2013

Jag vill bara att 2013 ska bli awesome. 

:)

Jag överlevde hålet också (Y) Haha, det gjorde värsta ont egentligen och precis framför där jag satt var det en spegel och så när jag kollar dit så har jag världens längsta nål rakt genom örat. Då var det mysigt på riktigt (Y) Men det gick bra och nu sitter ringen där och jag känner mig som den fränaste männsikan alive.
Idag vid tre ska laget åka till Östersund och kolla på när Dragons spelar där mor Jämtland så det blir kul :) Är bara tröttast i världen just nu så hoppas jag orkar med det för vi kommer hem vid midnatt ikväll och då kommer jag nog vara lite död.
Nu ska jag rengöra ringen och sen fixa mig och grejs.

Cutta Hål I Örat

Tja tja! Inatt sov Eve och Viola här och vi hade det mysigt :) Vi pratade med fina pojkar från Texas på kik och pratade om pojkar hela natten lång. När vi vakna gick Eve hem medans jag och Viola gick ner på stan en sväng. Nu är jag hemma en snabbis och har städa rummet och nu snart ska jag möta upp mutter och sen ska jag ta hål i örat! :D Fick det som julklapp så ska få ett hål däruppe nu! Men är värsta nervös för Viola ha skrämt upp mig och sagt att det gör mega ont. Men tror jag överlever (Y) Nu ska jag gå, bye bye!

Bert

Överlevde! Var inte så mycket folk som jag trodde det skulle va, och köpte mina brallor. Och en tröja, orkar inte visa bilder nu, får bli senare. Nu ikväll ska jag på stan och käka pizza elle subway med korsta brudsen och sen ikväll ska Eve och Viola sova hos moi :) Var as länge sen vi var med varandra så det kommer bli as nice (Y) Nu ska jag försöka hitta någon sida där man kan ladda ner Bert serien, måste se den nu känner jag. 
Visste ni att han som spelar Bert är värsta snillet nu. Han bor typ i Sydamerika och är värsta doktorn och allt. Skitsmart grabb alltså.

Mellandagsrea #1

Haha, satte på camen och möttes av detta. Pigg tjej (Y)
Nej, men vaknade för en halv timme sen och har ätit frukost nu. Skulle egentligen vakna halv elva men jag stängde väl av väckarklockan eller nå... Nu ska jag duscha en snabbis och sen ska jag ner på stan! Fatta kaoset det kommer vara! Mellandagsrean började igår på elteknik-data-tv-affärerna men idag börjar den ju i alla klädaffärer, FATTA KAOSET! Men jag ska ner med mina maxhörlurar och lyssna på tuffmusik och köpa brallor ändå. Och en kofta, och en halsduk. Säkert något mer om plånboken tillåter.
Nu ska jag duscha! 
Vi hörs sen om jag överlever kaoset :)
 

Björnpuppstjejen

Facebook har nu uppdaterat mig om att alla fått nya mobiler, systemkameror, datorer och skit. Jag ville bara säga att jag fick en björnpuppa i julklapp.
Och jag är mer än nöjd.

GOD JUL PÅ ER!

Såhär pepp och glad är jag nu då jag snart ska få maaaat! Och sen blir det att öppna julklappar! Mähähähä

Shake Up The Happiness

Nu är det en dag kvaaar! :D Imorgon är det jullafton (för er som inte visste det)! Är det bara jag som längtar mest efter maten? Haha, tjockis man är.Längtar nu men kommer vara less som in i kycklinghålet om nån vecka. Nu ikväll åkte Bror och jag till far så vi har gjort julgodis och klätt granen nu ikväll. Myyys :)
Nu ska jag typ sova så jag är super pigg imorgon då jag ska kötta julbord och julklappar! :D

Trassel

Nu ska jag och Agnes kolla på Trassel. Har säkert sett den filmen tio gånger men tröttnar aldrig på den. :)

Not Even The Ladies Can Handle Me Right Now

Nu har jag köpt alla julklappar och så när jag kommer hem och känner mig så nöjd och tillfreds mig med själv så kommer jag på att jag glömt att köpa en. En himla, liten julklapp. BLIR SÅ LESS! Får väl köpa den efter julafton för det är inte till nån i familjen så slipper i alla fall springa ner på stan nu och köpa.
 
