och att hon kan komma hit nu. :)
Sedan ska jag köpa muffins innan Agnes kommer hem från dagis. Hon sa igår: "Jula, jag vill ha mu.. muss.. mussins."
"Vill du ha muffins?"
"Ja, mussins."
"Men då kan jag köpa det åt dig imorgon."
"Ja, då ska jag äta upp alla mussins."
"Nej, då får du ont i magen."
"Nehe! Jag får aldrig ont i magen!"

Hon får jämt ont i magen. Men nu ska jag skynda mig så att Frida hinner vara med mig innan sin simträning! ^^
Tack hej och ha en trevlans dag!

Måste städa Wilma bokhylla någon dag

Lägg märke till Idas underbara kök i bakrunden.


Lite Mätt

Åh herre min Gud vad jag har ätit! Nästan två scones! Och jag vet att det låter jätte lite, men en scones är otroligt mättande! Och sen har jag ätit tre Oreo kakor som mamma och Emelie tagit med från flygplatsen i Turkiet.. ^^)

Idag var jag med Frida på dagen och sen gick jag hem till far och åt mat, och sen åkte vi till moder. Imorgon ska jag vara med Fritiof igen, tror jag. Men nu ska jag börja tänka på sängen, är jätte trött!
Adjö och god kväll!

Ett Kvälls Inlägg

Nu har Frida precis åkt hem och jag ska snart gå och lägga mig. Vi bakade kladdkaka och satt mest och pratade om allt mellan himmel och jord. Precis som vi alltiud brukar göra alltså. :)
Imorgon ska jag nog vara med henne igen, den jobbiga jäveln...
Skoja! ^^)
Men nu ska jag kolla fejjan och sedan kamma tänderna.
Goder natter!

Imorgon blir det att åka till moder igen och till de små änglarna! :)

Tjenare!

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har inte haft något att blogga om, och sen så har jag gjort annat viktigt.
Har dammsugit rummet. Lite jobbigt när det är vitt golv för då finns det liksom ingen chans att dammet kan gömma sig. Typ.
Men ikväll ska jag vara med Frida och kanske Sara. Om vi får tag på henne. Men nu ska jag kolla vidare på Vänner och sedan vänta på att Frida ska komma. :)
Tack hej!

Smickrande bild på godingarna (Y)

Nu Stänger Jag Av Datorn För Idag

Nu har jag sutti vid datorn sedan fyra någonting. Känns inte bra! Så nu stänger jag av datorn för idag och så ses vi imorgon igen.
God kväll!

Sedan så var det det sista avsnittet av Allsång på Skansen ikväll. Då är sommaren officiellt över.

Top 10 killar - Enligt mig

Ida hade gjort ett liknande inlägg, så jag bestämde mig för att göra likadant. ^^ Fast en list-liknande:

1. Zac Efron


2.Chase Crawford


3.Robert Pattinson


4. Loukas Giorkas



5. Ashton Kutcher


6. Taylot Lautner


7.Pavel Ermolinskij


8.Cody Simpson


9.Eric Saade




10.Björn Gustafsson


Och ni ska se deras tvättbrädor, gushes!
Men killar, bryt inte ihop. Ni måste inte se exakt ut som dessa killar. Bara nästan.. :)


En Sån Rolig Dag

God förmiddag!
Idag kommer det säkert bli en sån där tråkig dag då jag bara sitter framför datorn och kollar på tv. Låter fantastiskt kul..!
Men vädret ute är usch, fy & blä. Det är inget bra på teven förrän 17.05 (Greys Anatomy time) och på ingen orkar dreggla vid datorn en hel dag.
Men att klä på sig kläder är ju alltid en början, så jag gör nog det.
Tack och hej, leverpastej!

Detta är varför jag helst inte tar morgon bilder

Varsågod

Agnes såg tingeling bilden och ville att jag skulle ladda upp den. Jag sa nej. Hon bröt ihop. Agnes ville att jag skulle ladda upp bilden på hon och hennes nalle. Jag sa nej. Hon bröt ihop. Jag gav mig tillslut, så Agnes, varsågod!


Happy face :)



Hemma Hos Moder Jord

Idag regnade det ute, så istället för att sitta hemma och ruttna så gick jag till moder, trots att hon är borta. Men småbrudarna är ju här! Och sen så hann jag dammsuga lite innan de kom hem från fritids..
Och om en vecka börjar skolan! Fy, usch, blää! Andra veckan på sommarlovet då jag var i Dalarna så satt jag i köket där och tänkte "Åh, nu har jag två månaders ledigt!" Men nu, "Åh, nu har jag en vecka ledigt!" Inte samma sak.
Men nu ska jag spela ett spel med Agnes innan hon ska sova. Sedan ska jag till fader min igen.
Men ni får några sköna bilder från den kära webbcamen:




Haha, älskar när Agnes ska "flirta"! ^^


Nämen juste!