 
Not even the ladies can handle me right now
Haha, fejjan in my 

You Are That Kind Of Boy I'd Make A Sandwich For

Tjenamoss! 
Idag var det sista skoldagen! Fick betyg och allt och fick värsta ångest innan men är hyfsat nöjd ändå :)
Nu ikväll var jag på Dragons med Victor och Vilma, det var kul. 
Åååhh, asså fatta, nu kan jag fetsova i två och en halv vecka!! Fast ska kötta med några kåmpizar också men då får dom sova med mig :D
Nu ska jag käka ostkrokar.
Saknar lilla Sara också. Får ta igen en massa tid nu på lovet :)

Don't You Let Me Go, Let Me Go Tonight

Bilder som sammanfattar dagen, kan man säga.
Var först utomjording på skolan med bla fina Ebba.  Sen var det att åka direkt från skolan till frisören för att cutta av det långaa håret till ett mindre långt hår. Är as nöjd! Imorgon är det sista dagen i skolan och då ska vi få våra betyg - mitt första betyg! Försöker inte ha för höga förväntningar, utan hoppas bara på att jag blir godkänd i allt, särskilt matten. 
Nu ska jag mysa med Agnes och kolla på julkalendern.
Hej då kompisar!

Opa Carola Style

Förlåt för att jag aldrig bloggar men har inte haft så mycket att blogga om tyck ja. Fast nu niii blir det uppdatering!
Imorgon är det dodgeballturnering på skolan och då ska alla mentorsgrupper klä ut sig, och min grupp ska vara utomjordingar. Faktiskt svårt att hitta kläder till det men har kirrat det nu! ;D Ni får bilder imöra på deeee. Sen ska jag också cutta håret imorgon. Lite läskigt för förra gången blev det inte alls som jag tänkt mig och jag såg ut som en gummimopp i flera månader. Så hoppas det blir bra den här gången :)
Byee!

Ville alltid se ut som Carola som liten. 6 åriga Julia skulle ha älskat det

Somewhere Only We Know

Så himla fula vi är 
Den här helgen har jag bara fetsovit. Var på stan en snabbis med Jasmin igår och vi skulle egentligen ha haft party hos henne på kvällen men det var kaos storm ute så ingen ville ut och köra bil då liksom.
Ikväll ska jag till mamma och imorgon är det sista skolveckan! 
Nu ska jag käka nudlar (♥) och sen ska jag packa.
Byee!

But I Always Will Remember

Känner mig bra duktig ibland. Satt tre timmar med teori inlämningen! Fast är inte klar än, ska renskriva allt imorgon. Idag var det en rätt så chill dag på skolan. Fick tillbaka spanska provet, tränade tills musikuppträdandegrejen på torsdag och chillade loss lite. Sen kom jag på idag att det är sista riktiga veckan det här! Nästa vecka är det sista veckan! Rätt så sjukt, började ju precis åttan och nu är höstterminen slut?! 
Crazy alltså, men nu ska jag duscha. Önska mig lycka till och så kan ni lyssna på 1D nya album. Så äckligt bra!!
Ooohhhh, those eyes... 

Jag Går I En Klass Som Suger Hårt

Ikväll var det nobelafton på skolan och det var väk okej. Var skitkissnödig hela kvällen och kladdkakan var inte världens bästa men alla var ju så fint klädda så :) Sen fick minst två i varje klass ett nobeldiplom, förutom min klass. Vi bara satt där och väntade men fick inget. Vi suger hårt på riktigt alltså. 
Nu är jag meeeega trött så ska ta en macka och sen sova. Eller kanske skippar mackan och sover direkt. Whatever.
God natt!
 