Glömde berätta hur filmen som jag såg igår var! Men låt mig säga så här:
Jag har aldrig gråtit så här mycket till en film förut! Gud vad sorlig den var och det värsta var att detta händer varje dag i flera skolor i hela världen. Och jag brukar bli tårögd till filmer, inget mer, men nu bara forsade tårarna. Jag fick till och med stoppa filmen för att gå på toa och snyta mig och lugna ned mig själv. Jag bah "Det är bara film Julia, bara film!"
Haha, tyckte riktigt synd om henne. Men mer säger jag inte, ni får kolla på den själv! Den är riktigt bra. ^^)

Var redo med näsdukarna!

Vad då röd?

Så här ser jag ut efter en träning:

Så vad menar folk när de säger att jag blir röd? Fattar ingenting..


Träningen idag var grymt rolig! Och gushes vad skönt det var att få röra på sig! Visst brukar jag spela lite med Jasmin och dom, men det blir faktiskt inte så mycket spel då utan bara en massa skott.
Men nu väntar jag på mat och ikväll blir det nog ännu en hemma kväll framför youtube och någon rolig film.
En av mina favorit låtar får avsluta detta inlägg.

Tinkerbell

Jag vet inte varför, men plötsligt så har Disney Channel börjat vara på engelska. UTAN TEXT! Så nu sitter jag och kollar på Tingeling och förstår nada. Okej, där ljög jag. Jag förstår det mesta men det vore så mycket enklare om det bara var på svenska! Men jag fortsätter att kolla på det eftersom att det är så himla spännande! ^^)
Sedan, vad är en torrent eller vad det nu stod i en kommentar på förra inlägget.

Du laddar ner torrent sen går du in på nån hemsida där man kan ladda ner filmer osånt tex.tankaner.com ;)

Men vad hittar man en torrent då? Som jag sa igår, jag är väldigt duktig närdet gäller datorer. Men nu ska jag kämpa vidare med att förstå Tingeling och sedan klä på mig för att gå till mamma och hämta cykelhjälm och sedan cykla upp till träningen klockan fyra och detta måste vara världesn längsta mening!
Hej då!

Dumma engelska..

Älska mig

Nu ska jag kolla klart på en film som jag påbörjade när jag kom hem förut. Men sen så var det Wild Child på teven så jag har sett den nu, men ska som sagt se vidare på en annan film. Älska mig heter den och jag kollar på den på youtube. Jag vet, varför inte ladda ned i stället, men som den datorexpert jag är så kan jag typ inget om datorer så har ingen aning om hur man laddar ned filmer. Tog tre mobiler för mig att lära mig hur man laddar över bilder liksom..
Men nu ska jag kolla på filmen som sagt och sedan sova.
Goder kväller!

Sikken Dag

Nu är jag hemma igen och mina fötter! Gushes vad ont de gör! Har gått runt på stan sedan två tills nu ungefär. Men jag hade det bäst med Viola, Eveline och Jasmin. :) Vi åt cheeseburgare på Mc Donalds till både lunch och middag. Tjockisar, jag vet. Men gott var det! (Y)
Nu ska jag kolla på någon film och sedan bara sitta hemma och glo på teven eller nå. Sedan imorgon blir det hårda tag för då är det träning! Haha, har inte varit på någon sommarträning på hela lovet för jag är alltid bortrest när dom är! Men nu så ska jag äntligen få vara med! ^^)
Men här är tre bilder från idag, och dom får avsluta detta fantastiska inlägg.


Viola

Eveline

En Sån Morgon!

Pappa och Jakob var på fotboll klockan sju imorse så jag låg hemma och sov själv. Då ringer telefonen halv nio och jag dinglar upp från sängen. Då är det en tant som söker fader och vill kontrollera att hon har rätt mobilnummer. Hon fick det rätta och jag går och lägger mig igen. Sedan vaknade jag kvart i elva. Så nu sitter jag här och äter frukost och kollar på Simpson.
Idag ska jag på stan med Jasmino och Piff och Puff. Men nu ska jag äta upp och sedan klä på mig.
Hej då lingon tå!

Några bilder från igår

Igår vad jag och spelade basket med Eveline, Viola och Jasmin. Men det slutade med att vi gick till Hagaskolan och var där och lekte i klätterställningen och pratade. Här kommer några bilder som Viola tog:

Jag, Jasmin och Viola.


Eveline, Jasmin och jag. Det började regna så jag försökte skydda mig så gott det gick..


Eveline basjade ut min boll

Viola knäppte typ tio bilder på mina skor. Förstår henne, de är oundvikligt vackra!