En Kväll Som Bror Förstörde

Tjena tjena tjena!
Igår var det ostkroksparty hos Fritiof, mycket trevligt alltså. Idag har jag jobbat på a-lagets match och sen kollat när vårat lag spelade mot jämtlands killar 99:or. Vi förlorade med tio poäng men det var bara för att de hade en ful långeman i laget som inte gjorde annat än att peta i en boll ibland. så vi var bäst men han förstörde allt för oss. Jo, det brukar vara så Julia.
Imorgon är det nobelafton på skolan och då ska man vara fin. :) Så efter skolan ska Fritiof följa med mig hem så ska vi göra oss fin fina tillsammans. Vi kommer bli de läckraste i stan alltså ;D 
Nu skulle jag egentligen ha sett på Beck men bror ska se på bajs Filip och Fredrik så jag får sitta här i mitt rum istället och måla naglar. Snäppet tråkigare än Beck.
Varför har jag den här på datorn? Why???

Party Pinglorna Ikväll

Idag tänkte jag ju fetsova men sen igår när jag skulle sova vid ett så kom jag på att jag skulle med och kolla på när Wilma hade julavslutning med dansen idag. Så jag var tvungen att gå upp halv tio ändå så är as trött nu. Men det var trevlig med lite dans när man var lite morgongroggy.
Nu sitter jag och kollar på Harry Potter på tv  med bror och ikväll ska jag ha fest med Fritiof och käka ostkrokar!! Ostkrokar slår nästan chips alltså, fast jag ska nog köpa en liten chips påse och ta med ändå ;)
Byee!
 
 

Svin

Blir så djävulskt arg på vissa människor. Hur kan man stöta på tjejer när man vet att de inte vill. En snubbe följde efter mig genom hela stan ända hem på gården ikväll och kommer vara så jävla rädd att gå runt själv nu. Vad är grejen med att följa efter en tjej runt hela stan bara för att fråga "om man vill gå en sväng"? Tack snuskiga gubbe med glitter keps och pissofffula halsduk som förstörde denna kväll. Tack så himla mycket.
Ska klippa av pitten på han om jag ser han igen.

Saknar Mina Kåmpizar

Nu bara helt random kom jag och tänka på att det var typ evigheter sen jag var med brudarna! Asså visst ses på vi på dragons och träningarna men har inte varit med dom på stan på typ.. forever! Vi var ju stammisar där hela sommaren och vi växte nästan ihop med varandra för att vi var med varann så mycket. Nää, får kötta dom på jullovet som förra året asså! Det här går ju inte.
Åh, saknar Evelines morgonbitchblickar 

.

Nä, jag ångrade mig. Zacis och Johnny kan ligga på delad första. Never att jag släpper Zac. ♥♥♥♥

Johnny Depp ♥

Asså screw Zac Efron! Denna tar lugnt första platsen.

Att Jag Inte Är Forever Alone

Det jag älskar med lol-thatsme är att typ alla bilder är... jag. Säger man så? Är jag? Skitsamma, alla fattar.
Det händer minst tre gånger per dag. Något helt random kommer upp just då man ska vara tyst och seriös i klassrummet och så flinar man och alla bah keeeefteeen!
Får mig att känna mig som värsta idioten varje morgon när jag går till skolan.
Det är jag till 100 %. Hela sjuan, så fort jag öppnade munnen så var det en tjej som bah SLUTA MED HÄNDERNA JULIA!
Jag kommer aldrig sluta med det, bitch.
 
 

Piska Och Morot

Nu har jag snott datorn av Agnes för att blögga litt granna. Blir damputbrott om hon ser det så får skynda mig innan hon kommer.
Idag åkte laget till Östersund och spelade match, men jag får inte spela än då följde inte med. Hoppas det gick bra för brudarna bara. :) Och idag började julkaladern!! :D Fast jag missade imorse, klockan ringde halv nio men jag bah screw this... Så ska se reprisen sen på Bolibompa. (Nej, jag kollar inte på datorn, julkalandern ser man på tv, annars förstör man ju allt)
Sen imorgon är det julskyltning på stan, får se om jag hittar nån kul att gå med annars får jag gå med familjen. 
Tjarå!
Oh Stewie 

RSS 2.0