Pavel och Jakobs autograf :)

Alla bilder gick inte att ladda upp nu, men ni fick se några i alla fall.
Sedan så sov jag hos Frida inatt, så det blev inget mer inlägg igår. Men vi firade loss med Ballerina kladdkaka och några glas mjölk. (Y)
Hej hej!

Kaffe är gott men..

det ger en hemsk andedräkt!  Här om dan drack jag tre koppar kaffe på en gång. Kunde inte sitta still timmen efter! ^^)
Men nog om det! Idag blir det ingen bio för tiden passade typ ingen så det blir nog basket istället med Eveline och de vanliga. :)
Sedan det där med att vara med Frida idag tror jag att jag missuppfatta. Hon är ledare på ett orienteringsläger och slutar vid typ fyra eller nå. Men jag trodde att hon var ledig idag eller nå så jag har suttit här hela morgonen och väntat på att hon ska svara på ens sms men icke.
Men nu ska jag vänta tills klockan bli halv tre och sedan dra mig upp till skvadern.
Baj baj!

Liten bild, men alla kanske inte vill synas så bra. ^^)

Äckligt likt



Jag är äckligt lik mig själv! Det första kortet är taget på hösten i femman. Detta är taget nu hösten (vi säger höst för det är typ höst ute) i sjuan.
Läskigt. Men det känns som att jag tog det där första korte igår. ^^) Jag tog det under en paus till Vänner när jag var ensam hemma. Haha, tider det. Nu tar jag bara bilder under Seven Heaven pauserna..
Men nu ska jag äta min kladdkaka som jag just bakat.
God kväll!

Så här på eftermiddagen


Jordgubbskräm är gott, men inte så mättande!
Själv sitter jag här och längtar efter mat! Har inte ätit något sen frukost - d.v.s sen nio imorse. Så jag känner mig lite hungrig just nu.
Ikväll ska jag dra mig ned till far och umgås med honom i en vecka. Mor och syster åker ikväll vid sju så jag har varit hos mamma idag bara för att jag inte ska sakna hennes umgänge när hon är borta.
Men imorgon blir det Fritiof på dagen och bio med de bästa på kvällen. På Söndag blir det träning och på Måndag är det en vecka kvar av sommarlovet. Hemska tanke!
Men nu ska jag leka med Agnes och sedan muta henne så att jag får kolla på teven i en timme - Greys Anatomy time!
Hej då!

En vill-ha-lista

Saker som skulle få mitt liv att bli fulländat:

*En skjorta från Bik Bok
*Alla kläder från HM's höstkatalog
*Pengar
*En Marabou med polka smak
*Greys Anatomy boxar
*Trassel filmen
*En snygg, varm, stickad kofta
*Ett par svarta stuprörsjeans
*En liten Agnes i en tvättkorg
*MAT!

Då skulle mitt liv vara perfekt!

De Ä Läsk Som Gäller!

Väldigt många skryter med att de smakat öl. Själv skryter jag med att jag får dricka cola på helgerna.
Men nu fick jag ett cola glas av mamma som inte hade nån kolsyra. Nada liksom. Så jag funderar på om jag ska skippa den eller inte. Svårt beslut. *Tar en klunk till*
Jag dricker nog upp. ^^
Men det blev så att jag sover här hos mor inatt. Har nu fixat/städat/tagit undan bomben på rummet. Wilma och mamma har nämligen sovit i min säng. Mamma för att Lennart snarkar och Wilma för att hennes säng är för varm.
Känns sådär. Men jag bytte bara ett örngott som luktade skunk. Men nu ska jag snart sova.
God natt! ^^)
Ni får två bilder på när de små bar ännu mindre:




En Störande Sak

Förut idag var jag på stan. Då när jag står i kassakön på Lindex så händer det mest irriterande som kan hända vid en kassa:
en gammal tant står framför en i kassan och får tillbaka sina pengar. Då står hon kvar och ska lägga i mynten och sedlarna i olika fack och tar all tid på sig. Hon ska läsa kvittot och kolla så att det stämmer, och sen, tio minuter senare, kan hon flytta sig från kön och släppa fram mig. Jag hade inte bråttom som tur va, men jag var hungrig och ville hem och äta mina nudlar!
Men nu om en timme ska jag till mamma och äta middag, för imorgon åker hon och Emelie till Turkiet i en vecka (det var en utav Emelie studentpresenter).
Men nu ska jag kolla klart på datorn och sedan byta om.
Tack hej!

Hemma hos Fritiof

chips är gott mums!!! / Frida
Hon är rätt så fåordig. Nej då men vi sitter och proppar i oss chips och jag har precis ätit ett äpple. Jag är nyttig, jag vet! (Y)
Men vi gör inte så mycket. Frida har fått sina presenter och hon verkade bli glad. ^^)
Nu säger hon att hon blev glad! (a)
Men vi ska hitta på nå roligt att göra.
Tack och hej för mig! God natt, puss puss, kram kram, och alla de där andra sakerna man säger.

Filminspelning

De håller på att spela in en film alldeles utanför hör hos pappa! Jag sa till pappa att jag borde gå dit och säga att jag är stuntman och att jag äger på att göra kullerbyttor. Han tyckte att jag skulle låta bli.
Men det är mannen som gjort I Rymden Finns Inga Känslor som håller på att spela in en film här i Sundsvalls trakterna. Läste om det i tidningen för några veckor sedan. Tänk om man ser vårt hus i bakrunden på den filmen! Då blir ju mitt hus känt! Coolt..! :O

Ja, ni ser ju vart det är så fint inringat.

God morgon

Jag vaknade nio idag. Nio! Jag har inte vaknat så tidigt på flera veckor! Men det var bra, för då hinner jag se Greys Anatomy. Den här gången har de en riktigt sjuk patient. Först svalde hon fyra rakblad, sedan svalde hon en glödlampa.
Hennes hals måste vara gigantisk! Men nu ska jag kolla vidare och sedan duscha. Ikväll ska jag kanske vara med Frida för hon fyllde år igår, så jag måste förbi moder och hämta hennes present.
Ha en bra dag!

Hon är så fin min lilla Modo tjej. ^^)

Hej På Er!

Nu kommer det bilder från Dalarnaresan:

Agnes ville inte bada i ån, så hon fyllde en pepparkaksburk med vatten istället. ^^



Wilma och Agnes är helt slutkörda efter en dag på Leksand Sommarland
.

Agnes och Wilma fick lämna sina önskelistor hos Tomten på Tomteland.

Och Agnes fick en kram! (Hon syns inte på bilden men man kan se hennes arm)

Vi fick sitta i Tomtens släde



Under teatern som spelades upp där


Vid utgången


Agnes fick köpa en häxa som hon är jätte stolt över. ^^)

Agnes hittade en Dalahäst på det sista hotellet vi bodde på. När hon såg den sa hon" Julia! Titta vikken konstig hest!"

Wilma vet hur man posar som bäst (Y)

Jag har inga fler bilder, men nu fick ni ju se några. :)
Nu ska jag kolla hur dey går för Paris Hilton och hennes bästisar.

Två jobbiga saker

Just nu är jag i bilen någonstans mellan Hudiksvall och Sundsvall. Jag var så uttråkad så jag blev lite överlycklig när jag kom på att vi har internet med oss. :)
Vill ni veta två jobbiga saker? Okej, den första är att när vi kommit halvvägs så kräks Agnes. Dock hann hon ut men moder fick lite gegga på sin klänning så det luktar lite si sådär i bilen just nu. Och det andra är att jag är för kissnödig! Om jag inte får besäka en toalett den kommande timmen kommer något att gå snett...
Nu ska jag blunda och sova den sista biten.
God eftermiddag!

Sista natten

Nu är vi tillbaka på hotellet och Wilma och jag har bastat och duschat och just nu ligger alla i sina sängar och väntar på att Agnes ska somna. När hon somnat får vi andra börja leva igen. Jag har tagit en del bilder från de här dagarna, men de kommer sen. Kan och vill inte ladda upp dom just nu på mammas dator. ^^)
Imorgon åker vi hem och på vägen stannar vi upp i Edsbyn för att äta lunch. Ska bli skönt att komma hem och få sova i min säng.. (Y)
Nu har Agnes och Wilma somnat så jag kan börja röra mig här inne i rummet igen. :)
God natt!

Den kära luggen..
(Bilden är ifrån julas)

Tjena hej!

Just nu är vi på ett hotell i Mora och ska nu gå till en resturang. Beställde bord igår ute. Väldigt mysigt nu när det regnar. Men som tur är så är det tak över. Men nu måste vi gå för att hinna. Ett inlägg om vad jag gjort för spännande idag kommer ikväll. En ledtråd: Jag skakade hand med tomten.
Yesbox!
Nu ska jag ta på mig skorna och gå på damernas.
Hej!

Direkt från Dalarna

Nu bloggar jag direkt ifrån Tällberg här i Dalarna. Mor och Lennart hängde med småtjejerna ner till poolen men jag stannade kvar här uppe i stugan för att kolla på reprisen på Allsång på skansen. Haha, jag älskar Måns Zelmerlöv!

Imorgon ska vi till Leksand sommarland. Jag kommer säkert vara trött på att bada efter nån timme, men jag får stå ut för de smås skull. ^^) Men sen måste jag tipsa om en film: Trassel! Jag såg den igår med Wilma och den yngsta kusinen och jag blev kär! Satt och skrattade högst och fällde nog en tår på slutet. Se den, den är rolig.
Men nu ska jag kolla klart här på datorn och sedan kolla klart på Skansen på Allsången.
Bye bye!

RSS 2.0